Melodifestivalen är Sveriges största musiktävling med över 3 miljoner tittare varje år. Totalt är det 28 personer som tävlar om vem som får representera Sverige under storslagna Eurovision Song Contest 2021.

På denna sida hittar du mer information om tävlingen, betting bonusar och odds för Melodifestivalen 2021 Final.

Vem tror du har bästa Melodifestivalen Finalen oddset detta år?

🎼 Betting Melodifestivalen 2021

Melodifestivalen 2021 inleds av fyra deltävlingar, där bidragen som hamnar på första och andra plats går direkt till Melodifestivalen Final. Bidragen på tredje och fjärde plats går istället till “Andra Chansen”, där sedan ytterligare 4 bidrag går vidare till Melodifestivalen finalen.

Redan i februari så startar Melodifestivalen och den kommer att pågå ända fram till mars. Efter finalen i mars så behöver man vänta till maj då Eurovision Song Contest vanligtvis äger rum. Att spela på Melodifestivalen 2021 odds Finalen har blivit mycket populärt bland svenskar, speciellt i kombination med en odds bonus.

Det vanligaste är att man på förhand bettar vem som ska vinna en deltävling eller finalen. Sedan förra året erbjuder bettingsidor som Unibet liveodds på Melodifestivalen och Mello Finalen vilket innebär att du först kan se vilka bidrag du tycker om och sedan lägga ditt spel. Detta kommer vi att glädjas åt även under Melodifestivalen 2021.

Odds Mello 2021 FinalUnibetBet365CoolbetBetsson
Tusse
Eric Saade
Dotter
The Mamas
Clara Klingenström
Danny Saucedo
Charlotte Perrelli
Anton Ewald
Paul Rey
Klara Hammarström
Alvaro Estrella
Arvingarna
Odds Sluta topp 3UnibetBet365Betsson
Tusse
Eric Saade
Dotter
The Mamas
Danny Saucedo

Spelbolag med Odds på Melodifestivalen 2021 Final

Bettingsidor - Unibet Bonus

Sätt in 100 kr – Få 100 kr i Gratisspel

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Ett av Sveriges mest populära spelbolag!

 • Insättning: BankID, Swish, Trustly
 • Läs mer om Unibet

Bettingsidor - Casumo Sport Bonus

Spela med BankID för 100 kr, få 100 kr Free Bet

Utan omsättningskrav. Minsta odds 1.6

 • Stort utbud av betting

 • Insättningar med Swish

 • Läs mer om Casumo Sport

Bettingsidor - LeoVegas Bonus

Sätt in 100 kr – Få Välkomsterbjudande 100 kr Gratisspel

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Grymt Utbud, Livebetting & Cash-out

 • Betting utan Registrering med BankID, Swish, Trustly

 • Läs mer om LeoVegas Sport

Bettingsidor - Coolbet Bonus

Sätt in 100 kr med Trustly – Få extra 100 kr!

Omsättningskrav: 6x bonus, minsta odds 1.8

 • Bygg ihop din egna spelkupong
 • Erbjuder Free Spins, odds, live casino & slots

 • Läs mer om Coolbet

Bettingsidor - Mr Green Bonus

Först insättning på min. 200 kr – Få 100 kr Free Bet

Utan omsättningskrav. Minsta odds 1.80

 • Enkel registrering med BankID.

 • Stort spelutbud med odds från Kambi
 • Läs mer om Mr Green

Bettingsidor - bet365 Bonus

bet365 Spelkrediter för nya kunder 2021

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Världens största spelbolag
 • Vår absoluta favorit inom livebetting
 • Läs mer om bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Betsson

Maxbonus: 100 kr – BankID verifiering

Omsättningskrav: 1x. Minsta Odds: 1.50

 • Välkomstbonus i tre sköna delar

 • Svensk spellicens

 • Läs mer om Betsson

🎶 Melodifestivalen Odds 2021

Årets Melodifestivalen bjuder på många spännande artister där det väntas bli många överraskningar. På denna undersida hittar du alla odds för Mello 2021 och vilket spelbolag som har högst odds just nu. Oddsjämförelsen uppdateras varje dag så att du ska kunna se aktuella Melodifestivalen odds just nu.

“Ett tips är att välja en bettingsida där du inte har ett konto, då du även kan ta del av en odds bonus som gör dina odds ännu högre. Detta är något vi varmt rekommenderar!”

Utbudet av odds Melodifestivalen 2021 är kanske inte lika brett som när det handlar om sport, men det finns fortfarande en del att välja mellan. Hos bettingsidor som Coolbet eller Unibet till exempel kan du finna odds för finalen vinnare, flest röster från telefonomröstningen, topp 3 och at sluta på sista flats i Mello 2021 finalen.

“Andra bettingsidor som Betsson och Bet365 erbjuder på bästa slutplacering, Mello H2H match-ups odds, topp 3, och såklart kan du spela på vem du tror kommer att vinna hela tävlingen och sedan delta i Eurovision Song Contest 2021.”

När finalen väl är avgjort och det har blivit dags för Eurovision Song Contest 2021 att kicka igång längre fram i vår så kommer det även gå att betta på den tävlingen på svenska bettingsajter. 

