Bettingsidor med Odds på Tennis

Hem » Oddsjämförelse 2023 » Bettingsidor med Odds på Tennis
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Betting på Tennis är väldigt populärt bland svenskar och utbudet av detta har därför blivit stort på de flesta bettingsidorna i Sverige. Varje dag spelas massor av spännande matcher och det går att spela både live och före match.

Här hittar du de bästa bettingsidorna med odds på Tennis, mängder av information om sporten och stor oddsjämförelse av de Grand Slam oddsen som är aktuella härnäst. Häng med nedanför när Bettingsidor.se går igenom Tennis odds i sin helhet!

 Oddsjämförelse Franska Öppna 2023

Favoriter Franska ÖppnaBetfair Bonusbet365 Bonusunibet bonus
Carlos Alcaraz2.602.602.63
Novak Djokovic3.303.503.50
Holger Rune9.508.508.50
Stefano Tsitsipas15.0017.0017.00
Jannik Sinner12.0012.0012.00
Odds uppdaterade: 26 maj 2023 kl. 14:45

Bästa Spelbolag för Tennis Betting 2023

 1. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  • Spela för 100 kr – få 100 kr Free Bet
  • Snabba insättningar med Swish
  • Läs mer om Casumo
 2. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.


Om Tennis

Tennis är en racketsport som uppfanns av en engelsman år 1873 och som snabbt blev en mycket populär sport. Tennisen spreds snabbt till ett flertal länder och till Sverige så kom sporten under 1880-talet. Redan drygt 10 år senare så grundades den första tennisklubben av den dåvarande kronprinsen Gustaf V.

“Tennis har funnits i över 150 år.”

Sporten utövades främst av överklassen men blev snabbt även en populär motionssport för medelklassen. I Sverige så blev tennis nästan en folksport i samband med Björn Borgs framgångar under 1970-talet och därefter så har det funnits tillkommit en hel del svenska världsstjärnor som bland annat Mats Wilander och Stefan Edberg.

“Sverige är en av de sämre Tennis-nationerna nu för tiden.”

Sedan 70-talet så har dock har mycket hänt. Sverige har gått från bäst i världen till en av de sämre nationerna bland annat. Men det är inte bara med sporten det skett förändringar. Mycket har ändrats genom att spelbolag online sedan sent 90-tal erbjudit svenskar chansen att betta på Tennis odds, kolla gratis livestreaming på Tennis och givit bonusar till sina kunder.

Tennis som sport idag

Tennis utövas på i stort på samma sätt idag som på 1800-talet med den skillnaden att sporten också har flyttats inomhus, vilket gjorde att det blev lättare att underhålla underlaget för banan. Tennis är lika populärt hos både män som kvinnor och idag så spelar cirka 700 000 svenskar tennis, främst i motionssyfte.

“Australian Open, French Open, US Open och Wimbledon är de fyra stora turneringarna”

Den första turneringen anordnades redan under slutet på 1800-talet, Wimbledon, vilket fortfarande anses som en av de mest ärorika turneringarna att vinna. Snabbt därefter så anordnades även turneringarna Australien Open, Franska Open och US Open, vilket är de fyra stora Grand Slam turneringarna.

I Sverige så finns det två stycken populära turneringar, Båstad Open och Stockholm Open, som lockar hit några av de största stjärnorna inom tennis.

tennis serve

Tennis Betting i Sverige

Det finns idag i stort sett inte en enda Bettingsida som inte erbjuder tennis i sitt utbud och det beror på att tennis har blivit väldigt populärt att spela på. Du kan spela på både mästerskap och enskilda turneringar hos Spelbolagen. Det går att spela på vilken spelare som vinner matchen, antalet game, antalet set, vem som vinner nästa boll, det exakta resultatet och mycket mer.

“Om du spelar på någon av de Bettingsidorna som finns i vår lista så kan du hos flera se på matcherna helt gratis, med den fantastiska funktionen Livestream.”

Ett utmärkt tillfälle att se vem som ser hetast ut och vad nästa spel bör bli. Om du inte har tiden för det så finns det också många Bettingsidor som rapporterar resultatet live, samt erbjuder funktioner som Cash Out på Tennis om ditt spel inte ser ut att gå in, eller en Odds Bonus som du kan utnyttja på tennis Odds.

