Let’s Dance Odds 2023

Hem » Oddsjämförelse 2023 » Let’s Dance Odds 2023
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Let’s Dance 2023 är snart här! Givetvis går det som vanligt att spela på tävlingen hos en rad olika spelbolag med odds bonus.

Let’s Dance odds skiljer sig åt beroende på vilket spelbolag du väljer och därför har vi tagit fram en heltäckande oddsjämförelse.

Hos oss hittar du det högsta oddset på alla spel och jämförelsen uppdateras med jämna mellanrum. Dessutom så gör vi bäst speltips på Let’s Dance, listar alla deltagare, samt ger en steg-för-steg guide till hur man bettar på eventet. Se alla Let’s Dance 2023 Odds nedan!

 Oddsjämförelse Let’s Dance 2023

Let’s Dance Deltagare 2023Unibet OddsBet365 OddsSpeedyBet
Charlotte KallaN/AN/AN/A
Rickard SjöbergN/AN/AN/A
Andreas WijkN/AN/AN/A
Nilla FischerN/AN/AN/A
Johan JureskogN/AN/AN/A
Tone SekeliusN/AN/AN/A

Bästa Bettingsidorna med Let’s Dance Odds

 1. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 2. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 3. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
  • Sätt in 100 kr – Få 100 kr Gratisspel
  • Betting utan Konto med BankID, Swish
  • Läs mer om LeoVegas
  18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

✅ Let’s Dance Odds 2023

Nytt år betyder även en ny säsong av svenskarnas favoritshow när det kommer till betting: Let’s Dance 2023. I skrivande stund så har saker som datum, deltagare, odds och tider presenterats TV4 och vi har stenkoll på all information kring detta – men det är framförallt Let’s Dance odds som vi studerar noggrant på denna sida.

“Äntligen är det dags för Let’s Dance Odds 2023.”

Varje år på Let’s Dance oddsen så är det mängder av marknader med högt värde, och skrällar är inte ovanliga då ingen vet hur bra kändisarna faktiskt kan röra på sig. Att betta på detta program kan bli en riktigt bra affär om man prickar rätt bland de deltagare med höga odds – häng med oss här för att få mer kunskap kring ämnet.

Säsongen i år startar i mars 2023 och TV4 har börjar presentera deltagare för fullt. Än är inte alla deltagare presenterade, men ni finner den uppdaterade listan av bekräftade deltagare nedanför.

Deltagare i Let’s Dance säsongen 2023 (listan uppdateras…)

 • Charlotte Kalla
 • Tone Sekelius
 • Rickard Sjöberg
 • Andreas Wijk
 • Nilla Fischer
 • Johan Jureskog

👉🏼 Let’s Dance Datum, Deltagare, Tid – detta vet vi:

 • Let’s Dance startar i mars 2023
 • Juryn kommer bestå av Tony Irving, Dermot Clemenger, Ann Wilson
 • Sändningarna är kl 20:00 på lördagar
 • Programmet visas i TV4 och Cmore/TV4Play
 • Deltagarna är ej klara – se oddsjämförelsen ovan för bekräftade
 • Detta är den 17e säsongen

👉🏼 Bästa Bettingsidor med Bonus för Let’s Dance Odds


⚖ Jämför Odds för Let’s Dance 2023

Om du ska ge dig in i Let’s Dance odds 2023 så är det extremt viktigt att alltid jämföra oddsen mellan alla bettingsidor med svensk licens – det kan du spara hundralappar på. Odds Let’s Dance 2023 kan skilja väldigt mycket mellan spelbolag och spelbolag, därför borde du göra det till en rutin att alltid jämföra odds hos bettingsidor.se – speciellt på underhållning. 

“Som ett resultat av att göra konstant oddsjämförelse så kommer du tjäna mer pengar på betting i längden, det är ett faktum.”

Vill du vinna över bettingsidorna så är ditt bästa vapen att göra kompletta oddsjämförelser och se till att välja rätt spelbolag med de högsta oddsen som marknaden erbjuder. Vi på bettingsidor.se kan hjälpa dig med detta helt gratis! 

