Odds på Eurovision 2020

Home/Odds/Eurovision Song Contest
Eurovision Song Contest2019-10-30T14:41:05+02:00

Eurovision 2020 är äntligen här och går i år av stapeln i Nederländerna för första gången på många år. Sverige slutade på en sjätteplats i ESC föregående år och har i år ytterligare ett starkt bidrag med i tävlingen som enkelt vann Melodifestivalen. Inför finalen så har vi samlat ihop odds på Eurovision 2020 och bettingsidor som du kan spela på.

Eurovision 2020 betting i Sverige

Många bettingsidor storsatsar på Eurovision Song Contest 2020 och erbjuder ett stort antal spelmarknader för spelarna. Det vanligaste att spela på är vilket land som vinner, men det går också att spela på vilka som kommer topp tre eller vilket land som slutar sist i tävlingen. Idag när det finns så många olika bettingsidor och spelbolag med odds på Eurovision så skiljer sig också oddsen kraftigt beroende på vart du spelar. Därför rekommenderar vi att du tar del av vår oddsjömförelse så att du får högst odds på det spelet du vill betta på.

Eurovision 2020 sänds på SVT vilket är en gratiskanal och sändningen kommer börja i god tid före att bidragen börjar. Så du kan i lugn och ro koppla av efter att du placerat ditt odds spel.

Oddsjämförelse Eurovision 2020

Bäst oddsUnibetBet365BetfairBetwayCoolbet888Sport

Kampanjer inför Eurovision

Spelbolag med odds på Eurovision

Unibet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.4

 • Ett av Sveriges mest populära spelbolag
 • Har ett riktigt bra spelutbud och cash-out
 • Läs mer om Unibet

Bet365 logo

upp till 1000 kr i spelkrediter

Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Världens största spelbolag
 • Vår absoluta favorit inom livebetting
 • Läs mer om Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

 • Grym livebetting med stream & cash-out
 • Bygg din egna kupong & få högre odds
 • Läs mer om Betfair

SpeedyBet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

 • Spela utan konto & slipp verifiering
 • Snabba uttag på 5 minuter
 • Läs mer om SpeedyBet

Interwetten logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in ett valfritt belopp.

Omsättningskrav: x0

 • Tysk speljätte med över 20 år online
 • Unikt spelutbud med bra livebetting
 • Läs mer om Interwetten

Allmänt om Eurovision 2020

Eurovision är en årligt återkommande sångtävling som anordnas för länder inom Europa och är klassat som ett av de största programmen. Tävlingen anordnas i det land som under fjolåret vann tävlingen tillsammans med arrangören och det är därför som det i år går av stapeln i Israel. Från början så var det endast ett tiotal bidrag som deltog i tävlingen men allteftersom har deltagarantalet ökat successivt och idag är det över 30 länder som deltar. År 2020 så har tävlingen funnits i hela 64 år vilket gör det till den äldsta tävlingen inom musik någonsin. Från början var tanken med tävlingen att inom Europa kunna enas om något och göra något tillsammans efter de krig som härjat i många länder.

Sverige har genom åren haft en rad framgångar i Eurovision Song Contest, men under de senaste åren har det gått upp och ner. 2010 så fick man inte ens delta i den stora finalen men några år senare så stod Sverige istället som vinnare. Några av de mest kända deltagarna från Sverige genom åren är ABBA, Arvingarna, Carola, Ted Gärdestad, Tomas Ledin och Tommy Körberg.

ESC Odds 2020

Oddsen för ESC 2020 släpps så fort att alla länder fått fram sin representant till tävlingen. Det finns massvis av olika typer av spel som kan skapa en extra spänning under tiden du tittar på tävlingen. Det finns också odds på Semifinal 1 och Semfinal 2 i Eurovision 2020.

Betta på Odds i Eurovision 2020

Ju närmre den stora finalen vi kommer så ökar också spelbolagens utbud på tävlingen. När det återstår några månader så erbjuds i regel endast vinnare i utbudet men ett par veckor före går det både att betta på topp tre och vem som kommer sist. Det mest populära är dock att spela på vilket land som vinner.

Det är väldigt enkelt att betta på Eurovision 2020 och det enda du egentligen behöver tänka på är att hitta det spelet du vill spela på hos spelbolagets hemsida. Därefter fyller du i hur mycket du vill satsa och klickar på knappen som placerar spelet, därefter tar det ungefär en sekund innan spelet är lagt. Det kan dock vara bra att tänka på att läsa på noggrant och se vad varje bidrag har fått för omdömen internationellt innan du spelar på tävlingen. Det du gillar kanske resten av Europa avskyr, därför kan det vara bra att göra en dubbelkoll.

Hitta oddsen hos respektive spelbolag

De flesta spelbolagen har en sökfunktion där du snabbt kan hitta till rätt spel. Här nedan ser du hur du enkelt hittar oddsen på Eurovision hos respektive spelbolag:

 • Unibet: Underhållning & Specialer –> Globalt –> Eurovision
 • Bet365: Specialare –> Globala –> Eurovision song contest 2020
 • Betfair: Alla sporter –> Specialspel –> Eurovision 2020
 • SpeedyBet: Fler sporter –> Specials –> Internationell –> Eurovision
 • Betway: Specialspel –> Alla specialspel –> Eurovision Song Contest