Bettingsidor - Tipwin Bonus

Sätt in 1000 kr – Få 1000 kr Betting Bonus – Spela för  2000 kr

Omsättningskrav: 5x – Min Odds: 1.80

  • Bäst Betting Bonus 2021

  • Betting med Trustly

  • Läs mer om Tipwin

✅ Tipwin Recension

Tipwin har svensk spellicens och gör entré på den svenska spelmarknaden. Spelbolaget har relativt lång erfarenhet i branschen, och har varit aktiva ända sedan 2010. Den enkla, avskalade plattformen ger spelarna snabb åtkomst till ett bra speltutbud på de flesta sporter, och man lägger stor emfas vid spelarnas användarupplevelse och deras trygghet.

Spelbolaget har sitt ursprung på Malta,, men har också etablerat sig väl ute på den europeiska marknaden, där det är främst i Tyskland som Tipwin fått stora genomslag.

“Bland annat är Tipwin en stor sponsor till både Eintracht Frankfurt samt Bayer Leverkusen – två stora lag i den högsta fotbollsligan i landet, Bundesliga.”

Bakom denna lansering står företaget Tipwin Ltd, med sitt säte på Malta. Detta innebär även att licensieringen är utförd i samma land, och regleras av Malta Gaming Authority. Således är all vinster och uttag helt skattebefriade för svenska spelare.

⭐ Fördelar med Tipwin

  • Bäst Betting Bonus 2021 – Tipwin Bonus: 1000 kr

  • Väletablerat spelbolag med lång erfarenhet

  • Bra spelutbud samt sökfunktion

  • Smidig webbapplikation

  • Stilren och lätthanterlig webbsida

  • Brett utbud av betalningsmetoder

Tipwin Bonus Sport

📱 Tipwin i Mobilen

Den mobila revolutionen där det mesta i allt större utsträckning utförs genom mobila enheter applicerar även på spelindustrin. Således är det viktigt för spelbolag att kunna erbjuda en slagkraftig mobilplattform. Tipwin har valt att tillgodose detta behov genom att fokusera på en webapplikation, istället för att erbjuda en nedladdningsbar app till mobila enheter. Således kommer utbudet vara likvärdigt i mobilen likväl som på huvudsidan, till skillnad från vissa mobilappar, där utbudetet eller layouten oftast är förändrad gentemot huvudsidan. Genom att använda HTML5 kommer alla mobila enheter med stöd för detta, inklusive bland annat Android, iOS och Google, vara fullt kompatibla.

😎 Tipwin Spelutbud

Tipwin erbjuder ett slagkraftigt spelutbud med täckning på alla de största sporterna och eventen. Exempelvis finns marknader tillgängliga på sporter såsom fotboll, ishockey, tennis, basket, handboll, och amerikansk fotboll. Men spelbolaget erbjuder även marknader på sporter som inte är lika vanliga.

“Således erbjuds marknader och spelobjekt även på sporter som backhoppning, alpin skidåkning, och skidskytte.”

Oavsett vilket sport spelarna har mest intresse för finns det alltså en marknad för den som intresserar hen mest. Dessutom finns det långtidsspel tillgängliga på de flesta sporter i sortimentet, alltifrån vinnaren av UEFA Champions League i fotboll, till vinnaren av Rookie of The Year i basketens NBA.

📡 Livebetting

Livebetting har blivit allt mer populärt med tiden, speciellt sedan betting i mobilen fått en sådan genomslagskraft. Denna är en väldigt uppskattad spelform där spelare kan identifiera spelvärde och placera spel på olika utfall och mycket mer mitt under pågående event.

“Tipwin erbjuder flertalet olika livemarknader på de flesta stora evenemang, såsom fotbollens Premier League, basebollens MLB, amerikanska fotbollens NFL, och många fler.”

Utbudet är dessutom inte begränsat till de allra största matcherna, utan det finns livemarknader på mindre event såsom olika reservligor runtom i världen. Populära marknader såsom matchvinnare kompletteras väl med andra, likt specialspel och specifika lag- och spelarmarknader.

🤑 Insättning, Uttag och Kundtjänst

En förel med Tipwin är det otroligt breda utbudet av olika betalningsmetoder som erbjuds. Till kundernas förfogande finns följande insättningsmetoder: Visa, MasterCard, Maestro, Skrill, Paysafecard, NETELLER, Sofort, Giropay, Trustly, Moneta, EcoPayz, WebMoney, YandexMoney eller Astropay.
Av dessa kan uttag göras genom Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Neteller, Moneta eller Trustly.

Ifall problem skulle uppstå för Tipwins kunder finns en Q&A tillgänglig med de vanligaste frågorna, och dessutom finns kundservice tillgänglig alla veckans dagar via e-post.

📈 Tipwin Sammanfattning

Tipwin är ett väletablerat spelbolag som har kommit till den svenska spelmarknaden. Med 11 års erfarenhet i branschen, och sponsorer av både Bayer Leverkusen och Eintracht Frankfurt, kommer spelbolaget alltid erbjuda ett bra spelutbud på såväl de största sporterna som de lite mindre vanliga, både före match och mitt i stridens hetta, och bäst Tipwin Bonus 2021: 100% Välkomstbonus upp till 1000 kr.

Den mobila upplevelsen är lika bra som den på webben tack vare en webbapp som sköts via HTML5, där mobila enheter såsom Google, iOS och Android stöds. En otrolig mängd olika betalningsmetoder stöds för både insättning och uttag, såväl de populäraste, som nya additioner. Ifall frågor skulle uppstå finns en Q&A samt kundtjänst tillgänglig via e-post. Tipwin beräknas lanseras inom kort, så håll ögon och öron öppna för detta spelbolag!