Let’s Dance 2021 är äntligen här och givetvis går det som vanligt att spela på tävlingen hos en rad olika spelbolag med odds bonus.

Let’s Dance odds skiljer sig åt beroende på vilket spelbolag du väljer och därför har vi tagit fram en heltäckande oddsjämförelse.

Hos oss hittar du det högsta oddset på alla spel och jämförelsen uppdateras med jämna mellanrum. Se alla Let’s Dance 2021 Odds nedan!

UPPDATERA ODDS

Oddsjämförelse Let’s Dance 2021

Bäst odds Unibet NordicBet William Hill Bet365 LeoVegas
⭐ Filip Lamprecht
1.45
1.45
1.45
1.44
1.45
⭐ Anis Don Demina
2.60
2.60
2.60
2.62
2.60

Bästa Spelbolag med Odds på Let’s Dance

Let's Dance Odds - Bettingsidor - Unibet Bonus

Unibet Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Insättning: BankID, Swish, Trustly
 • Sveriges mest Populära Spelbolag

 • Läs mer om Unibet

Hämta Unibet Bonus

Bettingsidor - NordicBet Bonus

NordicBet Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Betting med Swish & BankID

 • Storsatsning på Betting inom Ishockey

 • Läs mer om NordicBet

Hämta NordicBet Bonus

Bettingsidor - William Hill Bonus

William Hill Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Betting med BankID & Trustly

 • Grym Livebetting med Stream & Cash-out

 • Läs mer om William Hill

Hämta William Hill Bonus

Bettingsidor - bet365 Bonus

bet365 Bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Betting med Swish & PayPal

 • Världens Största Spelbolag

 • Läs mer om bet365

Hämta bet365 Bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bettingsidor - LeoVegas Bonus

LeoVegas Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Betting utan Konto med BankID, Swish

 • Grym Bettingsidor med Livebetting

 • Läs mer om LeoVegas

Hämta LeoVegas Bonus

? Let’s Dance Final 2021: Detta är Deltagarna 

?? Filip Lamprecht

23 år, var till en början andra-favorit bakom Carola till att bli vinnare i Let’s Dance 2021. Den unga modellen, som är son till före detta vinnaren av tävlingen, Kristin Kaspersen, har lyckats hålla för trycket och är nu framme i final. Här går han in som favorit i finalen tillsammans med danspartnern Lin Hegdal och det är en stämpel paret haft med sig i stort sett hela vägen. Lyckas de vinna tävlingen mot den populära Anis och Katja? 

?? Anis Don Demina

27 år, har gjort raketkarriär och gick snabbt från videos på youtube till succé i bland annat Let’s Dance och Melodifestivalen. Denna man har gått från klarhet till klarhet på dansgolvet och har tillsammans med partner Katja Engelholm briljerat hela vägen till final. Till en början var Anis ej betrodd och gick in i tävlingen som femte-favorit – slår han oddsen igen på lördag som underdog?

? Bästa Bettingsidor med Bonus för Let’s Dance Finalen 2021

Betta på Finalen i Let’s Dance 2021. Bästa Betting Bonusar:

 • Unibet – 100 kr Gratisspel –
 • LeoVegas – 100 kr Gratisspel –
 • Mr Green – Free Bet Värt 100 kr
 • William Hill – 100 kr Freebet
 • NordicBet – 100 kr Bonus

⚖ Jämför Odds för Let’s Dance 2021

Om du ska ge dig in i Let’s Dance odds 2021 så är det extremt viktigt att alltid jämföra oddsen mellan alla bettingsidor med svensk licens – det kan du spara hundralappar på. Odds Let’s Dance 2021 kan skilja väldigt mycket mellan spelbolag och spelbolag, därför borde du göra det till en rutin att alltid jämföra odds hos bettingsidor.se – speciellt på underhållning. 

“Som ett resultat av att göra konstant oddsjämförelse så kommer du tjäna mer pengar på betting i längden, det är ett faktum.”

Vill du vinna över bettingsidorna så är ditt bästa vapen att göra kompletta oddsjämförelser och se till att välja rätt spelbolag med de högsta oddsen som marknaden erbjuder. Vi på bettingsidor.se kan hjälpa dig med detta helt gratis! 

När du ska betta på underhållning som Let’s Dance 2021, Big Brother 2021 och Eurovision 2021 så kan oddsen skilja än mer än vanlig betting, mest för att oddsen är mer ovissa, men också för att spelbolagen kanske inte riktigt har koll på vem som vinner. Missa inte din chans till mer pengar – gör komplett oddsjämförelse nu! 

