Bettingsidor med Paysafecard

Hem » Betalningsmetoder 2022 » Bettingsidor med Paysafecard
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Paysafecard är ett revolutionerande betalkort som är laddat med pengar, som du kan köpa hos tusentals återförsäljare i Sverige och använda för betting på Spelbolag.

Fördelen med detta kort är att du har högsta säkerhet när du spelar, samt att du inte kan spela för mer än vad du har laddat på kortet. Här nedan hittar du alla Bettingsidor med insättning med Paysafecard 2022.

 Spelbolag med PaysafeCard

  1. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
    • Sätt in 1000 kr – spela för 2000 kr
    • Betting med Trustly och MasterCard
    • Läs mer om Betfair
  2. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Betting med Paysafecard – Vanliga Frågor

Ett Paysafecard är en typ av ett presentkort som du kan använda exempelvis för insättning på flera svenska Bettingsidor. Tidigare kunde kortet endast köpas i fysisk butik, men numer kan du införskaffa ett Paysafecard online och använda koden du mottar för insättning.

Du kan använda Paysafecard för en hel del shopping online, inklusive insättningar på ett urval av de svenska Spelbolagen. Du hittar hela listan här hos oss på Bettingsidor.se, och när någon väljer att lägga till insättning med Paysafecard så kommer topplistan här att uppdateras!

Användning av Paysafecard för betalningar är alltid helt kostnadsfritt. Dock kan de börja dra avgifter om ditt kort är inaktivt en längre stund, som med allt annat är det viktigt att se igenom allmänna regler och villkor innan du köper ditt Paysafecard.

Ja, men inte på alla Bettingsidor, utan det är ett begränsat antal som väljer att idag erbjuda insättningar med Paysafecard. Kom ihåg att endast välja att spela på Spelbolag som vi visar i våra listor, då vi endast visar Spelbolag som har en svensk spellicens.

En uppdaterad topplista med bästa Bettingsidor med Paysafecard hittar du alltid här på Bettingsidor.se! I dagsläget är några av de bästa Spelbolagen som ebjuder insättning med Paysafecard BethardBetinia och Mr Green.

Ja, men det är upp till var och en av Bettingsidorna att bestämma vilka metoder vid insättning som kvalificerar dig för deras Insättningbonus, eller andra typer av Oddsbonusar, exempelvis Riskfria Spel. Var noga med att se vad det står gällande det i bonusvillkoren, så att du vet vad som gäller innan du genomför din insättning.

Ja, en stor fördel med att använda Paysafecard vid insättning på en Bettingsida är att du inte i det skedet behöver ange några privata betalningsdetaljer. Observera att uttag görs via banköverföring, så det är bra att veta att Bettingsidan erbjuder snabba uttag med BankID för högsta säkerhet och snabbhet.

För det första är Paysafecard populärt som betalningsmetod för att du inte behöver ange någon information om dina privata bankuppgifter. Dock så är det idag otroligt hög säkerhet på banköverföringar mm då samtliga transaktioner godkänns med BankID.

Bettingsidor med Paysafecard

Att använda sig av Paysafecard då man ska göra insättningar till Bettingsidor med Paysafecard är både tryggt och säkert då man inte behöver lämna ut någon personlig information till de olika Spelbolagen. Det går dessutom fort att göra insättningen då pengarna kommer in i spelkassan direkt så att man omedelbart kan börja betta hos bettingsidor med Paysafecard. Paysafecard är ett kort som man köper hos en återförsäljare och som man sedan kan använda för att göra insättningar hos spelbolag eller för att handla med på nätet.

👉🏼 Här kan du hitta Bettingsidor med Paysafecard

Paysafecard är en relativt vanlig betalningsmetod hos flera av Spelbolagen i dag vilket innebär att det finns ett gäng av Bettingsidor med Paysafecard. Att hitta bra Bettingsidor med Paysafecard gör man enklast genom att läsa vår guide på nätet där vi recenserar bästa svenska Bettingsidor. Här kan du även ta del av mycket annan information om Bettingsidor med Paysafecard vilket gör att man kan få information om spelmiljöer, utbudet av onlinespel, kundservice och bonusarna hos bettingsidor med Paysafecard.

✅ Så skaffar du ett Paysafecard

Man kan köpa ett Paysafecard hos ett stort antal återförsäljare över hela världen. Bland annat så hittar du Paysafecard i Sverige hos Seven Eleven, Pressbyrån, Circle K, Direkten, Hemköp, Shell, Willys, Time, Hemmakväll och Audio Video. Det går även att köpa ett Paysafecard på nätet, då man inte får ett fysiskt kort när man köper Paysafecard utan istället så får man en slip med en unik pinkod som är på 16 siffror. Det är denna pinkod som man anger i samband med att man ska göra insättningar på Bettingsidor med Paysafecard. Ett Paysafecard finns i valörerna 100, 250, 500 och 1 000 kronor.

Paysafecard Betting 2022

💰 Så gör du Insättning och uttag med PaysafeCard

Det finns en del fördelar med att använda sig av Paysafecard för Betting online, som exempelvis att du inte behöver uppge ditt kortnummer eller andra personliga betalningsuppgifter över nätet. Dock så finns det även en del begränsningar då du använder dig av Paysafecard i samband med att insättningar till Bettingsidor med Paysafecard, främst när det kommer till när du har spelat klart för dagen hos Spelbolaget.

Du kan nämligen inte göra uttag tillbaka till ett Paysafecard vilket innebär att du i alla fall kan behöva lämna ut dina bankuppgifter till Spelbolaget i samband med uttag av dina vinster.

“Med dagens teknik och möjlighet till snabba uttag med BankID kan du dock känna dig helt trygg med att logga in på Bettingsidor med BankID.”

Förutom det finns det dessutom en del Bettingsidor med Paysafecard som inte delar ut någon Välkomstbonus till de spelare som gör en insättning med just Paysafecard. Det kan bero på  gäller därför att hålla koll på Bettingsidor med Insättningsbonus och vilka regler som gäller för att du ska få ta emot en Betting Bonus.

⚽ Spela hos flera bettingsidor med samma kort

Det finurliga med Paysafecard är att man inte behöver sätta in alla pengar hos samma Bettingsida utan om man har köpt ett Paysafecard för 1 000 kronor så kan man göra en insättning på 500 kronor hos en Bettingsida och sedan ha kvar 500 kronor för att använda sig av i något annat sammanhang. Det betyder att du med ett och samma Paysafecard kan göra insättningar och ta emot mer än en Odds Bonus! Ett Paysafecard är avgiftsfritt de första 12 månaderna och därefter så dras en administrativ avgift på 20 kronor per månad.

✅ Om Paysafecard

Paysafecard går att likna vid ett presentkort där du köper ett kort som redan är laddat med pengar. Detta kort kan du sedan använda på olika e-butiker eller varför inte hos ett spelbolag. Paysafecard går att ladda på med 100-1000 kr och du får sedan en 16-siffrig kod som du anger när du sätter in pengar.