Hem » Betalningsmetoder » Zimpler

Bettingsidor med Zimpler

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Alla bettingsidor med Zimpler listas här. Med Zimpler gör du snabba insättningar & snabba uttag. Detta är en tjänst till dig som inte vill lämna ut dina kreditkort till spelbolag. Här hittar du alla Bettingsidor med Zimpler 2024:

Bästa Spelbolag med Zimpler i april 2024

 1. Hämta Quick Sports Betting Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  • Bonus utan insättning & bra odds
  • Betting med Zimpler & Trustly
  • Läs mer om Interwetten
  Hämta Interwetten Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Vanliga Frågor om Zimpler Betting

Zimpler är en betalningsmetod som strävar efter att kunder runt om i världen ska kunna göra snabba betalningar via sin mobiltelefon. Du kan använda Zimpler hos alla deras partners för betting. Du kan sätta in pengar via Autogiro, Swish, Bank, Faktura eller Swish om du skapar ett konto hos Zimpler – allt du behöver är ett mobilnummer och eventuellt en kreditupplysning vid betting via faktura. För de bettingsajterna som erbjuder tjänsten, så behöver du enbart fylla i ditt mobilnummer, sen kan du välja betalningsalternativ och enkelt sätta in pengar. Tjänsten är helt kostnadsfri – även om avgifter kan tillkomma hos själva spelbolagen. Prova Zimpler du med!

Du ska använda betalningsmetoden Zimpler för betting om du uppskattar att saker fungerar lätt, smidigt och framförallt – snabbt. Zimpler är en blixtsnabb betalningstjänst tillgänglig för dig som svensk spelare på den svenska marknaden och det skapar extra trygghet att de gör sina affärer inom våra gränser. Du borde också använda Zimpler om du någon gång kanske väntar på löning eller dylikt – för Zimpler erbjuder sina kunder att spela Casino och Sport på faktura. Det kan vara väldigt bra om man behöver extra pengar – men var försiktig med faktura funktionen, spela ansvarsfullt.

Ja det kan du göra, om du har jobb och inga betalningsanmärkningar. Företaget Zimpler erbjuder en högst ovanlig tjänst, nämligen att betta på kredit eller betta på faktura. Om du vid insättning väljer alternativet “Betala med faktura” så behöver du fylla i ditt personnummer och då tas det en kreditupplysning på dig för att bestämma om du är godkänd för faktura betting. Är du det så kan du sätta in en viss summa för att betta med och betala om X antal veckor. Otroligt innovativt och väldigt bra om man har pengar men inte får loss dem just nu. Men var extremt försiktig med faktura-tjänsten, spela ansvarsfullt och kör inte faktura betting för mycket.

Med dagens allt snabbare och säkrare betalningsmetoder som erbjuds till svenska spelare så krymper antalet Spelbolag med Zimpler. Är det Zimpler-insättningar du är ute efter kan du hålla utkik hos oss på Bettingsidor.se och se i vår uppdaterade lista här ovanför.

Ja du kan göra blixtsnabba uttag med betalningsmetoden Zimpler. Precis som med Trustly och Swish så kan du göra snabba uttag och använda dig av snabb betting om bettingsidan du spelar hos erbjuder sig av snabba uttag utan behandlingstid. Om så är fallet, då har du extra pengar på bankkontot snabbare än vinden när du vinner cash på betting.

Absolut, det kan du göra. Sport bonusar fungerar ofta inte på 100% av alla av de betalningsmetoder som bettingsidor erbjuder, men med Zimpler så går det vanligtvis att plocka ett välkomsterbjudande för dig som svensk spelare så du kan få lite extra pengar när du ska betta på sport. Det kan självklart vara så att någon sida inte tillåter det, men överlag så går det fint.

Ja, Zimpler är en trygg metod för online gambling i Sverige för en svensk spelare. Det viktigaste när man ska betta är att betting odds och betalningsmetod är så fördelaktiga som möjligt, oddsen ska vara höga och betalningsmetoden ska vara trygg. Zimpler försäkrar dig om en av de sakerna, trygghet. Bolaget är svenskägt och bevakas av den svenska Finansinspektionen så att inga övertramp eller fel sker. Detta är en betalningsmetod som du alltid kan lita på!

Svar: JA. Zimpler är en kostnadsfri betalningsmetod som du kan använda om och om igen utan att behöva betala. Det kan tillkomma eventuella växlingsavgifter på ca 2% om du har olika valutor och sen kan ju självklart spelbolaget ta ut en viss summa vid varje insättning, även om det inte är så vanligt längre. Men själva tjänsten är gratis för svenska spelare – prova du med redan idag!