? Let’s Dance 2021 Betting

Let's Dance Odds 2021Let’s Dance Sverige är en omåttligt populär danstävling som varje fredag sänds på TV4 inför miljontals svenskar hemma i TV-sofforna. Flera av Sveriges främsta profiler dansar fram i tävlingen varje år och 2021 är ett år då många stora kändisar deltar.

“Något som växt sig större utanför själva tävlingen är betting på Let’s Dance där du kan spela på odds för vilket par som vinner och här går det att göra bra fynd.”

Med vår jämförelse så får du alltid högst odds på det spelet du är intresserad av och här kan spelbolagen vara riktigt oense. Om du har tur så kan du få ett riktigt högt odds på ett populärt par och då går det att vinna mycket pengar.

?? Betta på Let’s Dance 2021

Betting på Let’s Dance odds 2021 är klurigt. Oddsen är väldigt jämna, tävlingen är väldigt oviss överlag och eftersom att svenska folket får vara med och påverka så kan man inte lita på att den bästa dansaren vinner. Precis som när du ska betta på Eurovision 2021 eller annan underhållning, så röstar det svenska folket mer än gärna fram en sämre artist för att den artisten är en personlig favorit, detta gäller även i Let’s Dance. 

Vi på bettingsidor.se ska dock försöka hjälpa dig att ha så mycket framgång som möjligt med din betting på odds Let’s Dance 2021.

Nedan följer våra bästa tips för Let’s Dance Betting 2021: 

 • Satsa på fler än en deltagare – oddsen är höga och ovissa. 
 • Gör komplett oddsjämförelse på Let’s Dance deltagare – oddsen kan variera mycket.
 • Kika vilken Let’s Dance deltagare som är mest omtyckt – oavsett dans så går denna långt.
 • Betta inte bara enligt dansen – svenska folket bestämmer och då kan vem som helst vinna.

? Let’s Dance Odds Bonusar

Oddsbonusar hos svenska spelbolag har en omåttlig popularitet och att få extra pengar att spela för på odds är en väldigt omtyckt funktion bland spelare över hela landet. Något som många inte vet är att man faktiskt kan ta en bonus och spela hos ett svenskt spelbolag, fast inte på vanlig sport utan man kan använda bonusen till att betta på underhållning – bland annat Let’s Dance odds. Spelare kan välja mellan mängder av svenska spelbolag och ta del av kampanjer som Unibet Bonus, Leo Vegas bonus eller varför inte ta en av Betsson Groups fina erbjudanden.

Let’s Dance Vinnare Odds – dessa bonusar finns på marknaden: 

 • Procentuell Reload Bonus 
 • Gratisspel 
 • Riskfritt spel 
 • Bonus utan insättning 

Värt att notera när det kommer till bonusar i allmänhet är att varje personnummer enbart får ta en bonus per spelbolag, de flesta bonusarna kommer med ett omsättningskrav och det specifika erbjudandet gäller nya spelare enbart. Det finns mängder av olika varianter på bonusar, men på listan ovan är de vanligaste som finns hos spelbolagen med den svenska spellicensen. Du kan använda alla dessa bonusar på Let’s Dance betting och alla varianter har sina egna fördelar. Nedan kör vi en genomgång på ett par bonusar som du kan ta del av hos ett svenskt spelbolag och öka dina chanser till vinst på Let’s Dance odds 2021.

? Procentuell Reload Bonus – Let’s Dance Odds 2021

Den procentuella reload bonusen är den bonus-variant som är absolut populärast och vanligast att stöta på när man registrerar konto på en bettingsida. Kort och gott så betyder en procentuell bonus att du oftast får 100% pålagt utöver din första insättning när du ska spela hos ett svenskt spelbolag.

Exempel: Sätt in 100 kr på Coolbet – få totalt 200 kr att spela för på Let’s Dance odds. Detta är simpelt, smidigt och du får en klumpsumma med extra pengar att bruka när du ska spela hos sajten du väljer – bättre än så blir det inte.

➡ Spelbolag med Procentuell Reload till Let’s Dance:

 • Betsson Bonus
 • Betway Bonus 
 • Coolbet Bonus

? Gratisspel – Let’s Dance Odds 2021

Den så kallade gratisspel bonusen är utmärkt för Let’s Dance betting, framförallt för att dessa bonusar ofta kräver att du satsar hela summan och inte får insatsen tillbaka, enbart vinsten. Det betyder kort och gott att det kan vara fördelaktigt att välja ett lite högre odds så att du faktiskt kan vinna något, och höga odds finns det alltid på Let’s Dance.

Exempel: Sätt in 100 kr och ta Unibet Bonus – motta 100 kr extra i form av ett gratisspel som du kan satsa fritt på Let’s Dance odds. 