💰 Hämta din Melodifestivalen 2021 Final – Free Bet/Gratisspel Bonus 👇

Melodifestivalen 2021 Final Odds

🎤 Alla Deltagare Melodifestivalen Final 2021

Det vankas final i vårt kära underhållningsprogram Melodifestivalen och det är äntligen dags för alla Mello deltagare 2021 att kliva upp på scenen och tävla om chansen att bli den svenska representanten i Eurovision Song Contest 2021 i Rotterdam. 

Deltagare som Tusse, Eric Saade, Dotter och The Mamas har otroligt starka låtar och är favoriserade på Melodifestivalen odds – nedan kör vi en liten genomgång på alla Mello deltagarna, där du får tillgång till odds och analys kring låtarna som kommer tävla på Lördag.

⭐ Tusse

Låt: Voices 

Vinnarodds: Favorit hos spelbolagen Unibet (1.40)

Vem vinner melodifestivalen 2021? Svaret på den frågan börjar kännas som stjärnskottet Tusse. Artisten är i skrivande stund stor favorit på precis alla spelbolag med svensk licens som erbjuder odds på Mello och den fantastiska, moderna låten “Voices” ska kunna ha god chans att även gå långt internationellt. Berättigad favorit, men kanske är favoritskapet aningen stort? Själva oddset lockar inte.

⭐ Eric Saade

Låt: Every Minute 

Vinnarodds: Andrafavorit hos spelbolagen bet365 (4.20) 

Innan deltävlingarna drog igång så var det Eric Saade som var storfavorit att ta hem hela Melodifestivalen – kikar man på odds Mello 2021 nu så märker man att detta har ändrats. Många var inte imponerade av låten “Every Minute”, men Saade gick vidare direkt till final ändå och är faktiskt fortfarande andrahandsfavorit hos spelbolag under odds Melodifestivalen final. Förhoppningsvis går låten hem hos den internationella juryn, för då kan nog Saade gå långt.

⭐ Dotter

Låt: Little Tot 

Vinnarodds: Tredjefavorit hos spelbolagen Unibet (12.00) 

Dotter var oerhört nära att kamma hem Melodifestivalen 2020, men föll på målsnöret. Hon är nu tillbaka med låten “Little Tot” som var storfavorit på Melodifestivalen odds under deltävlingen. Låten hon tävlar med denna upplaga ska vara en slags påminnelse till sina framtida barn att inte bli som henne när de växer upp, och den imponerade stort på svenska folket. Oddsen är saftigt på denna Mello 2021 deltagare – kvällens roligaste spel?

⭐ The Mamas

Låt: Every Minute 

Vinnarodds: Fjärdefavorit hos spelbolagen Betsson (12.0) 

Stackars, stackars The Mamas. Pandemin satte stopp för deltagande i Eurovision Song Contest år 2020 – med en låt som hade stor chans att vinna allting. Nu är trion dock tillbaka men ännu ett vasst bidrag. Låten “In The Middle” tog sig raka vägen till final och trots att den är lite långsammare än förra årets bidrag, så kan nog The Mamas blanda sig i toppstriden trots allt. Ett bra underdog spel på odds melodifestivalen final?

⭐ Clara Klingenström

Låt: Behöver inte dig idag 

Vinnarodds: Femtefavorit hos spelbolagen (30.0)

Clara Klingenström tog bakvägen till finalen genom “andra chansen” och denna låt, som visserligen är bra och kommer spelas en hel del i Sverige, ska absolut inte ha någon chans att kamma hem tävlingen. Stort minus att låten “behöver inte dig idag” är skriven på svenska, för Claras röst är väldigt vass och en internationell låt hade kanske varit mer spännande att se och gått hem bättre hos den internationella juryn. Vem vinner melodifestivalen 2021? Det gör dessvärre inte Clara Klingenström i alla fall.

⭐ Danny Saucedo

Låt: Dandi Dansa 

Vinnarodds: Sjättefavorit hos spelbolagen (32.0)

Det är lite halvt chockartat att se oddsen på Danny Saucedo om man kikar på t.ex. Bet365 Melodifestivalen 2021 odds. Danny Saucedo var med den svenska, fartfyllda låten “Dandi Dansa” en av de stora favoriterna att plocka hem hela tävlingen inför kvalet i Annexet. Trots att han gick direkt till final så har detta har ändrats och flickfavoriten är numera på en sjätteplats hos spelbolagen med svensk licens. Kan han trotsa oddsen? Vi tror inte denna svenska låt går hem hos internationella juryn – men tittarna älskar Danny.

⭐ Charlotte Perrelli

Låt: Still Young 

Vinnarodds: Sjundefavorit hos spelbolagen (81.0)

Schlagerdivan Charlotte Perrelli är tillbaka som en Mello 2021 deltagare och med låten “Still Young” vill hon visa att åldern bara är en siffra. Glitter och glamour utlovas, men den för evigt unga sångerskan är långt ifrån favorit på odds Mello 2021 och ska inte ens ha en suck på topp-5 placering. Men det blir kul att se henne uppträda oavsett och visst var hon allt värd att gå till finalen direkt men denna klassiska schlagerdängan.