Odds & Betting med Zimpler

Zimpler är ett svenskägt företag med drygt 50 anställda som startades 2016 i Stockholm. Målet var att göra det simpelt och enkelt att göra mobila betalningar, därav namnet Zimpler. Idag har man över 400 000 användare i Sverige och Europa. Utöver att du enkelt kan spela Odds och Betting på nätet med Zimpler så finns det även fler fördelar att ta del av – dessa listar vi nedan.

⭐️ Topp 5 Fördelar med Zimpler:

 • Sätt in pengar direkt med ditt Zimpler-konto
 • Ta del av exklusiva Bonusar
 • Dina uppgifter förvaras tryggt med krypterad teknik
 • Skjut upp din betalning i 14 dagar
 • Betting på Faktura

👉🏼 Det här är Fakturatjänsten Zimpler

Zimpler är ett svenskägt företag som gör det superenkelt för dig att sätta in pengar på ett spelbolag enbart med ditt telefonnummer. Zimpler stödjer alla svenska insättningsmetoder och har sedan starten 2016 vuxit till över 400 000 användare världen över. Det är främst enkelhet och snabbhet som är Zimplers plan och genom samarbete med alla svenska banker så kan alla kunder hos spelbolag som erbjuder Zimpler använda sig av metoden – världklass!

Så fungerar faktura Betting

Något du med stor sannolikhet inte har koll på och kanske rent av blir väldigt förvånad av att läsa är att bettingsidor med Zimpler kan erbjuda betting med faktura. Självklart måste detta användas med måtta, men kan du kontrollera det så finns det väldiga fördelar att välja bettingsidorna som erbjuder dig riktiga pengar att spela för, som du kan betala på faktura senare i månaden. 

“Prova på räntefri betting via faktura hos Zimpler.”

Har du ont om extra pengar precis innan lönen rullar in, har du inga pengar att spela för eftersom att ett spel inte rättats eller känner du bara inte för att lägga ut dina riktiga pengar och betalar hellre om 30 dagar? Då kan man faktiskt, likt Klarna, betala för sina spel i efterskott. Självklart så måste man vara riktigt försiktig när man använder detta – spela med måtta.

✅ Så här fungerar Bettingsidor med Zimpler – Steg-för-Steg

1. Välj ett spelbolag som erbjuder Zimpler som betalningsmetod

Du kommer inte kunna använda tjänsten och alla fördelar som extra pengar via betting med faktura om du inte hittat Bettingsidor med Zimpler. Du hittar alltid hela topplistan på Bettingsidor.se.

2. Spelbolag erbjuder Odds Bonusar – välj en

Zimpler är kompatibelt med Bonusar och det finns inga extra regler eller restriktioner. Följ instruktionerna om hur man tar del av Betting Bonusen när du väljer ett Spelbolag så du får extra pengar att spela för vid insättning.

3. Bestäm dig för HUR du vill sätta in pengar

Med Zimpler kan du göra flera olika insättningar för att få riktiga pengar att spela för. Du kan bland annat sätta in med mobilnummer, autogiro, faktura och banköverföring. Steg tre är alltså att välja den metod som passar dig bäst.

4. Betting med Faktura

Du har nu kommit till steget då Betting med kredit blir aktuellt. Företaget Zimpler erbjuder Betting via faktura/kredit – en högst ovanlig tjänst för betting. Vid insättningen ska du trycka på “betala med faktura”, fylla i ditt personnummer och sedan godkänna med BankID. Efter det genomförs en kreditupplysning för att se om du är godkänd.

5. Gör din insättning med Zimpler

När du valt en av Bettingsidorna som erbjuder Zimpler, kollat upp hur du tar Odds Bonusen för att få extra pengar att spela för och valt din metod, då är det dags att göra insättningen. Det är zimpelt: Tryck på insättning, välj belopp och metod (faktura eller annat) bekräfta med BankID, nu är du klar. Det enda du måste ha är ett BankID med säkerhetskod.

6. Spela precis som vanligt

Nu har du riktiga pengar att spela för på hela det utbud Spelbolagen erbjuder – precis som med vilken betalningsmetod som helst. Enda skillnaden är att du eventuellt satt in pengar med faktura, så du ligger inte ute med några kontanter.

