Nya Bettingsidor 2023

Hem » Nya Bettingsidor 2023
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Nya Bettingsidor innebär nya Odds Bonusar & nya produkter. Här listar vi de bästa Nya Spelbolagen i April 2023:

Bästa Nya Bettingsidor 2023

 1. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Nya Spelbolag & Bettingsidor 2023

Flera nya bettingsidor och spelbolag med svensk licens kommer varje år på den svenska spelmarknaden. Dessa nya sajter lanserar allt som oftast lukrativa erbjudanden för att locka nya spelare med så fördelaktiga kampanjer som möjligt. Dessutom dyker det ibland upp väldigt unika produkter för betting hos dessa sidor, något som gör att svenska kunder alltid suktar efter en ny tillströmning av nya bettingsidor.

Så, vad är problemet? Det korta svaret – den svenska spellicensen. För några år sedan ploppade det upp nya Bettingsidor precis hela tiden och det fanns inte samma regler, kontroller samt licenser att förhålla sig till. Marknaden har blivit mycket tryggare och mer stabil i och med nya regleringarna, men det gör också att nya Spelbolag med svensk licens inte dyker upp lika ofta. Vi har dock ett par rykten från insidan om nya sajter för betting 2023 – vi går igenom detta nedan.

🏆 Bästa nya bettingsidorna på marknaden

Vilka är då de bästa nya spelbolagen? Den svenska spellagen har minskat antalet nya bettingsidor och nya casinon som levereras till den svenska spelmarknaden. Det gör att alla nya sajter är riktigt vassa då kontrollerna är så pass hårda att det inte längre är lönsamt att bara kasta ut första bästa hemsidan med odds, utan det är tanke bakom nu. Trots att alla nya sajter är vassa med moderna produkter, så tycker vi att vissa är bättre än andra.

“Senaste 1-2 åren har bjudit på riktigt bra nya spelsajter.”

Nedanför har vi tagit fram en lista på 8 nya bettingsidor som kommit ut under det senaste året eller två, där vi inte har några som helst klagomål på varken utbud, funktioner eller kampanjer. Kika i listan här för att välja mellan de bästa nya bettingsidorna som finns på spelmarknaden år 2023.

⭐️ Bästa nya spelbolag 2023:

 1. Lyllo Sport – nyaste spelbolaget i Sverige.
 2. Betinia Sport – bästa nya spelbolag 2023.
 3. SpeedyBet – ny sajt med betting utan konto.
 4. TurboVegas – betta snabbt, smidigt och enkelt.
 5. Smarkets – bästa nya spelbörsen på marknaden.
 6. Nya Expekt – riktigt höga odds och bäst betting.
 7. LuckySports – ny bettingsida för svenskar.
 8. Casumo Sport – BankID-betting i världsklass.

👉 Det bästa med nya spelbolag

Det kan finnas många fördelar med att betta på spelbolag som är nya på den svenska spelmarknaden. Något spelare ofta uppskattar är Betting utan registrering, vilket är regel snarare än undantag vid lansering av spelbolag idag. Att ha möjlighet att logga in, göra insättning och senare även uttag samt att verifiera dig med BankID är något som verkligen gör hela spelupplevelsen både smidigare och snabbare.

Dessutom är det vanligt att bettingsidor som lanserar eller nylanserar efter en stund borta från marknaden erbjuder riktigt bra odds bonusar till alla spelare som väljer att börja spela hos dem. Det ger dig som spelare en chans att testa Bettingsidan med lite extra pengar att utforska deras spelutbud och Odds med.

“Flera nya odds sidor väljer dessutom att erbjuda boostade odds & riktigt höga odds”

Som en sista viktig punkt att ha med så är betalningsmetoder något som många nya spelsidor väljer att lägga stort fokus på. Dock inte som tidigare när många metoder var ett bevis på ett bra spelbolag, utan nu koncentreras det allt oftare på att erbjuda ett litet antal metoder som levererar snabbhet och säkerhet för alla spelare. Extra populärt är betalningsmetoder som Trustly och Swish ligger högst upp på listan. Att spela med BankID leder ju dessutom fram till snabba uttag, något som många spelare ser som en självklarhet idag. Nedanför summerar vi fördelarna.

