Bettingsidor med Livebetting

Hem » Bettingsidor med Livebetting
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Livebetting är en av de populäraste formerna av betting i Sverige och det gör spelandet mer händelserikt och fartfyllt. Är man riktigt duktig på Live Betting så är det också lättare att slå oddssättarna då Oddsen svänger snabbt.

Det finns många Spelbolag med livebetting och här nedan hittar du listan över alla Bettingsidor med Livebetting 2023.

 Bästa Spelbolag med Livebetting

 1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
 2. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 3. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 4. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  • Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr
  • Betting med BankID & Trustly
  • Läs mer om Bethard
  • Sätt in 100 kr – Få 100 kr Gratisspel
  • Betting utan Konto med BankID, Swish
  • Läs mer om LeoVegas
  18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.


❔ Bettingsidor med Livebetting ➡ Frågor och Svar❓

Den första taktiken man använder sig av är att man kollar på en match live och placerar spel utifrån vad man ser och vilken matchbild det är istället för att chansa på utfall i innan. En annan taktik är att vänta och se om ett storlag t.ex. släpper in mål tidigt. Då kan man gå in på live bettingen och få förhöjda Odds på en vändning. En annan taktik är att kolla igenom olika slags oddsmarknader och kika efter felsatta odds – under livebetting kan allt hända.

Fördelar med att livebetta gentemot att betta innan match är bl.a. att du kan vänta och se hur en matchbild blir innan du spelar för dina pengar och du kan vänta ut Oddsen så att du får förhöjda Odds. Nackdelar är att du inte kan vara lika avslappnad under match och att du riskerar att missa bra spel genom att de blir mål/hörna/kort innan du hinner placera ditt spel.

Ja det kan man absolut göra, det kanske till och med är det bästa för dig, särskilt om du bettar på t.ex. ett stort mästerskap som fotbolls EM eller VM. I och med att du accepterar en Betting Bonus så accepterar du ofta också ett omsättningskrav, alltså pengar som måste satsas för att bli riktiga pengar. Du kan omsätta en Bonus mycket snabbare om du spelar live istället för pre-match och det är ju aldrig fel när det går fort. Med en Sportbonus kan du besöka Live Bettingen, välja bästa Oddsen och kanske livestreama sport på det, magiskt.

Ja det kan man göra. Att “Casha ut” ett spel innebär att du säljer det live under matchen för en mindre summa än vad utbetalning vid vinst skulle varit. Detta går att göra på de flesta Livebet som är singelspel, förutsatt att det är en sport som just den Bettingsidan godkänner Cashout på.

Om du gillar spänning, action och en möjlighet till snabba vinster, pröva då att livebetta. Kommer du in i ett flyt under live bettingen så kan din spelkassa växa fort på kort tid. Du kan också utnyttja saker som matchbild och startelva vid livebetting, så du har en bättre bild av själva eventet gentemot att spela innan match.

Du ska tänka på att ha is i magen, agera snabbt och lita på första instinkten. Sekunder kan avgöra allt om du livebettar så det gäller att agera som blixten. Tänk också på att de bästa spelbolagen ofta erbjuder dig att livestreama sport, vilket du behöver kunna göra om du ska livebetta och ha koll på matchen samtidigt.

En vanlig syn vid Livebetting är att alla Odds låser sig och spelen stänger. Detta kan betyda en av flera olika saker. Om allting låser sig när du sitter och spelar så är det förmodligen en straff, en VAR situation, ett rött kort eller så är det mål i matchen. Det kan också vara att någon annan störning inträffat, men vanligtvis så är det någon av orsakerna nämnda ovan.

Nej det är inte svårare än att betta pre-match, men man måste vara lite kvickare. Bettingen fungerar precis likadant som att spela på Odds innan match, men Oddsen ändras enormt mycket snabbare. Så det är inte svårare att livebetta men du måste kanske klicka ett par extra gånger på knapparna för att få igenom spelet under oddsändringar och låsningar på Odds som kan inträffa live.