7. Gör snabba uttag

Steg nummer sju är det sista steget när det kommer till Betting med faktura och Zimpler. Vinner du pengar så kan du göra blixtsnabba uttag på någon minut till din bank. Du kan dock inte betala av krediten/fakturan vid uttag, så kom ihåg att du måste spara pengarna själv och sedan betala fakturan när du mottar den.

Bettingsidor med Zimpler 2024

Zimpler har vuxit lavinartat och det kan man tacka sina innovativa metoder för. Egentligen finns det ingen annan tjänst med så stor utbredning som erbjuder insättningar via saker som Faktura och att du enbart behöver sätta in via ditt mobilnummer. Enkelheten och alla olika alternativ som erbjuds, bl.a. Snabba uttag hos bettingsidor, Bankinsättning, Faktura, Autogiro gör att en och annan svensk spelare flockas till tjänsten nu när den är lanserad på den svenska marknaden. Det viktigaste för betting-fantaster är att betting odds och betalningsmetod är fördelaktiga, så välj en sida med höga odds och Zimpler som betalningsmetod – det kommer du inte ångra! 

“Zimpler är helt kostnadsfritt och det finns inga avgifter knutna till produkten – inte ens ränta vid faktura betting.”

Det kan förekomma en 2% valuta-konverterings avgift om du har olika valutor på ditt Zimpler kontot jämfört med ditt ditt spelbolag, detta kommer du dock förbi enkelt genom att skapa kontot med en och samma valuta. Annars är tjänsten helt gratis om det inte är så att spelbolaget tar ut en viss summa vid insättning och uttag – men det är ovanligt i dagens läge.

😎 Hur fungerar Bettingsidor med Zimpler?

Den delen av Zimpler som lockar till sig mest intresse och som folk frågar konstant om är faktura betting och betta på kredit delen i denna ekvation. Spontana tanken som många har är ju självklart något i stil med “Oj va farligt”, men det är inte mycket skillnad på att lägga ett bet för 200 kr och sedan betala det via räkning 4 veckor senare, än vad det är att beställa den där t-shirten från HM och betala med Klarna. Självklart måste du spela väldigt ansvarsfullt för att använda betting med krediter.

“Väljer du faktura när du ska göra en insättning med Zimpler på bettingsidor så kommer det göras en kreditupplysning på dig för att fastställa att du inte har anmärkningar och att du har pengar från ett jobb.”

Godkänns detta kan du sätta in en viss summa och få extra pengar om du väntar på en lön eller saknar kapital för stunden. Men ja, du måste vara försiktig med detta. Tänk dig för innan du bettar via faktura, och spela ansvarsfullt. Men har du kontroll så är detta en väldigt bra grej och det är faktiskt öven kompatibelt med att ta till exempel en riskfri odds bonus – så tekniskt sett kan man få 200 kr att spela för men den räntefria fakturan kommer enbart på 100 kr.

🎁 Ta del av Välkomstbonusar på Bettingsidor med Zimpler

Bettingsidor med Zimpler

Idag så erbjuder alla Bettingsidor med Zimpler sina spelare olika Bettingbonusar. Hos de allra flesta Bettingsidorna så finns det en välkomstbonus som vanligtvis brukar ge dig en Bonus på 100 procent vid den första insättningen, vilket gör att du får dubbelt upp i din spelkassa och därmed en bra start då du ska börja betta hos Bettingsidan i fråga.

Till skillnad mot exempelvis insättningar genom e-plånböcker, som sällan berättigar till en välkomstbonus, så är spelare som gör insättningar genom Zimpler alltid berättigade till en välkomstbonus och även många andra Bonusar hos bettingsidor med Zimpler.

⚽ Spela på Odds med Zimpler

Nu så finns det ett stort antal betalningsmetoder som du kan använda sig av då du ska göra insättningar till en Bettingsida, vilket ger dig ett flertal olika valmöjligheter. Att få välja fritt är en ynnest, men det kan också vara svårt att veta vad som passar bäst för just dig, vilket är anledningen till att vi på Bettingsidor.se hjälper dig genom denna djungel.

Utöver att du kan göra insättningar genom att sätta in sina pengar från ett bankkonto, snabba insättningar med BankID eller från en elektronisk plånbok så kan du även göra insättningar via en faktura, vilket innebär att du kan spela hos en Bettingsida på kredit, vilket kan vara ett bra alternativ om du väntar in pengar inom kort.

“Att spela mot en faktura kostar inte heller något extra.”

