Den 30:e november startar Handbolls VM Damer 2019. Detta blir det 24:e världsmästerskapet i handboll för damer. Eventet drivs av International Handball Federations och den här gången spelas det i Japan fram till den 15:e december. Här hittar du alla odds med odds bonusar på Handbolls VM damer 2019!

Handboll VM odds & betting

Kumamoto i Japan kommer att vara ansvariga för arenor och lokaler i detta års VM. Vill du därför se någon av matcherna live så får du köpa dig en biljett till Japan för att kunna njuta av matcherna. Kan du inte ta dig ända till Japan så kan du fortfarande njuta av spänningen och det rekommenderar vi att du gör på en bettingsida på nätet. Kolla igenom statistik och tabeller för att se de tidigare resultaten i handbollsturneringarna innan du börjar spela. Genom att göra lite snabb research kan du ändra din spelkupong på handbolls VM damer odds från förlust till vinnare. Har du inte tid att göra researchen själv så kan vi rekommendera att du kikar in på våra oddsjämförelser för enklare betting.

För oss som gillar att betta är sådana här stora sportevent den perfekta möjligheten. De bästa bettingsidorna online ser alltid till att erbjuda massor av odds, resultat, statistik och även möjligheten till att följa matcherna i VM live stream. Vi ska kolla närmare på hur upplägget inför handbolls VM damer ser ut och även berätta vart du kan hitta de bästa oddsen. Läs vidare för att göra dig klar för ännu ett spännande sportevent.

Bettingsidor med odds på Handbolls VM

Det är inte svårt att finna en bettingsida som erbjuder odds på sportevent som handbolls VM. Vi vill nästan påstå att du kan gå in till vilken bettingsida online som helst och hitta odds på eventet. Trots att det redan är enkelt så har vi valt att göra det ännu lättare för dig och har därför satt ihop en lista över våra bästa bettingsidor med odds på handbolls VM. Du kan hitta listan ovanför den här artikeln och den ger dig lite kort information om varje spelbolag. Vill du ha mer detaljerad information om sportutbudet, bettingsidans bonusar och vad de erbjuder när det gäller betalningar och kundtjänst så kan du klicka på ‘läs mer’ för att komma till våra bettingrecensioner. Där finner du all information som du kan tänkas behöva för att bestämma ifall spelbolaget är något för dig eller inte.

Bäst odds Unibet Bet365 Paf
X
0.00
0.00
0.00
X
0.00
0.00
0.00

Bettingsidor med Handboll Odds 2019

Bettingsidor - Unibet Bonus

Unibet Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Insättning: BankID, Swish, Trustly
 • Sveriges mest Populära Spelbolag

 • Läs mer om Unibet

Hämta Unibet Bonus

Bettingsidor - bet365 Bonus

bet365 Bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Betting med Swish & PayPal

 • Världens Största Spelbolag

 • Läs mer om bet365

Hämta bet365 Bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bettingsidor - Paf Bonus

Paf Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Betting utan Registrering med BankID

 • Statligt Spelbolag med Bra Odds från Kambi

 • Läs mer om Paf

Hämta Paf Bonus

Betta på handbolls VM damer odds 2019

Odds på Handbolls VM 2019 finns i mängder av olika alternativ. Vi har nämnt vilka spelbolag du kan betta på och hur du gör för att ta reda på mer om varje sida. Men vad ska man egentligen betta på? Det finns hundratals av odds att välja mellan på de bästa bettingsidorna och är du nybörjare så kan det vara svårt att veta vad du ska satsa på. I vår oddsjämförelse längst upp på sidan så hittar du olika odds på favoriterna i betting på handbolls VM damer 2019. Du kan även betta på matchvinnare, resultatet i finalen och antal mål. Bettingsidor som Betsson och Bet365 erbjuder även korttidsodds som handikapp, bortalaget gör mål, resultat 1:a och 2:a halvlek och antal mål. Vill du spela på långtidsodds kan du redan nu betta på vilket land som kommer att stå som vinnare i finalen av Handbolls VM Damer 2019 – resultatet får du dock vänta lite på.

