Det finns idag en mängd olika metoder för att sätta in och ta ut pengar på ett spelbolag i Sverige.

Vissa är smidigare än andra och vissa är helt kostnadsfria att använda.

På denna undersida hittar du alla betalningsmetoder som finns tillgängliga i Sverige för svenska spelare och du kan även läsa mer djupgående information och även se vilka bettingsidor som accepterar respektive betalningsmetod 2021.

? Populäraste Betalningsmetoden för Spelbolag i Sverige

Det finns massvis med alternativ för svenska spelare när det kommer till insättningar och uttag hos en bettingsida. Betalningsmetoderna är många och därför kan det vara svårt att veta vilket alternativ som är bäst. Generellt skulle jag säga att insättning med BankID, Swish och Trustly är populärast då de är utan avgift. Några andra fördelar med Trustly är att du kan ta del av alla välkomstbonusar och nu även spela på betting utan ett konto hos vissa spelbolag.

Till topplistan
Till topplistan
Bettingsidor med Trustly
Till topplistan
Zimpler logo
Till topplistan
Paypal logo bettingsidor
Till topplistan
VISA logo Bettingsidor
Till topplistan
Mastercard logo
Till topplistan
Paysafecard logo
Till topplistan
Bitcoin logo
Till topplistan
Neteller logo
Till topplistan
Skrill logo
Till topplistan
Diners club logo
Till Topplistan

? Olika Betalningsmetoder

Det finns en mängd olika betalningsmetoder i Sverige som erbjuds på alla bästa bettingsidor. Här har vi sorterat upp alla varianter av betalningsmetoder vid insättning och uttag och även sorterat upp vilka spelbolag som har respektive betalningsmetod. Detta gör att vi är ensamma om i Sverige att ha en heltäckande guide över vilka bettingsidor som till exempel accepterar Swish, PayPal eller Trustly 2021.