Insättningsbonus

Hem » Insättningsbonus
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

När man registrerar konto hos ett svenskt spelbolag så följer ofta insättningsbonus med, detta för att nya kunder ska få extra pengar att spela med och att testa sajten med. Här är vår lista över bästa bettingsidor med Insättningsbonus 2023:

 Spelbolag med Insättningsbonus

Insättningsbonus – Vanliga Frågor

En insättningsbonus är extra pengar som du får uppe på din första insättning när du signar upp dig hos ett spelbolag. Insättningsbonusar är en slags välkomstpresent för ditt deltagande hos bettingsajten och den procentuella bonusen du får är ofta 100% av din totala insättning. Ex: sätt in 100 kr hos Unibet – få 200 kr att spela för totalt.

Spelare borde ta ett spelbolags Odds Bonus eftersom att det ökar chanserna att lyckas vinna pengar på sajten. Insättningsbonusar ger dig mer medel att spela för initialt och det betyder att du kan placera fler eller större bets, vilket i sin tur översätts till en större vinstchans.

Ett omsättningskrav är spelbolagens försäkring mot två saker: för stora samt för många vinster av nya kunder och mot att spelare ska sätta in pengar och kunna ta ut summan direkt efter bonus är tagen. Kravet på omsättning för bonusar varierar stort, men i grund och botten betyder det att du måste satsa/omsätta bonuspengarna x antal gånger innan uttag beviljas.

Förutom den procentuella bonusen (insättningsbonus) som många svenska bettingsidor erbjuder, så finns det även följande varianter att tillgå på den svenska marknaden: Non-sticky bonus, gratisspel, bonus utan insättning, riskfritt spel och super boostade odds.

Det är en svår fråga att svara på. I grund och botten så är nog en bonus utan insättning den bästa bonus för betting man kan hitta, eftersom att du inte riskerar dina egna pengar. Men ska man få ut så mycket som möjligt, då är en stor insättningsbonus med lågt omsättningskrav absolut bäst för dig som spelare.

Just nu så gillar vi tre gigantiska betting bonusar bäst år 2023: Snabbare med upp till 2 500 kr Bonus, Hajper med ett 1000 kr insättningsbonus, samt No Account Bet, som i sin tur erbjuder upp till 2000 kr matchning. Alla finns i vår lista – prova du med!

Du ska framförallt läsa ALLA regler och villkor. En stor miss många gör vid insättningsbonus är att de skippar reglerna helt och bara kör – detta kan skapa problem. Innan du tar en Odds Bonus så måste du kika på saker som omsättningskrav, minimum odds krav och andra regler som kan finnas, annars riskerar du att bryta mot villkoren och få din bonus borttagen. I allmänhet så är en Bonus utan omsättningskrav den bästa att ta, men låga omsättningskrav kan ha riktigt bra bonusvillkor också.

Ja det är tryggt att plocka spelbolagens insättningsbonus för odds. Eftersom att alla spelbolag i Sverige bevakas av den svenska spelinspektionen, så finns det ett extra lager av bevakning och kontroll som gör att bettingsidorna måste sköta alla sina affärer inom ramen för de lagar och villkor som finns.

Bettingsidor med Insättningsbonus

En insättningsbonus är extra pengar som du får uppe från spelbolag på din första insättning när du signar upp dig hos en Bettingsida. I grund och botten så är spelbolagens insättningsbonus för odds en summa pengar nya spelare får till sitt spelkonto vid första insättning som ny spelare hos ett spelbolag. Den absolut vanligaste formen av Odds Bonus vid första insättning på en bettingsajt är en procentuell bonus på exempelvis 100% av kundens första betalning till sajten – vilket ökar chansen till vinst och ger nykläckta spelare chansen att prova på nya spel för att lära sig om betting. 

⭐️ Bästa Insättningsbonusarna Maj 2023

 1. Snabbare ➡ 100 % upp till 500 kr i Välkomstbonus
 2. No Account Bet ➡ 2000 kr Betting Bonus till nya spelare
 3. SpeedyBet  1000 kr Odds Bonus vid första insättningen
 4. Betinia Nya Bettingsidor med 120 kr Gratisspel vid insättning
 5. Betfair ➡ Hämta 100% upp till 1000 kr i Insättningsbonus

⭐ Bäst Insättningsbonus med Svensk Licens

Spelbolagen med bäst insättningsbonus i Sverige erbjuder alltid låga krav på omsättningen, fritt spelande på vilka odds-marknader spelaren vill och transparenta regler utan finstilta krav som ingen har tid att läsa igenom. Med den svenska spellicensen kom dessutom ett par regler som Bettingsidor måste följa när det kommer till hantering av Bonusar, vilket är en stor anledning att vi på Bettingsidor.se endast rekommenderar att du spelar på Spelbolag som har licens i Sverige.

Sist men inte minst så vet man att ett erbjudande är bra genom att kika hur hög den procentuella bonusen är – ju högre desto mer pengar i din ficka. Nedan går vi igenom de viktigaste frågorna och infon för nya kunder inför insättningsbonus hos spelbolagen.

