Oddsjämförelse 2022

Hem » Oddsjämförelse 2022
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Odds, odds, odds! Här finner du vår stora Oddsjämförelse över evenemang och sporter på nätet. Du hittar massor av Odds på sporter som fotboll, ishockey, E-sport och mycket mer.

Vi har även Oddsjämförelse på event som till exempel Fotbolls VM 2022, Odds på Let’s Dance 2022, Elitloppet 2022, Idol 2022, Nobels Fredspris 2022 och Odds på Melodifestivalen 2022.

 Alla Evenemang & Sporter 2022

Oddsjämförelse – Vanliga Frågor

Vi har gjort oddsjämförelse och spelbolag som Bet365 och Unibet erbjuder riktigt höga odds på mästerskapet i Qatar. Dessutom så finns det flera nya bettingsidor som Betinia sport och Lyllo sport som också har väldigt bra Fotbolls VM odds!

Du borde alltid jämföra Odds innan du placerar ett spel för att säkra att du får högsta Odds möjligt. Det är en så enkel grej som du själv kan påverka, bara kika in på Bettingsidor.se för att se högsta oddsen och välj korrekt för en chans till mer pengar i fickan.

Spelbolag släpper Odds på en stor mängd matcher och turneringar väldigt tidigt och omständigheter kan ändras innan en match eller ett event startar. Ett lag kan vara klar favorit enligt spelbolaget, men när en stor majoritet spelare väljer att spela tvärt om eller när andra bettingsidor skiftar sina Odds kraftigt kan spelbolaget uppdatera Oddsen. Det kan också bero på skador, schema eller att bolaget helt enkelt satte fel Odds från början. Men de största förändringarna beror på vart pengarna hamnar, dvs. hur andra spelare har bettat före dig.

Båda varianterna har sina fördelar och det finns ett par grejer som skiljer sig. Spelar du på Liveodds så måste du vara snabbtänkt och kunna läsa av matchbilden, för saker och ting ändras snabbt. Där krävs det med andra ord lite kvickhet. Spelar du innan matchen, även kallat Pre-match Odds, har du mycket mer tid på dig, från att ett Odds är tillgängligt tills att matchen eller eventet börjar. Det är då viktigare att kunna läsa av statistik och form för att göra ett kalkylerat val.

Med andra ord – är du noggrann och kalkylerad, spela innan match. Gillar du mer action, testa Live Betting.

Absolut kan du det. Att spela på Odds är ett yrke för många entusiaster runt om i Sverige. Notera dock att detta är otroligt svårt att göra och det är mindre än 1% av alla spelare som har det som sitt yrke. Man måste ha enorm disciplin och kunskap i Oddsrörelser och en massa annat för att ha en chans. Men det finns möjligheter!

Du kan hitta riktigt bra Odds på flera svenska Bettingsidor, men här ser du några Spelbolag med bäst Odds:

 • CampoBet – höga Odds på många sporter
 • Nya Expekt – höga, boostade Odds
 • Bethard – alltid riktigt bra Odds på fotboll
 • LeoVegas – jämna höga Odds på flera sporter
 • Fastbet – höga Odds och snabba uttag

Rent allmänt kan man säga att Bettingsidor som inte erbjuder en Välkomstbonus satsar på att istället erbjuda dig höga Odds, Boostade Odds och snabbare transaktioner. Dock är det en sanning med många undantag, då en del spelbolag erbjuder både en attraktiv Betting Bonus till alla nya spelare, men håller samtidigt riktigt höga Odds i sin sportsbook.

Absolut, tryggheten och säkerheten hos ett spelbolag ligger inte i hur de hantera sättning av sina Odds. Alla Spelbolag du hittar hos oss på Bettingsidor.se innehar en svensk spellicens, så alla dina vinster är skattefria och du kan vara trygg med att svenska lagar och regler efterlevs. Väljer du dessutom att Betta med BankID kan du alltid känna att dina pengar hanteras med största säkerhet – både dina insättningar och dina uttag.

Vi jämför odds på Fotbolls VM i Qatar 

Under vinterns stora fotbollsfest, VM i Qatar, storsatsar spelbolagen. Du som spelare kommer kunna hitta alla möjliga marknader att sätta tänderna i och få odds både inför och under match. Det kan dock vara ett något övermäktigt jobb att på egen hand hitta det bästa spelet just för dig.

Där kommer vi in i bilden. Med en samling av experter med mångårig erfarenhet ser vi till att jämföra odds under hela fotbolls-VM för att du ska kunna få ut det bästa av din upplevelse. Genom att jämföra odds kan du hitta marknadens bästa erbjudande på spelen som du tror på.

”Bettingsidor.se har koll på alla VM 2022 odds – vi jämför och analyserar.”