➡ Spelbolag med Gratisspel till Let’s Dance: 

 • Leo Vegas Bonus 
 • Unibet Bonus 
 • Mr Green Bonus

#️⃣ Riskfria Spel – Let’s Dance Odds 2021

Ett riskfritt spel betyder att du får placera en summa pengar på ett odds och förlorar spelet så får du den insatsen tillbaka. Med tanke på hur ovisst Let’s Dance betting trots allt är, så känns denna bonus som den bästa varianten till tävlingen.

Exempel: Sätt in 100 kr på Betfair och satsa dessa pengar på en vecko-runda i Let’s Dance, få summan tillbaka vid en förlust. Makalöst bra erbjudande att ta del av när du ska spela hos bolagen på Let’s Dance odds 2021. 

➡ Spelbolag med Riskfria Spel till Let’s Dance: 

 • 888Sport Bonus 
 • Betfair Bonus 
 • Lucky Sports Bonus

? Vem vinner Let’s Dance 2021

Vem blir Let’s Dance Vinnare 2021? En svårt fråga att svara på, men kikar man sett till oddsen så kan man ändå utvinna en del information som gör att frågan får lite klarhet. Spelbolagen med Let’s Dance odds håller sångfågeln Carola Häggkvist som relativt stor favorit i tävlingen, något som känns helt korrekt med tanke på hur hårt trycket har varit på TV4 att lyckas få denna dröm deltagare att signa upp sig för programmet. Bakom henne finns andra samt tredje favoriterna: Filip Lamprecht och Michael Tornéus. 

“Oddsen är alltid jämna på sådana här events och eftersom att nio deltagare kommer ställa upp på lika villkor så blir det aningen krångligt att välja bra vinnare odds.”

Med detta i åtanke tänkte vi gå igenom alla Let’s Dance deltagare nedan för att bjuda på lite klarhet kring vilka kändisar som har bäst chans till vinst i programmet.

Alla Let’s Dance Deltagare 2021: 

 • Carola Häggkvist 
 • Hanna Hedlund 
 • Janne Josefsson 
 • Suzanne Axell
 • Martin Melin
 • Michel Torneus
 • Anis Don Demina
 • Keyyo
 • Filip Lamprecht 

? Nedan Går Vi Igenom Alla Let’s Dance Deltagare 2021 och Deras Chans till Vinst

Carola Häggkvist 

Yrke/Ålder: Artist, 54 år. 

Hos spelbolagen: Favorit till seger 

Danspartner: Tobias Karlsson 

Kommentar: TV4 har annonserat att deras dröm deltagare kommer delta i Let’s Dance 2021 – Carola är klar och det jublar hela Sverige över. En av Sveriges mest populära kändisar går in i tävlingen som storfavorit och det känns befogat. Spelbolagen erbjuder odds på runt 2.0 att hon tar hem tävlingen – känns som 100% ränta med tanke på hennes popularitet bland svenska folket. Kan hon dansa? Det spelar mindre roll i detta fall. 

*********************************************************************************************************

Filip Lamprecht 

Yrke/Ålder: Modell, 23 år. 

Hos spelbolagen: Andra favorit till seger 

Danspartner: Lin Hegdal 

Kommentar: En mycket ung deltagare med stora skor att fylla. Både danspartner Lin Hegdal och mamma Kristin Kaspersen är tidigare vinnare av Let’s Dance, så pressen på denna kille är stor. Detta är den enda deltagaren som enligt oddsen ska ha bra chans att utmana Carola – kan den unga modellen dansa sig till seger? Eventuellt. 

*********************************************************************************************************

Michel Tornéus 

Yrke/Ålder: Friidrottare, 34 år. 

Hos spelbolagen: Tredje favorit till seger 

Danspartner: Jasmine Takács 

Kommentar: Längdhopparen Michel Tornéus innehar svenskt rekord i längdhopp och sedan karriären tog slut vid 33-års ålder så har denna man sadlat om och deltagit i ett par TV program. Före detta idrottare har tävlingsinstinkten, målmedvetenheten och atletiska kroppen för att kunna skina i ett dansprogram – ett riktigt bra vinnare odds hittar vi på Michel, som är en stor underdog. Mycket intressant deltagare till vinnare odds! 

*********************************************************************************************************

Kristina “Keyyo” Petrushina 

Yrke/Ålder: Komiker och Programledare, 24 år. 

