Bettingsidor.se är en svensk nyhetssajt som bevakar den svenska spelindustrin. Här finner du mängder med spelrecensioner och guider till spelbolag med svensk spellicens. Våra spelexperter ger dig även nyheter, odds bonusar och exklusiva kampanjer som du endast finner hos oss. Vår målsättning är att vara den mest transparenta guiden till svenska bettingsidor på nätet. Har du synpunkter på vårt innehåll eller vill komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret nedan.

Historien om Bettingsidor.se

Bettingsidor.se grundades 2016 av två bröder som tyckte att det saknades en transparent guide till bonusar i Sverige. Sakta men säkert började samarbeten inledas med spelbolag från världens alla hörn. Efter nästan två års arbete så började besökarantalet växa till sig ordentligt och i början på 2018 blev Bettingsidor.se Sveriges största jämförelsetjänst för bettingsidor. Inför omregleringen av den svenska spelmarknaden gjordes ett ordentligt lyft av hemsidan och fler skribenter anslöt till vår redaktion. Samtidigt rensades alla utländska spelbolag bort från sajten och kvar finns nu endast spelbolag som innehar en svensk spellicens.

Så rankar vi alla bettingsidor

Genom direktkontakt med spelbolagen, besök på mässor runt om i Europa och feedback från våra besökare, så har vi i särklass den bästa topplistan där vi rankar alla spelbolag i Sverige. Det finns även ett flertal bettingsidor som vi ej väljer att ha med i vår topplista, på grund av oseriösa villkor som drabbar våra svenska spelare negativt. Skulle du bli utsatt för ett spelbolag med dåliga villkor så kan du kontakta oss direkt i vår livechatt här på sajten, alternativt via vårt kontaktformulär som finns lite längre ner.

Bettingsidor för olika behov

Det finns en mängd olika bettingsidor som passar bra för olika behov. Du kanske är en spelare som gillar att betta live där cash-out är en viktig funktion. Vi går in på djupet och sorterar fram vilka bettingsidor som är bäst inom varje kategori. Så fort det lanseras ett nytt spelbolag så gör vi en genomgående kontroll av sajten där vi tittar på en mängd olika faktorer;

  • Grundläggande: Svensk licens och ägare.
  • Kampanj: Välkomstbonus och omsättningskrav.
  • Spelutbud: Oddsleverantör.
  • Funktioner: Bet Builder, live streaming och cash-out.
  • Kundtjänst: Tillgänglighet, öppettider och språk.

Kontakta oss

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss på Bettingsidor.se så går det bra att maila oss på bettingsidor.se@gmail.com.