Bettingsidor med Handboll

Hem » Oddsjämförelse 2023 » Bettingsidor med Handboll
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Svenska spelare har under en lång tid haft möjligheten att spela på handboll både genom fysiska butiker men också via internet. Idag år 2023 så finns det nästan ingen av alla Bettingsidor som inte erbjuder Odds på handboll.

Utbudet på handboll ökar hela tiden och numera kan du spela på handboll från hela Europa och andra länder runt om i världen.

Här nedan hittar du vår sponsrade topplista på alla spelbolag som erbjuder exklusiva Betting Bonusar och låtar dig betta på Handboll. Vi har samlat ihop alla Bettingsidor med Odds på Handboll 2023:

 Bästa Spelbolag för Handboll

 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
 2. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 3. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 4. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  • Sätt in 500 kr – betta för 1000 kr
  • Swish-insättningar & Snabba Uttag
  • Läs mer om ComeOn
  • Sätt in 100 kr – Få 100 kr Gratisspel
  • Betting utan Konto med BankID, Swish
  • Läs mer om LeoVegas
  18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Om Handboll

Det sägs att redan under antiken i Grekland så spelades det handboll men det var först år 1898 som det skrevs spelregler för hur handbollen skulle utövas, vilket skedde i vårt grannland Danmark. Till Sverige kom handbollen i början på 1900 talet men det var först under 1930 talet, då man startade allsvenskan, År 1970 så började man spela handboll inomhus med sjumannalag vilket ledde till att sporten började bli än mer populär.

Handboll sägs ha uppfunnits i antikens Grekland.”

Sverige har haft stora framgångar inom handboll då det kommer till de stora mästerskapen som EM, VM och OS, både på damsidan och på herrsidan. Det har gjort att svenskarna gärna följer handbollsmatcherna på tv i samband med större mästerskap.

Handboll som sport idag

Handboll är även en populär sport bland ungdomar vilket gör att det finns en bra tillväxt inom sporten. Idag så finns det cirka 110 000 aktiva handbollsspelare i Sverige. Allsvenskan har funnits sedan 1930-talet och har genom åren blivit en mer populär sport att både titta på och även att betta på.

“Än idag är Handboll en av Sveriges populäraste sporter.

Handboll är en snabb sport där mycket kan hända under en kort tid, vilket gör sporten mycket underhållande att titta på. I samband med VM, EM och OS så brukar handbollen dra en bra publik till tv-sändningen, vilket till stor del också beror på att Sverige ofta är med och slåss i slutstriderna.

handboll tjej

Betting & Odds på Handboll

I listan ovan så hittar du några av de bettingsidor som kan erbjuda oddsspel på handboll. Flera av bettingsidorna har också bra oddssättning på handboll vilket gör att det blir lite mer i vinst då man får in sina oddsspel. Dessutom erbjuder majoriteten av spelbolag livebetting på Handboll – en rolig variant!

Handboll livebetting är otroligt spännande.”

De flesta bettingsidorna kan erbjuda odds på handboll i de större mästerskapen som bland annat EM, VM och OS. De är också i dessa mästerskap som Sverige ofta är med och tävlar om medaljerna, vilket gör det extra roligt att betta på och samtidigt kunna följa handbollsmatcherna live.

Handboll Betting i Sverige

Hos alla bettingsidor som erbjuder odds på handboll så går det att spela på ligor som Svenska Handbollsligan, på mästerskap som VM och på turneringar som Champions League. Det finns alltså en rad högklassiga evenemang att spela på varje månad och på varje match går det att välja mellan ett stort antal spelalternativ.

Handboll Odds Alternativ:

 • Vinnare av match
 • Resultat
 • Målskyttar
 • Asian handicap
 • Över/Underspel på mål
 • Målspel per lag
 • Utvisningar

Jämför Odds på Handboll

En viktig aspekt inom handbolls-betting är att alltid jämföra sina odds innan placering – något som kan spara en tusenlappar. I vårt oddsjämförelse verktyg så kan flera sporter och odds jämföras mellan bettingsidorna, inklusive Handboll.

ℹ️ Unibet Sport har bäst odds på Handboll enligt Bettingsidor.se – både live och pre-match.

unibet handboll

Allmänt om Handboll i Sverige

Handboll i dess organiserade form har jämfört med andra sporter inte funnits alltför längre. Den seriösa handbollen startade i Danmark och de första riktlinjerna för hur sporten skulle bedrivas skrevs i Danmark i slutet på 1800-talet.

Ett tiotal år senare så spelades den första matchen i Sverige mellan två skolor i Karlskrona och därefter tog handbollen fart rejält. Alltmer handboll spelades och år 1934 startades Allsvenskan för herrar och drygt 30 år senare startades den även för damer.

Idag finns det ca 100 000+ aktiva handbollsspelare i Sverige, ungefär lika många pojkar som flickor. Trots det lilla land som Sverige är både till yta och befolkning så är man världsledande inom handboll. Genom åren har stora stjärnor kommit fram tack vare Sveriges proffsiga verksamhet och stora framgångar har skördats både inom klubb och landslagshandbollen.

Betta på Handboll Odds

Hur många olika event som det finns att spela på inom handboll under ett år att svara på. Det vi däremot kan säga är att det är otroligt många och du kan alltid finna en handbollsmatch oavsett dag på året. Det populäraste i Sverige att spela på är de svenska ligorna, Champions League och VM/EM de år som det spelats.

Allsvenskan och Champions League i Handboll är populärast inom betting.”

Utbudet kan skilja sig rätt så kraftigt beroende från vilket spelbolag du väljer att betta på. De främsta spelbolagen har ett stort antal spelmarknader per match i de flesta av matcherna medan de mindre spelbolagen oftast endast har samma utbud på de största matcherna. Dessutom så har flera spelbolag cash out på Handboll och det gör upplevelsen bättre.

Spela på Handboll hos olika spelbolag

De flesta spelbolag kan erbjuda odds på handboll, i flera olika länder. Hos de flesta spelbolagen i listan nedan så går det även att lägga oddsspel på de lägre divisionerna i handboll, vilket innebär att du kan betta på dina lokala favoriter. Hos dessa spelbolag så kan du även ta del av olika bonusar som ger dig lite mer att spela för och därmed chansen att kunna vinna lite mer.

Unibet har bäst betting på Handboll – men flera andra är också riktigt bra.”

Det är vanligt att man vill se på matchen man spelat på matchen man lagt ett spel på. Jämfört med andra stora sporter så sänds relativt få handbollsmatcher i TV men en hel del svenska matcher sänds på vanliga kanaler men också mästerskap. Det finns också livestreams från lagen själva och livestreams hos flera av de främsta bettingsidorna. Möjligheterna är alltså stora för den som vill följa handbollsmatcher live!

10 Spelbolag med Höga Odds på Handboll:

 1. Fastbet
 2. Unibet
 3. Hajper
 4. Expekt
 5. Betway
 6. Bet365
 7. Betfair
 8. Betsson
 9. SpeedyBet
 10. Betinia
handboll man