Spelbolag med Livebetting

Idag finns det många spelbolag som erbjuder livebetting på nätet, men för bara några år sedan så var utbudet helt annorlunda och då kunde man bara spela live på lite större spelbolag som till exempel Bet365 och Unibet som hade egna proffs som satt under matcherna och satte Odds för dig att spela på.

“Nu har tekniken utvecklats och oddsplattformar som till exempel Kambi och SBtech gör det möjligt för alla Bettingsidor att erbjuda bra Livebetting, där man även har konkurrenskraftiga Odds.”

Tack vare dessa programvaror kan du idag se spelsajter ha exakt samma design när det kommer till Live Betting. Det är alltså för att de har ett avtal med samma leverantör, där enda skillnaden är hur höga oddsen är, även kallat odds nyckeln. Eftersom att alla spelbolag i dag har funktionen som är så populär så måste man sticka ut på andra punkter. Bolag lanserar nu spelbyggare som fungerar live, cash out live, förhöjda odds och chans att ändra spelkombinationer live.

“Vare sig ett spelbolag tillhör en grupp av de bästa spelbolagen 2023 eller de sämsta spelbolagen 2023 så kan du räkna med att livebetting kommer att finnas.”

Innan du väljer de bästa spelbolagen så måste du se till att du har alla fördelar du kan få, då exempelvis bettingsidor som erbjuder betting utan registrering kan vara till stor hjälp när du Livebettar, då du har möjlighet att komma igång snabbt och göra fler snabba insättningar om ett spel som du verkligen tror på öppnar upp.

Vi på Bettingsidor.se hjälper dig självklart med detta helt gratis och nedanför listar vi dem åtta bästa spelbolagen med live betting detta år. Bet365 är en självklar vinnare enligt oss, men det finns flera andra betting sidor med riktigt bra betting på live odds.

Nedanför har våra experter analyserat och tagit fram de 10 bästa live betting spelbolagen på den svenska marknaden just nu. Här är sajterna:

Bästa Bettingsidorna med Live Betting 2023:

 1. Bet365 ➡ En av världens bästa bettingsidor med live betting 2023.
 2. Lucky Sports ➡ Snabb sida med betting live.
 3. Unibet ➡ Sveriges största bettingsida med live bet.
 4. Snabbare ➡ Livebetting bonus vid första insättning.
 5. CampoBet ➡ Betta live utan konto via BankID.
 6. LeoVegas ➡ Innovativt spelbolag med livebetting.
 7. Expekt ➡ Spela under pågående match.
 8. Betsson ➡ Klassisk bettingsida med höga odds.
 9. Hajper ➡ Snabbaste live bettingsidan i Sverige.
 10. Betfair legendar inom live betting sidor på nätet.

✨ Betting på Liveodds

Betting på liveodds är ett kul och spännande sätt att spela på där det alltid händer saker. Du spelar under pågående matcher och oddsen kommer att ändras konstant beroende på vad som händer i matchen i fråga. Här gäller det att ha is i magen och vara snabb att placera ditt spel när du känner att läget är rätt. Du kan dessutom få bättre odds på att spela på live betting om du spelar smart. Hos vissa spelbolag går det också att titta på direktsändningar från matcherna du spelar på med hjälp av gratis live streaming, vilket gör det hela dubbelt så roligt.

“Livebetting blir dubbelt så spännande om man kombinerar det med gratis live streaming”

Ett exempel hur man kan få bättre live odds kan vara om Manchester City möter Brentford och du har stor tro på att City kommer att vinna. Om Brentford då gör matchens första mål, så kommer ett spel på Manchester City seger betala betydligt bättre än innan matchstart eftersom de då behöver vända matchen för att vinna. Ett annat exempel kan vara att det är likaläge i matchens slutskede, och du ser att ett av lagen drar på sig ett rött kort, då har man chans att få in en högoddsare om man lägger ett spel på att laget med numerärt överläge ska avgöra.

