OBS! EXPEKT HAR INGET SAMARBETE MED OSS!
Se alla bettingsidor med svensk spellicens här

Om Expekt

Expekt grundades av två svenska entreprenörer år 1999 och är därmed ett av Sveriges äldsta spelbolag som fortfarande erbjuder spel än idag. Man började med att erbjuda oddsspel på främst fotboll och har sedan utökat utbudet med nya sportmarknader men även med andra onlinespel som bland annat poker och casino. Det betyder att Expekt är en komplett spelsida som idag tilltalar de allra flesta typer av spelare. Expekt har en spelmiljö på svenska och likaså information på svenska, men kan även erbjuda en spelmiljö på hela 23 olika språk, vilket gör att man vänder sig till spelare i hela världen. Idag har man cirka 1,8 miljoner spelare från ett stort antal länder runt om i världen som återkommande spelar hos Expekt.

Att spela hos Expekt är både enkelt och smidigt då man erbjuder en mycket bra spelmiljö med en översiktlig struktur som gör att man snabbt hittar den information som man vill läsa och de spel som man vill spela. Designen har ett sportig utseende i färgerna orange och svart, vilket ger spelsidan en stilfull och behaglig atmosfär som inbjuder till spel. Dock kan man inte spela hos Expekt från alla länder, då det finns restriktioner för vissa länder, vilket gör att man exempelvis inte kan spela om man är på semester i Thailand eller något annat land som också är spärrat hos Expekt.

Expekt vänder sig till olika typer av spelare med ett utbud av spel som håller högsta klass. Man har även en mycket snygg spelmiljö, erbjuder bra bonusar och tillhandahåller en mycket god kundservice, med svensktalande personal, vilket gör att alla spelare snabbt finner sig tillrätta hos Expekt.

Fördelar med Expekt

  • Ett av marknadens bästa utbud av oddsspel
  • Visar en del matcher live, främst fotboll och tennis
  • Svensk spelmiljö, information på svenska och en svensk kundtjänst
  • Erbjuder sina spelare många olika bonusar och tävlingar
  • En mycket snygg spelmiljö, som även är optimerad för mobila enheter

Expekt i mobilen

Även spelare som föredrar att spela med mobila enheter kommer att finna att Expekt kan erbjuda en optimal spelmiljö för mobila enheter som har stöd för Android eller iOS. Man kan välja om man vill spela direkt i webbläsaren på den mobila enheten eller om man vill ladda ned en app som man spelar igenom. Genom Expekts spelmiljö för mobila enheter så kan spelarna lägga oddsspel, följa upp matchresultat men även se streamade matcher live direkt i mobilen.

Glöm inte att det första spelet genom en mobil enhet är riskfritt vilket innebär att om man förlorar sitt första spel så får man 100 kronor tillbaka som ger spelarna en andra chans att vinna.

Spelutbud

Gillar man att spela på fotboll eller tennis så kan Expekt erbjuda ett av marknadens bästa utbud när det kommer till oddsspel på dessa sporter. Här finner man spel på ligafotboll, turneringar, mästerskap från ett stort antal länder runt om i världen. Dessutom så kan man följa fotbollsmatcher och tennismatcher live hos Expekt vilket innebär att man även kan se de matcher som man spelat på.

Expekt erbjuder även spel på ett stort antal andra sporter också som exempelvis ishockey, basket, volleyboll, baseball, cricket, amerikansk fotboll, rugby, golf, boxning, motorsport, friidrott, cykling, e-sport och poker. Det gör att de flesta spelarna kommer att kunna hitta sina favoritsporter hos Expekt.

För att underlätta för spelarna så erbjuder Expekt även spelarna att ta del av statistik och annan information om de lag som man vill spela på, vilket innebär att man får ett bättre underlag för de spel som man vill lägga.

Livebetting

Expekt har även en avdelning för livebetting där man kan spela på ett stort antal pågående matcher inom en rad olika sporter från hela världen. Här finner man bland annat sporter som fotboll, tennis, golf, motorsport, basket, baseball, amerikansk fotboll och ishockey. Hos Expekt så kan man spela på ett flertal olika varianter som exempelvis vinnare vid fulltid, vinnare vid halvtid, nästa målskytt, nästa gula kort, nästa hörna, nästa setvinnare och en hel del annat. Det gör att man snabbt kan lägga ett nytt spel på den pågående matchen om man ser att matchbilden förändras, vilket ökar chanserna för att vinna.

Insättning, uttag och kundtjänst

Expekt erbjuder sina spelare de vanligaste betalningsalternativen som kan användas i samband med att man ska göra insättningar eller uttag till sin spelkassa hos Expekt. Bland annat så finns betalningsalternativen banköverföring, Trustly, Neteller, Skrill, VISA och MasterCard. Ett uttag behandlas snabbt och vanligtvis inom 24 timmar från det att spelaren har skickat in en begäran om uttag.

Om man har fastnat på något eller om man har några frågor så får man snabb och kunnig hjälp av den svensktalande personalen på kundtjänsten. Kundtjänsten kan man nå via en livechatt på spelsidan eller per telefon. Det går även bra att skicka e-post om ärendet är av mindre akut karaktär. Kundtjänsten har alltid öppet, dygnet runt, årets alla dagar, vilket gör att man alltid kan få hjälp då man bäst behöver den. Det finns också viss information på spelsidan där man kan få svar på många av de vanligaste frågorna som brukar dyka upp.

Expekt sammanfattning

Expekt är en trygg och stabil spelsida där spelarna finner ett stort utbud av onlinespel, generösa bonusar, en tilltalande spelmiljö och en av marknadens bästa kundservice. Det är också några av de bidragande orsakerna till att Expekt har 1,8 miljoner spelare från hela världen som återkommande spelar hos Expekt.

Expekt är en spelsida som rekommenderas till alla typer av spelare, även nybörjare, och om man börjar spela hos Expekt så är riskerna mycket stora att man kommer att återkomma ofta för att spela på spelsidan.