Idol Odds 2021 –  Vi har Sveriges största oddsjämförelse! 

Det är äntligen dags för Idol 2020 finalen och för första gången sedan 2014 kommer vi att få se en kvinnlig Idolvinnare. Finalen kommer att spelas ut mellan tjejerna Nadja Holm, 22 och Paulina Pancenkov, 21.

Vem vinner Idol 2020? Här hittar du information om deltagarna med högst odds och erbjudanden.

? Idol 2020

Idol är ett av Sveriges mest populära musiktävlingar som är baserat på det amerikanska programmet Idols skapat av Simon Fuller. Tävlingen startar vanligtvis i augusti med en stor auditionturné över hela Sverige. Sedan går deltagarna vidare till en Slutaudition där deltagarna får genomföra olika moment i fyra dagar.

Oddsjämförelse Idol 2020

Idol 2020 Unibet odds Bet365 odds Betsson odds NordicBet odds
? Nadja Holm
1.60
1.53
1.60
1.60
? Paulina Pancenkov
2.20
2.37
2.20
2.20

Spelbolag med Idol Odds 2020

Bettingsidor - Unibet Bonus

Unibet Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Insättning: BankID, Swish, Trustly
 • Sveriges mest Populära Spelbolag

 • Läs mer om Unibet

Hämta Unibet Bonus

Bettingsidor - bet365 Bonus

bet365 Bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Betting med Swish & PayPal

 • Världens Största Spelbolag

 • Läs mer om bet365

Hämta bet365 Bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bettingsidor.se - Betsson Bonus

Betsson Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.50

 • Betting med BankID & Swish

 • Svensk spellicens

 • Läs mer om Betsson

Hämta Betsson Bonus

Bettingsidor - NordicBet Bonus

NordicBet Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Betting med Swish & BankID

 • Storsatsning på Betting inom Ishockey

 • Läs mer om NordicBet

Hämta NordicBet Bonus

Bettingsidor - CampoBet Bonus

CampoBet Bonus

Omsättningskrav: 5x – Min Odds: 1.50

 • Nytt Spelbolag i Sverige

 • Betting med BankID eller Trustly

 • Läs mer om CampoBet

Hämta CampoBet Bonus

Bettingsidor - Lucky Sports Bonus

Lucky Sports Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 2.00

 • Mobilverifiering med BankID

 • Bettingbolag med Snabba Uttag

 • Läs mer om Lucky Sports

Hämta Lucky Sports Bonus

Bettingsidor - SpeedyBet Bonus

Speedy Bet Bonus

Omsättningskrav: 16x – Min Odds: 1.80

 • Spela utan Konto med BankID

 • Snabba Uttag på 5 Minuter

 • Läs mer om Speedy Bet

Hämta Betting Bonus

? Idol 2020 Odds ➡ Topp 5 Bettingsidor

 • Unibet 100 kr Gratisspel på Idol 2020 Odds
 • NordicbetSätt in med Swish, få 100 kr Idol Odds Bonus 
 • Bet365 Bästa bettingsidorna med Idol Odds 2020
 • Betfair 100 kr Riskfritt på Odds Idol 
 • Betsson Spela på Idol Oddsen utan konto med BankID

? Idol 2020 Finalen Ikväll

Idol 2020 har varit en speciell upplaga där pandemin satt stopp för vissa vitala delar, men nu är vi äntligen framme vid finalen och Idol odds 2020 ser grymma ut om du har intresse av att betta på Idol finalen. 

“I semifinalen åkte storfavoriten på Idol odds ut, Caspar nådde inte hela vägen trots sitt gigantiska favoritskap och det gör finalen extra intressant då odds på Idol vinnare känns öppnare än någonsin.”

Kom ihåg att år 2019 när den fantastiska Kadiatou var i final mot Sebastian, då var Kadiatou mega-favorit, men föll på målsnöret. Dem flesta som betta på Idol finalen hade sina pengar på henne, så skrälla kan det verkligen göra.

? Detta Är Våra Finalister

De senaste månaderna har svenska folket fått följa med på en resa fylld att skratt, glädje, tårar och besvikelse. Nadja Holm var vid denna tiden förra året en helt vanlig 21-årig bankanställd i Piteå med drömmar om att bli artist. Hon gick till audition i Sundsvall och imponerade stort på juryn, hennes Christina Aguilera låt resulterade till och med att Kishti utbrast sin klassiska “Hallelujah” fras. Juryn skickade vidare Nadja – som med enkelhet tagit sig igenom kvalveckan och fredagsfinaler med sin kraftfulla röst och otroliga scennärvaro. 

Nadja har genom hela Idol 2020 använt sig av meditation och olika andningsövningar som enligt henne bidragit stort till att hon är i Idol 2020 finalen och hon är en deltagare som utvecklats enormt från att vara en väldigt lugn och sansad norrlänning – till en fullfjädrad artist med sin egen stil och stort självförtroende.

“Ska man betta på Idol finalen så är det helt klart en sådan deltagare man vill spela på, någon som gått från klarhet till klarhet och bara blir bättre med tiden.”