⭐ Alla Nya Bettingsidor 2023 har Livebetting

När det lanseras nya svenska Bettingsidor så ser vi ett tydligt mönster att alla nya spelbolag har ett stort utbud av livebetting på sin plattform.

“Livebetting håller på att bli den enskilt populäraste delen inom sportsbetting.”

Vi ser även allt fler avancerade verktyg som till exempel automatisk cash-out eller delvis cash-out som Bet365 erbjuder. Vårt tips till dig som är ny på livebetting är att testa dig fram och se vilken liga eller sport som du kan bli riktigt bra på, och så hittar du vilka spel du tycker passar dig.

Med alla nytänkande produkter som släpps på bettingsidor 2023 för att göra live bettingen mer intressant, så kan det också vara bra för dig att välja ett av de bästa spelbolagen som finns på marknaden för att inte missa din chans till att pröva nått nytt.

“Alla bettingsidor 2023 har ju som sagt Livebetting implementerat från första början men Bet365 som ett exempel låter ju dig casha ut, ändra ditt spel eller lägga en BetBuilder live.”

Alla dessa funktioner finns även på andra Bettingsidor, så det kan vara värt att kika på vilken sida som har de bästa produkterna, erbjuder dig att livestrema sport som du livebettar på och vilka som har de bästa oddsen live.

🏒 Livebetting innebär mer action

Det som vi verkligen tycker om med livebetting är den action som uppstår när man spelar på Bettingsidor live. Det är många faktorer som spelar in och spelar du på ett spelbolag med cash-out så innebär det att du även kan ta kontroll över matchen och stänga spelet när du känner för det. Här är några fördelar med att spela på bettingsidor med livebetting:

 • Livebetting ger högre odds
 • Cash-out-funktionen gör att du styr matchen
 • Det går att spela många spel på samma match
 • Snabbare att omsätta en Odds Bonus med Livebetting

Är du ett fan av lite mer fart och fläkt så är Livebetting nog bättre för dig än vad betting innan match är. Om du ger dig in på Live Bettingen på någon av de bästa spelbolagen så kan du alltid lita på att Odds kommer finnas tillgängliga fram till 30 sekunder innan matchen är slut och utbetalningar kommer vara snabba direkt efter avslutat spel.

“Detta möjliggör action och fart hela vägen från att bollen sparkas igång fram till att domaren blåser i pipan.”

Livebetting möjliggör också spel på matcher som du missat spelstopp på. Har du planerat en helkväll med bästa oddsen och livestreama sport så behöver du inte låta ett spelstopp hindra dig, spela live istället!

🚀 Livebetting är mer händelserikt

När man spelar Livebetting så är det fler faktorer som spelar in än när du lägger ett spel innan matchstart. När du spelar på en match innan avspark så tittar du på faktorer som spelarformer, vilken domare som dömer, vädret, dagsformen på laget, läser rykten från andra hemsidor och mycket mer.

När du däremot spelar betting live så spelar det här inte längre någon roll, för nu är det varje händelse i matchen som avgör hur oddsen förändras och vilka spel man lägger. Det gäller att följa händelserna och ta snabba beslut i stunden, och besluten kan variera sig lite efter vilken sport det är du Live Bettar på. Hos Spelbolaget Hajper kan du t.ex. spela på Livebetting i Esport och där kan verkligen ställningen variera snabbt!

📺 Det går att hitta mönster i Live Betting

Även fast livebetting är svårare att spela, så går det att hitta mönster där man återkommande kan bli en vinnande spelare. Ett exempel kan vara att bara spela “Över mål”, alltså hur många mål det ska bli. Det är till exempel alltid dåliga odds på över 1.0 och över 0.5 finns inte ens spelbart innan matchstart.