När du ska betta på underhållning som Let’s Dance Odds 2023, Big Brother 2023 och Melodifestivalen Odds 2023 så kan oddsen skilja än mer än vanlig betting, mest för att oddsen är mer ovissa, men också för att spelbolagen kanske inte riktigt har koll på vem som vinner. Missa inte din chans till mer pengar – gör komplett oddsjämförelse nu! 

😎 Let’s Dance 2023 Betting

Let's Dance Odds 2022

Let’s Dance Sverige är en omåttligt populär danstävling som varje fredag sänds på TV4 inför miljontals svenskar hemma i TV-sofforna. Flera av Sveriges främsta profiler dansar fram i tävlingen varje år och 2023 är ett år då många stora kändisar deltar.

“Något som växt sig större utanför själva tävlingen är betting på Let’s Dance där du kan spela på odds för vilket par som vinner och här går det att göra bra fynd.”

Med vår jämförelse så får du alltid högst odds på det spelet du är intresserad av och här kan spelbolagen vara riktigt oense. Om du har tur så kan du få ett riktigt högt odds på ett populärt par och då går det att vinna mycket pengar.

👉🏼 Betta på Let’s Dance 2023

Betting på Let’s Dance odds 2023 är klurigt. Oddsen är väldigt jämna, tävlingen är väldigt oviss överlag och eftersom att svenska folket får vara med och påverka så kan man inte lita på att den bästa dansaren vinner. Precis som när du ska betta på Eurovision 2023 eller annan underhållning, så röstar det svenska folket mer än gärna fram en sämre artist för att den artisten är en personlig favorit, detta gäller även i Let’s Dance. 

Vi på bettingsidor.se ska dock försöka hjälpa dig att ha så mycket framgång som möjligt med din betting på odds Let’s Dance 2023.

Nedan följer våra bästa tips för Let’s Dance Betting 2023: 

 • Satsa på fler än en deltagare – oddsen är höga och ovissa. 
 • Gör komplett oddsjämförelse på Let’s Dance deltagare – oddsen kan variera mycket.
 • Kika vilken Let’s Dance deltagare som är mest omtyckt – oavsett dans så går denna långt.
 • Betta inte bara enligt dansen – svenska folket bestämmer och då kan vem som helst vinna.

🎁 Let’s Dance Odds Bonusar

Oddsbonusar hos svenska spelbolag har en omåttlig popularitet och att få extra pengar att spela för på odds är en väldigt omtyckt funktion bland spelare över hela landet. Något som många inte vet är att man faktiskt kan ta en bonus och spela hos ett svenskt spelbolag, fast inte på vanlig sport utan man kan använda bonusen till att betta på underhållning – bland annat Let’s Dance odds. Spelare kan välja mellan mängder av svenska spelbolag och ta del av kampanjer som Unibet Bonus, Leo Vegas bonus eller varför inte ta en av Betsson Groups fina erbjudanden.

Let’s Dance Vinnare Odds – dessa bonusar finns på marknaden: 

 • Procentuell Reload Bonus 
 • Gratisspel 
 • Riskfritt spel 
 • Bonus utan insättning 

Värt att notera när det kommer till bonusar i allmänhet är att varje personnummer enbart får ta en bonus per spelbolag, de flesta bonusarna kommer med ett omsättningskrav och det specifika erbjudandet gäller nya spelare enbart. Det finns mängder av olika varianter på bonusar, men på listan ovan är de vanligaste som finns hos spelbolagen med den svenska spellicensen. Du kan använda alla dessa bonusar på Let’s Dance betting och alla varianter har sina egna fördelar. Nedan kör vi en genomgång på ett par bonusar som du kan ta del av hos ett svenskt spelbolag och öka dina chanser till vinst på Let’s Dance odds 2023.


👍🏼 Procentuell Reload Bonus – Let’s Dance Odds 2023

Den procentuella reload bonusen är den bonus-variant som är absolut populärast och vanligast att stöta på när man registrerar konto på en bettingsida. Kort och gott så betyder en procentuell bonus att du oftast får 100% pålagt utöver din första insättning när du ska spela hos ett svenskt spelbolag.

Exempel: Sätt in 500 kr på Coolbet – få totalt 1000 kr att spela för på Let’s Dance odds. Detta är simpelt, smidigt och du får en klumpsumma med extra pengar att bruka när du ska spela hos sajten du väljer – bättre än så blir det inte.