⭐ Anton Ewald

Låt: New Religion

Vinnarodds: Stor underdog hos spelbolagen (126.0) 

Artisten Anton Ewald gick lite överraskande till direkt till final efter sin deltävling och bröt sedan ihop helt på scen och kunde knappt göra klart sitt uppträdande. Har detta lett till en försiktighet bland spelarna är frågan, för t.ex. Unibet Melodifestivalen 2021 odds har honom en bra bit över 100 x insatsen att ro hem tävlingen. Låten är lite uttjatad och tråkig, där ingenting egentligen sticker ut. Tiondeplats för skönsångaren?

⭐ Klara Hammarström

Låt: Beat of Broken Hearts

Vinnarodds: Stor underdog hos spelbolagen (176.0) 

Även om den nykläckta artisten Klara Hammarström inte ska kunna plocka hem tävlingen, så är det lite förvånande att se bland annat Unibet Melodifestivalen 2021 odds ha henne på nästan 200 x insatsen som vinnare. Det är bra tryck i låten, väldigt radiovänlig, den har redan en hel del spelningar online och eftersom att hon deltog i “andra chansen” så har svensk folket fått se henne en extra gång. Ingen vinnare här, men kanske en högre placering än spelbolagen tror enligt oss. Riktigt bra underdog spel!

⭐ Paul Rey

Låt: The Missing Piece

Vinnarodds: Stor underdog hos spelbolagen (176.0) 

Artisten Paul Rey startade som rappare under namnet “PJ” där han deltog i organisationen “O-Zone Battles” regelbundet. Sedan detta så har skåningen sadlat om till en mer radiovänlig sångare och låten “The Missing Piece” är helt okej. Han tog sig vidare via “andra chansen” och har ackumulerat ett par spelningar online redan, men på odds Melodifestivalen final så är han inte betrodd alls. Det blir ingen topplacering för grabben dessvärre, men kanske en hit på Spotify.

⭐ Alvaro Estrella

Låt: Baila Baila

Vinnarodds: Stor underdog hos spelbolagen (201.0) 

Det svänger mest om en speciell Mello 2021 deltagare, Alvaro Estrella och spanskinspirerade låten “Baila Baila”, som översätts till “Dansa Dansa”. Det är en riktigt glad låt som får en på semestertankar. Alvaro var i final även förra året ihop med Mendez och tog där åt sig välbehövlig final-erfarenhet. Dessvärre är han, tillsammans med Arvingarna, den största underdogen av alla i finalen och han är absolut inte värd några större satsningar på Melodifestivalen odds. Men det är aldrig fel att lyssna på lite pepp-musik!

⭐ Arvingarna

Låt: Tänker inte alls gå hem

Vinnarodds: Stor underdog hos spelbolagen (201.0) 

Att folkkära dansbandet Arvingarna skulle ta sig hela vägen till final var ingen större skräll, trots att deras dansbandslåt “Tänker inte alls gå hem” är riktigt dålig (ursäkta språket) när man jämför med de andra, otroligt starka artisterna som vi har bland årets Mello 2021 deltagare. Arvingarna har fans över hela landet och får säkert en hel del röster, men t.ex. Bet365 Melodifestivalen 2021 odds har bandet att vinna till drygt 200 x insatsen, så det blir ingen fest i Rotterdam för Arvingarna tyvärr.

🏆 Odds Melodifestivalen Final

När du ska betta på Melodifestivalen odds så finns det mycket att tänka på och många olika marknader att satsa dina pengar på. Vanligtvis så spelar man på saker som vinnare, topp-2, topp-3, samt Head2Head. Kikar du på Bet365 melodifestivalen 2021 eller så kan du titta på Unibet Melodifestivalen 2021 – då ser man att det är dessa marknader som erbjuds just nu på eventet. Men hur vinner du mer pengar på odds Melodifestivalen final? Nedan förmedlar vi ett par tips inför spektaklet, men detta gäller även för betting på underhållning i allmänhet. 

Tips Inför Melodifestivalen Odds: 

 • Satsa inte mer än du har råd med bara för att eventet är stort. 
 • Ta del av vår kompletta oddsjämförelse för maximal spelvärde. 
 • Spela på flera deltagare – oddsen är höga. 
 • Betta på artister med stor “fanbase” – bäst låt vinner inte alltid. 
 • Ta en sportbonus i samband – mer medel betyder större vinstchans.

🤑 Spelbolag med Melodifestivalen Odds

Det satsas stort när det vankas betting på underhållning hos spelbolagen med svensk licens. Spel på underhållning som Big Brother odds och Melodifestivalen odds har ökat markant senaste åren, det har självklart spelbolagen noterat och börjat fokusera mer på eventen. De allra flesta bettingsidor har odds på Mello, men det skiljer en hel del i hur höga oddsen är, om det finns bonusar, utbudet av odds och snabba uttag. 

Nedan har vi listat sex spelbolag som alla har välkomstbonus som kan användas på odds Mello 2021, alla sidor har blixtsnabba uttag och innehar ett stabilt utbud av olika odds som är relaterade till lördagens stora event i Stockholm. 

