Riskfritt spel innebär att du spelar som vanligt med dina egna pengar, men utan att riskera dem. Vanligtvis får du ett riskfritt spel istället för en insättningsbonus. Skulle du förlora så får du pengarna tillbaka helt enkelt! Riskfria spel är mycket bättre än en vanlig välkomstbonus och därför ganska ovanliga. Oftast har dom ett väldigt lågt omsättningskrav eller inget alls. Här nedan ser du hela listan på bettingsidor med riskfria spel 2021.

Olika typer av riskfria spel

Det är inte bara i samband med att man registrerar sig på en bettingsida som man kan erhålla ett riskfritt spel. Riskfria spel kan även delas ut till bettingsidans återkommande spelare, oftast i samband med olika mästerskap eller då spelbolaget vill lägga fokus på en viss liga eller en viss sport, men även till nya spelare i samband med att de gör sin första insättning.

Free bets

Ibland så delar spelbolagen ut riskfria spel i form av ett gratisspel om man väljer att spela på vissa utvalda ligor eller sporter. Detta riskfria spel brukar gå ut på att man först lägger ett oddsspel med sina vanliga pengar och skulle man förlora så får man insatsen tillbaka i form av bonuspengar, vilket innebär att man inte förlorar något när man har bettat. Istället så får man en ny chans att lägga ett nytt oddsspel och skulle man vinna denna gång så behöver man dock omsätta bonuspengarna ett visst antal gånger innan man kan ta ut sina pengar.

Cashback är inte riskfritt

En så kallad cashback bonus är inte ett originellt riskfritt spel, men är bättre än ingenting. En cashback bonus innebär att spelarna spelar för sina riktiga pengar och därefter så får spelarna en viss procent tillbaka av de förluster som spelarna har gjort. Dessa pengar kan också ses som ett gratisspel i och med att man får en andra chans att försöka lägga vinnande oddsspel hos bettingsidan. Oftast brukar dock dessa cashback bonusar vara begränsade till 10 procent upp till 30 procent i cashback på det belopp som man förlorat när man spelat hos bettingbolaget.

Spelbolag med riskfria spel

Bettingsidor - Betfair Bonus

100 kr Riskfritt

Sätt in 100 kr – Riskfritt spel för 100 kr

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

  • Riskfritt utan omsättningskrav

  • Gäller endast på Betfairs spelbörs

  • Läs mer om Betfair

Bettingsidor - Lucky Sports Bonus

Dubbla upp eller få 100 kr tillbaka

Utan omsättningskrav. Minsta odds 2.0

  • Helt nytt bettingbolag med snabba uttag!

  • Mobilverifiering med BankID

  • Läs mer om Lucky Sports

Spela med ett riskfritt spel

En form av riskfria spel är något som man brukar kunna erhålla då man gör sin första insättning vilket är ett riskfritt spel som inte består av några bonuspengar som man spelar för. Utan istället så lägger man ett första oddsspel med sina egna pengar och skulle man förlora det vadet så får man de pengar som man har satsat tillbaka och får en ny chans att lägga ett oddsspel. Det innebär att om man förlorar sitt oddsspel så får man ett riskfritt spel, som dock har ett omsättningskrav, och skulle man vinna på sitt oddsspel så behåller man istället vinsten och får därmed inga pengar tillbaka i form av ett gratisspel.

Omsättningskrav på riskfria spel

När man har erhållit ett riskfritt spel så kan man använda denna bonus till att lägga ett oddsspel på valfria sporter. Om man förlorar sitt bett så har man inte förlorat några av sina egna pengar, utan man får istället tillbaka direkt och har då spelat utan risk. Ett äkta riksfritt spel har inget omsättningskrav vid förlust.  Skulle du istället vinna dett bett så behöver du däremot i vissa tillfällen uppfylla ett omsättningskrav först, innan du kan ta ut de vinster som du har vunnit.

Omsättningskraven varierar mellan de olika spelbolagen men brukar normalt ligga på mellan 1-2 gånger det värde som det riskfria spelet var värt. När man ska uppfylla ett omsättningskrav så behöver man oftast lägga oddsspel till ett minsta odds på 1,50 för att spelet ska räknas mot omsättningskravet.