➡ Spelbolag med Procentuell Reload till Let’s Dance:

 • Betsson Bonus
 • Betway Bonus 
 • Coolbet Bonus

🤑 Gratisspel – Let’s Dance Odds 2023

Den så kallade gratisspel bonusen är utmärkt för Let’s Dance betting, framförallt för att dessa bonusar ofta kräver att du satsar hela summan och inte får insatsen tillbaka, enbart vinsten. Det betyder kort och gott att det kan vara fördelaktigt att välja ett lite högre odds så att du faktiskt kan vinna något, och höga odds finns det alltid på Let’s Dance.

Exempel: Sätt in 500 kr och ta MrGreen Bonus – motta 500 kr extra i form av ett gratisspel som du kan satsa fritt på Let’s Dance odds. 

➡ Spelbolag med Gratisspel till Let’s Dance: 

 • Leo Vegas Bonus 
 • Unibet Bonus 
 • Mr Green Bonus

#️⃣ Riskfria Spel – Let’s Dance Odds 2023

Ett riskfritt spel betyder att du får placera en summa pengar på ett odds och förlorar spelet så får du den insatsen tillbaka. Med tanke på hur ovisst Let’s Dance betting trots allt är, så känns denna bonus som den bästa varianten till tävlingen.

Exempel: Sätt in 100 kr på Betfair och satsa dessa pengar på en vecko-runda i Let’s Dance, få summan tillbaka vid en förlust. Makalöst bra erbjudande att ta del av när du ska spela hos bolagen på Let’s Dance odds 2023. 

➡ Spelbolag med Riskfria Spel till Let’s Dance: 

 • Betfair Bonus 
 • Lucky Sports Bonus

🧐 Vem vinner Let’s Dance 2023

Vem blir Let’s Dance Vinnare 2023? En svårt fråga att svara på, men kikar man sett till oddsen så kan man ändå utvinna en del information som gör att frågan får lite klarhet. Spelbolagen med Let’s Dance odds håller sångfågeln Eric Saade som relativt stor favorit i tävlingen, något som inte riktigt går att backa så här tidigt, då vi fortfarande vet noll om danskunskaperna. Bakom honom finns andra samt tredje favoriterna: Cecilia von der Esch och Lisa Ajax.

“Oddsen är alltid jämna på sådana här events och eftersom att tio deltagare kommer ställa upp på lika villkor så blir det aningen krångligt att välja bra vinnare odds.”

Med detta i åtanke tänkte vi gå igenom alla Let’s Dance deltagare nedan för att bjuda på lite klarhet kring vilka kändisar som har bäst chans till vinst i programmet.

Alla Let’s Dance Deltagare 2023: 

 • Marie Mandelmann – Dansar med: Jonathan Näslund
 • Aron Anderson – Dansar med: Jasmine Takacs
 • Eric Saade – Dansar med: Katja L. Engelholm
 • Dr. Mouna Esmaeilzadeh – Dansar med: Tobias Wallin
 • Lisa Ajax – Dansar med: Tobias Bader
 • Filip Dikmen – Dansar med: Linn Hegdal
 • Henrik Fexeus – Dansar med: Malin Watson
 • Cecilia von der Esch – Dansar med: Hugo Gustafsson
 • Markus Granseth – Dansar med: Cecilia Ehrling Danermark
 • Mia Parnevik – Dansar med: Tobias Karlsson

🏆 Nedan går vi igenom Alla Let’s Dance Deltagare 2023 🏆


Eric Saade

Yrke/Ålder: Artist, 31 år. 

Hos spelbolagen: Favorit till seger 

Danspartner: Katja L. Engelholm 

Kommentar: Artisten Eric Saade är i år favorit till att kamma hem hela Let’s Dance 2023. Den välkända skönsångaren hamnar ofta på “rätt” sida av publiken i events som detta och är generellt sett en ganska populär personlighet. Ska kunna roffa år sig segern men känns som en obefogad favorit så här tidigt.


Cecilia von der Esch

Yrke/Ålder: Skådespelare, 36 år. 