⭐ Fördelar med Nya Spelbolag

 • Erbjuder ofta Betting utan Registrering
 • Snabba insättningar med Swish och Trustly
 • Nya Odds Bonusar till nya spelare
 • Höga Odds på flera matcher och sporter
 • Alltid snabba uttag med BankID
lyllo nya bettingsida

Skapa konto hos Nya Bettingsidor 2023

Ny teknologi som har kommit på senare dagar tillåter spelbolagen att underlätta för sina kunder genom att förenkla registrering- och verifieringsprocesser. Idag är det lättare än någonsin, och på vissa bettingsidor så kan du vara igång på under en minut. Att du numera kan registrera ett spelkonto med hjälp av BankID är anledningen till att det går så fort, och dessutom får du din identitet verifierad samtidigt så du aldrig behöver skicka in bilder på ID-kort, körkort eller pass.

“Ny teknologi som BankID gör det smidigt att skapa nya konton på nya bettingidor.”

Nu behöver du bara välja vilket spelbolag du vill testa, skriva in ditt personnummer och verifiera dig i din BankID-app och så är du redo att köra igång. Hos bettingsidor utan konto så brukar det också räcka med att du genomför din första insättning och så blir du registrerad och verifierad samtidigt. Det är med andra ord riktigt snabbt och enkelt att påbörja spelandet hos spelbolag med svensk licens. 

Nedanför går vi igenom varje steg detaljerat för att komma igång snabbt.

✅ Steg 1: Välj ditt nya spelbolag i vår lista 

Så exakt hur går du tillväga för att komma igång med en ny bettingsida 2023? Det första steget är att du måste välja ett spelbolag som du anser passar dina preferenser bäst. Detta gör du lättast genom att välja en bettingsida i vår topplista där vi har samlat alternativ där du kan spela utan konto, de som erbjuder snabba uttag och framför allt de som har bra välkomstbonusar. Alla sajter som vi på Bettingsidor.se rekommenderar är 100% trygga och säkra. 

✅ Steg 2: Registrering hos nya bettingsidor 

Registrering hos nya bettingsidor är som nämnt riktigt simpelt och snabbt. När du har valt en bettingsida i vår lista så tar du dig enkelt till sajten genom att klicka på den gröna knappen som är ansluten till det aktuella spelbolaget. Därifrån klickar du på knappen för registrering och anger ditt fullständiga personnummer. Efter detta kommer du att få verifiera din registrering, något du gör med hjälp av ditt mobila BankID. Så fort detta är gjort så är kontot skapat, verifierat och du är inloggad. Nu är det bara dags att göra din första insättning.

✅ Steg 3: Gör första insättningen & hämta välkomstbonus 

Efter att svenska spellagen trädde i kraft så minskade alternativen till bonus utan insättning eftersom spelbolagen endast får erbjuda en bonus per licens. Därför behöver man oftast göra en insättning för att hämta sin välkomstbonus. Flera spelbolag har snabba och säkra insättningar med Trustly, medan vissa också har Swish som betalningsalternativ. Du behöver bara välja hur mycket du vill sätta in, välja din bank och godkänna inbetalningen med BankID. Efter detta så brukar din välkomstbonus att aktiveras automatiskt. 

✅ Steg 4: Placera första spelet hos nya sajten 

När din första insättning har blivit gjord så är du redo att placera ditt första spel. Bettingsidor brukar ha en mängd alternativ när det kommer till sporter och ligor, och vill du spela på ditt favoritlag så kan du lätt skriva in lagnamnet i sökfunktionen för att hitta deras nästkommande match. Du kan antingen spela på en enskild match eller kombinera val från flera olika matcher för att få ett högre odds. När ditt spel har placerats så är det bara att hålla tummarna för att du vinner.

