Hem » Betalningsmetoder

Betalningsmetoder 2024

Kommersiellt innehåll

Det finns idag en mängd olika metoder för att sätta in och ta ut pengar på ett Spelbolag i Sverige. Vissa är smidigare än andra och några är helt kostnadsfria att använda.

På denna sida hittar du alla betalningsmetoder som finns tillgängliga för svenska spelare och även se vilka Bettingsidor som accepterar respektive betalningsmetod 2024.

Bästa Betalningsmetoder 2024Frågor & Svar – Betalningsmetoder

För dig som vill betta på ett svenskt Spelbolag finns det ett stor antal betalningsmetoder att välja mellan. Du hittar hela listan här ovanför, klicka på en metod för att få hela listan över Bettingsidor med just den betalningsmetoden, samt mer information om metoden.

Idag finns det flera snabba betalningsmetoder men i allmänhet kan vi säga att de två funktionerna som godkänns med BankID går alltid riktigt snabbt. Det är dels snabba insättningar med Swish och Trustly, som dessutom erbjuder snabba uttag hos flera Bettingsidor. En annan snabb betalningsmetod är Apple Pay.

Ja, med den ökade säkerheten i samband med införandet av den svenska spellicensen så måste Bettingsidor verifiera sina spelare med BankID. Dock är det möjligt att använda insättningsmetoder som inte kräver verifiering med BankID.

För det första är det upp till varje Bettingsida att välja vilka betalningsmetoder de erbjuder sina spelare. För det andra behöver de själva ha ett kontrakt och tekniska förutsättningar för varje metod de vill erbjuda, och dessutom väljer Spelbolagen olika strategier – antingen vill de erbjuda alla spelare den metod de önskar, eller så väljer de att satsa helhjärtat på en eller kanske två metoder.

Nej, men det blir fler och fler Bettingsidor som erbjuder snabba insättningar med Swish! Klicka på Swish-loggan här ovanför för att se en uppdaterad topplista över alla Bettingsidor med Swish, samt mer information om hur du använder Swish i kombination med BankID.

Det korta svaret är att det väljer du själv utifrån vad som passar dig bäst. Bettar du exempelvis allra helst via en mobiltelefon? Då är Swish och Trustly som godkänns med BankID att föredra, då du har snabb tillgång till apparna direkt i mobilen plus att pengarna finns på ditt spelkonto inom ett par sekunder. Det kan även vara bra att kika bonusvillkor så att det inte är någon betalningsmetod som exkluderar dig från exempelvis en Insättningsbonus.

Bettingsidor med snabbast uttag är de som erbjuder registrering, insättning och uttag med BankID. Att du som spelare använder BankID för samtliga av dessa är för att öka säkerheten och säkerställa att Bettingsidan inte behöver göra någon vidare verifiering av din person, vilket i sin tur möjliggör riktigt snabba uttag direkt till ditt bankkonto, via exempelvis Trustly.

Ja, för svenska spelare erbjuds endast trygga och säkra betalningsmetoder för insättning och uttag. Dock kan vi som en liten riktpinne ändå säga att de transaktioner som verifieras med BankID bidrar med extra säkerhet både för dig och för Bettingsidan. Det gäller då främst Trustly och Swish.Populära Betalningsmetoder Spelbolag

💳 Sveriges mest populära Betalningsmetoder 2024

Det finns massvis med alternativ för svenska spelare när det kommer till insättningar och uttag hos en bettingsida. Betalningsmetoderna är många och därför kan det vara svårt att veta vilket alternativ som är bäst. Generellt skulle jag säga att insättning med BankID, Swish och Trustly är populärast då de är utan avgift. Några andra fördelar med Trustly är att du kan ta del av alla välkomstbonusar och nu även spela på betting utan ett konto hos vissa spelbolag.

✅ Olika Betalningsmetoder

Det finns en mängd olika betalningsmetoder i Sverige som erbjuds på alla bästa bettingsidor. Här har vi sorterat upp alla varianter av betalningsmetoder vid insättning och uttag och även sorterat upp vilka spelbolag som har respektive betalningsmetod. Detta gör att vi är ensamma om i Sverige att ha en heltäckande guide över vilka bettingsidor som till exempel accepterar Swish, PayPal, American Express eller Trustly 2024.

🎁 Betalningsmetoden kan påverka din Odds Bonus

En viktig sak att ta i beaktande är att ditt val av betalningsmetod kan komma att påverka huruvida du har rätt till en Bettingsidas Oddsbonus eller inte. Precis som att det är viktigt att läsa på om Spelbolagets regler gällande om Bonusen är utan omsättningskrav eller om ett omsättningskrav måste uppfyllas innan uttag kan begäras, så är det även viktigt att läsa om det finns någon betalningsmetod som exkluderar insättningen från erbjudandet.

Exempelvis är det relativt vanligt att insättningar med e-plånböcker, dvs. Neteller och Skrill inte kvalificerar dig till ett erbjudande om Odds Bonus vid första insättningen. En del insättningar, bland annat BankID, Trustly och Swish kvalificerar dig i regel alltid till Bettingsidans välkomstbonus.Jonas

Jonas Svanberg

Innehållsansvarig på bettingsidor.se

Läs mer om oss


Jonas ansvarar för det kommersiella innehållet på bettingsidor.se. Han kommer från e-sports-branschen och har alltid haft ett brinnande intresse för sport & betting. Med sitt stora fotbollsintresse ser han till att alltid hålla er uppdaterade inför de största matcherna.

I övrigt kommer han se till att uppdatera er med det senaste kampanjerna och nyheterna från den svenska spelmarknaden.