Hos spelbolagen: Andra favorit till seger 

Danspartner: Hugo Gustafsson

Kommentar: Skådespelaren och komikern Cecilia von der Esch är bland favoriterna till att kamma hem hela tävlingen och det känns ändå ganska givet. Cecilia är kanske mest känd som “ICA Cindy” på senare år och med tanke på att hon har jobbat inom flera olika underhållningsprojekt så ska väl dans inte vara några problem? Kan bli en riktig utmanare om takten finns.


Lisa Ajax 

Yrke/Ålder: Artist, 23 år. 

Hos spelbolagen: Tredje favorit till seger 

Danspartner: Tobias Bader 

Kommentar:  Artisten Lisa Ajax lägger sig också bland favoriterna till årets seger. Den tidigare Mello-deltagaren och Idol-vinnaren ger sig nu ut på nya äventyr och att en artist (som dansar mycket på scen) ska kunna charma det svenska folket känns kanske troligt. Kul outsider segern i Let’s Dance.


Aron Andersson

Yrke/Ålder: Athlet, 34 år. 

Hos spelbolagen: Fjärde favorit till seger 

Danspartner: Jasmine Takacs

Kommentar:  Här kommer en riktigt spännande deltagare. Talare, atleten och friluftsmannen Aron Andersson ger sig in i tävlingen. För er som inte vet så är Aron Andersson rullstolsbunden och blir därför programmets första deltagare i rullstol. Detta blir riktigt spännande att följa. Känns potentiellt som en riktig succé!


Markus Granseth

Yrke/Ålder: Programledare, 39 år.

Hos spelbolagen: Femte favorit till seger 

Danspartner: Cecilia Ehrling Danermark 

Kommentar: Nu till en deltagare som barn i Sverige kanske känner till mer än er vuxna: Markus Granseth. Denna man har varit programledare för bland annat Bolibompa och lilla sportspegeln. Överlag känns det kanske inte som den mest spännande deltagaren och det blir med stor sannolikhet en bottenplacering.


Dr. Mouna Esmaeilzadeh 

Yrke/Ålder: Läkare, 41 år. 

Hos spelbolagen: Sjätte favorit till seger 

Danspartner: Tobias Wallin

Kommentar:  En person som varit i överallt senaste åren är Mouna Esmaeilzadeh. Denna kvinna är legitimerad medicinsk doktor, men också poddcaster, entreprenör och mycket mer. Just nu är hon aktuell med programmet “svenska Powerkvinnor”. Känns som en rätt stel deltagare, men kan bli kul att följa. Vi tror inte hon vinner Let’s Dance.


Filip Dikmen

Yrke/Ålder: Influencer, 25 år. 

Hos spelbolagen: Sjunde favorit till seger 

Danspartner: Linn Hegdal 

Kommentar: En av dem roligaste svenskarna på Youtube för sin Let’s Dance-debut denna säsong och kikar man på oddsen på Let’s Dance så skiljer det sig stort åt kring denna deltagare. Unibet tror inte alls på Filip medans Bet365 tror stenhårt på honom. Kan vara en rolig underdog om oddsen är trevliga.


Henrik Fexeus

Yrke/Ålder: Författare, 50 år. 

Hos spelbolagen: Åttonde favorit till seger 

Danspartner: Malin Watson 

Kommentar: Talaren, författaren och TV-personligheten Henrik Fexeus är med i årets upplaga av Let’s Dance. Mannen är väldigt van att stå bakom kameran och prata, men vi är osäkra på förmågan att dansa. Blir nog inte långvarigt.


Mia Parnevik

Yrke/Ålder: TV-personlighet, 54 år. 

Hos spelbolagen: Nionde favorit till seger 

Danspartner: Mattias Karlsson

Kommentar: En deltagare som får oss att klia lite i bakhuvudet är Mia Parnevik. Högst osäkert kort som egentligen inte har något stort kändisskap alls i Sverige bortsett från ett par TV-program. Kommer dock från en väldigt omtyckt familj som säkert kan få ett par röster. Skippa detta oddset.


Marie Mandelmann

Yrke/Ålder: TV-personlighet, 57 år. 

Hos spelbolagen: Tionde favorit till seger 

Danspartner: Jonathan Näslund

Kommentar:  Sist men inte minst är hela Sveriges favoritbonde: Marie Mandelmann. Detta år tar Marie en paus från gården och ger sig in i nöjeslivet istället. Spelbolagen rankar henne i botten och det känns ej befogat. En mycket omtyckt karaktär som säkert kan gå ganska långt!


