Bettingsidor med Bet Builder

Hem » Bettingsidor med Bet Builder
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Allt fler Spelbolag erbjuder den populära funktionen Skapa ett spel, eller Bet Builder som det också kallas. Du kan då kombinera fler spel på samma match, och då öka kupongens Odds.

Den stora fördelen är att det går att kombinera spel från olika marknader, exempelvis hörn-, kort- och målmarknaden. Se hela topplistan över de bästa Bettingsidorna med Bet Builder i oktober 2022.

 Spelbolag med Bet Builder – Skapa ett Spel

  • Sätt in & spela för 500 kr - Få 500 kr
  • Spela utan Registrering med BankID
  • Läs mer om Mr Green
  Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
  • Sätt in 100 kr - Få 100 kr Gratisspel
  • Insättning: BankID, Swish, Trustly
  • Läs mer om Unibet
  • Sätt in 1000 kr – spela för 2000 kr
  • Betting med Trustly och MasterCard
  • Läs mer om Betfair
  • Sätt in och spela för 1500 kr – Få 1500 kr
  • Nya Bettingsidor med Swish eller Trustly
  • Läs mer om Expekt
  • Få upp till 500 kr tillbaka vid förlust
  • Enkel Registrering: BankID, Swish, Trustly
  • Läs mer om Hajper
  • Sätt in 100 kr och få 120 kr Gratisspel
  • Betting med BankID eller Trustly
  • Läs mer om CampoBet


❔ Bettingsidor med bet Builder ➡ Frågor och Svar❓

Bet Builder är en betting-funktion som ger dig möjlighet att kombinera flera olika utfall i en och samma fotbollsmatch. Du kan välja fritt bland olika marknader och dina val kombineras till ett spel med högre Odds. Vanligtvis kan man enbart spela singlar eller bara ett alternativ per match om man vill göra en kombo. Men med Bet Builder kan du till exempel spela på Arsenal vinner, Aubameyang gör mål och David Luiz får gult kort. Då läggs alla de tre alternativen ihop till en kombination och ditt odds blir saftigare.

Du ska framförallt tänka på vad du vill åstadkomma med ditt bygge och att inte välja för många alternativ. Vill du göra en stor satsning på ett lägre odds för att försöka tjäna pengar i längden eller är du ute efter att mecka ihop ett superodds för en femtiolapp? Väljer du alternativ 1 så borde du välja match väldigt noggrant och läsa på mycket. Väljer du alternativ 2 så är det bara att köra på och välja ett spännande Odds för nöjes skull och njuta av matchen.

Sanningen är att marginalerna för spelbolagen är ganska höga på Bet Builders och i längden kanske inte denna produkt är det du tjänar mest pengar på. Men att Skapa ditt Spel är enormt spännande och ökar definitivt underhållningen när du kollar på sport. Det är också ett väldigt bra spel alternativ de dagar som har få matcher. Om du inte kan få ihop en bra trippel på en torr dag, så kanske en Bet Builder i matchen som spelas den dagen kan vara ett bra alternativ.

Kärt barn har många namn brukar man ju säga. Denna funktion heter olika namn på olika bettingsidor världen över. I Sverige heter det oftast “Spelbyggaren”, “Bygg Ditt Spel” eller “Skapa ditt Spel”. Medans du oftare hör namnen “Build-A-Bet” eller “Bet Builder” om du huserar i internationella kretsar. Funktionen är ofta exakt densamma, men det kan vara bra att veta att namnet kan skilja sig åt.

Detta skiljer sig åt från spelbolag till spelbolag, då de själva har möjlighet att konfigurera funktionen. Dock är industristandarden att du kan välja maximalt sex olika alternativ per kupong du skapar. Det kan bli ett riktigt spännande spel det!

BetBuilder brukar märkas genom att spelsidan stoltserar med sin fräcka “Spelbyggare” på framsidan. Om inte, så kan du gå in på de vanliga oddsen på en match i de högre ligorna, framförallt på fotboll, och då står det alltid med vid raden där andra typer av spel är listade. Många svenska Bettingsidor har inte Bet Builder på alla ligor, så ställ in dig på att de har det enbart på högprofilerade sådana.