Bästa Bettingsidorna – 2021 Melodifestivalen Final Odds:

Jämför Odds Mello 2021

Det är superviktigt att du jämför odds på Melodifestivalen 2021 för att inte missa något spelvärde. Hos bettingsidor.se kan du få hjälp att göra en komplett jämförelse av odds Melodifestivalen final – helt utan kostnad. Vi erbjuder alla våra läsare tillgång till verktyg för att kunna jämföra odds mellan bettingsidor med svensk licens, detta borde du helt klart ta del av – det kan spara dig hundralappar på varje spel. 

“Vem vinner Melodifestivalen 2021? Det vet vi inte än, men riktiga vinnare jämför i alla fall odds Mello 2021 för att garantera att de placerar sina spel till maximalt spelvärde.”

Det blir extra viktigt att jämföra Melodifestivalen odds, eftersom betting på underhållning kan skilja riktigt mycket mellan spelbolagen som erbjuder spel. Kika in på vår sajt bettingsidor.se och ta din del av kakan du med – 100% gratis.

🥇 Vem Vinner Melodifestivalen 2021

Vem som kommer vinna Mello 2021 är otroligt svårt att svara på, men denna upplaga känns dock lättare än någonsin att analysera. Vi har en storfavorit i Tusse som enligt oddsen ska kunna ta hem tävlingen komfortabelt, men hack i häl här finns trion Dotter, Eric Saade och The Mamas – som alla ska kunna utmana. Dessutom så brukar Melodifestivalen odds kunna bjuda på en och annan skräll, men årets upplaga känns nästan låst redan med tanke på hur stor favorit Tusse blivit hos spelbolagen. Nedan följer några speltips-tankar vi har kring odds Mello 2021. 

Odds Melodifestivalen Final – Speltips: 

 • Vinnare: Tusse 
 • Andraplats: Dotter 
 • Tredjeplats: The Mamas 
 • Bäst spelvärde överlag: Dotter 
 • Rör ej: Arvingarna och Charlotte Perrelli
 • Kvällens underdog spel: Klara Hammarström

🟢 Unibet – Melodifestivalen Odds Finalen

Äntligen är det dags för Melodifestivalen Finalen 2021 och självklart så är Unibet med på noterna med höga odds och innovativa specialare för att tillfredsställa sina svenska spelare. Melodifestivalen odds Unibet bjuder på mängder av spännande betting som spel på h2h, topp 3 och vinnare totalt. Nedan ser du ett par fördelar med att betta på Mello hos Unibet, se till att inte missa din chans till att plocka hem storkovan på Sveriges bästa underhållning!

Melodifestivalen Odds Unibet – Detta Erbjuds:

 • Höga odds på vinnare Melodifestivalen
 • Höga limits (hur mycket du kan satsa)
 • Snabba uttag via BankID om du vinner
 • Innovativa specialare på Melodifestivalen 2021

🟠 Betsson – Odds Melodifestivalen Finalen

Kikar du på Melodifestivalen odds Betsson så kan man lugnt säga att spelbolaget satsar stort på underhållnings-betting innanför Sveriges gränser. Här erbjuds du fina odds på mängder av olika marknader som topp 3, vinnare totalt och även specialare som dyker upp lite då och då. Betsson har länge varit involverade i att driva underhållnings-betting framåt genom att lägga ut spel på Big Brother, Let’s Dance, Idol samt Melodifestivalen – vilket har gjort dem till experter på ämnet.

Melodifestivalen Odds Betsson – Detta Erbjuds:

 • Höga odds på Melodifestivalen 2021
 • Största spelutbudet av Melodifestivalen odds
 • Snabba uttag via BankID vid eventuell vinst
 • Välkomstbonus att använda på Melodifestivalen

🟢 bet365 – Melodifestivalen Odds Finalen

Äntligen är det dags för Melodifestivalen Finalen 2021 och självklart så är bet365 med på noterna med höga odds och innovativa specialare för att tillfredsställa sina svenska spelare. Melodifestivalen odds bet365 bjuder på mängder av spännande betting som spel på sluta sist, topp 3 och vinnare totalt. Nedan ser du ett par fördelar med att betta på Mello hos bet365 , se till att inte missa din chans till att plocka hem storkovan på Sveriges bästa underhållning!

Melodifestivalen Odds bet365 – Detta Erbjuds:

 • Höga odds på vinnare Melodifestivalen
 • Höga limits (hur mycket du kan satsa)
 • Bästa Bonus 2021
 • Innovativa specialare på Melodifestivalen

🔴 Melodifestivalen Finalen – Odds på Svenska Spel

Melodifestivalen odds Svenska Spel finns alltid i mängder och vårt statliga spelbolag satsar alltid stort på svenska underhållningsprogram. Just nu kan du spela på deltävlingar och även fantastiskt roliga H2H odds (Head2Head) – där ditt val enbart måste slå sin motståndare. Du har också tryggheten med dig i bagaget när du spelar på Melodifestivalen odds Svenska Spel då dem ändå får klassas som den tryggaste bettingsidan för svenskar. Det finns flertalet fördelar med att betta hos Svenska Spel – nedan följer ett par anledningar till att du ska satsa på Mello här:

Melodifestivalen Odds Svenska Spel – Detta Erbjuds:

 • Head to Head spel på Melodifestivalen
 • Stor trygghet
 • Snabba uttag via Swish vid vinster
 • Bäst koll på svenska underhållnings-odds

📅 Melodifestivalen 2021 Schema

Melodifestivalen kommer att bli lite annorlunda i 2021. På grund av de rådande omständigheterna i och med Coronaviruspandemin kommer det inte att bli någon Melodifestivalturné.