✅ Let’s Dance Favoriterna Enligt Spelbolagen

Underhållning Odds

Oddsen till Let’s Dance 2023 har släppts av spelbolagen med svensk licens och det är Eric Saade som är favorit till seger på förhand enligt bolagen. Strax efter artisten så placerar oddssättarna Cecilia von der Esch och Lisa Ajax som andra och tredje-favorit. 

Överlag så känns årets fält relativt svagt och det blir väldigt ovisst på förhand. Favoriten känns faktiskt inte så himla stark denna upplaga och det skulle inte förvåna om en högoddsare som Marie Mandelmann eller Filip Dikmen skulle kunna utmana.

ℹ️ Eric Saade är favorit hos spelbolagen till att vinna Let’s Dance 2023 just nu. Glöm inte att jämföra oddsen på att Eric vinner bland flera bettingsidor innan du placerar ett bet.

📝 Let’s Dance Upplägget 2023

Är du ett superfan av Let’s Dance så har du självklart koll på hur tävlingen fungerar, men alla har det inte och vi tänkte köra en liten genomgång inför odds Let’s Dance 2023.

“Först och främst, det finns en stor nyhet att rapportera om som du måste veta: Let’s Dance 2023 sänds på lördagar istället för fredagar.”

TV4 har gjort bedömningen att det är mer fördelaktigt för dem själva och svenska folket, därav kommer det bli lördagar om du ska följa dina spel. 

Dessutom så kommer denna säsong, precis som förra säsongen, inte ha någon storpublik på plats som ni kanske förstår. Vi kommer se ett upplägg där det är ett par bord utspridda i salongen för att det inte ska bli eko, men annars är det i stort sett publikfria events. Nedan har vi sammanställt en lista med lite viktig information inför Let’s Dance säsongen 2023.

Let’s Dance 2023 – viktig information: 

 • 10 danspar deltar i Let’s Dance. 
 • Varje vecka har ett nytt tema med nya danser. 
 • Du kan streama Let’s Dance på TV4, Cmore och TV4play. 
 • Tävlingen går ut på att vinna Glasskon (Let’s Dance trofén). 
 • Let’s Dance 2023 sänds på lördagar – inte fredagar som tidigare. 
 • Efter danserna tolkas jury- och tittarröster, lägst total åker ut. 
 • Denna upplaga är den 17 säsongen. 
 • Tävlingen startar den 19 mars. 

Som ni ser på listan så är denna säsong precis som vanligt, bortsett från att lördagar är nya dagen. Det återstår att se hur Let’s Dance 2023 kan konkurrera med all sport som vanligtvis går på lördagar från tidig morgon till sen kväll – men programmet är så pass älskat att tittarsiffrorna förmodligen inte kommer minska markant oavsett. 

📝 Let’s Dance 2023 Datum

Datumen för Let’s Dance 2023 är spikade, och vi vet nu att programmet startar den 19 Mars i TV4. Tävlingen kommer som vanligt pågå över 11 veckor. Sändningen startar kl. 20.00 och håller på i ca två timmar per show, ibland mer beroende på hur lång tid röstningen tar. Finalen brukar gå av stapeln i maj, precis som Eurovision Final Oddsen och biljetterna brukar bli slutsålda väldigt fort, vilket är ett tydligt tecken på hur populär tävlingen är.

📺 Jury Let’s Dance 2023

Let’s Dance jury 2023 kommer bestå av den klassiska trion Tony Irving, Dermot Clemenger och Ann Wilson. Denna bekanta firma har frontat i stort sett alla säsonger av programmet och det skulle inte vara någon bra Let’s Dance jury 2023 om vi inte fick höra Tony Irvings brytning i rutan. TV4 har verkligen hittat en perfekt kombination av domare till tävlingen och noterbart är att Ann Wilson och Tony Irving har varit i Let’s Dance jury sedan år 2006 – det är längst av någon jury i alla program någonsin i TV4. 

Let’s Dance Jury 2023: 

 • Tony Irving, 54 år. 
 • Dermot Clemenger, 47 år. 
 • Ann Wilson, 52 år.