Hem » Kampanjer

Kampanjer

Kommersiellt innehåll

Här hittar du de senaste kampanjerna och bonusarna från spelbolag med svensk licens.

Senaste kampanjerna

Nya kampanjer och bonusar 

Det kommer hela tiden nya kampanjer och nya bonusar på den svenska spelmarknaden och det kan vara en riktig djungel att ta sig igenom för att hitta en kampanj eller ett erbjudande som passar dig. Vi jobbar hårt för att hålla er uppdaterade med den senaste informationen så att du slipper!

“Hos oss kommer alla kampanjer från bettingsidor med svensk spellicens”

Viktigt att veta är att vi bara skriver om erbjudanden från spelbolag med svensk licens, så oavsett vilken bonus eller kampanj som du väljer så kan du känna dig trygg då det är ett licenserat och seriöst bolag!

Olika typer av kampanjer

Här hittar du alla typer av kampanjer men vi kommer framförallt fokusera på nya bonusar, boostade odds, specialare. Vi skriver även om andra typer av nyheter från den svenska spelbranschen om du istället skulle vara ute efter något sådant.

Vår redaktion

Redaktionen består av flera grymma skribenter som har lång erfarenhet från spelbranschen. För att ligga i framkant och inte missa något som rör den svenska spelmarknaden så har vi flera experter inom olika områden. Vi har experter för bettingsidor, betting, odds, e-sport och casino. Med andra ord, tveka inte på att kontakta oss om det finns något du undrar över!

Jonas

Jonas Svanberg

Innehållsansvarig på bettingsidor.se

Läs mer om oss


Jonas ansvarar för det kommersiella innehållet på bettingsidor.se. Han kommer från e-sports-branschen och har alltid haft ett brinnande intresse för sport & betting. Med sitt stora fotbollsintresse ser han till att alltid hålla er uppdaterade inför de största matcherna.

I övrigt kommer han se till att uppdatera er med det senaste kampanjerna och nyheterna från den svenska spelmarknaden.