Hos spelbolagen: Fjärde favorit till seger 

Danspartner: Hugo Gustafsson 

Kommentar: Den nästa yngsta deltagaren i årets upplaga av Let’s Dance hittar vi i Kristina Petrushina, mer känd som “Keyyo”. Denna kvinna har vid 24-års ålder gjort fler TV-program än någon i historien vid samma ålder och är som gjord för att stå framför kameran. Yngre deltagare verkar kunna lära sig dans fortare och med tanke på hennes kamera vana så blir “Keyyo” en rolig outsider till guld. Tveksamt om de räcker till seger, men väldigt intressant deltagare att bevaka oddsen kring. Outsider på vinnare odds? 

*********************************************************************************************************

Anis Don Demina 

Yrke/Ålder: Artist och Youtuber, 27 år. 

Hos spelbolagen: Femte favorit till seger 

Danspartner: Katja Engelholm 

Kommentar: Mannen som gick från DJ/Youtuber till fullfjädrad artist på en extremt kort tid går aldrig att räkna ut. Anis Don Demina verkar kunna det mesta och att dansa lite på bästa sändningstid trots noll erfarenhet sen tidigare känns som en typiskt grej för denna otroliga framgångssaga. Väldigt oklart vilka “skills” killen sitter på när vi snackar dans, men det går aldrig att räkna ut en deltagare som detta. Vinnare odds lockar lite här faktiskt! 

*********************************************************************************************************

Hanna Hedlund 

Yrke/Ålder: Artist, 46 år. 

Hos spelbolagen: Sjätte favorit till seger 

Danspartner: Tobias Wallin 

Kommentar: Programledaren, skådespelaren och artisten Hanna Hedlund går in i Let’s Dance 2021 som en stor underdog. Sjätte favorit enligt oddsen just nu och det finns inte mycket som talar för att Hanna ska gå långt. Dock ska det sägas att Hanna deltagit i flertalet teaterpjäser och där är det ofta en hel del dans. Kanske så är miss Hedlund den vassaste dansaren i grunden av alla deltagare? Ska inte underskattas med tanke på erfarenheten. 

*********************************************************************************************************

Martin Melin 

Yrke/Ålder: Polis, 54 år. 

Hos spelbolagen: Sjunde favorit till seger 

Danspartner: Maria Zimmerman 

Kommentar: Polisen, eller ja… Kändispolisen Martin Melin är en av alla deltagare i Let’s Dance 2021. Hans debut i programmet startade med en stukad fot och Martin fick även beröm för sin hållning. Helt klart en omtyckt deltagare hemma i TV-sofforna, men någon vinst blir det inte för polisen, som är sjunde favorit till att lyfta trofén. Topp-5 hade varit en stor framgång. 

*********************************************************************************************************

Suzanne Axell 

Yrke/Ålder: Journalist, 65 år. 

Hos spelbolagen: Åttonde favorit till seger 

Danspartner: Tobias Bader 

Kommentar: Folkkära journalisten Suzanne Axell är den näst äldsta deltagaren i Let’s Dance 2021 och har gått in i tävlingen med en stor underdog-stämpel klistrad på sig. En mycket omtyckt personlighet som ändå tros vara en ganska OK dansare trots sin ålder, men det räcker nog inte långt. Nästan garanterat en av de första deltagarna som röstas ut och vinnare odds känns inte alls roligt att spela hos bettingsidorna. 

*********************************************************************************************************

Janne Josefsson 

Yrke/Ålder: Journalist och Programledare, 68 år. 

Hos spelbolagen: Nionde favorit till seger 

Danspartner: Malin Watson 

Kommentar: Mannen som svenska folket älskar att hata, herr Janne Josefsson. Janne är mest känd från sina starka insatser i Uppdrag Granskning och Debatt, lika starkt kommer det inte vara på dansscenen. Har dessvärre absolut inte det som krävs för att kunna vinna Let’s Dance. Ser ganska stel ut och börjar närma sig en ålder på 70 år – kommer med stor sannolikhet inte ens topp-8 i årets tävling. Vinnare odds på denna herre avstår vi ifrån. 

*********************************************************************************************************

Favoriterna Enligt Epelbolagen

Let's Dance OddsÄn så länge så har inte Let’s Dance odds 2021 offentliggjorts hos spelbolagen eftersom att alla Let’s Dance deltagare inte presenterats av TV4. I detta nu kan man bara spela på “prop bets” som till exempel: blir vinnaren en man eller kvinna? 

Men en sak kan ni ta för givet, Carola Häggkvist är klar för Let’s Dance 2021 och denna folkkära kvinna kommer göra entré i årets säsong som storfavorit enligt oddsen. Trots att oddsen inte släppts så är vi helt säkra på detta, och det som kanske skulle kunna ändra det scenariot är väl om någon som Drottning Silvia eller Kronprinsessan Victoria skulle delta – men det tvivlar vi starkt på. 

