SHL Odds 2023

Hem » Oddsjämförelse 2023 » Hockey Betting och bästa odds på Ishockey » SHL Odds 2023
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

SHL, eller Svenska hockeyligan som den heter, lockar mängder med spelare inför och under säsong. SHL är högstaligan i svensk ishockey och innefattar 14 lag som under grundserien slåss om en kvartsfinal-biljett. Slutspelet stundar efter grundserien, där även laget som blir svenska mästare skall koras. Mesta mästare inom svensk ishockey är Färjestad BK, som har flest SM-titlar sedan säsongen 1975/76. Fortsätt läsa för att veta mer om SHL Odds 2023:

Oddsjämförelse SHL 2023

Vinnar Odds SHLunibet bonusbet365 BonusSpeedyBet - Snabba uttag med BankID
Färjestad BK3.253.753.25
Luleå HF7.008.007.00
Växjö Lakers HC7.008.007.00
Skellefteå AIK 8.50 8.00 8.50
Rögle BK 10.00 9.00 10.00
Leksands IF 12.00 31.00 12.00
Frölunda HC 14.00 11.00 14.00
Timra IK 18.00 13.00 18.00
Örebro HK 24.00 11.00 24.00
Linköpings HC 36.00 51.00 36.00
MoDo Hockey 51.00 31.00 51.00
HV71 76.00 51.00 76.00
IF Malmö Redhawks 76.00 51.00 76.00
IK Oskarshamn 501.00 201.00 501.00

Oddsen blev senast uppdaterade: 01 December kl. 11:22Om SHL

SHL är en förkortning för Svenska hockeyligan. Svenska hockeyligan är namnet för den högst rankade serien i Sverige inom ishockey. Ligan har spelats sedan säsongen 1975/76 vilket innebär en lång historia. Färjestad BK är den ishockeyklubb som står högst upp i ishockeyns marathontabell angående SM-titlar. Titlarna räknade från och med att ligan startades. Hade man räknat från och med första svenska mästerskapet så ligger Djurgården bäst till. SHL säsongerna nu för tiden har 14 lag som slåss om en sak, nämligen guldet. Ett 52 omgångars långt slit bäddar för slutspelet, där en svensk mästare sedan skall tas fram.

SHL som sport idag

Ligan drar mängder med publik och intresse varje säsong. Det finns många lag i SHL, där supporterkulturen är bra och där man ständigt stöttar sitt lag genom att gå på dess matcher. SHL har växt senaste åren och intresset ökar ständigt i rätt riktning. SHL är den hockeyliga som bär störst intresse i hela Sverige och man följer hellre den inhemska ligan än NHL då tiderna är mer anpassade för oss svenskar. I många sporter handlar högstaligan om två-tre lag som slåss om guldet. Under SHL är det ständigt flera lag som ses som guldkandidater, vilket gör det till en mer spännande och roligare liga att följa. Intresset för SHL växer dagligen och så gör även spelmarknaderna för ligan.

Betting & Odds på SHL

Ovanför fick du ta del av spelbolagen som erbjuder ett mycket bra utbud på SHL. Du hittar alla typer av spelsätt på SHL. Livebetting är såklart väldigt populärt inom både SHL och ishockey i sig. När du inför en match skall hitta ett spel, så har du ett stort utbud att välja mellan. Du hittar allt från vinnarspel till målskytt, över/underspel och handicapspel. SHL är en mycket omtyckt del av ishockeyn i Sverige, vilket leder till att många av spelbolagen erbjuder ett stort utbud för kunderna. Intresset är enorm och det kommer bara öka i framtiden.

Jämför odds på SHL

Du hittar många olika typer av spel hos de olika spelbolagen. Eftersom mängder av spelbolag erbjuder spel på SHL, kan det alltid vara bra att jämföra oddsen från sida till sida. Vi rekommenderar alltid att välja det odds som står högst, självklart. De mest populära spelen på SHL är vinnare, över/underspel och handicapspel. Livebetting är också något som är oerhört populärt på senaste tiden, där du hittar spel som vilket lag som gör nästa mål, nästa målskytt och så vidare. SHL har ett stort intresse under grundserien, för att sedan växa ännu mer under slutspelet och SM-finalerna. Ett tips kan vara att ta del av spelbolagens bonusar, för att sedan ha någon extra krona att spela för på SHL.

Så bettar du på SHL

Att betta på SHL är inga konstigheter. Det erbjuds mängder av spelmöjligheter på ligans samtliga matcher under säsongens gång. Utbudet har blivit betydligt bättre senaste åren och idag har du ett mycket fint utbud att välja på. En del som är värd att berömma är livebetting, där har spelbolagens utbud växlat upp flera snäpp senaste säsongerna och kan idag erbjuda ett mycket fint utbud live.

Du erbjuds all information du kan tänka dig inför, under och efter en match. Det hjälper dig att lägga det rätta spelet enligt dig. Har du ingen bra koll på SHL, kan detta vara att rekommendera. Det är sedan inga konstigheter eller svårigheter att lägga ett spel på SHL, eller ishockey överlag. Ett tips kan vara att hålla koll på hur oddsen rör sig, då det kan röra sig upp och ner, ju mer matchen artar sig.

Spela på SHL hos olika spelbolag

Spelbolagen erbjuder mängder med odds på SHL och det är ett hett intresse att spela på matcherna som erbjuds. SHL är något som är mycket prioriterat på de olika svenska spelbolagens hemsidor, vilket leder till ett ökat intresse. Idag hittar du SHL hos samtliga spelbolag, med mängder av alternativ att välja mellan. Du kan spela på vinnare i en enskild match, vilket lag som vinner SM-guld eller enbart det vanliga spelutbudet med över/underspel och så vidare. Du har även stor fördel, då du kan få fram mycket intressant information inför matcherna, inför ligasäsong och så vidare. Vilket hjälper dig på bästa sätt inför det spel du väljer att lägga. Utbudet är enormt och det är inga svårigheter att hitta SHL hos ditt spelbolag.

Spelbolag med höga odds på SHL

  • Bethard
  • Campobet
  • 888sport
  • Nya Expekt
  • Hajper