Om du spelar på en “välsorterad” Bettingsida så kan du välja mellan riktigt många marknader och resultat. Du skulle till exempel kunna mixa över 12.5 skott på mål med ribbskott och straff i matchen. Annars är standarden att du kan mixa ihop bland annat Kort, Mål, Hörnor, Målskyttar, Vinnare, Handikapp och resultat. Så lider du av obeslutsamhet då är Bet Builders ingenting för dig, för valen kan vara löjligt många.

I allmänhet, nej. Men på bästa Bettingsidor, som bland annat Unibet och Bet365, så kan du faktiskt göra kombinerade Bet Builders. Detta betyder alltså att du kan till exempel lägga ihop United att vinna och Pogba gör assist, med över 2.5 mål i en Allsvenskan match. På många Bettingsidor finns ännu inte detta alternativet, men det kommer mer och mer så det blir möjligtvis normen inom en snar framtid.

⭐️ Topp 5 Bettingsidor med BetBuilder

 1. Bet365 – Bäst Bet Builder i branschen – Bet365 Bonus för nya kunder 2022
 2. Unibet – BetBuilder med kombination på fler matcher – Spela utan konto med Swish
 3. Lucky Sports – Spännande Bet Builder-marknader – Dubbla upp eller få 100 kr tillbaka
 4. Expekt – Bet Builder & färdiga Betting kombinationer – 1500 kr Gratisspel
 5. Campobet – Fina Bet Builder på Skandinaviska ligor – 120 kr Gratisspel med BankID

✅ Bygg en Kupong med egna Odds

Bettingsidor Bet Builder

Att kunna bygga sin egen unika kupong med kombinerade odds från olika marknader, inom en och samma match. För ett par år sedan hade scenariot varit rena drömmen, idag är det en verklighet som behagar spelare världen över.

“Varför inte kombinera en målskytt, ett kortspel och ett hörnspel i samma match?”

På de flesta spelbolag är Bet Builder endast tillgänglig på fotbollsmatcher, men med tanke på spelvariantens popularitet och konkurrensen bland spelbolagen så lär allt fler sporter bli inkluderade i framtiden.

🧱 Allt fler bolag med Skapa ett Spel

Coolbet var det första spelbolaget att lansera “Bet Builder”, på så sätt var man det spelbolag som satte trenden. Spelvarianten erbjöd spelarna oändligt många spelkombinationer att välja mellan, där head-to-head-oddsen mellan olika fotbollsspelare var det som verkligen stack ut.

Visserligen är Coolbets Bet Builder unik när det kommer till head-to-head-odds på olika fotbollsspelare, men allt fler spelbolag har valt att haka på trenden. Ett tydligt exempel är Bet365 som erbjuder en ruskigt populär variant av “Skapa ditt spel”, där man kan kombinera odds från hörn- och kortmarknaden men även odds på inkast, insparkar och frisparkar.

⭐ Populärt med Skapa ett Spel

I takt med att konkurrensen hårdnar bland de svenska Spelbolagen så har spelvarianten Bet Builder börjat få allt mer fäste på spelmarknaden. Spelvarianten är omåttligt populär och omtyckt bland spelare världen över, föga förvånande med tanke på fördelarna som Skapa ditt Spel erbjuder.

På senare tid har Sveriges bästa Bettingsidor valt att erbjuda sina egna varianter av “Bet Builder” och vi på Bettingsidor.se siar en ljus framtid för mer utvecklade och än mer användarvänliga möjligheter att Skapa ditt eget Spel.

⚽️ Bet Builder en Ny Produkt

Spelvarianten BetBuilder / Skapa ett Spel må vara omåttligt populär bland spelare världen över redan idag, dock så är det endast en limiterad skara Spelbolag som faktiskt erbjuder funktionen. Men skaran växer ständigt! Dock är det idag främst tillgängligt på Odds på Fotboll, på t.ex Allsvenskan Odds, men en del Bettingsidor bygger ut funktionen till att även fungera på ishockey och andra sporter. Så vi tror att det kommer än mer inom kort!

Förhoppningsvis bjuds vi på nyare och allt mer utvecklade Bet Builders i framtiden, som bland annat erbjuder spelarna fler marknader att välja Odds från.