Här finner du vår stora oddsjämförelse över olika evenemang och sporter på nätet. Du hittar massor av odds på sporter som fotboll, ishockey, E-sport och mycket mer. Vi har även oddsjämförelse på specialevenemang som till exempel odds på Eurovision och odds på Melodifestivalen.

Vi jämför odds

Bettingsidor.se är en unik hemsida när det kommer till odds på olika sportevenemang i Sverige. Vi bevakar alla evenemang och erbjuder en gedigen jämförelse på massor av olika händelser både i Sverige och utomlands. Idag erbjuder bettingsidor väldigt mycket att spela på, det är inte längre de traditionella sportmatcherna som enbart går att spela på utan ny finns det även nya alternativ. Evenemang och händelser som det går att spela på är politiska val, musiktävlingar, TV-program, TV-serier, om Gävlebocken brinner, om det snöar på julafton eller om Zlatan ska sjunga nationalsången i samband med match. Dessa exempel är bara ett axplock av vad vi jämför och vill du se alla våra oddsjämförelser så bör du titta i vår oddsguide nedan.

När vi jämför ett evenemang eller händelse så tar vi in samtliga spelbolag på den svenska marknaden som har en svensk spellicens. Vi tar även en titt på eventuella odds bonusar. Utifrån detta plockar vi ut ett tiotal spelbolag med högst odds och därefter gör vi en rättvis jämförelse. Till skillnad från många andra aktörer så uppdateras våra oddsjämförelser på daglig basis så att du alltid får det aktuella oddset rakt framför dig och inte några odds som inte längre är giltiga.

Alla evenemang & sporter

Vi vet hur man jämför odds

Med nästan tjugo år i spelbranschen så vet vi hur man jämför odds och vad man ska titta efter när det gäller både odds bonusar och vilka spelbolag som är säkra. Det finns många spelbolag som erbjuder väldigt bra odds men som saknar den moraliska kompassen gentemot sina spelare. Vi ser till att det endast finns trygga spelbolag i vår lista med spelbolag som levererar odds på de stora som små evenemangen och händelserna.

Det som är viktigt när man jämför odds är inte bara att se till vilket odds som är högt eller vilket lag det gäller. Det är också lika viktigt att kolla hur förutsättningarna ser ut för spelet, troligtvis så är oddset högt av en orsak. Detta hjälper vi dig med helt kostnadsfritt genom våra tips på hur man kan spela på evenemangen och vilka förutsättningar som finns för varje spel.