Sveriges största oddsjämförelse på Idol 2019. Den 6e december 2019 ska det koras vem som vinner finalen av Idol 2019 i Ericsson Globe! Här hittar du all information om deltagarna med högst odds och erbjudanden.

Idol

Idol är ett av Sveriges mest populära musiktävlingar som är baserat på det amerikanska programmet Idols skapat av Simon Fuller. Tävlingen startar vanligtvis i augusti med en stor auditionturné över hela Sverige. Sedan går deltagarna vidare till en Slutaudition där deltagarna får genomföra olika moment i fyra dagar.

Kvalvecka och Veckofinalerna

Under kvalveckan får de ca 20 deltagarna som är kvar gå över till i fem direktsända kvalheat. Veckofinalerna är det som är det sista momentet innan själva huvudfinalen. Det är då 10-12 deltagare kvar som i direktsända veckofinaler får tävla mot varandra i olika teman.

Idol-finalen

När alla veckofinaler är färdiga och det endast återstår två deltagare så är det dags för den stora Idol-finalen. Varje deltagare får framföra tre låtar var. En låt dom väljer själva, en som tittarna väljer och sedan en specialskriven låt. I finalen är det endast tittarna som avgör vem det är som vinner Idol.

Oddsjämförelse Idol 2019

Idol 2019Bet365 oddsBetsson odds
Christoffer Hamberg
Astrid Risberg
Gottfrid Krantz
Kim Lilja
Freddie Liljegren

Spelbolag med odds på Idol

Bet365 logo

upp till 1000 kr i spelkrediter

Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

  • Världens största spelbolag
  • Vår absoluta favorit inom livebetting
  • Läs mer om Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Betsson logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

  • Grymma odds på SHL & NHL
  • Skapa egen kupong med Bet Builder
  • Läs mer om Betsson

Odds Idol 2019

Årets Idol är igång och vi på Bettingsidor.se jämför odds på Idol från alla svenska spelbolag. Det odds som är markerat med ett understreck indikerar om att oddset är högst bland alla spelbolag. Ibland kommer spelbolagen med sina odds samma dag som veckofinalen eller finalen, så besök oss igen om du inte ser några odds.

Idol 2019 fredagsfinal

Vi jämför oddsen på fredagsfinalen i idol 2019. Spelbolagen ger oftast ut dessa odds på fredag, vilket innebär att det ibland inte visas något odds här förens samma dag. Fredagsfinalerna sänds live så det brukar ibland gå att livebetta på fredagsfinalen.

Odds idol finalen

När det endast återstår två deltagare så är det dags för den stora idolfinalen som hålls den 6e december 2019. Det brukar vanligtvis vara många bettingsidor som erbjuder odds på idol-finalen 2019. Håll utkik när finalen börjar närma sig med vilket spelbolag som har bäst odds i år på Idol.

Så hittar du oddset

De flesta spelbolagen har en sökfunktion där du snabbt kan hitta till rätt spel. Här nedan ser du hur du enkelt hittar oddsen på Idol 2019 hos respektive spelbolag:

Använd vår information

Du får mer en gärna använda våra aktuella odds i din tidningsartikel, men hänvisa då till Bettingsidor.se eller denna artikel som källa. Bettingsidor.se ägs och drivs av Better Collective Sweden AB. Mer information om oss hittar du här: https://bettercollective.com/.