Hem » Expekt

Expekt

Kommersiellt innehåll

  • Bonus till ALLA spelare från 5 december 2023
  • Nya Expekt med Swish eller Trustly
  • Läs mer om Expekt
  Hämta Expekt Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  18+ år, spela ansvarsfullt, erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23 stodlinjen.seSpelinspektionen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Expekt Bonus

Hämta en FANTASTISK Nya Expekt Sport Bonus på första insättningen! Välkomsterbjudandet är ett matchat Free Bet på upp till 1500 kr beroende på hur stor första insättningen är.

 • Bonusen gäller samtliga spelare, nya som gamla, som registrerar ett nytt konto från 5:e december 2023!

Så enkelt hämtar du Nya Expekt Bonusen:

 • Klicka på den gröna knappen “Hämta Expekt Bonus”
 • Gör en insättning på mellan 100 kr – 1500 kr
 • Omsätt din insättning en gång på Sport odds till minst 1.80
 • Efter rättat spel mottas ett matchat gratisspel beroende insättningens storlek
 • På matchade gratisspelet så är det enbart vinsten från det som betalas ut i cash
 • 18+. Giltig för nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Min. 1,80 odds. Regler & villkor gällerstodlinjen.seSpelpaus.se. Spela ansvarsfullt.

📝 Expekt Bonus Omsättningskrav

En ynka gång måste din insättning omsättas för att du ska motta din Bonus. Själva Expekt Bonus är sedan helt utan omsättningskrav på vinsterna från gratisspelet.

 • Exempel: Du gör en första insättning med Swish på 1000 kr och omsätter pengarna en gång i bettingen till ett odds på minst 1.80. När det första spelet rättats så utbetalas ett matchas gratisspel på upp till 1500 kr till varje spelare.
Hämta Expekt Bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Vanliga Frågor om Expekt

Joinar du Nya Expekt så går du med i en av Sveriges bästa spelsidor. Som många nya Bettingsidor utan registrering är det enkelt att komma igång och spela på snabb betting på Expekt Sport. Allt du behöver göra är att genomföra din första insättning med BankID så är du igång! Pengarna syns på ditt spelkonto direkt, krångligare än så är det inte.

Ja, snabba insättningar med Swish och Trustly är Expekts melodi. Tack vare insättning med BankID slipper du svår och lång registrering, så snart du har genomfört din insättning är du redo att börja betta.

Absolut, Nya Expekt Bonus är ett gratisspel på upp till 1500 kr beroende på hur stor din första insättning är. Läs mer ovan!

Oavsett om du genomför din insättning med Swish eller Trustly så görs uttag alltid direkt till ditt bankkonto. Då du verifierar ditt snabba uttag med BankID får du pengarna in snabbt på ditt bankkonto, utan att behöva genomgå verifiering med personliga dokument.

Absolut, det gör dem. Tack vare att de har BankID som verifiering och Trustly som betalningsmetod går uttagen oftast på bara några minuter.

Du erbjuds ett stort utbud av ligor, matcher, turneringar och event hos Expekt Sport. Letar du efter något annat än klassikerna fotboll, ishockey, tennis och basket så kan du t.ex hitta Esport, trav, dart, Rugby League och cykel.

Cash Out erbjuds på en del matcher och spel i Livebettingen. Logga in och kika in i Live bettingen för att se om Cash Out-funktionen gäller för just ditt spel. Du hittar alla live matcher under “Live just nu” i spelmenyn.

Expekt professionella kundservice når du dygnet runt, veckans alla dagar. Du kan kontakta Live Chatten 24/7 eller skicka ett email till [email protected]. Med hjälp av Expekts Hjälpcenter kan du även få snabba svar på många vanliga frågor.

Expekt Recension

Expekt har funnits på den svenska spelmarknaden sedan 1999 så egentligen är det svårt att räkna dem till våra nya bettingsidor. Men efter att ha legat lågt under flera år har man under våren 2022 köpts av den svenska speljätten och av av de bästa svenska bettingsidor på marknaden: LeoVegas. I samband med det så gjorde Nya Expekt en fräsch start och börjar om på ny kula för att växa och bli en av de bästa bettingsidorna igen. Till följd av detta sitter Expekt nu på en otroligt stor kunskapsbank, både från många år av egna erfarenheter och från LeoVegas erfarenheter. Blir spännande att följa var projektet leder!

“Nya Expekt är självklart ett spelbolag med svensk licens så du kan spela tryggt och använda snabb registrering med BankID.”

