Odds på Eurovision 2021

Home/Odds/Eurovision Song Contest
Eurovision Song Contest2021-03-26T17:48:05+02:00

Eurovision Song Contest 2021

Eurovision 2021 är äntligen här och går i år av stapeln i Nederländerna för första gången på många år. Sverige slutade på en sjätteplats i ESC 2019 och ESC 2020 ställdes in, men spännande blir det att se vem som vinner Eurovision 2021.

Inför finalen så har vi samlat ihop odds på Eurovision 2021 och bettingsidor med betting bonus som du kan spela på. Odds Sverige Eurovision är än idag oklara men vi ser skarpt fram emot nu, efter Melodifestivalen 2021, för att se hur vi kommer ligga till.

Eurovision 2021 betting i Sverige

Många bettingsidor storsatsar på Eurovision Song Contest 2021 och erbjuder ett stort antal spelmarknader för spelarna. Det vanligaste att spela på är vilket land som vinner, men det går också att spela på vilka som kommer topp tre eller vilket land som slutar sist i tävlingen.

Idag när det finns så många olika bettingsidor och spelbolag med odds på Eurovision så skiljer sig också oddsen kraftigt beroende på vart du spelar. Därför rekommenderar vi att du tar del av vår oddsjömförelse så att du får högst odds på det spelet du vill betta på.

Eurovision 2021 sänds på SVT vilket är en gratiskanal och sändningen kommer börja i god tid före att bidragen börjar. Så du kan i lugn och ro koppla av efter att du placerat ditt odds spel på Eurovision 2021.

Oddsjämförelse Eurovision 2021

Eurovision 2021 OddsUnibetBetfairCoolbet
Schweiz
Gjon’s Tears
Malta
Destiny
Bulgarien
Victoria
Frankrike
Barbara Pravi
Island
Daði og Gagnamagnið
 Italien
Måneskin
Sverige
Tusse
Litauen
The Roop
Cypern
Elena Tsagrinou
Finland
Blind Channel
Azerbajdzjan
Efendi
Norge
Tix
 San Marino
Senhit
Moldavien
Natalia Gordienko
Ryssland
Manizha
Grekland
Stefania
Rumänien
Roxen
Australien
Montaigne
Belgien
Hooverphonic
 Ukraina
Go_A
Danmark
Fyr & Flamme
 Kroatien
Albina
  Nederländerna
Jeangu Macrooy
Lettland
Samanta Tīna
Polen
Rafał
 Portugal
The Black Mamba
Storbritannien
James Newman
Österrike
Vincent Bueno
Estland
Uku Suviste
Georgia
Tornike Kipiani
Irland
Lesley Roy
Israel
Eden Alene
 Serbien
Hurricane
Spanien
Blas Cantó
Tjeckien
Benny Cristo
Tyskland
Jendrik
Nordmakedonien
Vasil
Slovenien
Ana Soklič
Vitryssland
Galasy ZMesta
Albanien
Anxhela Peristeri

Kampanjer inför Eurovision

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på Eurovision

Bettingsidor - Unibet Bonus

Unibet Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Insättning: BankID, Swish, Trustly
 • Sveriges mest Populära Spelbolag

 • Läs mer om Unibet

Bettingsidor - SpeedyBet Bonus

Speedy Bet Bonus

Omsättningskrav: 16x – Min Odds: 1.80

 • Spela utan Konto med BankID

 • Snabba Uttag på 5 Minuter

 • Läs mer om Speedy Bet

Betfair logo

100 kr Riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få Riskfritt spel för 100 kr

Få 100 kr tillbaka med förlust.

 • Grym livebetting med stream & cash-out
 • Bygg din egna kupong & få högre odds
 • Läs mer om Betfair

Bettingsidor - Interwetten Bonus

Interwetten Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Betting med Zimpler & Trustly

 • Tysk Speljätte med Unikt Spelutbud

 • Läs mer om Interwetten

Bettingsidor - bet365 Bonus

bet365 Bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Betting med Swish & PayPal

 • Världens Största Spelbolag

 • Läs mer om bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Allmänt om Eurovision 2021

Eurovision är en årligt återkommande sångtävling som anordnas för länder inom Europa och är klassat som ett av de största programmen. Tävlingen anordnas i det land som under fjolåret vann tävlingen tillsammans med arrangören och det är därför som det i år går av stapeln i Israel. Från början så var det endast ett tiotal bidrag som deltog i tävlingen men allteftersom har deltagarantalet ökat successivt och idag är det över 30 länder som deltar. År 2021 så har tävlingen funnits i hela 65 år vilket gör det till den äldsta tävlingen inom musik någonsin. Från början var tanken med tävlingen att inom Europa kunna enas om något och göra något tillsammans efter de krig som härjat i många länder.

Sverige har genom åren haft en rad framgångar i Eurovision Song Contest, men under de senaste åren har det gått upp och ner. 2010 så fick man inte ens delta i den stora finalen men några år senare så stod Sverige istället som vinnare. Några av de mest kända deltagarna från Sverige genom åren är ABBA, Arvingarna, Carola, Ted Gärdestad, Tomas Ledin och Tommy Körberg.

ESC Odds 2021

Oddsen för ESC 2021 släpps så fort att alla länder fått fram sin representant till tävlingen. Det finns massvis av olika typer av spel som kan skapa en extra spänning under tiden du tittar på tävlingen. Det finns också odds på Semifinal 1 och Semifinal 2 i Eurovision 2020. Kombinerat med en betting bonus blir spänningen nästan olidlig!

Betta på Odds i Eurovision 2021

Ju närmre den stora finalen vi kommer så ökar också spelbolagens utbud på tävlingen. När det återstår några månader så erbjuds i regel endast vinnare i utbudet men ett par veckor före går det både att betta på topp tre och vem som kommer sist.

“Det mest populära är dock att spela på vilket land som vinner.”

Det är väldigt enkelt att betta på Eurovision 2021 och det enda du egentligen behöver tänka på är att hitta det spelet du vill spela på hos spelbolagets hemsida. Därefter fyller du i hur mycket du vill satsa och klickar på knappen som placerar spelet, därefter tar det ungefär en sekund innan spelet är lagt.

Det kan dock vara bra att tänka på att läsa på noggrant och se vad varje bidrag har fått för omdömen internationellt innan du spelar på tävlingen. Det du gillar kanske resten av Europa avskyr, därför kan det vara bra att göra en dubbelkoll.

Hitta Eurovision Oddsen hos respektive spelbolag

De flesta spelbolagen har en sökfunktion där du snabbt kan hitta till rätt spel. Här nedan ser du hur du enkelt hittar oddsen på Eurovision 2021 hos respektive spelbolag:

 • Unibet: Underhållning & Specialer –> Globalt –> Eurovision
 • Bet365: Specialare –> Globala –> Eurovision song contest 2021
 • Betfair: Alla sporter –> Specialspel –> Eurovision 2021
 • SpeedyBet: Fler sporter –> Specials –> Internationell –> 2021 Eurovision
 • Betway: Specialspel –> Alla specialspel –> Eurovision Song Contest

Vem blir den stora vinnaren?

1. Azerbajdzjan, 2. Storbritannien, 3. Danmark, 4. Estland, 5. Australien, 6. Litauen, 7. Nederländerna, 8. Spanien, 9. Polen, 10. Tyskland, 11. Belgien , 12. Island, 13. Norge, 14. Irland, 15. Frankrike, 16. Malta, 17. Finland, 18. Bulgarien, 19. Georgien, 20. Grekland, 21. Schweiz, 22. Österrike, 23. Israel, 24. Italien, 25. Ryssland.