✅ Steg 5: Uttagen är snabba och trygga 

Så har vi nått steget som du förhoppningsvis också kommer att nå. Skulle spelandet gå din väg och du lyckas få in en eller flera spel, så kan det vara hög tid för dig att begära ditt första uttag. Hos många bettingsidor kan du få dina vinster direkt till ditt bankkonto inom 5 minuter från den tidpunkten du begärde ditt uttag. För att få snabba uttag så brukar Swish och Trustly vara två perfekta alternativ. Bettingsidor.se rekommenderar endast licensierade spelbolag och vi har en mängd valmöjligheter som har snabba uttag på direkten. 

Nya bettingsidor med BankID

Efter att den svenska spelmarknaden blev reglerad i 2019 så kom detta med en hel del förändringar, både för spelbolagen och för deras kunder. Detta medförde också en förbättrad säkerhet för spelarna, både när det kommer till ansvarsfullt spelande och integritet. Alla nya spelbolag i Sverige erbjuder därför snabb och enkel registrering med BankID, något som gör att du slipper fotografera känsliga dokument som identitetshandlingar och fakturor och sedan skicka in dessa.

Då majoriteten av spelandet också sker från mobila enheter dessa dagar så är det också praktiskt att ha spelsidan och BankID på samma plats. Registrering, verifiering, inloggning och insättningar sker snabbt och säkert med hjälp av ditt mobila BankID.  

Topp 3 nya spelbolag med BankID

Nya bettingsidor med snabba uttag 

Har du turen med dig och vinner så vill man gärna kunna se vinsterna på banken så fort det bara går. Även detta är möjligt tack vare ny teknologi, och det finns idag flera nya bettingsidor med snabba uttag. Att skicka pengar till kompisar eller familjemedlemmar blev både enkelt och snabbt efter att Swish lanserades i slutet av 2012. Nu använder sig en stor majoritet av Sveriges befolkning tjänsten, unga som gamla.

När spelbolagen senare implementerade insättningar och uttag med Swish så möjliggjorde det att man kan få sina betting-vinster utbetalda på nolltid. Detta är också möjligt med hjälp av automatiska uttag till Trustly, något som betyder att du inte behöver vänta mer än 5 minuter på att få dina vinster. Vi på Bettingsidor.se har sammanställt en lista med alla nya bettingsidor med snabba uttag så att du ska få det så lätt som möjligt att hitta sajten för dig.  

Topp 3 nya spelbolag med snabba uttag

💻 Nya Spelbolag 2023 – Senaste Ryktena

PrankBet
Företaget PAF multibrand LTD äger sajter som NoAccountCasino, PrankCasino och NoAccountBet. Enligt spelinspektionens hemsida har företaget nyligen köpt och tagit licens på domänen: PrankBet.se samt PrankBet.com – betyder detta att PrankCasino kommer få en systersajt i betting-världen år 2023?

ProntoOdds
Bolaget Premier Gaming LTD äger den otroligt populära online casino-sajten ProntoCasino – nu kan det vara dags att ge sig in i odds. Enligt uppgifter från spelinspektionen så har företaget nyligen registrerat domänen ProntoOdds.se samt ProntoOdds.com – ett tecken på att en bettingsida kommer lanseras någon gång under år 2023.

🏆 Rykten som var sanna – Nya Bettingsidor

Lyllo Betting

Lyllo Casino är relativt nytt på marknaden, men lanserades till att börja med endast som ett snabbt och underhållande casino. Under 2022 valde de dock att utöka utbudet med en riktigt bra lösning för betting utan registrering. Hos Lyllo kan du nu därför både snurra på färgglada slots och betta på helgens matcher.

Precis vid lansering valde de att inte erbjuda en Betting bonus, men efter sommaren imponerade de med att börja erbjuda en välkomstbonus utan omsättningskrav för den som väljer att spela på Odds. Här hämtar du Lyllo Bonus utan omsättning.

