Bettingsidor med Cash Out

Hem » Bettingsidor med Cash Out
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Inom Livebetting är det väldigt populärt att använda Cash-Out för att stänga ett spel i förväg och “casha hem” pengarna innan matchen är slut.

I princip alla nya bettingsidor erbjuder Cash-Out men här kan du hålla koll på aktuella erbjudanden idag. Se hela vår lista på Bettingsidor med Cash-Out 2023 här.

 Spelbolag med Cash-Out

  1. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  2. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
  3. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  4. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.


Cash Out – Frågor och Svar

Bettingsidor med Cash Out ger dig som spelare en möjlighet att ta ett större ansvar över dina egna spel. Det betyder att du har chans att stänga ett spel som du har lagt på en match eller på en turnering, till ett Odds/en utbetalningssumma som anges. Följaktligen kan du minimera en möjlig förlust eller ta ut en skakig vinst innan matchen är färdigspelad.

Ja, kärt barn har många namn och att stänga ett spel är detsamma som att Casha ut en vinst, dvs att använda Cash Out-funktionen. På de olika Bettingsidorna kan båda varianter förekomma, så du kan behöva klicka på antingen Stäng Spel eller Casha Out.

Idag är Cash Out en bettingfunktion som erbjuds på mer eller mindre alla svenska Spelbolag som erbjuder Livebetting, vilket är i princip alla. Däremot kan det finnas begränsningar som att funktionen endast erbjuds på singelspel, eller endast på utvalda matcher och marknader.

Nej, det är inte en rättighet att ha möjlighet att stänga ett spel i förtid. Vad som erbjuds är helt och hållet upp till Bettingsidan som du väljer att spela på. Dock det blir allt vanligare i Sverige med bra Cash Out-alternativ på framförallt fotboll och då främst de stora ligorna och mästerskapen.

I regel innebär ett snabbt uttag att du mottar dina pengar på När det gäller “vanlig” Cash Out är många Bettingsidor med och konkurrerar om topplatsen. Dock finns det några Spelbolag som sticker ut, däribland Bet365 som erbjuder en delvis Cash Out, dvs du kan välja att Casha ut en del av spelet och låta resten ligga kvar till matchen är slut. Här har du total kontroll över dina spel!

Absolut, för att en Bettingsida ska kunna erbjuda dig det bästa så ska Cash Out ske snabbt, så att pengarna finns på ditt spelkonto direkt när du har valt att stänga spelet. Dessa pengar är sedan dina att göra ett snabbt uttag med, om du så önskar. Då ska du välja ett Spelbolag som erbjuder betting med BankID!

Funktionen CashOut är för dig som har lagt ett spel, som du inte längre tror på när du väl följer matchen live. Om ditt spel i nuläget slår in, men du känner att det finns risk att det kommer förlora, så kan du stänga spelet och ta ut en vinst som är lägre än vad det ursprungliga Oddsen sa. Men när du har stängt spelet gör det inget om ditt spel hade förlorat vid matchens slut, du har redan fått ut din vinst.

Ja det är det, även om vissa spelbolag fortfarande envisas med att Den största fördelen är den frihet och den kontroll det medför att du får över dina spel. Förutsättningar för ett spel kan ändras och du kan känna att du behöver lugna nerverna och stänga ett spel som känns som att det håller på att rinna dig ur händerna. Det ger dig dessutom en chans att minimera dina vinster om ett spel går åt helt fel håll.

Bästa Cashout betting April 2023

Livebetting med Cash Out

📡 Framtiden inom betting live är här!

Idag finns det flera bettingsidor som kan erbjuda spelarna en funktion som kallas för Cash-Out. Detta är en funktion som ger spelarna möjlighet att bättre kunna planera sitt spelande och därmed minimera sina förluster eller öka sina chanser till vinster. När man använder Cash-Out så gäller det att man har tungan rätt i mun då det handlar om snabba beslut som behöver tas. Om man väntar för länge så kan man missa hela sin insats och om man använder funktionen för tidigt så kan man missa en del av vinsten.