Spelare som vill lägga Melodifestivalen oddset live kan hitta betting sidor med Melllo 2021 odds. Samtidigt som man ser Mello kan man på så sätt spela på någon av de bästa svenska bettingsajterna. Så här ser schemat ut för 2021:

Du hittar alla dessa deltävlingar och finalen på bra bettingsidor som erbjuder Melodifestivalen odds och betting på nätet.

Melodifestivalen 2021 Odds

🔊 Mello 2021 Uppdatering

Melodifestivalen är igång och i lördags invigde man årets Finalen fest. Spelbolagens storfavorit Danny Saucedo tog sig till final i deltävling 1, hand i hand med svenska folkets Arvingarna.

“Storfavoriten Tusse, Eric Saade och Dotter har kvalificerade till finalen och på lördag är det dags för Mello 2021 Final.”

Dotter Siktar mot Eurovision

Under fjolårets tävling slutade Dotter på en andra plats i finalen med låten ‘’Bulletproof’’. I år är 33-åringen tillbaka och står som tredjefavorit. Spelbolagen tror inte på succé även den här gången, hos Unibet står hon i det bästa oddset 12.00 att vinna Melodifestivalen 2021. Artisten har siktet inställt på att representera Sverige i Rotterdam under Eurovision längre fram under året. Dotters största utmanare i en tänkbar Melodifestivalen-final är Tusse och Eric Saade.

📣 Mello 2021 Uppdatering

Favoriten pallade trycket om favoritskap och kvalificerade sig till final efter Melodifestivalens andra deltävling. Melodifestivalens andra deltävling levde upp till förväntningarna och mer därtill. Programledarna Oscar Zia och Anis Don Demina satte hög klass på festen redan från första stund och hyllas för sitt programledande efteråt. Storfavoriten Dotter spetsade till det hela och levde upp till förväntningarna.

“Det blev precis som förhandstipsen visade både Dotter och Anton Ewald som gick vidare till final.”

De två bidragen som nådde ‘Andra chansen’ var Frida Green och duon Eva Rydberg/Ewa Roos – två skrällar om man ser till de tidigare nämnda förhandstipsen. Bidrag som inte fick ut sin önskan om avancemang under deltävling två var WAHL feat Sami, Patrik Jean och Julia Alfrida, som därmed är utslagna ur tävlingen. Fjolårets tvåa Dotter ses nu som den största favoriten att ta hem hela Melodifestivalen det här året, men skuggas av artister som Tusse, Eric Saade och The Mamas.

Nu har Dotter chans att ta revansch under finalen den 13 mars. Efter programmet var det en glad artist som erkänner att hon var nervös under röstningen.

“Jag var inte nervös för att sjunga, men när man står där och väntar på om man ens går vidare i första ronden… Det är en jobbig känsla. Jag har ju stått där och åkt ut tidigare,” säger Dotter.

Deltävling 1 – Uppdatering

Äntligen är det dags för Melodifestivalen 2021 och Bettingsidor.se ger dig en full inblick med våra vassa analyser, Melodifestivalen guider, Melodifestivalen odds jämförelse och annan information som är viktigt att veta innan du placerar dina bets och bänkar dig för Mello 2021. Denna upplaga av Melodifestivalen är lite speciell då vi inte kommer se någon publik och alla fyra deltävlingar kommer utspela sig live från Annexet i Stockholm. Detta ändrar förutsättningarna lite för artisterna som deltar. Kanske är mindre erfarna artister överlyckliga av att slippa pressen som publiken för med sig, medans erfarna artister som lever på publikens jubel får det lite svårare. I deltävling ett så ser vi kanske det absolut starkaste fältet av alla semifinaler, med artister som Lillasyster, Arvingarna, Danny Saucedo och Jessica Andersson. Den stora favoriten här är flickfavoriten Danny Saucedo, tätt följd av Arvingarna och Idol-tvåan Kadiatou. Oavsett vem som tar hem denna semifinal så borde du kika nedan för att få all viktig information angående Melodifestivalen Deltävling 1:

Melodifestivalen Deltävling 1 – Fullständig Information:

 • Starttid: Lördag 6 februari – 20:00
 • Artister: Kadiatou, Lillasyster, Jessica Andersson, Paul Rey, Arvingarna, Nathalie Brydolf och Danny Saucedo.
 • Sändning: SVT1 eller SVT Play.
 • Plats: Stockholm, Annexet.
 • Spelbolag: Betsson, Svenska Spel och Unibet.

