Odds på Eurovision 2020

Home/Odds/SVT Eurovision Song Contest
SVT Eurovision Song Contest2020-10-19T15:10:35+02:00

Eurovision Song Contest 2020 – ikväll på SVT1!

Som väntat blev riktiga Eurovision Song Contest inställt till följd av rådande världssituation. SVT tyckte däremot att svenska folket behövde piggas upp lite, och har därför skapat en specialvariant av Eurovision 2020!

Svenska folket har röstat fram 25 favoriter

I lördags inleddes denna specialsatsning av SVT, och tittarna fick med hjälp av Mello-appen rösta fram sina 25 favoriter. Ikväll är det dags igen och länderna som tittarna röstat fram är dessa:

1. Azerbajdzjan, 2. Storbritannien, 3. Danmark, 4. Estland, 5. Australien, 6. Litauen, 7. Nederländerna, 8. Spanien, 9. Polen, 10. Tyskland, 11. Belgien , 12. Island, 13. Norge, 14. Irland, 15. Frankrike, 16. Malta, 17. Finland, 18. Bulgarien, 19. Georgien, 20. Grekland, 21. Schweiz, 22. Österrike, 23. Israel, 24. Italien, 25. Ryssland.

Vem blir den stora vinnaren? Det får vi reda på ikväll, tillsammans med en hel del annat kul. The Mamas som blev vår vinnare att representera Sverige i ESC, kommer framföra sin vinnarlåt. Utöver det kommer vi även få se tillbaka på fina Eurovision minnen från tidigare år. En perfekt nostalgikväll för Mello-fantasten med andra ord. Se till att slå på TV:n klockan 21 och var redo med Mello-appen! Fem röster per bidrag är vad du kan ge, och odds finns också tillgängligt för den spelsugna!

Oddsjämförelse Eurovision 2020

Bäst oddsUnibetBetfairCoolbet
Bulgarien
Island
Litauen
Ryssland
Schweiz
Georgien
Italien
Österrike
Norge
Australien
Malta
Nederländerna
Danmark
Belgien
Tyskland
Spanien
Irland
Israel
Polen
Frankrike
Azerbaijan
Finland
Serbien
Grekland
San Marino
Slovenien
Lettland
Albanien
Estland
Cypern
Storbritannien
Portugal
Vitryssland
Armenien
Moldavien
Bäst oddsUnibetBet365BetfairSpeedyBetBetwayCoolbetInterwetten888Sport
Holland
Duncan Laurence
Ryssland
Sergej Lazarev
Schweiz
Luca Hänni
Sverige
John Lundvik
Italien
Mohmood
Island
Hatari
Cypern
Tamta
Grekland
Katerine Duska
Malta
Michela
Norge
KEiiNO
Portugal
Conan Osiris
Slovenien
Zala Kralj & Gašper Šantl
Armenien
Srbuk
Azerbajdzjan
Chingiz
Frankrike
Bilal Hassani
Australien
Kate Miller-Heidke
Belgien
Eliot
Danmark
Leonora
Spanien
Miki
Finland
Darude feat.
Sebastian Rejman
Irland
Sarah McTernan
Israel
Kobi Marimi
Nordmakedonien
Tamara Todevska
Polen
Tulia
Storbritannien
Michael Rice
Tjeckien
Lake Malawi
Tyskland
S!sters
Ungern
Joci Pápai
Estland
Victor Crone
Albanien
Jonida Maliqi
Rumänien
Ester Peony
San Marino
Serhat
Serbien
Nevena Božovic
Österrike
PÆNDA
Kroatien
Roko
Lettland
Carousel
Litauen
Jurij Veklenko
Moldavien
Anna Odobescu
Vitryssland
ZENA
Georgien
Oto Nemsadze
Montenegro
D mol

Kampanjer inför Eurovision

Visa fler inlägg

Spelbolag med odds på Eurovision

Bettingsidor - Unibet Bonus

Sätt in 100 kr – Få 100 kr i Gratisspel

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Ett av Sveriges mest populära spelbolag!

 • Insättning: BankID, Swish, Trustly
 • Läs mer om Unibet

Bettingsidor - SpeedyBet Bonus

Speedy Bet Bonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: 16x – Min Odds: 1.80

 • Spela utan Konto med BankID

 • Snabba Uttag på 5 Minuter

 • Läs mer om Speedy Bet

Betfair logo

100 kr Riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få Riskfritt spel för 100 kr

Få 100 kr tillbaka med förlust.

 • Grym livebetting med stream & cash-out
 • Bygg din egna kupong & få högre odds
 • Läs mer om Betfair

Interwetten logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in ett valfritt belopp med BankID.