⚽️ Nya Spelbolag har CashOut

Som vi nämnde ovan så erbjuder i princip alla nya bettingsidor med livebetting även cash-out. Det har visat sig i en omröstning att utöver spelutbud och bonus så kommer cash-out som den viktigaste funktionen vid val av spelbolag. Att stänga ett spel innebär att du får en lite mindre summa av den vinst du egentligen skulle fått om hela spelet gick in.

Eftersom du inte vill vänta så tar du istället en mindre summa men blir då garanterad den vinsten på ditt konto. Här kommer några fördelar med att spela på bettingsidor med cash out:

  • Du kan stänga spel och säkra hem pengar i förväg.
  • Du har större kontroll över matchen och ditt spelande.
  • Livebetting blir mycket roligare och underhållande.

🔄 Olika Varianter av Betting med Cash-Out

Det finns lite olika typer av betting med cash-out så därför tänkte vi snabbt gå igenom vad det innebär. Idag är det vanligast att använda cash-out funktionen inom betting när du till exempel inte vill riskera att motståndarlaget gör ett till mål. Det kallar vi för vanlig cash-out. Sedan finns det spelbolag som till exempel Bet365 som erbjuder delvis cash-out, där du helt enkelt kan stänga en del av den vinstsumma du har och låta resten spelas klart.

💵 Automatisk Cash Out

Bet365 är ett svenskt Spelbolag som även erbjuder en funktion som kallas automatisk cash-out som är precis som det låter: du kan ställa in med BankID på vilken summa du ska casha hem pengarna och då gör den det helt automatiskt utan att du aktivt måste klicka när det är dags. Detta är ett utmärkt verktyg för dig som har spelat en del och känner att du har koll på vad du brukar vilja stänga spel på.

Stänga Spel hos Bettingsidor

Att betta hos en Bettingsida är både underhållande och spännande då det finns vissa möjligheter att själv kunna påverka sina chanser att vinna, till skillnad mot casinospel där det i stort alltid är slumpen som avgör om du kommer att vinna eller inte. När du bettar på sport så har du möjlighet att själv läsa på om de lag som ska spela.

Du kan bland annat ta del av information om dessa lag i media eller på vissa sidor på nätet som skriver om Bettingsidor. Genom att ta del av denna information så kan du analysera en match i förtid och därmed förbättra dina chanser att vinna då du vet vilka förutsättningar som föreligger för matchen.

“Vissa Bettingsidor kan också erbjuda dig en Cash Out funktion som gör det möjligt för dig att avbryta ett oddsspel i förtid, under tiden som matchen pågår.”

Det ger dig en chans att få ut en del av vinsten eller en del av din insats, vilket gör att du inte förlorar alla pengar om spelet går förlorat. I listan här ovanför kan du se samtliga svenska Bettingsidor  på nätet som erbjuder en Cash Out funktion.

👉 Så Fungerar Cash Out

En cash out funktioner fungerar som så att man lägger ett oddsspel på en match och sedan så kan man följa matchen live för att se hur den utvecklar sig. Om man under matchens gång har ett vinnande spel, som man inte tror kommer att stå sig matchen ut, så kan man välja att avsluta sitt oddsspel i förtid och på så sätt få en del av vinsten utbetald. Sedan spelar det ingen roll om matchen vänder och man skulle ha förlorat sitt oddsspel.

“Dock kan det vara lite surt resultat skulle hålla i sig matchen ut men då har man i alla fall säkrat en del av vinsten.”

Det kan också vara så att man är på väg att förlora ett oddsspel och i detta fall så kan man också välja att avbryta sitt oddsspel och få en del av sin insats tillbaka, vilket i detta fall innebär att man inte förlorar alla de pengar som man har bettat på matchen.

Om man ska betta på exempelvis en fotbollsmatch där lag 1, som har hemmaplan, är favoriter och ger ett odds på 1,30. Lag 2 ger i sin tur ett odds på 3,50, vilket innebär att om man spelar på lag 1 så får man 130 kronor tillbaka om man spelar för 100 kronor och om lag 2 vinner så får man 350 kronor tillbaka om man spelar för 100 kronor. I detta exempel så lägger vi ett oddsspel på lag 2 på 100 kronor, vilket skulle ge hela 350 kronor i vinst, om laget vinner.