Betinia Betting

Sprillans nya Betinia dundrade in tidigt 2022 och har verkligen inte gjort oss besvikna! Bakom succén ligger Romix Ltd, som även driver Campobet och Yoyo Casino. Ryktet om att Campobet skulle få en systersajt med betting exalterade oss redan från start och Bettingsidan som sedan dök upp har inte gjort någon besviken!

Betinia erbjuder allt vi förväntar oss av nya Spelbolag – Betting utan registrering, snabba insättningar och uttag med BankID, innovativa betting-produkter och en härlig Bonus. Här kan du hämta Betinia Gratisspel.

SpeedyBet

Det snabba Spelbolaget är tillbaka! SpeedyBet är en mycket bra Bettingsida som temporärt försvann från oss, när de gjorde vissa omstruktureringar inom företaget. Men nu är SpeedyBet tillbaka, starkare än någonsin!

Ryktet sa redan den dagen då SpeedyBet togs bort från Bettingsidor.se, att de skulle komma tillbaka inom kort. Det tog närmare ett år men nu kan vi alltså erbjuda Sveriges snabbaste betting igen. Dessutom klev de tillbaka in på den svenska marknaden med en härlig uppgradering – nu kan du hos SpeedyBet göra både insättningar och uttag med Swish! Här kan du spela på SpeedyBet.

Videoslots Sport

Det gigantiska Casinot Videoslots har länge klassats som ett av de bästa och största online casino på marknaden – och under slutet av 2021 har de äntligen lanserat sin bettingsida! Sedan länge har de haft en sportlicens i Sverige säkrad, för Videoslots Sports LTD och nu är alltså denna Nya Bettingsida äntligen live i Sverige.

Förväntningarna var höga på den här lanseringen och vi på Bettingsidor.se hade kanske förväntat oss en saftig Betting Bonus från start, som dessvärre uteblev. Vi kan kalla det något av en mjukstart och även om den Välkomstbonus som erbjuds endast går att använda i Casinot så får du tillgång till en Videoslots Betting med ett respektabelt Oddsutbud, framförallt med ett fokus på E-sport Betting. Testa Videoslots Sport idag här!

😎 Nya Bettingsidor 2023 – Detta vill vi se

En ny Bet365-sajt hade varit häftigt

Drömscenariot är att vi får se en ny, systersajt till världens största bettingsida innan nästa stora mästerskap. Kanske tar du en Bet365 Bonus hos systersajten Bet730 inom kort?

Unibet kan behöva en nystart

Spelbolag med svensk licens blir inte bättre än Unibet – men är det dags att förnya inom kort efter många år med samma sak? En lite mer lekfull systersajt med enbart fokus på betting hade varit kul och spännande.

Snabbare kan bli snabbare

En av pionjärerna av snabb betting har nu funnits i ett par år. Snabba sajter förnyar ofta och en ny sajt med fokus på special/boostade odds hade varit spännande, speciellt eftersom betting utan registrering med BankID ofta ser likadan ut.

Det återstår att se vilka sajter som tar steget in och erbjuder nya Spelbolag 2023, och förhoppningarna är stora från vår sida.Nya Bettingsidor – Vanliga Frågor

Inte lika ofta som man kan önska! För några år sedan ploppade Bettingsidor upp oftare än det regnade i Borås – men svenska spellicensen har ändrat detta. Nu ställs det mycket mer krav för nya spelbolag i Sverige och det har definitivt gjort spelmarknaden tryggare, men det har också lett till att nya bettingsidor torkat ut lite för nuvarande.

Ja, ofta är det fallet. Nya Bettingsidor på den svenska spelmarknaden gillar att erbjuda kunder pampiga kampanjer som den bästa insättningsbonus på hela marknaden eller en Bonus utan omsättningskrav för att locka så många spelare som möjligt. Spelbolag med svensk licens har inte så många alternativ när man ska konkurrera om nya kunder, då är en bra Bonus med bra villkor en av få vägar som kan tas.