Omsättningskrav: x0

 • Tysk speljätte med över 20 år online
 • Unikt spelutbud med bra livebetting
 • Läs mer om Interwetten

Bettingsidor - Bet365 Bonus

Upp till 1.250 kr i Spelkrediter

Bet365 Bonus i spelkrediter för nya kunder 2021

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Världens största spelbolag
 • Vår absoluta favorit inom livebetting
 • Läs mer om Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Eurovision 2020 är äntligen här och går i år av stapeln i Nederländerna för första gången på många år. Sverige slutade på en sjätteplats i ESC föregående år och spännande blir det att se vem som vinner Melodifestivalen detta år. Inför finalen så har vi samlat ihop odds på Eurovision 2020 och bettingsidor med betting bonus som du kan spela på. Odds Sverige Eurovision är än idag oklara men vi ser skarpt fram emot Mello 2020 för att se hur vi kommer ligga till.

Eurovision 2020 betting i Sverige

Många bettingsidor storsatsar på Eurovision Song Contest 2020 och erbjuder ett stort antal spelmarknader för spelarna. Det vanligaste att spela på är vilket land som vinner, men det går också att spela på vilka som kommer topp tre eller vilket land som slutar sist i tävlingen. Idag när det finns så många olika bettingsidor och spelbolag med odds på Eurovision så skiljer sig också oddsen kraftigt beroende på vart du spelar. Därför rekommenderar vi att du tar del av vår oddsjömförelse så att du får högst odds på det spelet du vill betta på.

Eurovision 2020 sänds på SVT vilket är en gratiskanal och sändningen kommer börja i god tid före att bidragen börjar. Så du kan i lugn och ro koppla av efter att du placerat ditt odds spel.

Allmänt om Eurovision 2020

Eurovision är en årligt återkommande sångtävling som anordnas för länder inom Europa och är klassat som ett av de största programmen. Tävlingen anordnas i det land som under fjolåret vann tävlingen tillsammans med arrangören och det är därför som det i år går av stapeln i Israel. Från början så var det endast ett tiotal bidrag som deltog i tävlingen men allteftersom har deltagarantalet ökat successivt och idag är det över 30 länder som deltar. År 2020 så har tävlingen funnits i hela 64 år vilket gör det till den äldsta tävlingen inom musik någonsin. Från början var tanken med tävlingen att inom Europa kunna enas om något och göra något tillsammans efter de krig som härjat i många länder.

Sverige har genom åren haft en rad framgångar i Eurovision Song Contest, men under de senaste åren har det gått upp och ner. 2010 så fick man inte ens delta i den stora finalen men några år senare så stod Sverige istället som vinnare. Några av de mest kända deltagarna från Sverige genom åren är ABBA, Arvingarna, Carola, Ted Gärdestad, Tomas Ledin och Tommy Körberg.

ESC Odds 2020

Oddsen för ESC 2020 släpps så fort att alla länder fått fram sin representant till tävlingen. Det finns massvis av olika typer av spel som kan skapa en extra spänning under tiden du tittar på tävlingen. Det finns också odds på Semifinal 1 och Semifinal 2 i Eurovision 2020. Kombinerat med en betting bonus blir spänningen nästan olidlig!

Betta på Odds i Eurovision 2020

Ju närmre den stora finalen vi kommer så ökar också spelbolagens utbud på tävlingen. När det återstår några månader så erbjuds i regel endast vinnare i utbudet men ett par veckor före går det både att betta på topp tre och vem som kommer sist. Det mest populära är dock att spela på vilket land som vinner.

Det är väldigt enkelt att betta på Eurovision 2020 och det enda du egentligen behöver tänka på är att hitta det spelet du vill spela på hos spelbolagets hemsida. Därefter fyller du i hur mycket du vill satsa och klickar på knappen som placerar spelet, därefter tar det ungefär en sekund innan spelet är lagt. Det kan dock vara bra att tänka på att läsa på noggrant och se vad varje bidrag har fått för omdömen internationellt innan du spelar på tävlingen. Det du gillar kanske resten av Europa avskyr, därför kan det vara bra att göra en dubbelkoll.

Hitta oddsen hos respektive spelbolag

De flesta spelbolagen har en sökfunktion där du snabbt kan hitta till rätt spel. Här nedan ser du hur du enkelt hittar oddsen på Eurovision hos respektive spelbolag:

 • Unibet: Underhållning & Specialer –> Globalt –> Eurovision
 • Bet365: Specialare –> Globala –> Eurovision song contest 2020
 • Betfair: Alla sporter –> Specialspel –> Eurovision 2020
 • SpeedyBet: Fler sporter –> Specials –> Internationell –> Eurovision
 • Betway: Specialspel –> Alla specialspel –> Eurovision Song Contest