Så fungerar Välkomstbonus

En insättningsbonus är inte alltför komplicerad att förstå. Spelare som är intresserade skapar konto hos ett spelbolag, gör en insättning med BankID, mottar bonusen och börjar jaga vinsterna. Å andra sidan så finns det en del finstilta detaljer som kan vara bra att ha lite kunskap kring. Nedan finner du en komplett steg-för-steg lista med de åtta olika stegen nya kunder behöver ha koll på för att få ut maximalt värde ur sin Odds Bonus.

✅ Så här fungerar en insättningsbonus – 8 enkla steg:

 1. Besök bettingsidor.se för att få bäst insättningsbonus 
 2. Signa upp dig hos ett spelbolag med svensk licens 
 3. Läs igenom reglerna för bonusen noggrant (viktigt) 
 4. Gör din första insättning och ta bonus enligt instruktioner på sajten
 5. Du får nu den procentuella bonusen pålagd uppe på din insättning
 6. Följ omsättningskravet, minimum oddset och andra eventuella villkor
 7. Omvandla dina bonuspengar till riktiga pengar genom betting på odds
 8. BOOM! Nu kan du göra uttag och njuta av vinsten

Omsättningskrav och Regler

Det är inte bara att tuta och köra när man ska utnyttja spelbolagens insättningsbonus för odds. Även den bästa bonus för betting har ett par olika funktioner, villkor och andra regler som är nyttiga för nya spelare att veta – vi ska guida våra läsare igenom detta nedan. 

❕ Omsättningskravet

Först och främst, det viktigaste att ha koll på är att alla bonusar, även riskfria spel och bonus utan insättning, har ett omsättningskrav som måste klaras av innan uttag beviljas. Även om en bonus är så kallad “omsättningsfri”, då måste beloppet omsättas minst 1x gång oavsett situation – detta för att inte nya kunder ska kunna sätta in, ta bonus och sen göra uttag.

“Därför är det viktigt att se över reglerna även för en Bonus utan omsättningskrav.”

Omsättningskrav betyder kort och gott att du måste omsätta/spela för en viss summa pengar innan dina bonuspengar konverteras till riktiga, uttagbara pengar. Det är vanligast att kravet på omsättning ligger någonstans mellan 1x–5x av dina totala pengar (bonus + insättning). Sätter du in 500 kr och får 500 kr bonus (1000 kr totalt) – då måste du satsa 5000 kr på betting innan uttag kan beviljas – om kravet på omsättning är 5x. Så snart omsättningskravet är uppnått så förvandlas Bonuspengarna till kontanter och det är fritt fram att genomföra snabba uttag med BankID när du önskar.

📝 Andra Regler och Villkor

Dessutom så finns det ett par andra anledningar till varför spelare alltid måste läsa igenom reglerna och villkoren. Det är inte bara omsättningskravet man hittar när man kikar igenom reglerna – det finns också saker som förbjudna spel, minimum odds och giltighetstid. 

I stort sett alla bonusar, till och med bonus utan insättning, har ett minimum odds som du måste följa. Det ligger ofta någonstans mellan 1.50–2.0 i odds, spelare måste alltså omsätta pengar på odds som minst har det värde spelbolaget satt. Dessutom kommer bonusar med en giltighetstid, du har oftast 30–60 dagar på dig att omsätta innan bonusen blir void.

Nya Bettingsidor med Bonus

Som du säkert har sett så kan det ibland erbjudas extra bra Välkomstbonusar på en del Spelbolag. Det gäller ofta för nya Bettingsidor i Sverige, som passar på att bjuda på riktigt bra erbjudanden när de lanserar, för att du som spelare ska ha en chans att testa spelsidan och alla dess funktioner innan du bestämmer om den är värd att betta vidare på. Förutom försäkrade spel så är det Insättningsbonus som är den populäraste Välkomstbonusen hos dessa bolag.

“Nya Bettingsidor 2023 är mycket bra när det gäller höga Insättningsbonusar!”

Förutom att det är ett fantastiskt sätt att testa ett nytt Spelbolag, så är Insättningsbonusen dessutom ett utmärkt sätt att boosta din spelkassa och få en chans att lägga några extra spel som du kanske hade prioriterat bort annars. Precis som nämnt tidigare i denna artikel så är det viktigt att du håller koll på regler och villkor, och endast spela hos nya Spelbolag med svensk licens. Här kan du läsa mer om vad nya Bettingsidor 2023 har ett arbjuda.

⚡ Swish och Insättningsbonusar

Ännu en fördel med nya Spelsidor är att de ofta erbjuder det senaste när det kommer till säkra insättningar och snabba uttag. Att hämta en Insättningsbonus genom att snabbt göra en insättning med Swish – kan det bli mycket smidigare än så? Att göra insättningar, och nu även uttag hos exempelvis SpeedyBet, som godkänns med BankID via din Swish-app och mobilt BankID är både väldigt säkert och går extremt snabbt. Hos nya Bettingsidor är det ofta fokus på en smidig spelupplevelse för alla spelare, och där får Swish en allt större plats.

 Bästa Nya Spelbolag med Insättningsbonus