Nya Expekt erbjuder en stor mängd spännande odds spel och betalningsmetoder som får dig att känna ett stort förtroende. Som ett resultat av nylanseringen har man fokuserat om och vill erbjuda snabb betting, bli en av alla bettingsidor med BankID, samt göra ett försök till en bättre Odds Bonus och ett större utbud odds på en större mängd matcher och event. Utbudet ger dig en chans att utforska en hel värld av betting som passar alla – från nybörjare till expert.

🎁 Nya Expekt Bonus 2024 – ett sprillans nytt Gratisspel!

Även om bettingsidan Expekt tekniskt sett varit på marknaden väldigt länge, så har sajten inte haft någon vidare närvaro i Sverige dem senaste åren. Nu har nya Expekt bonus lanserats för alla nya svenska spelare utan konto sedan innan på sajten. Bonusen lanseras och satsningen har börjats i och med att denna sajt blivit köpt av giganten Leo Vegas. Alla nya kunder kan nu hämta en välkomstbonus hos nya Expekt – missa inte denna chans!

Bonusen hos Expekt Sports nysatsning är helt makalös: få ett matchat gratisspel på upp till 1500 kr! Tryck på bilden nedan för att hämta den nya bonusen hos Expekt direkt!

Nya Expekt Bonus

18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.


⭐ Fördelar Expekt Bonus & Betting Sida

 • En av alla Bettingsidor med Trustly
 • Nya Expekt Bonus på Odds (1500 kr Free Bet)
 • En av de bästa svenska bettingsidor
 • Snabba uttag med BankID
 • En av alla Bettingsidor med BankID

Expekt med Swish

Swish är en funktion som tog Sveriges spelmarknad med storm 2019, men som förvånansvärt nog fortfarande inte erbjuds hos alla spelbolag. Expekt har dock valt, som ett steg i att vara så lättillgänglig och användarvänlig som möjligt, att erbjuda dig som vill betta hos dem insättning med Swish som ett alternativ. Swish samarbetar med alla de svenska storbankerna och om du själv inte ändrar din maxgräns kan du Swisha upp till 15 000 kr per vecka.

Allt du behöver göra för att kunna använda den här metoden är att installera appen Swish på din mobil eller surfplatta. Väl summa du vill sätta in på Expekt Sport och genomför din insättning genom att bekräfta med din säkerhetskod i Swish-appen. Betting med Swish är inga konstigheter!


🤑 Insättningar

En stor fördel med att spela på Expekt Sport är den enkla och snabba registreringen, och de betalningsmetoder de erbjuder är de bästa på spelmarknaden idag. Som många andra nya bettingsidor har man valt att satsa på att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig som ny spelare att komma igång och göra en insättning.

“Tack vare insättning med Swish och Trustly, som båda verifieras med BankID, blir det inget krångel varken vid insättning eller uttag.”

Utöver detta är det bara snabba uttag med BankID som gäller. Förutom att det är väldigt säkert och tryggt för dig som spelare att genomföra dina transaktioner på det sättet, så går det dessutom fort. I de flesta fall slipper du helt verifiering av ditt spelkonto genom inskickande av personliga dokument såsom ID och adressverifiering, då du verifierar varenda transaktion med ditt högst personliga BankID.


Insättning med Trustly

Expekt är en av alla bettingsidor med Trustly. Betalningsmetoden är en annan smidig insättningsmetod som går via din personliga bank för att genomföra insättningen. Det här är metoden för dig som vill känna dig helt trygg med hur dina pengar behandlas, samtidigt som dina transaktioner genomförs otroligt snabbt.

Så när du valt summa för din insättning får du klicka dig fram till din bank och där verifiera dig med personnummer och BankID. Väl tillbaka hos Expekt väljer du vilket bankkonto du vill göra din insättning ifrån, för att sedan bekräfta ditt val med BankID, antingen mobilt BankID eller via en bankdosa. Pengarna från en insättning med Trustly är redo att spelas med på en gång!


🤑 Uttag med BankID

Expekt är även en av alla bettingsidor med BankID. Oavsett vilken metod du föredrar vid insättning så gör du alltid snabba uttag med BankID, via Trustly. Från det att du har begärt en utbetalning från ditt spelkonto på Expekt, som du har bekräftat med BankID, ser du pengarna på ditt bankkonto allt som oftast inom ett par minuter. Enklare än så blir det inte!


😎 Expekt Kundservice

Att kontakta en kundservice ska vara enkelt och smidigt, och det är något som Expekt verkligen har tagit fasta på. Support erbjuds dygnet runt, veckans alla dagar, både via Live Chatt och email. Skicka ett email till [email protected]e, eller fyll snabbt i frågeformuläret direkt hos spelbolaget för att komma direkt in i Livechatten.

“En till nya Expekt bonus som finns på sajten är den supporten som finns – de är alltid väldigt hjälpsamma.”

