Bonus Utan Insättning

Hem » Odds Bonus 2023 » Bonus Utan Insättning
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Det är en konstant kapplöpning mellan svenska Spelbolag över att erbjuda det bästa för sina spelare. Det haglar dyra erbjudanden om snabba insättningar och snabba uttag, de bästa Bonusarna på marknaden och ibland något alldeles speciellt – Bonusar utan insättningskrav.

Ibland får du chans att prova en Bettingsida utan kostnad innan du börjar spela där. Under det senaste året har vi sett den här typen av Odds Bonus hos Hajper Betting och Snabbare Betting. Förhoppningen är att fler Spelbolag följer efter inom kort.

Bettingsidor med Bonus utan Insättning 2023

  • Ingen insättning krävs!
  • Spela utan Registrering med BankID
  • Läs mer om Mr Green
  Hämta Mr Green Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Så snart det finns Bettingsidor som erbjuder Bonus utan Insättning kommer du att hitta dem här!

Bonus Utan Insättning – Vanliga frågor

Du ska ta en bonus utan insättning varje gång du får chansen till det eftersom att det är helt kostnads och riskfritt att göra detta. Bonus utan insättning är en av de bästa bonusarna, missa inte din chans att ta vara på det. 

Just nu är det inte så många som erbjuder detta. Faktum är att i skrivande stund så erbjuds noll bonusar utan insättning hos svensk-licenserade bolag.

En bonus utan insättning fungerar på så sätt att du skapar ett konto på ett spelbolag som erbjuder det, och sedan får du en summa pengar på ditt spelkonto att prova sajten med – utan att göra en insättning. Det är alltså helt kostnads- och riskfritt. 

Bonusarna utan insättning på de spelbolag som erbjuder det har ofta ganska stränga omsättningskrav för att motverka bonus-missbruk och för att minska sina förluster. Det kan också vara lite strängare regler kring antal dagar du har på dig och minimum odds. Men oavsett vad så är det helt gratis – varför inte prova på!

Fördelarna på bonusarna utan insättning och det som gör det till en av de bästa bonusarna är att det är riskfritt, kostnadsfritt och du får chansen att prova en spelsida innan du måste investera dina egna pengar. Nackdelar existerar inte – eftersom du inte riskerar något.

Hittar du ett spelbolag som erbjuder något liknande som Hajper Betting och Hajper Bonus, då är den bra per automatik – eftersom att det inte kostar dig något. Du ska alltid läsa regler och villkor, men oavsett om det är 20x omsättningskrav t.ex. – så är det ändå bättre än ingen bonus alls. Så svaret är enkelt: En bonus utan insättning är bra oavsett situation.

Det är en svår fråga att svara på. De två bästa bonusarna är nog en stor reload bonus eller en bonus utan insättning. Reload är väldigt bra för att du kan få stora summor och bonus utan insättning är kanon eftersom att du inte riskerar att förlora riktiga pengar.

Du hittar dem genom att hålla koll på vår sajt bettingsidor.se – här listar vi alla bonusar utan insättning som erbjuds på den legala svenska spelmarknaden. Vi uppdaterar konstant våran hemsida med bonusar som vi gräver fram på nätet så att du slipper göra grovjobbet. Håll koll på bettingsidor.se för information om de bästa bonusarna och spelbolag som erbjuder det.

Bonus Utan Insättning: Så Fungerar Det

När du ska plocka din egna bonus utan att använda snabba insättningar är det ofta inget krångel. Du behöver inte ens sätta in pengar eller använda någon slags kod, bonusen kommer vara där så fort du skapat konto eller verifierar dig med BankID om sajten erbjuder det. Nedan följer en steg-för-steg lista på hur det ofta fungerar när man ska plocka en bonus utan insättning: 

Så här fungerar bonusarna utan insättning – steg-för-steg: 

 1. Hitta ett spelbolag som erbjuder bonus utan insättningskrav. 
 2. Följ instruktionerna (Verifiera med BankID och ta bonusen). 
 3. Läs regler och villkor så du vet vad som behövs.
 4. Omsätt bonusen på betting odds enligt regler och sedan kan du göra uttag.
 5. VOILA! Du har nu gjort snabbt uttag, men inga snabba insättningar.

📝 Omsättningskrav och Regler på Bonusarna

När man tar en odds bonus som inte har något krav på att man gör insättning, då kan omsättningskraven vara mycket högre än en vanlig reload bonus. Varför? För att spelbolagen vill minimera sin risk. Kikar man på Hajper Bonus som ett exempel så ser vi att kravet är x20 på omsättning av den hundralappen man mottar, du måste alltså spela för 2000 kr innan uttag godkänns – det är ganska svårt att klara. 

Vanliga regler och villkor för bonusarna utan omsättning: 

 • Omsättningskrav ofta från 10x-35x 
 • Högre minimum odds 
 • Mindre dagar att omsätta 

Förvänta dig inte att spelbolag som erbjuder bonus utan insättning kommer göra det enkelt, man måste slita lite för att klara omsättningen. Har du till exempel ett x25 krav på en hundralapp, då måste du spela för totalt 2500 kr (100 kr x 25). Vi känner dock att oavsett omsättning och andra regler så är detta de bästa bonusarna – för du slipper sätta in egna pengar på första försöket med spelbolaget.⭐ Fördelarna Är Många

När du letar efter de bästa bonusarna så är det svårt att inte fastna för hela grejen kring bonusar utan insättningskrav – för det är helt oslagbart värdefullt för dig. Detta är spelbolagens egna variant på någon testperiod som “Streama gratis i 30 dagar…” och sådana tar man gärna vara på. 

Det finns massor av fördelar med att surfa runt och leta efter de bästa bonusarna utan insättning, men vad är egentligen dessa? Nedan listar vi sex stora positiva aspekter med att välja t.ex. Hajper Bonus utan insättning eller något annat spelbolag som erbjuder detta: 

Fördelar med Bonus Utan Insättning: 

 • Helt Riskfritt 
 • Helt Kostnadsfritt 
 • Prova sajten innan investering 
 • Vinn pengar utan att sätta in 
 • Lär dig betting gratis 
 • Betta på valfri sport 

Som du ser så är det enbart positiva saker för dig och negativa saker för spelbolag som erbjuder bonus utan insättning – men det skadar ju inte spelarna. Håll dig uppdaterad på denna sida för att inte missa din chans att ta ett sådant erbjudande – man vet aldrig när kampanjen försvinner!

✅ Sammanfattning av Betting Bonus Utan Insättning

Marknaden återhämtar sig fortfarande lite efter alla nya bonusregler som introducerats av den svenska regeringen, förhoppningsvis innebär detta fler bonusar utan insättningar till folket framöver.

”Vi tror att denna typ av bonus kommer bli vanligare och vanligare på marknaden nu när bland annat Hajper Betting har introducerat detta.”

Visst, kraven på bonusarna må vara så höga som 20x omsättningskrav – men vad gör det egentligen när du ändå inte investerar dina egna pengar. Detta är en kalkylerad risk som spelbolag som erbjuder detta tar och det gäller att du som spelare håller dig uppdaterad och inte missar din chans till att plocka bonusen. Håll utkik på bettingsidor.se!