Men har det gått 15 minuter in i matchen så börjar dessa spel bli tillgängliga, och spelar du på en match i en lägre divison så är sannolikheten större att du kan ha bättre koll på lagens form och hur många mål dessa lag brukar göra än vad en oddssättare har. Lär dig mer om detta i vår guide.

🤑 Vad är Cashout?

Cashout är ett begrepp som du säkert hört talas om. Det kallas även “att casha ut” eller “att sälja ett spel”. I grund och botten så är det en funktion som gör det möjligt att sälja ditt redan placerade sportspel på live bettingen mot en summa som representerar värdet på ditt spel i realtid.

“Om du t.ex. har spelat på att Arsenal ska vinna hemma mot United, men i halvtid börjar du ångra dig baserat på matchbilden, då kan du sälja/avsluta detta spel precis när du vill mot en summa pengar beroende på ställning/odds i matchen.”

Skulle Arsenal leda med 3-0 i paus så kommer du bli erbjuden nästan hela vinstsumman och skulle det stå 0-0 så kommer du kunna sälja det för aningen mindre än din insats. Eller säg att du spelat Fulham vinst till 15 gånger pengarna mot United och Fulham tar ledningen direkt, då kan du kamma hem vinst genom att sälja de efter bara några minuter. 

“Vanligtvis så fungerar Cash-out på singelspel som spelats live i de stora sporterna, men vissa av de bästa spelbolagen erbjuder även saker som Cash-out på kombinationer.”

Tänk också på att funktionen aldrig är garanterad, ibland så fungerar det helt enkelt inte att sälja ett spel och det har till och med de bästa spelbolagen rätt att neka dig. När cashout inte erbjuds live så beror det ofta på oddsändringar eller att det blivit mål/kort, men det kan också vara så att spelbolaget inte erbjöd cashout på just det eventet. Så att sälja sitt spel kan komma med fördelar för dig, men tänk på att aldrig räkna med det som ett måste. Produkten finns hos de bästa spelbolagen men även många lite mindre sajter har Cash-out. Här kan du se de bästa Bettingsidor med Cash Out just nu.

✅ Hur fungerar Cashout? 

Cashout fungerar på så vis att spelbolaget gör en analys live på vad ditt placerade spel är värt i den stunden enligt bästa oddsen, räknar bort en viss procents marginal till sig själv och sen erbjuds en knapp som heter något i stil med “Casha ut – 584 SEK”. Trycker du på denna knappen så landar summan som står där på ditt spelkonto.

“Du behöver inte vänta till slutsignal för att kamma hem dina pengar utan du kan acceptera cash out direkt och det leder till snabba vinster.”

Cash-out hjälper dig också att hålla ner eventuella hjärtproblem, för du kan nu offra några kronor på ditt spel och slippa spricka på stopptid om du säljer ditt spel sent. En annan funktion som cashout ger dig är att du sätter dig själv i kontroll. Gillar du inte hur matchen utvecklas då kan du ge upp det spelet med ett litet knapptryck.

⭐ Fördelar/Nackdelar med Cashout

Det finns många stora fördelar med att sälja ett spel och det finns även ett par nackdelar med att använda funktionen.

De tre fördelarna som sticker ut klarast är:

 1. Att du sätter dig själv i kontroll över matchen då du kan bestämma att stänga spelet om matchbilden svängde
 2. Du slipper hjärtskärande sista-minuten “bad beats”
 3. Du kan plocka hem vinster snabbare om du vill sälja och lägga på något annat

Sen är det lite nackdelar också. Överlag så tjänar spelbolag enorma summor i längden på att spelare säljer spel. Så pengamässigt ska du nog inte sälja allt för många om du ska plussa i längden. En annan nackdel är känslan när man säljer av ett spel som gick in ändå, den känslan är lite lik en förlust och det slipper man helst. Det är även viktigt att nämna att om du t.ex. har mottagit en Insättningsbonus av ett spelbolag, så kan det finnas regler som säger att det spel du väljer att Casha ut inte räknas emot omsättningskravet alls.