Jämfört med vissa betalningsmetoder är det till och med billigare att betta på Bettingsidor med Zimpler! Om vi jämför med t.ex. insättning med kreditkort så tas det ofta ut en avgift på varje transaktion från kortleverantören.

✅ Bettingsidor med Zimpler gör det smidigt

Om du någonsin provat en av bettingsidorna som erbjuder betalningar med Zimpler så förstår du snabbt varför det är en av de bästa metoderna för att hantera dina betalningar för betting. Metoden är otroligt smidig och när du väljer ett spelbolag, se till att du väljer Bettingsidor med Zimpler, det kommer göra hela din upplevelse mycket bättre.

“När du vill spela mot faktura så kan du välja att spela hos svenska Bettingsidor med Zimpler.”

Här väljer du att göra en insättning genom Zimpler. Innan Zimpler godkänner insättningen så görs en kreditbedömning av din kreditvärdighet, vilket innebär att du behöver ha en fast inkomst och att du inte har några betalningsanmärkningar sedan tidigare. Därefter sätts pengarna in på ditt spelkonto hos Spelbolaget omgående så att du direkt kan börja betta hos din valda Bettingsida med Zimpler.

Dessvärre så är det i nuläget är inte så ofta spelbolagen erbjuder Zimpler som betalningsmetod, men inom kort är vi helt säkra på att fler och fler spelbolag med svensk licens kommer byta från andra metoder till Zimpler.

Nedan listar vi stora fördelar och information om varför Zimpler är den bästa betalningsmetoden för betting.

⭐ Fördelarna med Zimpler – Därför ska du använda det

 • Faktura Betting ➡ Zimpler är en av få betalningsmetoder som ger spelare chansen att spela via faktura
 • Snabba Betalningar ➡ med Zimpler kan du göra snabba uttag och snabba insättningar. 
 • Välkomstbonusar ➡ Zimpler är kompatibelt med bonusar och det är inga problem att ta en bonus på bettingsidor med Zimpler. 
 • Smidigt ➡ Zimpler är otroligt smidigt och modernt. Allt du behöver är en svensk bank och ett svenskt bankID.
 • Trygghet ➡ företaget Zimpler bevakas av den svenska finansinspektionen och du blir garanterat inte lurad på pengar. 

👉🏼 Hitta Bettingsidor med Zimpler

Man kan enkelt hitta svenska Bettingsidor med Zimpler hos de sidor på nätet som recenserar spelbolag, där vi på Bettingsidor.se passar in. Utöver att man här finner bettingsidor med Zimpler så kan man även hitta mycket annan information om spelbolagen som exempelvis analyser och utvärderingar av spelmiljön, utbudet av onlinespel, bonusar, kundservice och mycket annat.

“Det gör att spelarna snabbt kan finna bettingsidor med Zimpler som passar spelarna bäst.”

Det finns även en del annan information som spelguider, speltips och allmän information om betting som spelarna kan ta del av och som förhoppningsvis kan hjälpa spelarna att få ut lite mer av sitt bettande och kanske även vinna lite mer.

🎰 Casino med Zimpler

Betalningsmetoden Zimpler blir populärare och populärare på den svenska spelmarknaden. Med tanke på att Zimpler kan erbjuda snabba uttag, snabba insättningar, betting på faktura utan ränta, fri från avgifter och stor trygghet så förstår man absolut varför. Tyvärr så erbjuder inte alla svenska casinon att spela online med Zimpler på Casino slots – trots att metoden är snabb som blixten.

“Att snabbt kunna göra uttag och insättning med Zimpler är ovärderligt.”

Nedan så listar vi på bettingsidor.se våra fem favoriter bland alla Casino med Zimpler. Det finns en hel drös av andra spelbolag som erbjuder saker som casino utan registrering, och dessa är visserligen super intressanta också, men denna listan är enbart till för online casino med Zimpler 2024.

Jonas

Jonas Svanberg

Administratör & E-sport expert på bettingsidor.se

Läs mer om oss


Jonas är administratör och ansvarar för det kommersiella innehållet på bettingsidor.se. Han kommer från e-sports-branschen men har alltid haft ett brinnande intresse för sport & betting och har många års erfarenhet från spelbranschen.

Han har ett enormt fotbollsintresse och en god insikt i de största ligorna i europa. Han har även bra koll på stora event så som Melodifestivalen, Eurovision, mästerskap i fotboll, handboll, hockey och mycket mer.