I semifinalen visade Nadja att hon verkligen är mer än någon “Sentimental ballad tjej” – hon kan hantera alla stilar. 

I Idol 2020 finalen så stöter dock Idol odds-favoriten Nadja på tuffast möjliga motstånd – nämligen den självsäkra skåningen Paulina Pancenkov. Hon har beskrivits av Juryn och andra experter som att ha extremt bra känsla, röst som flyter perfekt, hon är skicklig och framförallt – otroligt självsäker. Här har vi en artist av rang som genom Idol 2020 blivit mer slipad och fått värme i klangen, något som golvat juryn flera gånger.

“Paulina har hela paketet – karisma, bra röst och närvaro.”

Genom hela tävlingen så har inte Paulina känns som det givna svaret på frågan: Vem vinner Idol 2020 – men efter att ha slipat sin naturliga talang en hel del så är hon nu med i Idol 2020 finalen och kanske är hon det bästa alternativet om du ska betta på Idol eftersom att hon i skrivande stund har högst odds. Paulina är väldigt aktiv på sociala media och det har bidragit till att hon byggt upp en bas av röstberättigade svenskar som diggar hennes kaxiga stil.

Idol 2020 Betting

? Vem Vinner Idol 2020?

Idol 2020 finalen står mellan två fantastiska tjejer som tagit Idol med storm. Den lugna Nadja från Norrland eller den utåtriktade Paulina från Skåne kommer stå som segrare. Men vem vinner Idol 2020? Vi tror underdogen Paulina Pancenkov har en jätte möjlighet här – med tanke på närvaron i sociala media och fansen det drar in.

“Enligt oss är det dock så pass jämnt att du kanske borde spela på den artisten som har högst Idol odds helt enkelt.”

Oavsett vem du väljer som Idolvinnare 2020 så ska du vänta in i det sista med att betta odds på Idol vinnare och odds på Idol finalen, sen jämför du odds mellan olika sajter och väljer det högsta oddset du kan hitta för maximal chans till cash. Passa på att prova spela utan konto på t.ex. Unibet – då har du pengarna på banken innan efter-showen är över!

Oddsen på vem som vinner idol varierar kraftigt men just nu talar det mesta för att favoriten Nadja är den som tar hem tävlingen enligt oddsen som erbjuds. Spelbolagen brukar vara en bra indikator på vad som kommer hända då de väldigt sällan lägger sig till fel odds sett till sannolikheten att det sker. Dock är oddsen rätt jämna i detta fall, så mycket kan givetvis ske. Vem som vinner Idol oddsen finns att hitta på de flesta bettingsidor samma dag som finalen är.

? Vinnare Idol 2020 Betting Odds

Uppdaterade Odds Idol 2020Vi på Bettingsidor.se jämför odds på Idol från alla svenska spelbolag. Det odds som är markerat med ett understreck indikerar om att oddset är högst bland alla spelbolag. Ibland kommer bästa bettingsidor med sina odds samma dag som veckofinalen eller finalen, så besök oss igen om du inte ser några odds. Vi jämför flera olika spel, däribland vinnare av hela Idol 2021 och har odds från flera olika aktörer.

“Oddsen går givetvis upp och ner under programmets gång beroende på idolernas prestationer.”

Ett par deltagare har redan målats upp som självklara finalister, men som vi vet är Idol ett program där både tittarna och juryn eftersträvar en utveckling hos artisten. Oddsen kommer därmed förändras under programmets gång i takt med att idolerna utvecklar sitt artisteri.

? Idol 2020 – Årets Finalister

Här går vi kort igenom 2 deltagare (uppdaterad dec 4) som är kvar i finalen ikväll – Vecka 11 – Idolfinalen 2020:

Nadja Holm, 22 år

Norrlänningen Nadja Holm placerar sig i skrivande stund som en stark andrahandsfavorit bland Idol odds om du ska betta på Idol 2020. Med starkt stöd hemifrån Piteå så hoppas den unga sångerskan på att plocka hem vinsten och syssla med musik resten av livet. Hon sa faktiskt upp sig från sitt bankjobb för att satsa på detta.

Nadja är ett typexempel på någon man inte trodde på till en början men som utvecklats enormt. Hon har erkänt problem med att komma ihåg texter och hantera sin nervositet. Förutom detta så är hennes röst helt makalös, så det är inte en skräll att nu när nervositets problemen är lösta så har hon klättrat enormt och trendar i rätt riktning. Oddset på Nadja är faktiskt väldigt fint just nu och hon är den stora utmanaren till Idol-favoriten Caspar Camitz.

Paulina Pancenkov, 20 år

Paulina, den unga tjejen med självförtroende som en sittande president dök upp under audition i Helsingborg och tog juryn med storm. Hon är uppväxt i den lilla hålan Bjuv i skåne och det är ingen vild gissning att hon inte kommer stanna där länge. Hon har tidigare varit på scen i Melodifestivalen där hon framträdde tillsammans med systern Suzi P och är även väldigt aktiv på appen Tik-Tok och sociala media.