Vi har full koll på samtliga spelbolag med svensk licens och vilket av dessa som har bäst odds. Oavsett om du är ute efter odds på matchvinnare, målskyttar, turneringsvinnare och allt däremellan sköter vi jämförelsen. Genomgående under turneringen jämför vi nationer som har bäst chans till vinst enligt oddsen.  

Även om jämförelser av odds i regel endast handlar om marginaler är det i det långa loppet vitalt ifall du ska bli en vinnande spelare under VM eller inte. Eftersom det är smidigare än någonsin att skifta mellan olika bettingsidor är det väl värt besväret!

Sveriges största oddsjämförelse på VM 2022

Bakom arbetet att bli Sveriges största oddsjämförelse ligger mycket tid och kunskap. Det finns mängder av bookmakers med svensk licens som erbjuder fullmatade utbud av sport och odds. När det är ett stort mästerskap likt VM 2022 blir det än mer tydligt när utbudet skjuter i höjden.

När det kommer till VM vinnarodds har vi sökt igenom alla bookmakers i Sverige för att kunna presentera marknadens bästa odds. Just vinnarodds är den marknad som får mest uppmärksamhet under VM 2022 och spelbolagens odds kan skilja sig rejält för samma utfall.

Har du för avsikt att jämföra odds är det alltså oss du ska välja för bäst resultat. Du behöver inte göra grovjobbet själv utan kan lämna den biten åt våra experter. Det ger dig mer tid över till att analysera och plocka fram spel som du ska placera din nästa insats på. När du sedan är redo har vi tagit fram marknadens bästa odds på ditt spel.

✅ Bettingsidor.se jämför oddsen på följande:

 • Vi jämför alla Fotbolls VM odds
 • Vi jämför långtidsspel på VM 2022
 • Vi jämför underhållningsodds
 • Vi jämför alla stora sportevents
bettingsidor

Bettingsidorna med bäst VM 2022 odds

För att kunna ge dig som spelar bettingsidorna med bäst VM 2022 odds går det inte att lämna något spelbolag utanför. Oavsett hur stor bettingsajt det gäller får du information kring det odds som ligger bäst till. Både små och stora aktörer får plats så länge man erbjuder höga odds till sina spelare.

”Vi har jämfört oddsen: Bet365 & Unibet har riktigt höga odds på fotbolls VM 2022.”

Bet365, Unibet och Betfair är exempel på stora sajter vi skannar av dagligen för att hitta odds som sticker ut bland konkurrensen. Just nu är det spelbolagen som har bäst odds på VM i flera olika kategorier. Därtill tillkommer fler bookmakers som utmärker sig på särskilda spel under mästerskapet. 

Bet Builder odds på VM i Qatar

En funktion vi kommer rekommendera dig att använda under fotbolls VM 2022 är Bet Builder-funktionen. Fler bettingaktörer tillåter dig att plocka fram egna, skräddarsydda odds på ett särskilt utfall. Du kan välja flera olika spel från och och samma match, eller från samma turnering, och får ett unikt odds.

Använder du till exempel Bet Builder i VM 2022 på en och samma match kan du ta tre olika marknader och kombinera dessa. Det kan till exempel vara spel på matchvinnare, en särskild målskytt samt ett över/under-spel på antalet hörnor. Ett odds av dessa kalkyleras och du kan därefter placera din insats precis som vanligt.

Vi har en stor kärlek till Bet Builder-funktionen där du kan bygga dina egna spel och har koll på marknadens bästa sajter i det avseendet. Vi jämför dessa och ser till att du vet var du ska vända dig under VM. Nedan är ett par exempel på aktörer med spelbyggare:

 1. Unibet Sport – Bet Builder innan match och live
 2. Bet365 – Live Bet Builder på VM
 3. Snabbare – Blixtsnabb betting med Bet Builder
 4. Casinostugan – Gemytlig spelupplevelse med spelbyggar-funktion
 5. Betfair – Bet Builder och möjligheten att köpa & sälja odds
oddsjämförelse vm 2022

Nya bettingsidor med VM odds

Även nyare aktörer ser VM 2022 som en alldeles utmärkt att konkurrera med och till och med sticka ut från andra mer etablerade spelbolag på marknaden. Med smidiga insättningar, ett stort utbud av odds och snabba uttag kan du utan problem jämföra odds även på nya bettingsidor med VM odds.

Lyllo Sport och Betinia är två bettingsidor som har lanserats på senare tid och redan har slagit sig in med full kraft. Utöver otroligt stabila upplevelser är man just under VM 2022 redo för att ge spelarna höga odds tillsammans med funktioner för att underlätta din betting. 