Deltävling 2 – Uppdatering

Melodifestivalen 2021 är äntligen här och Bettingsidor.se ger dig all information som behövs inför eventet. Läs Melodifestivalen guider, jämför odds, få viktigt information och analyser inför dina egna spel på Mello 2021. Strukturen på denna upplaga är lite annorlunda då vi ser en publikfri arena på varje deltävling, som utspelar sig på Annexet i Stockholm. Vi kommer inte se den klassiska Sverigeresan där det är semifinaler i flera stora städer, detta ändrar faktiskt förutsättningarna och vi tror detta gynnar yngre, oerfarna artister som slipper pressen som en stor publik för med sig. Men vem vinner Melodifestivalen deltävling två? Det är en tuff nöt att knäcka. Vi ser ett relativt svagt startfält vecka 2 där Dotter är den enda från denna semifinal som är topp-8-favorit till att ro hem hela tävlingen. Denna semifinalen står mellan Dotter och Anton Ewald och något annat än dessa två artister att gå vidare skulle vara en stor skräll. Men innan du ska betta på Melodifestivalen odds så kan det vara bra att kika nedan på vår lista med fullständig information kring Melodifestivalen Deltävling 2:

Melodifestivalen Deltävling 2 – Fullständig Information:

 • Starttid: Lördag 13 februari – 20:00
 • Artister: Anton Ewald, Julia Alfrida, WAHL feat. SAMI, Frida Green, Eva Rydberg & Ewa Roos, Patrik Jean och Dotter.
 • Sändning: SVT1 eller SVT Play.
 • Plats: Stockholm, Annexet.
 • Spelbolag: Betsson, Svenska Spel och Unibet.

Deltävling 3 – Uppdatering

Det är dags för Melodifestivalen 2021 och vi på Bettingsidor är som vanligt i framkant med all viktig information kring Melodifestivalen, de vassaste analyserna, bästa speltipsen och oddsjämförelse på Mello 2021. Det är en lite annorlunda upplaga denna säsong som ni kanske förstår. Det innebär publikfria events och vi kommer enbart se alla deltävlingar från en och samma arena, Annexet i Stockholm. Frågan är om detta är bra eller dåligt för artisterna, som säkerligen lever lite på allt jubel från publiken. Men i deltävling 3 i Melodifestivalen ser vi ett riktigt starkt startfält. Artister som Charlotte Perrelli, Tusse och heavy-metal-bandet Mustasch deltar alla här och det är helt klart den jämnaste semifinalen om man kikar på till exempel Melodifestivalen odds Betsson eller Melodifestivalen odds Unibet. Tusse är dock favorit – kan firma Perelli/Mustasch utmana? Vem som vinner återstår att se, men oavsett vad så kan det vara bra att kika nedan på vår lista för att få all viktig information Melodifestivalen Semifinal 3:

Melodifestivalen Deltävling 3 – Fullständig Information:

 • Starttid: Lördag 20 februari – 20:00
 • Artister: Charlotte Perrelli, Emil Assergård, Klara Hammarström, Mustasch, Elisa, Alvaro Estrella och Tusse.
 • Sändning: SVT1 eller SVT Play.
 • Plats: Stockholm, Annexet.
 • Spelbolag: Melodifestivalen odds Betsson, Melodifestivalen odds Svenska Spel och Melodifestivalen odds Unibet.

Deltävling 4 – Uppdatering

Melodifestival-febern är i full fart innanför Sveriges gränser och folket väntar spänt på att se vem som får representera Sverige i Eurovision Song Contest 2021. En sak är dock väldigt säker, Bettingsidor.se finns här för att leverera jämförelse av odds på Melodifestivalen, ge dig vassa analyser och all viktig information kring Melodifestivalen 2021. Denna upplaga är aningen speciell med tanke på att det blir publikfria shower på ett och samma ställe – Annexet i Stockholm. Vi kommer alltså inte se de klassiska eventen i flera städer, utan vi får finna oss i att allt kommer äga rum live från Stockholm. Deltävling 4 har innehåller ett par riktiga stjärnskott. Vi ser bland annat hela tävlingens största favorit, Eric Saade, gå upp emot förra årets vinnare i Melodifestivalen, The Mamas. Den duellen blir enormt spännande, och dessa två tävlande är också med bland topp-5-favoriterna att ro hem hela tävlingen. Dessvärre har resterande artister i detta fält en gigantiskt uppförsbacke direkt. Oavsett om du håller på Saade eller The Mamas här, så kan det vara en klok sak att läsa igenom vår lista nedan med all information Melodifestivalen Deltävling 4:

Melodifestivalen Deltävling 4 – Fullständig Information:

 • Starttid: Lördag 27 februari – 20:00
 • Artister: Tess Merkel, Lovad, Efraim Leo, The Mamas, Sannex, Eric Saade och Clara Klingenström.
 • Sändning: SVT1 eller SVT Play.
 • Plats: Stockholm, Annexet.
 • Spelbolag: Melodifestivalen odds Betsson, Melodifestivalen odds Svenska Spel och Melodifestivalen odds Unibet.

📰 Mello 2021 Andra Chansen Uppdatering

Mello 2021 Andra Chansen på Annexet i Stockholm.