Tre anledningar: det finns ofta en imponerande Oddsbonus och det erbjudandet gäller nya spelare, du kanske blir erbjuden högre odds eller boostade specialare i starten för att spelbolaget vill imponera och framförallt, det är lite kul att prova något nytt. Det finns andra anledningar också, som till exempel eventuell nybörjartur som många tror på, men annars är det nog de tre anledningarna som är starkast.

Det betyder att ett redan existerande Spelbolag grundar en till sajt som ägs och drivs av samma personer. Ett exempel är Betsson, där är Nordicbet och Betsafe systersajter med liknande design, lika odds och samma spelutbud. Skulle t.ex. spelbolaget Bet365 skapa sajten Bet730 – då blir det en systersajt till Bet365.

Det är en svår fråga att svara på, men förmodligen beror det på den svenska spellicensen, i kombination med tillfälliga restriktioner som gällt på den svenska marknaden. För några år sedan haglade nya spelbolag över oss och du hittade insättningsbonusar precis överallt. Sedan den svenska spellicensen tillkom så ställs mycket högre krav för att driva bolagen, vilket betyder att vi endast får tillgång till de bästa, som klarar alla krav.

Absolut, och det händer faktiskt relativt ofta. Nya spelbolag med svensk licens har ofta bättre villkor än redan existerande bonusar som t.ex. Betsson bonus eller Bet365 bonus – detta för att sticka ut ur mängden och locka nya spelare. Överlag så kan man faktiskt hitta bättre villkor och bättre bonus utan omsättningskrav på nya bettingsidor än vad äldre sajter har.

Ja, så länge det spelbolaget innehar den svenska spellicensen. Alla spelbolag med svensk licens kan du lita på eftersom att dessa sajter bevakas av den svenska spelinspektionen, den organisationen ser till att bolaget följer lagar, betalar skatt i Sverige och tar hand om alla sina svenska kunder. Är den nya sidan ett spelbolag utan svensk licens – var försiktig.

Det betyder att det finns nya bettingsidor i Sverige som du kan spela på, men de saknar den svenska spellicensen och all trygghet den för med sig. Dessa sajter ska man vara väldigt försiktig med då du inte har samma spelarverktyg, trygghet och gränser som spelbolag med svensk licens har.Nya bettingsidor inför stora turneringar

Självklart kan du betta på stora mästerskap i bland annat fotboll och ishockey hos de flesta Nya Spelbolag, som ofta passar på att erbjuda extra höga Odds eller en lite speciell Betting Bonus just när det vankas stort mästerskap.

“Det är alltid rekordsiffror som omsätts på betting innan stora mästerskap som EM eller VM – sport och svenska stjärnor engagerar!”

Spänningen inför mästerskap och turneringar ligger därför inte endast i hur Sverige ska prestera och vilka som står som vinnare i slutet, utan även i om någon nykomling bland svenska Bettingsajter dyker upp! Nya Bettingsidor kan medföra både nya funktioner, snygg design och nya oddsbonusar.

Nya spelbolag med odds på stora turneringar

Det är inte lätt att få fotfäste i dagens spelmarknad i Sverige. Hårda krav kring den svenska spellicensen gör att många bolag inte kan erbjuda bonusar och hellre drar sig ur marknaden för att slippa jobba runt alla regler och villkor som tillkommit.

“Därför kan det vara en lättare väg genom systemet för redan existerande sajter att istället öppna systersajter med den svenska spellicensen – gentemot att starta från scratch.”

Betinia är ett perfekt exempel på det – en briljant ny Bettingsida med Campobet och Yoyo Casino i ryggen. Men med en ny fräsch design, härligt höga Odds och en spännande Välkomstbonus till alla nya spelare. Mycket nöje inför årets mästerskap!