Utöver detta har Expekt byggt upp en ordentlig kunskapsbank som man kallar Expekt Hjälpcenter. Där hittar du svar på en stor mängd vanliga frågor och kan därmed få mycket hjälp och lösa många problem själv, innan du behöver kontakta Kundservice. Frågorna är sorterade efter vanliga kategorier som t.ex. Insättningar och Uttag, Konto, Ansvarsfullt spelande och Verifiering.

📱 Expekt i Mobilen

Expekt Sport erbjuder snabb betting vart du än befinner dig! Du kan välja att spela direkt via din webbläsare i mobilen eller på surfplattan, eller så laddar du ner Expekts app. Med appen har du tillgång till hela det breda utbudet av Odds på nya Expekt, och snabba insättningar med Swish är alltid bara några få klick bort.

Till att börja med är det precis lika enkelt att komma igång med att spela på din mobil som det är på en dator. Följ den gröna knappen “Hämta Expekt Bonus” och Spela utan registrering, allt du behöver göra är att välja om du vill göra en snabb insättning via Trustly, eller med Swish. När du har spelat för din insättning en gång kan du aktivera din Betting Bonus på Mina Sidor – nu helt utan omsättningskrav.

“Verifiera din insättning med BankID och se till att välja Expekt Bonus på Sport i det sista steget.”

Ytterligare så är det enkelt att hitta de bästa Expekt Odds direkt i mobilen. Du tar dig lätt fram mellan de olika sporter som erbjuds och med hjälp av sortering efter starttid eller liga går det snabbt att hitta det du söker. Dessutom så är det lättnavigerat, snabbt och smidigt om man är på språng. Tummen upp för Expekt i mobilen!


Expekt Betting

En risk som finns när nya spelbolag erbjuder snabba registreringar är att utbudet av sporter, höga odds och ibland även kvaliteten av bettingsidan i allmänhet får lida, men med så många års erfarenhet som Expekt har i ryggen, är det inte ett misstag som görs. Förutom att erbjuda odds på en riktigt stor mängd sporter och marknader lyckas man dessutom leverera riktigt bra odds.

Som ett resultat av det kan du spela både pre-match och live på de mest populära sporterna som fotboll, basket, ishockey, tennis, trav och Esport, men även lite mer nischade sporter och event som bordtennis, volleyboll, amerikansk fotboll, handboll, cykling, snooker, sommar-OS och vinter-OS.

“Dessutom hittar du mängder med marknader, både live och pre-match på Expekt.”

Inte bara matchvinnare och det totala antalet mål, utan även Asian Handicap, korrekt resultat, målgörare, vinstmarginal och kort är några av de marknader som erbjuds. Nedan kan du se en lista med ett helt gäng sporter där det erbjuds höga odds och stora mängder marknader!

I övrigt så brukar svenska bettingsidor erbjuda ett par roliga funktioner – Expekt är inget undantag. Här finns en riktigt bra spelbyggare, det finns även möjlighet till att sälja sina spel och ta boostade odds. En komplett bettingsida med ett riktigt bra utbud helt enkelt!

Expekt Sportutbud – Fördelar med Bettingen:

 • Riktigt höga odds
 • Väldigt bra live betting
 • Expekt Bonus på sport
 • Bet Builder funktion
 • Cash Out live
 • Bra på låga ligor

Dessutom kan du hitta många ligor och turneringar, så det finns något både om du föredrar att hålla dig till det välkända och om du gillar att utforska nytt. Fotbollens toppligor finns alltid lättillgängliga – Champions League, Premier League, Allsvenskan, La Liga, Serie A och Superettan. Letar du efter något nytt kan du välja att betta på Internationella vänskapsmatcher, Australiska A-league, Baltic Cup, Kinesiska League One eller en mängd andra ligor och turneringar som du hittar i Expekt Sportsbook.

För att komma igång med din betting väljer du de odds du vill spela på genom att klicka på dem. Du får fram dina val på spelkupongen i botten av spelsidan och där strukturerar du enkelt ditt spel utefter singlar, dubblar eller system.

“Förutom betting på en stor mängd sporter hittar du alltid spännande event och andra roliga specialspel att lägga hos Expekt.”

Vad du kan spela på varierar såklart efter säsong och vad som händer i världen just då, men exempel på saker du kan spela på är politiska event som t.ex. val i olika länder och delstater, Melodifestivalen, Oscarsgalan med mera.

Hos Expekt finns det dessutom ett väl tilltaget Casino för dig som vill variera ditt bettande med att spela på färgsprakande slots eller nervkittlande Live Casino. Med andra ord så får du en komplett spelupplevelse hos Expekt!