Till final från Andra Chansen:

 • Klara Hammarström
 • Paul Rey
 • Clara Klingenström
 • Alvaro Estrella

Utslagen:

 • Lillasyster
 • Efraim Leo
 • Eva Rydberg & Ewa Roos
 • Frida Green

🎤 Bidrag 2021 Melodifestivalen Finalen

Melodifestivalen Odds 2021

 1. Danny Saucedo – “Dandi dansa”
 2. Klara Hammarström – “Beat of Broken Hearts”
 3. Anton Ewald – “New Religion”
 4. The Mamas – “In the Middle “
 5. Paul Rey – “The Missing Piece”
 6. Charlotte Perrelli – “Still Young”
 7. Tusse – “Voices”
 8. Alvaro Estrella – “Baila Baila”
 9. Clara Klingenström – “Behöver inte dig idag”
 10. Eric Saade – “Every Minute”
 11. Dotter – “Little Tot”
 12. Arvingarna – “Tänker inte alls gå hem”

Utslagen

 • Kadiatou – “One Touch”
 • Jessica Andersson – “Horizon”
 • Nathalie Brydolf – “Fingerprints”
 • Julia Alfrida – “Rich”
 • WAHL feat. SAMI – “90-talet”
 • Patrik Jean – “Tears Run Dry”
 • Emil Assergård – “Om allting skiter sig”
 • Mustasch – “Contagious”
 • Elisa – “Den du är”
 • Tess Merkel – “Good Life”
 • Lovad – “Allting är precis likadant”
 • Sannex – “All Inclusive”
 • Eva Rydberg & Ewa Roos – “Rena rama ding dong”
 • Lillasyster – “Pretender”
 • Efraim Leo – “Best of Me”
 • Frida Green – “The Silence”

Ovan är listan på samtliga 28 deltagare i Melodifestivalen 2021. Så fort Odds Melodifestivalen 2021 släpps kommer vi vara först med att lista dom till er spelare. Förra året insåg vi att det var otroligt populärt att betta på Mello, så självklart ska vi erbjuda Mello odds även detta år. Vi kommer noggrant att välja ut de bettingsidor med bäst Melodifestivalen odds 2021, så att du får bästa möjliga chans till vinst.

Melodifestivalen 2021: Alla deltävlingar kommer att sändas från Annexet i Stockholm.

Melodifestivalen 2021 – Utslagen 16/28 57%

🏆 Vem Vinner Mello 2021?

Precis som att det är svårt att veta vem som kommer att vinna VM i fotboll är det precis lika svårt att veta vem som kommer vinna Melodifestivalen 2021. Experterna har däremot redan sagt sitt och därför kan man ha en föraning om vem det kommer gå bra och vem det kommer gå mindre bra för. Bara genom att göra lite sökningar och ta reda på information har man tagit sig ett steg närmare till ett vinnande spel. 

I Melodifestivalen 2021 kommer både veteraner som nya artister att tävla.

Namn som Danny Saucedo, Dotter, och Alvaro Estrella känner de flesta igen sedan tidigare. Det kommer alltså vara en intressant och spännande uppsättning av artister i Melodifestivalen 2021. Ett tips kan vara att betta på de artisterna som tidigare kommit långt i tävlingen, vunnit Melodifestivalen sedan tidigare eller som är populära och ofta spelas på radion idag.

I oddsjämförelsen här ovan så kan du se vilka bettingsidorna tror har bäst chans att vinna och där de även svarar på frågan ‘Vem vinner Mello 2021?’. 

🏅 Bästa Mello Odds Finalen 2021

Bettingsidorna på nätet är fulla med olika odds som man kan spela på. Däremot kan det vara svårt att veta vilket odds man ska välja eftersom att det finns så otroligt mycket att välja mellan. Vana spelare brukar veta vad de ska gå efter när de letar odds men det kan vara krångligt i början om man inte är helt van. Just därför kan det vara bra att ta del av informationen som finns på hemsidor som bettingsidor.se. Här finns alla de bästa oddsen samlade, tips på de bästa svenska bettingsidorna och spelare kan även ta del av bettingguider som finns till för att hjälpa spelare med betting på nätet så att de potentiellt kan vinna mer. 

“Lite högre upp på sidan så kan du hitta information om vilka rekommenderade bettingsidor som erbjuder Melodifestivalen 2021 odds.”

De artister som deltar i årets tävling har olika odds baserat på hur pass populära dem är. Du hittar därför lägre odds på de artister som är favoriter redan nu, som till exempel Tusse. Andra artister som till exempel Dotter förväntas inte vinna tävlingen och har därför mycket högre odds. Skulle tävlingen inte gå som tänkt och en oväntad artist vinner kan du alltså vinna mycket mer pengar, men för att placera ett säkrare spel så kan du betta på favoriterna redan nu.

Några exempel på bästa 2021 Melodifestivalen Finalen Vinnare Odds är bland andra: 

 • Tusse – 1.57 hos Bet365
 • The Mammas – 12.00 hos Betsson
 • .00 hos Unibet
 • Danny Saucedo – 51.00 hos Coolbet
Melodifestivalen Odds

🥇 Melodifestivalen Odds – Final

Själva finalen i Melodifestivalen kommer att sändas i STV lördagen den 13:e mars. SVT direktsänt från Annexet i Stockholm går det att följa de åtta finalisterna. Fyra av finalisterna har tagit sig direkt från deltävlingarna medans ytterligare fyra tävlande kommer från Andra Chansen.