“Under matchens gång så gör lag 2 mål, vilket innebär att man för stunden har ett vinnande oddsspel, men det är ett resultat som man vet inte kommer att hålla hela matchen ut så då kan man välja att avbryta sitt vinnande oddsspel genom bettingsidans cash out funktion och få en del av vinsten utbetald.”

Då kanske man kan få en vinst till ett odds på 1,50, vilket ger 150 kronor tillbaka till spelarna.

Genom en cash out funktion så kan spelarna enklare vinna lite mindre summor genom att spelarna analyserar och planerar sitt spelande och även vet när det är dags att avbryta ett pågående oddsspel.

❌ Ingen rättighet att få stänga Spel

Ett vanligt missförstånd är att många spelare tror att spelbolaget har en skyldighet att erbjuda dig funktionen cash-out. Men har du spelat ett tag så har du säkert märkt att den inte alltid finns där, oavsett om du spelar på Bet365, Unibet eller något annat stort spelbolag. Cashout är en fördel som du får ibland när spelbolaget känner att det kan vara säkrare för dem att låta dig stänga spelet. Så matematiskt tjänar du inte på att använda funktionen, för annars skulle spelbolaget aldrig erbjuda dig möjligheten att stänga spel.

👍 Så använder du dig av Cashout

När du spelar hos Bettingsidor med cash-out så kan du när som helst, under en pågående match, avsluta sitt Oddsspel för att därmed kunna ta ut en del av sin vinst eller en del av sin insats, vilket innebär att du kan minimera dina förluster. Om du exempelvis har spelat på att ett lag ska vinna en match och under matchens gång så ser du att ditt lag inte ser ut att klara av att vinna utan istället går mot en förlust så kan du avsluta spelet genom att använda sig av Cash-out. Det innebär att du får tillbaka en del av din insats och kan göra snabba uttag med BankID eller Trustly direkt.

“Om du exempelvis har satsat 100 kronor så kanske du får tillbaka 30 kronor av insatsen och slipper därmed förlora hela insatsen för detta Oddsspel.”

Det kan också vara så att du har satsat på att ett lag ska vinna och att det laget även leder matchen men så inträffar något oväntat, som att en nyckelspelare blir utvisad eller skadad, och efter det så har hela matchbilden vänt och motståndarlaget är på väg att ta över matchen helt. Då kan du begära en Cash-out av den vinst som du har gjort så långt in i matchen, så att du inte förlorar Oddsspelet.

Om Oddset för att ditt lag skulle vinna var 3,00 så kanske du kan få Casha ut till ett Odds på 2,00 istället och därmed säkra en vinst istället för att riskera att förlora hela insatsen. Dock så kan ju laget hålla ut och även vinna matchen, vilket innebär att du får en lägre vinst än du skulle fått, men du garanterar åtminstone en liten vinst på en match som kunde ha slutat hur som helst.

Det finns idag flera Bettingsidor med Cash-out där spelarna kan avbryta ett pågående Oddsspel, trots att matchen inte är avgjord.

“Detta ger dig en möjlighet att följa en match live och sedan kunna begära en Cash-out när du ser hur matchen utvecklar sig.”

Precis som med all typ av Livebetting, där du kan lägga ett nytt Oddsspel utifrån hur matchbilden förändras, så kan du genom Cash-out avbryta ett Oddsspel för att kunna få ut så pass mycket av din insats eller vinst som möjligt.

När du spelar hos Bettingsidor med Cash-out så kan du justera sitt spelande maximalt. Dels så kan du lägga Oddsspel på pågående matcher, då du ser hur matcherna utvecklar sig, och dels så kan du avsluta ett pågående Oddsspel för att kunna få ut en vinst eller så mycket av sin insats som möjligt tillbaka. Det gäller dock att ha en fingertoppskänsla när du använder dig av cash-out så att du inte förlorar mer pengar än “nödvändigt” i situationen.

Cash-out är, tillsammans med andra funktioner som många Spelbolag erbjuder idag, som exempelvis snabba uttag med BankID, ett sätt att erbjuda dig som spelare den bästa, snabbaste och smidigaste spelupplevelsen. Här kan du läsa mer om snabba insättningar och uttag med BankID.