Carola Häggkvist är favorit hos spelbolagen att vinna Let’s Dance 2021 och förhoppningsvis bjuder det oddset på spelvärde – se till att jämföra odds Let’s Dance 2021 innan du spelar på Carola!

?? Let’s Dance Upplägget 2021

Är du ett superfan av Let’s Dance så har du självklart koll på hur tävlingen fungerar, men alla har det inte och vi tänkte köra en liten genomgång inför odds Let’s Dance 2021.

“Först och främst, det finns en stor nyhet att rapportera om som du måste veta: Let’s Dance 2021 sänds på lördagar istället för fredagar.”

TV4 har gjort bedömningen att det är mer fördelaktigt för dem själva och svenska folket, därav kommer det bli lördagar om du ska följa dina spel. 

Dessutom så kommer denna säsong, precis som förra säsongen, inte ha någon storpublik på plats som ni kanske förstår. Vi kommer se ett upplägg där det är ett par bord utspridda i salongen för att det inte ska bli eko, men annars är det i stort sett publikfria events. Nedan har vi sammanställt en lista med lite viktig information inför Let’s Dance säsongen 2021.

Let’s Dance 2021 – viktig information: 

 • 9 danspar deltar i Let’s Dance. 
 • Varje vecka har ett nytt tema med nya danser. 
 • Du kan streama Let’s Dance på TV4, Cmore och TV4play. 
 • Tävlingen går ut på att vinna Glasskon (Let’s Dance trofén). 
 • Let’s Dance 2021 sänds på lördagar – inte fredagar som tidigare. 
 • Efter danserna tolkas jury- och tittarröster, lägst total åker ut. 
 • Denna upplaga är den 16 säsongen. 
 • Tävlingen startar den 20 mars. 

Som ni ser på listan så är denna säsong precis som vanligt, bortsett från att lördagar är nya dagen. Det återstår att se hur Let’s Dance 2021 kan konkurrera med all sport som vanligtvis går på lördagar från tidig morgon till sen kväll – men programmet är så pass älskat att tittarsiffrorna förmodligen inte kommer minska markant oavsett. 

⭐ Deltagare Let’s Dance 2021

Varje säsong av Let’s Dance så ställer kändisar upp i tävlingen tillsammans med varsin professionell dansare. Det är väldigt populärt bland kändisar att delta i tävlingen och genom åren har många av de mest folkkära underhållarna deltagit. Trots att programmet hållit igång under en lång tid så är uppställningen varje år väldigt stark och underhållningsvärdet är därmed högt för tittarna.

➡ Let’s Dance  2020: Sussie Eriksson, Jan Björklund, Anders Svensson, Mikael “Soldoktorn” Sandström, Alice Stenlöf, Bathina Philipson, Andreas Lundstedt, Anders Jansson, Penny Parnevik, och John Lundvik.

? Let’s Dance 2021 Datum

Datumen för Let’s Dance 2021 är äntligen spikade, och tävlingen kommer som vanligt att pågå i 11 veckor. Sändningen startar kl 20.00 och håller på i ca två timmar, ibland mer beroende på hur lång tid röstningen tar. Finalen kommer att gå av stapeln i maj i Stockholm och biljetterna brukar bli slutsålda väldigt fort, vilket är ett tydligt tecken på hur populär tävlingen är.

Samtliga datum och tider för Let’s Dance 2021:

 • 20:e Mars kl 20.00
 • 27:e Mars kl 20.00
 • 17:e April kl 20.00
 • 24:e April kl 20.00
 • 1:a Maj kl 20.00
 • 8:e Maj kl 20.00
 • 15:e Maj kl 20.00
 • 22:a Maj kl 20.00
 • 29:e Maj kl 20.00

??‍⚖️ Jury Let’s Dance 2021

Let’s Dance jury 2021 kommer bestå av den klassiska trion Tony Irving, Dermot Clemenger och Ann Wilson. Denna bekanta firma har frontat i stort sett alla säsonger av programmet och det skulle inte vara någon bra Let’s Dance jury 2021 om vi inte fick höra Tony Irvings brytning i rutan. TV4 har verkligen hittat en perfekt kombination av domare till tävlingen och noterbart är att Ann Wilson och Tony Irving har varit i Let’s Dance jury sedan år 2006 – det är längst av någon jury i alla program någonsin i TV4. 

Let’s Dance Jury 2021: 

 • Tony Irving, 54 år. 
 • Dermot Clemenger, 47 år. 
 • Ann Wilson, 52 år.