Nya bettingsidor av den här sorten kommer med svensk licens och från skapare som har en lång erfarenhet av branschen sedan tidigare. På så sätt kan du räkna med att ta del av det bästa som finns att hämta av nya spelbolag 2022.

Lyllo Sport – ny sajt med VM 2022 odds

Lyllo Sport sticker ut även när det kommer till kategorin nya bettingsidor och spelbolag. Det är en aktör som slog upp portarna 2021 och redan har fått ett oerhört bra rykte. Spelupplevelsen fungerar precis lika bra i dina mobila enheter som på en dator, vilket passar alldeles utmärkt när det är dags för fotbolls VM och du ser matcherna på olika platser.

”Nya kunder får 500 kr matchat spel.”

Deras VM odds finns att hitta på mängder av olika marknader. Innan och under turneringen kan du spela på turneringsvinnare, bästa målskytt och en rad andra marknader. Samtidigt kan du även ta dig an enstaka matcher och hitta odds, inte minst live medan matcherna pågår.

Betinia Sport – nytt bolag med VM 2022 betting

Betinia är en annan spännande aktör som du absolut bör stifta bekantskap med under VM i Qatar. Med en oerhört välgjord sajt kan du räkna med att komma igång omgående för att därefter hugga in på ett brett utbud av sport i allmänhet och odds på fotboll under VM 2022 i synnerhet. 

”Nya kunder får 120 kr gratisspel.”

Med ett dels lekfullt tema men dels en seriös approach kan du räkna med en användarupplevelse som är väldigt enkel att bemästra samtidigt som du får ett par välgjorda funktioner och finesser som maximerar spelkänslan.

Vi Jämför Odds

Bettingsidor.se är en unik hemsida när det kommer till Odds på olika sportevenemang i Sverige. Vi bevakar alla evenemang och erbjuder en gedigen oddsjämförelse på massor av olika händelser både i Sverige och utomlands. Idag erbjuder Bettingsidor väldigt mycket att spela på, det är inte längre enbart de traditionella sportmatcherna som går att spela på utan nu finns det många nya alternativ för den nyfikne spelaren.

Evenemang och händelser som det går att spela på är allt mellan himmel och jord – politiska val, musiktävlingar, TV-program som Idol 2022Big Brother, eller Let’s Dance, TV-serier, om Gävlebocken brinner, om det snöar på julafton eller om Zlatan ska sjunga nationalsången i samband med en match. Dessa exempel är bara ett axplock av vilka Odds vi jämför och vill du se alla våra Oddsjämförelser så bör du titta i vår Oddsguide här ovanför.

👍 Oddsjämförelse – Vi vet hur man Jämför Odds

Med 20+ år inom spelbranschen och tusentals nöjda spelare som genom oss fått de högsta Oddsen, de bästa Bonusarna och smartaste tipsen så kan vi på Bettingsidor.se med stolthet säga att odds är vårt expertområde. Oavsett om man ska jämföra Odds eller få hjälp att välja bästa Oddsen så är vi där med innehåll för dig. Vi delar aldrig med oss av oseriösa aktörers tjänster utan erbjuder dig säkra, trygga Bettingsidor med svensk licens som betalar skatt i Sverige. 

”Vi jämför odds från alla Sveriges bästa Spelbolag och delar med oss av recensioner som förklarar allt ifrån odds, sports Bonusar och andra viktiga saker för dig som spelare.”

Bettingsidor.se söker upp Oddsmarknader från alla världens hörn och jämför Odds konstant. Allt detta gör vi helt gratis för dig, så se till att kika in på en av alla våra listor på sajten så du inte missar chansen att vinna mer pengar och hitta den bästa dealen.

🏆 Oddsjämförelse! Topp 5 Bettingsidor med Bästa Odds november 2022

 1. Campobet ➡ Erbjuder alltid höga Odds på fotboll
 2. Unibet ➡ En av Sveriges Bästa bettingsidor
 3. Betway ➡ Spela utan registrering med BankID
 4. Bethard ➡ Höga Odds på ett stort utbud av sporter och event
 5. No Account Bet ➡ Betting utan konto med saftig No Account Bet Bonus

Olika Typer av Odds

Decimal, Fraktion, Amerikanskt

Betting Odds

Det är lätt att inbilla sig att sättet som vi i Sverige ser odds är detsamma som resten av världen, men det stämmer inte. Det finns tre olika oddsformat som används på olika platser. I Europa använder vi oss nästan exklusivt av varianten Decimal. Detta är det formaten som är mest logiskt, då du bara ska multiplicera decimaltalet med din insats. Har du 4.50 i odds så multiplicerar du bara det med satsningen för att få reda på utbetalning. Väldigt simpelt.