Spelbolag med höga odds på Tennis

 • Unibet » Alltid bra Odds på tennis!
 • CampoBet » Höga Odds på Majors!
 • SpeedyBet » Tennis Betting med Vinnarodds!
 • LeoVegas » Svensk Betting på tennis Odds!
 • William Hill » Betting & Odds på många sporter inkl. tennis!

ℹ️ Spelbolaget bet365 har bäst odds på Tennis – både live och pre-match.

bet365 tennis odds

Betting & odds på Tennis

I listan ovan så finner du de bettingsidor som kan erbjuda Odds på tennis. Vissa har ett mycket stort utbud av oddsspel vilket gör att du i princip kan betta på tennis varje dag, med både stora mästerskap och mindre turneringar.

I samband med de större turneringarna som US Open, Australien Open, Franska öppna och Wimbledon så kan du hitta mängder av Tennis odds där vissa av Bettingsidorna kan erbjuda en bra oddssättning vilket gör att du kan vinna lite mer då du spelar hos dessa.

“Exempelvis kan du hitta riktigt bra Betting Bonusar att använda på Tennis odden 2023.”

Många svenska Bettingsidor har också olika bonus erbjudanden i samband med de större turneringar vilket innebär att du får chansen att betta lite mer eller möjligheten att lägga Riskfria Spel.

Betta på Tennis

Tennis är en av de absolut största sporterna i spelbolagens utbud och det går att spela live betting på tennis och pre-match på turneringar som US Open, Wimbeldon, Frensh Open och Australian Open. Det största en spelare kan göra inom tennis är att vinna en Grand Slam och det innebär att spelaren står som vinnare i samtliga nämnda turneringar under ett och samma år.

“Tennis är en av de två mest populära sporterna att betta på.”

Det är inte svårt alls att spela på Tennis och framförallt inte när bettingsidorna har blivit mycket bättre på att förklara vad varje spel innebär. Det räcker att du letar upp matchen och spelet du vill spela på, fyller i hur mycket du vill satsa och därefter placerar du ditt spel.

Om du sedan vill följa spelet så sänder nästan alla bettingsidor ett stort antal av matcherna och oftast räcker det att du har pengar på spelkontot för att få se matchen helt gratis.

Jämför odds på Tennis

När du ska betta på tennis så är det bra att jämföra alla oddsen, så att du får bäst värde på ditt spel. Bland annat så kan du betta på vilken spelare som vinner matchen men även på en del annat som exempelvis vinnare av turneringen.

“Det gör att det blir än mer underhållande att följa en match live då du samtidigt kan lägga nya oddsspel allt eftersom du ser hur matchen utvecklar sig.”

Du kan även betta på enskilda händelser under Live Betting på sporten Tennis, som exempelvis vilket spelare som kommer att vinna nästa set, antal game och en hel del annat spännande, beroende på hos vilket spelbolag du bettar.

tennisbana och rack

Allmänt om Tennis i Sverige

Tennisens historia sträcker sig hela vägen till 1800-talet där sporten tog fart i England, men det finns liknande sporter som har utövats flera hundra år tidigare. Det dröjde fram till slutet på 1800-talet som sporten nådde Sverige på riktigt då den svenska kronprinsen starta en tennisklubb och i början på 1900-talet bildade det svenska förbundet för Tennis.

Sporten är dock relativt liten i Sverige sett till antalet aktiva utövare och antalet medlemmar i landets tennisklubbar är drygt 100 000 vilket även det är lite. Inte heller intresset för sporten från åskådarsidan är speciellt stort nuförtiden vilket kan ha och göra med att Sverige inte har någon toppspelare inom sporten i dagsläget.

I och med att sporten är liten i Sverige så anordnas det sällan några stora tävlingar i landet men däremot på lägre nivå så spelas det turneringar varje vecka både på senior och ungdomsnivå. Det finns även mycket turneringar för pensionärer och just i den åldersgruppen har sporten blivit väldigt populär de sista åren.