“Det är vinnaren av finalen som kommer att få representera Sverige i Eurovision Song Contest, vilket även det är ett bra program att betta online på.”

Som du kan se i oddsjämförelsen så går det redan nu att betta på vem som kommer att vinna finalen och tävlingen, även om det inte står klart vem som faktiskt kommer att spela i finalen. Vill du följa de olika deltävlingarna innan finalisterna avgörs så kan du kolla in sidor som Coolbet vilka har delat upp sina odds enligt de olika deltävlingarna. De kommer dessutom att erbjuda odds Melodifestivalen final när deltävlingarna avgjorts. 

⭐ Bettingsidor med Melodifestivalen Odds – 2021 Final

Har du blivit sugen på att öka spänningen en nivå i Melodifestivalen genom att satsa pengar på tävlingens deltagare så finns det många sidor du kan göra det hos. De allra flesta bettingsidor erbjuder olika odds på större TV-program som Melodifestivalen. Kolla till exempel in de svenska bettingsidorna Betsson, Unibet, Bet365 och Coolbet. Förutom odds på sporter och politik kan du även finna de bästa oddsen för Melodifestivalen på dessa sajter.

“Även om det är enkelt att hitta Melodifestivalen Odds hos svenska licensierade bettingsidor så är det alltid rekommenderat att jämföra odds innan man börjar spela.”

Längre upp på den här sidan så finns det en bra oddsjämförelse där du kan jämföra svenska bettingsidor med odds på Melodifestivalen. Se en lista över de olika deltagarna och jämför oddsen för att hitta den sida med bäst odds på just den du tror kommer vinna tävlingen. Att jämföra odds Melodifestivalen 2021 innan man börjar spela är en bra taktik för att få ut så mycket man kan av den potentiella vinsten.

🏅 Melodifestivalen Odds på Topp 3

Om du kikar på betting kring Melodifestivalen så kan det vara bra att veta en sak, du har fler alternativ än att bara betta på vinnare och deltävling. Tittar du på Melodifestivalen odds Unibet eller kanske Melodifestivalen odds Betsson så kan du hitta flertalet roliga spel på underhållningen. Du kan bland annat spela på vem som kommer Topp 3 i finalen, något som gör det lite mer lockande att faktiskt rikta in sig på lite underdog-betting. Kanske är Anton Ewald eller den gamle räven Charlotte Perrelli ett par av kandidaterna till att lyckas gneta sig till en tredjeplats? Det finns flera roliga underdog-odds att kika på – missa inte årets bästa underhållnings-betting!

📣 Melodifestivalen Odds på Varje Deltävling

Surfar du runt på nätet och letar efter odds på Melodifestivalen? Då har du kommit helt rätt. Bettingsidor.se listar alla spelbolag som erbjuder odds på varje deltävling i Melodifestivalen 2021. Det finns flera olika betting-varianter när man ska betta på Melodifestivalen. Du kan bland annat spela på Head2Head, deltävling, topp-3 och vinnare totalt. Den bettingen som är mest aktuell i dagsläget är dock betting på deltävling då det är första momentet i Mello. Vanligtvis när man spelar på deltävling så gäller bettet “att gå vidare” – inte att få flest röster den kvällen. Men det kan du enkelt kika på ditt spelbolag, för det kommer stå i rubriken på oddset. Se alltid till att jämföra oddsen innan du spelar, för det kan skilja mycket mellan spelbolagen som erbjuder odds på Melodifestivalen.

Odds på deltävling Melodifestivalen – här är spelbolagen:

 • Melodifestivalen odds Svenska Spel
 • Melodifestivalen odds Unibet
 • Melodifestivalen odds Betsson

📜 Historien om Melodifestivalen

Melodifestivalen, även kallad Mello eller Schlagerfestivalen, är en svensk musiktävling som anordnas varje år av Sveriges Television. 1958 var första året då Sverige genomförde Melodifestivalen med en nationell final, för att rösta fram vilket bidrag och artist som skulle representera Sverige under Eurovision Song Contest.

Melodifestivalen är en av Sveriges mest älskade TV-program med miljontals av tittare varje år.

Tävlingen har pågått ända sedan 1958 och har nästan visats varje år sedan starten. Från år 2000 räknade man med att det var det mest populära TV-programmet som visats i Sverige. Tävlingen från år 2012 är ett riktigt bra exempel på det då nästan 3.3 miljoner svenskar kollade på semifinalerna och hela 4 miljoner svenskar kollade på finalen. Med tanke på att det nästan är Sveriges halva befolkning så är det ganska tydligt hur populärt programmet faktiskt är. 

Melodifestivalen har ändrats en del med åren. Från att endast ha varit en TV-sänd tävling har den blivit uppdelad i fyra deltävlingar, Andra Chansen och en större final.

“Vinnaren av finalen går direkt till Eurovision Song Contest och under åren så har Sverige lyckats vinna den stora tävlingen i Europa hela sex gånger.”

Tävlingen bjuder på stor spänning och bra sång men det finns självklart sätt man kan öka spänningen med, genom att till exempel betta på Melodifestivalens bästa odds.