”Ger vi oss över till de lite mer krångliga varianterna, så har du Fraktion, vilket används i Storbritannien och Amerikanska odds, vilket används i Amerika.”

Odds Fraktion, även kallat “UK Odds” kan förklaras så här, den högra siffran är vad du måste satsa för att vinna den vänstra siffran. Det låter krångligt, vi vet. Men om du till exempel ser att oddset är 5/1, då måste du satsa 1 krona för att vinna 5 kronor. Så oddset är alltså 6.0 i decimal.

”Amerikanska odds, även kallade “Moneyline”, är liknande som UK.”

Ser du ett plus-tecken innan siffrorna, då är det hur mycket du vinner om du satsar 100 dollar. Är oddset +230, så betyder det 3.30 i decimal. Satsa 100, vinn 230. Är det ett minus-tecken innan, då är det hur mycket du måste satsa för att vinna 100 dollar. Så -250, då är decimal oddset 1.40, för att du måste satsa 250 dollar för att vinna 100 dollar.

Kombinationer och Olika Spelvarianter

Odds och betting kommer i många olika paket. Du har systemspel, Bet Builders, singlar och poolspel bland annat. Den populäraste spelformen bland svenskar är dock något annat, nämligen ett kombinationsspel. I Sverige är en kombination mer känd som en “Lången” – vilket härstammar från Svenska Spels namn på produkten. Men det är också känt som en “Kombination” eller en “Kombo” bland spelare. Detta betyder kort och gott en kombination av flera matcher samlat i ett och samma spel.

”Fördelen ligger i att oddset blir mycket högre och du slipper riskera lika mycket pengar för att vinna mycket.”

Så i grund och botten så ökar svårighetsgraden markant, men vinsterna blir super boostade av att så många matchers odds läggs ihop. Låter detta tråkigt så kan du istället prova poolspel på Svenska Spel, alltså Stryktips, Powerplay, Topptipset m.m. Du kan också spela något som heter Bet Builder, vilket är en kombination fast i en och samma match. Så du kan till exempel spela på över 9.5 hörnor och över 3.5 gula kort i samma match och allt detta läggs ihop till ett samlat odds.

🤔 Hur Fungerar Odds och Vilken Taktik Ska Du Ha?

Odds finns till för att man ska kunna sätta värde på hur stor sannolikheten är att något inträffar. Det kan vara sannolikheten att någon blir president eller att det kanske blir 2-2 i en fotbollsmatch. Spelbolag sätter ett odds på att något specifikt ska inträffa och du som spelare väljer en insats som det värdet multipliceras med för att få fram din totala vinst. Varje odds kan översättas till en procent för att lättare förstå sannolikheten. Om du till t.ex. tar oddset 2.0, det representerar 50% sannolikhet. Ju högre siffror i oddset desto mindre är chansen att det inträffar. Odds kan inte heller vara lägre än 1.0 eftersom att 1.0 representerar 100% chans. 

”Odds är alltid olika höga beroende på vad du ska spela på. Antingen väljer man att spela på favoriten eller så spelar man på underdogen.”

När du ska spela på underdog så spelar man ofta på saker som “Asian Handikapp” eller “Dubbelchans” – för att ge underdogen större chans med flera utgångar eller plusmål i starten av spelet. Medans om man gillar att spela på favoriter väljer saker som favoriten att vinna första halvlek eller vinna matchen med flera mål. Taktikerna varierar, men det är inte mycket som slår att sätta ett gigantiskt odds när en underdog lyckas slå favoriten. Att identifiera underdogs är också bättre i längden eftersom favoriter tenderar att vara nedspelade, så oddsen brukar vara värdefulla på de sämre laget.

💰 Oddsjämförelse – Odds Bonus

När vi jämför ett evenemang eller händelse så tar vi in samtliga spelbolag på den svenska marknaden som har en svensk spellicens. Vi tar även en titt på eventuella Odds Bonusar. Utifrån detta plockar vi ut ett tiotal spelbolag med högst Odds och därefter gör vi en rättvis oddsjämförelse. Till skillnad från många andra aktörer så uppdateras våra oddsjämförelser på daglig basis så att du alltid får det aktuella oddset rakt framför dig och inte några Odds som inte längre är giltiga.

Kombinera de bästa Odds Bonusarna i Sverige med höga Odds för att få ut maximalt av ditt spelande! Bonusar utan omsättningskrav är alltid de allra mest fördelaktiga, men det kan finnas riktigt bra Betting Bonusar med lågt krav på omsättning, eller med andra funktioner som är värda att ta del av. Försäkrade Spel är även det något vi kan rekommendera då du kan betta med höga Odds och ha tryggheten att få pengarna tillbaka om spelet inte skulle gå in. Här kan du läsa mer om Bettingsidor med Försäkrade spel.