Bettingsidor med Trav Odds

Hem » Oddsjämförelse 2023 » Bettingsidor med Trav Odds
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Trav är en sport som fått ett stort fäste i Sverige under de sista åren och att betta på loppen är omåttligt populärt bland svenskarna.

ATG är det främsta spelbolag för trav men fler har börjat konkurrera och en del av spelbolagen erbjuder faktiskt bättre odds på vinnare och plats. Fördelen för ATG här är att många av spelarna är i övre medelåldern vilket då gör att många väljer att stanna hos trygga ATG istället för att byta.

Här nedan är hittar du vår sponsrade topplista på alla spelbolag som erbjuder unika odds bonusar och låter dig betta på Trav.

 Bästa Spelbolag för Trav

 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
  • Sätt in 100 kr – Få 100 kr Gratisspel
  • Betting utan Konto med BankID, Swish
  • Läs mer om LeoVegas
  18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 2. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

🐴 ATG Trav Betting

Att välja ATG för att betta på trav har för många blivit en självklarhet. Som du säkert vet så är just travet huvudfokus hos ATG och de har varit det ledande spelbolaget i Sverige för trav och spel på hästar i många år. Här har du möjlighet att ta del av väldigt många olika speltyper som V75, V65, V5, V4, Dagens Dubbel och mycket annat skoj. Förutom detta kan du ta del av olika nyheter, analyser och speltips i deras nyhetsarkiv. För nybörjaren så är det också bekvämt att kunna använda sig av Harry Boy så att du får spelen valda åt dig och det är en stor fördel att du kan följa loppen live med ATG Live Streaming, något som verkligen gör spelupplevelsen ännu bättre. Är du ute efter betting på trav så är ATG stället du bör välja.

🐎 Betting & Odds på Trav

Det finns ett stort antal bettingsidor som kan erbjuda spel på trav men det är inte så många som kan erbjuda ett komplett utbud av oddsspel på alla tävlingar, inom Sverige och internationellt.

“De bettingsidor som du finner på denna sida har bra utbud då det kommer till odds på trav.”

Här kan du betta på alla större travlopp i Sverige, vilket anordnas varje dag, men även på större travlopp i ett flertal andra länder. Eftersom travsport är en mycket folkkär sport i Sverige så är det idag mycket populärt att betta på trav bland svenska spelare, framför allt då svenska storhästar deltar.

⚖ Jämför Odds på Trav

När man bettar på trav så finns det många olika varianter att betta på som bland annat vinnare och plats. Vårt tips är att alltid jämföra odds för att se vilka spelbolag som erbjuder högst odds.

“Man kan också betta på olika kombinationer som exempelvis vilka tre hästar som kommer 1, 2 och 3:a eller om en häst kommer att få en bättre placering än en annan häst i samma lopp.”

Det går även att betta på olika kombinationer som exempelvis vinnarna av ett flertal olika travlopp men också en kombination av vinnare i olika travlopp som utförs på olika travbanor. Efter att regleringen av travsport försvinner efter nyår så kommer det säkerligen att tillkomma en hel del nya kombinationer att spela på.

💰 Betta på Trav

Många spelbolag i Sverige erbjuder spel på Trav idag i rakt med att populariteten ökar för varje dag. Det vanligaste är att man spelar på ATG på deras kändaste spel som V75, V86 och V64, något som svenskarna gjort i årtionden. Den lilla nyheten under senare tid är att spela vinnare och plats på utländska spelbolag, detta då dessa spelbolag erbjuder fasta odds på spelen.

“Fasta odds innebär att oddsen inte förändrar sig under dagen beroende på hur folket spelar och på vilken information som inkommer.”

Det betyder att om du spelar på ATG, får bra information om en häst som du kan spela till bra odds så kan hästen ändå ha ett lågt odds i slutet på dagen. Därför är det en fördel att spela på andra spelbolag för att kunna bli garanterad det oddset du fyndat.

Hos bettingsidor som erbjuder odds på trav så kan man betta på i stort alla travlopp som går av stapeln i Sverige. De största travloppen är Elitloppet, Åbys stora pris, Olympiatravet och Sundsvall Open Trot. Internationellt så kan man betta på travlopp som exempelvis Hambletonian Stakes och Prix d’Amérique, där flera svenska hästar har rönt stora framgångar genom åren.

👉🏻 Allmänt om Trav i Sverige

Sporten Trav har funnits sedan 1800-talet i Sverige då man började tävla med hästar, men räkna med att det förekommit i mindre organiserade former även tidigare. Trav har sedan dess vuxit stadigt i landet och även fast sporten idag inte har en av de största sett till antalet utövare så är det en av de större sporterna sett till antalet åskådare. Sporten är mycket populär i landet – det finns mängder av travbanor, loppen går på TV, stora prispengar i potten och travet har mängder av profiler som Björn Goop.

“Listan går att göras lång till varför sporten är stor och en av Sveriges främsta sporter.”

Något som inte får missas att nämnas är det omåttligt populära evenemanget Elitloppet som anordnas varje vår. När portarna öppnas så rusar hundratals personer in på travbanan Solvalla för att få ta del av de främsta platserna – hysterin är total. Under helgen som Elitloppet anordnas så besöks Solvalla av uppskattningsvis 50 000 åskådare vilket är något som få sporter kan konkurrera med.

💥 Spelbolag med Höga Odds på Trav

 • ATG
 • Unibet
 • Betsson
 • NordicBet
 • bet365