Bet365 logo

upp till 1000 kr i spelkrediter

Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

  • Världens största spelbolag
  • Vår absoluta favorit inom livebetting
  • Läs mer om Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bet365 bonus:

Ta del av den exklusiva bettingsidan Bet365 som är bäst på live betting och ett av världens främsta spelbolag.

  • Klicka på den gröna knappen “Till Bet365” och registrera ett konto.

  • Bli medlem, sätt in minst 50 kr och börja spela direkt.

  • Ålder 18+. Regler och villkor tillämpas. Spelproblem? besök Stödlinjen.se

Omsättningskrav

Som ny kund kan du få en bonus på upp till 1.000 kronor. Du måste sätta in minimum 50 kronor och omsätta bonusen x1 för att hämta ut bonusen. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Vår erfarenhet av Bet365

Bet365 är ett våra absoluta favoritspelbolag och helt klart i toppen när det kommer till sportevenemang, spelutbud och mästerskap. När vi spelar hos Bet365 så hittar vi sporter som bland annat ishockey, ligafotboll, basket, rugby, cricket, amerikansk fotboll, tennis, cykling, golf, kampsporter och motorsport. Vi kan även hitta en del udda sporter och turneringar mellan varven som gör spelandet lite roligare. Självklart kommer man även med stor sannolikhet kunna spela på fotbolls-vm nästa år vilket vi ser mycket fram emot.

Fördelar med bet365 enligt oss

  • Lätt att navigera runt på hemsidan och stort utbud av matcher.
  • Väldigt roligt och enkelt att följa en match vi har spelat på
  • Överlag en inspirerande och trevlig spelmiljö som höjer spelupplevelsen
  • Våra uttag och insättningar har gått mycket snabbt, av våra erfarenheter ca 4 timmar

Bet365 i mobilen

Vi tycker att Bet365 har en modern och mycket snygg mobil spelsida där spelare tack vare den logiska strukturen enkelt hittar bland spel, information och erbjudanden. Här kan vi lägga oddsspel, livespel men även se matcher och andra evenemang live i mobila enheter som har stöd för iOS eller Android. Vi kan förstås även spela många av Bet365 andra onlinespel direkt i webbläsaren på den mobila enheten.

Insättning, uttag och kundtjänst

Vi tyckte det var väldigt smidigt och enkelt att sätta in pengar hos Bet365, och det är absolut ett spelbolag som håller högsta klass när det kommer till insättningar och uttag men framför allt kundsupport.

Information om välkomstbonusen

Vår sammanfattning av Bet365

Vi tycker Bet365 helt klart är en av världens bästa spelsidor på nätet och därmed en bettingsida som ligger i toppen hos oss. Spelbolaget är perfekt för dig som gillar livebetting och som är sugen på att få riktigt härlig action i vardagen.