Bettingsidor.se jämför odds Super Bowl 2021 och har tagit fram en komplett jämförelse för Super Bowl odds. Evenemanget är otroligt populärt och Super Bowl bettting likaså. Se alla oddsen inför matchen här!

Super Bowl Snabbare Betsson Unibet
Tampa Bay Bucs
2.40
2.40
2.40
Kansas City
1.62
1.61
1.63

Odds Super Bowl – Komplett jämförelse

Bettingsidor.se gör jämnt och ständigt kompletta jämförelser av odds på Super Bowl för att ge våra läsare maximalt värde på sina spel. Sedan 2018 har Bettingsidor.se varit den största jämförelsesajten för bettingsidor i hela Sverige och det är en titel vi alltid strävar efter att behålla.

Oddsjämförelse hos Bettingsidor.se – detta garanterar vi:

 • Enbart odds och spelbolag med svensk licens jämförs.
 • Transparenta oddsjämförelser – vi finns här för spelarna.
 • Vi hittar alltid de högsta oddsen och delar med oss av informationen gratis.
 • Våra tjänster är kostnadsfria.

Vi erbjuder alltid gratis oddsjämförelse på alla spelbolag och deras odds, men enbart om de innehar en svensk spellicens. Se till att du kikar in hos oss innan du placerar dina Super Bowl odds – det kommer du tjäna på i längden.

Bettingsidor med Super Bowl odds

Odds Super Bowl 2021 är självklart något som 100% av alla bettingsidor runt om i världen erbjuder sina kunder. Vissa mer än andra såklart, men oavsett vilken bettingsida du föredrar så kommer du att kunna hitta odds Super Bowl 2021. Nedan listar vi vad som enligt oss på Bettingsidor.se är dem bästa bettingsidorna för Super Bowl odds och det kan bero på hur höga oddsen är, om det finns boostade marknader och hur stor variationen är. Utan rangordning, dessa fem spelbolag har bäst betting på Amerikansk Fotboll:

Fem bästa Bettingsidorna för Super Bowl Odds 2021:

Att tänka på vid Super Bowl betting

Det vankas Super Bowl betting och det finns flera saker som du kan styra helt själv för att göra din betting upplevelse bättre, för att minska eventuella förluster och öka dina chanser till cash. Går du i tankarna att betta på årets sportupplevelse? Nedan följer en lista på 6 tips till Super Bowl odds 2021:

Detta ska du tänka på – Super Bowl Betting 2021:

 • Matcher kan vända snabbt, casha inte ut spel med förlust för att du ger upp hoppet.
 • Jämför alltid odds Super Bowl 2021 – det kan skilja mycket.
 • Spela inte för mer än du har råd med bara för det är ett stort event.
 • COVID-19 kan ändra laguppställningar i sista stund, så vänta med bettingen till start.
 • Hitta boostade odds och specialare – det finns överallt under Super Bowl.
 • Läs våra experters Speltips Super Bowl – det ökar dina chanser till vinst.

Vi skulle kunna fylla på denna listan med mängder av saker, men dessa är väldigt simpla tips för att du ska maximera din Super Bowl betting och du borde verkligen implementera säkert spelande, undvika cashout och alltid leta efter boostade odds på andra matcher med, inte bara på Super Bowl.

Super Bowl oddsen varierar

Precis som rubriken lyder, Super Bowl odds varierar enormt från bettingsida till bettingsida. Det är därför extremt viktigt att du alltid jämför oddsen mellan de olika sajterna som erbjuder odds Super Bowl 2021, för detta är en av få saker som du faktiskt kan kontrollera helt själv när det kommer till betting och det är kanske till och med den enda “edgen” du har gentemot spelbolagen.

Bettingsidor.se kan helt kosntadsfritt hjälpa dig att jämföra alla Super Bowl odds på marknaden och bidra med Speltips Super Bowl – för att du ska kunna vinna mer. Se till att jämföra odds Super Bowl 2021 hos oss på Bettingsidor.se inför det stora eventet på söndagkväll så att du inte missar värde på dina spel, för det är vad smarta spelare gör!

Då spelas Super Bowl 2021

Hela betting världen sitter just nu med spänning och letar efter de bästa odds Super Bowl 2021 som går att hitta. Super Bowl betting har blivit enormt populärt bland svenskar på senare år när den Amerikanska Fotbollen växt till sig och Viasat verkligen satsat på det med experter och livestreams.

Super Bowl 2021 utspelar sig natten till måndag svensk tid och det kommer vara rafflande spänning från start, men även i halvtid med den legendariska underhållning som vi alltid bjuds på. Själva matchen startar klockan 00:30 för oss i Sverige, men du kan se försnack, analyser och studio från klockan 23:30 på TV6.

Hur länge Super Bowl kommer pågå är lite svårt att svara på, men en vanlig tumregel är att hela sändningen tar lite drygt 3.5 timmar, kanske uppemot fyra timmar. Så ladda upp med snacks, kika på våra Speltips Super Bowl och placera dina odds Super Bowl 2021 – detta vill du inte missa!

TV-kanal och tider

Det är dags för Super Bowl 2021 och det är en TV-sändning du inte får missa. Det är som vanligt Viasat som äger rättigheterna till den NFL Amerikanska fotbollen och det är en sport som bara blir mer och mer populär hos svenskar. Även Super Bowl betting har växt till sig enormt och det har lett till att spelbolagen numera bjuder på roliga specialare och andra Super Bowl odds-relaterade saker.

Matchen startar natten till måndag, men sändningen på TV6 och Viaplay startar på söndagskvällen. Oavsett vem du håller på eller vilket lag som du har lirat lite Super Bowl betting på, så kan det vara bra att läsa igenom listan nedan med all information kring TV-Kanal, livestream och tider för Super Bowl 2021.

TV-Kanal och Tider – Super Bowl 2021:

 • Starttid sändning: 23:30 svensk tid
 • Starttid match: 00:30 svensk tid
 • Datum: Söndag 7 februari
 • TV/Stream: Viaplay och TV6