⚽️ Sporter med Höga Odds på Expekt


🔥 Expekt Livebetting

Har du på känn att något stort kommer hända i matchen du tittar på? Självklart kan du ta tillfället i akt och betta med din magkänsla hos Expekt Sport! Kika in i Livebettingen och hitta de marknader som intresserar dig mest, för att mötas av riktigt bra odds på vad som kan hända härnäst i matchen.

“Hos Nya Expekt så får man uppleva det bästa som finns att erbjuda under action hos en av Sveriges bästa bettingsidor.”

Expekt Live Betting ger dig en chans att spela på nutid snarare än framtid, allt för extra spänning. Beroende på vilken sport det handlar om hittar du en mängd marknader och höga odds att spela på. Tack vare ett stort urval av Odds spel och betalningsmetod som utlovar snabba utbetalningar med BankID är det här en Livebetting värd din tid.


👉🏼 Expekt Historia

Expekt grundades av två svenska entreprenörer år 1999 och är därmed ett av Sveriges äldsta spelbolag som fortfarande erbjuder spel än idag. Man började med att erbjuda oddsspel på främst fotboll och har sedan utökat utbudet med nya sportmarknader men även med andra onlinespel som bland annat poker och casino. Det betyder att Expekt är en komplett spelsida som idag tilltalar de allra flesta typer av spelare. Expekt har en spelmiljö på svenska och likaså information på svenska, men kan även erbjuda en spelmiljö på hela 23 olika språk, vilket gör att man vänder sig till spelare i hela världen. Idag har man cirka 1,8 miljoner spelare från ett stort antal länder runt om i världen som återkommande spelar hos Expekt.

“Expekt är ett klassiskt spelbolag som funnits i 20+ år.”

Att spela hos Expekt är både enkelt och smidigt då man erbjuder en mycket bra spelmiljö med en översiktlig struktur som gör att man snabbt hittar den information som man vill läsa och de spel som man vill spela. Designen har ett sportig utseende i färgerna orange och svart, vilket ger spelsidan en stilfull och behaglig atmosfär som inbjuder till spel. Dock kan man inte spela hos Expekt från alla länder, då det finns restriktioner för vissa länder, vilket gör att man exempelvis inte kan spela om man är på semester i Thailand eller något annat land som också är spärrat hos Expekt.

Expekt vänder sig till olika typer av spelare med ett utbud av spel som håller högsta klass. Man har även en mycket snygg spelmiljö, erbjuder bra bonusar och tillhandahåller en mycket god kundservice, med svensktalande personal, vilket gör att alla spelare snabbt finner sig tillrätta hos Expekt.


✅ Expekt Sammanfattning

Så, är det här en nylansering värd din tid? Ja, vi tycker det! Med så mycket erfarenhet från alla år på den svenska och internationella spelmarknaden, i kombination med nytänkande och användarvänliga funktioner som snabba insättningar med Swish och snabba uttag med BankID, erbjuder Expekt allt du kan förvänta dig av ett svenskt spelbolag idag. Med så många år av kunskap kan vi också förvänta oss att Expekt inte gör några enkla misstag, som annars kan förekomma hos nya bettingsidor.

“Expekt är en bettingsida med legendarisk status efter sina 20+ år på den svenska spelmarknaden.”

Missa även inte att en Betting Bonus väntar på dig hos Expekt Sport, erbjudandet gäller nya spelare. Med denna Expekt Bonus och det nya breda utbudet på sporter och odds är det här en nylansering som vi tror kan bli en riktig hit hos svenska spelare! Eftersom att en bonus utan omsättningskrav väntar på dig så är det lika bra att prova sajten redan nu om du inte gjort det. Här kan du läsa om fler Bettingsidor med Bonus utan omsättningskrav.

✅ Fördelar med Expekt

 • Nya Expekt Bonus på 1500 kr
 • En av Sveriges bästa bettingsidor
 • En av alla bettingsidor med BankID

❌ Nackdelar med Expekt

 • Inte bästa oddsen
 • Ingen App
Hämta Expekt Bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

1500 kr Gratisspel

Hämta Expekt Bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

18+ år, spela ansvarsfullt, erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23 stodlinjen.seSpelinspektionen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
Johan Svensson

Johan Svensson

Sport- & Bettingexpert

Läs mer om oss


Johan kommer med en lång erfarenhet bakom sig och är en av våra nyaste experter här på Bettingsidor.se. Sedan han var liten har han pysslat med sport i olika former och har idag ett gediget intresse för det. Lagen han brinner lite extra för är Brynäs IF och Arsenal där det sistnämnda ger honom en god insyn i Premier League.

Här på Bettingsidor.se förser han er med sportnyheter och uppdateringar kring olika spelbolag och bonusar.