Paulina gör allting helhjärtat och har en modern röst som definitivt kan slå i hela världen. Men ska du betta på Idol så kanske inte Paulina är bästa Idol odds, för Nadja och Caspar är stora favoriter. Men kanske så är Paulina Pancenkov den som har störst chans att bli en lysande stjärna efter programmet.

? Vem Vinner Idol 2020? Bästa Idol Odds ?

⭐ Nadja Holm ➡ Bäst Odds 1.60 hos Unibet

⭐ Paulina Pancenkov ➡ Bäst Odds 2.37 hos Bet365

? Idol 2020 Storfavorit Högsta Odds ➡ Nadja Holm (dec 4)

? IDOL 2020 Favoriter ? Bästa Odds ➡ 1.60 hos UNIBET

? Idol 2020 Fredagsfinal – Dec 4

Vi jämför oddsen på fredagsfinalen i idol 2020. Spelbolagen ger oftast ut dessa odds på fredag, vilket innebär att det ibland inte visas något odds här förens samma dag. Fredagsfinalerna sänds live så det brukar gå att livebetta på fredagsfinalen med bettingsidor med BankID eller Swish och du kan sätta in pengar och betta direkt från din mobilen utan registrering.

“Idol har alltid olika teman för varje fredagsfinal. Dessa teman kan mycket väl vara en bidragande faktor till vem som får lämna tävlingen.”

Deltagarna är väldigt spridda i de olika musikgenrerna vilket gör att vissa teman passar bättre än andra. Som juryn brukar nämna är låtvalen extremt viktiga för att deltagarna ska få stanna kvar. Veckans tema och låtval publiceras några dagar innan på Idols sociala medier och borde alltså vara i åtanke när man jämför oddsen.

? Betta på Idol 2020

Det är väldigt populärt att betta på idol samtidigt som man följer själva programmet. Det ger ofta extra spänning till programmet och att ha något extra att hoppas på mer en favoritartisten kan vara väldigt underhållande. Just i år är det väldigt många spelbolag som erbjuder odds på både fredagsfinalerna och den stora finalen vilket är roligt för alla intresserade av betting. Idol 2020 Oddsen kan dock skilja sig kraftigt från spelbolag till spelbolag, så ta alltid en extra kik i våran jämförelse innan du placerar ett spel.

“Om du ska betta på vinnaren av programmet bör du fundera på vem som kan prestera under en längre tid.”

Idol är en lång resa där det gäller att prestera varje fredagsfinal annars finns risken att man åker ut. Det ska även tilläggas att juryn har en extra makt som tillkommit under den närmaste tiden. Den makten kallas ”Livbojen” och betyder att de fyra jurymedlemmarna kan rädda kvar någon som egentligen åkt ur tävlingen. Men livbojen får bara användas en gång under hela tävlingen och hela juryn måste vara överens. Därmed är både juryns och tittarnas åsikter viktiga under hela tävlingens gång.

? Så Hittar Du Oddset

Vinnare Idol 2020När det endast återstår två deltagare så är det dags för den stora idolfinalen som hålls i december 2021. Det brukar vanligtvis vara många bettingsidor som erbjuder odds på idol-finalen 2021. Håll utkik när finalen börjar närma sig med vilket spelbolag som har bäst odds i år på Idol 2020.

2 deltagare (uppdaterad fredag dec 4) som är kvar av Idol 2020:

Nadja Holm: 22 år, norrlänningen som sa upp sig från bankjobbet för att satsa fullt ut på Idol-äventyret.

Paulina Pancenkov: är 20 år och tävlingens andra skåning. Hon har gått från klarhet till klarhet under programmets gång.

? Idol Odds – Finalen 2020

De flesta spelbolagen har en sökfunktion där du snabbt kan hitta till rätt spel. Här nedan ser du hur du enkelt hittar oddsen på Idol 2021 hos bästa bettingsidor i Sverige:

 • Odds –> Specialare/specialspel –> Sverige/Musik –> Svenska Idol

?? Idol 2020 Elimineringstabell 

Kvalvecka

Under kvalveckan ställs deltagarna på prov. Kvalveckan består av flera tuffa moment som testar artisterna till fullo. Många sållas bort och bara ett visst antal går vidare ifrån den hårda gallringen. De ca 20 deltagarna som är kvar gå över till fem direktsända kvalheat innan veckofinalerna drar igång.

Veckofinaler

Det är då runt 10 deltagare kvar som i direktsända veckofinaler får tävla mot varandra i olika teman. Veckofinalerna sänds kl 20.00 varje fredag under hösten.

2020 Idol-Finalen

När alla veckofinaler är färdiga och det endast återstår två deltagare så är det dags för den stora Idol-finalen. Varje deltagare får framföra tre låtar var. En låt dom väljer själva, en som tittarna väljer och sedan en specialskriven låt. I finalen är det endast tittarna som avgör vem det är som vinner Idol.

ℹ Använd Vår Information

Du får mer en gärna använda våra aktuella odds i din tidningsartikel, men hänvisa då till Bettingsidor.se eller denna artikel som källa.

Bettingsidor.se ägs och drivs av Better Collective Sweden AB. Mer information om oss hittar du här: https://bettercollective.com/.