Handbolls VM damer spelschema

På lördag den 30:e november så kickar gruppspelen igång och totalt så kommer 12 matcher att spelas. Här ser vi till exempel Japan möta Argentina och Ryssland möta Kina. Gruppspel i VM 2019 kommer att spelas varje dag fram tills den 6:e december då finalerna börjar. Tidsskillnaden gör dessvärre så att matcherna visas tidigt på dagen och de startar som tidigast börjar kl. 06.30 på morgonen svensk tid. Vill du däremot följa matchen och live streama VM under tiden som du bettar så kommer alla matcher att spelas mellan kl. 06.30 till kl. 12.30 varje dag. För att du ska få bra koll på eventet de första dagarna så har du 2019-års VM damer spelschema här nedanför.

Lördag 30:e november

 • Kl. 07.00 Japan – Argentina
 • Kl. 07.00 Serbien – Angoliet
 • Kl. 07.00 Montenegro – Senegal
 • Kl. 07.00 Tyskland – Brasilien
 • Kl. 10.00 Ungern – Kazakhstan
 • Kl. 10.00 Ryssland – Kina
 • Kl. 10.00 Frankrike – Sydkorea
 • Kl. 10.00 Nederländerna – Slovenien
 • Kl. 10.00 Rumänien – Spanien
 • Kl. 12.30 Sverige – Kongo
 • Kl. 12.30 Danmark – Australien
 • Kl. 12.30 Norge – Kuba

Söndag 1:a december

 • Kl. 07.00 Brasilien – Franrike
 • Kl. 07.00 Kazakhstan – Montenegro
 • Kl. 10.00 Australien – Tyskland
 • Kl. 10.00 Spanien – Ungern
 • Kl. 10.00 Senegal – Rumänien
 • Kl. 12.30 Danmark – Sydkorea

handbolls vm damer

VM damer grupper och uppsättning

Totalt så spelar alla lag i fyra olika grupper från A till D. Så här ser gruppuppställningen i VM damer ut för 2019:

 • Grupp A: Nederländerna, Norge, Serbien, Slovenien, Angola och Kuba
 • Grupp B: Frankrike, Danmark, Tyskland, Sydkorea, Brasilien och Australien
 • Grupp C: Rumänien, Ungern, Montenegro, Spanien, Senegal och Kazakhstan
 • Grupp D: Ryssland, Sverige, Japan, Kina, Argentina och Kongo

Det svenska handbollslandslaget har blivit placerat i grupp D och kommer bland annat att möta Ryssland som vunnit VM flest antal gånger. Även Japan och Kina beräknas vara hårda motståndare i handboll och kan tänkas besegra det svenska laget. Vi ser med spänning fram emot Sveriges första match som spelas nu på lördag.

VM live stream och live betting

För att få den bästa upplevelsen inom betting online så kan vi tipsa om live betting. Istället för att lägga långtidsodds eller korttidsodds så bettar du under tiden som matchen faktiskt pågår. Det innebär att du kan sitta och kolla på matchen och placera spel enligt vad som faktiskt händer på planen. Du kan till exempel betta på matchvinnare, vem som ska göra mål, resultat i 1:a eller 2:a halvlek och handikapp. Bettingsidor som Betsson och Bethard erbjuder dessutom en funktion som kallas för cashout. Den funktionen ger dig möjlighet till att stänga spelet under tiden som matchen pågår och faktiskt få en vinst utbetald. Det är en perfekt funktion att använda ifall matchen inte riktigt går som du hade hoppats, eller ifall du bara känner att du är nöjd med vinsten du fått ihop.

En annan superbra sak med spelbolag online är att du kan betta live samtidigt som du kollar på deras VM live stream. Det är inte alla spelbolag som erbjuder live stream men de som gör det har verkligen ett försprång när det kommer till bettingfunktioner och blir i våra ögon automatiskt en bra bettingsida. Istället för att kolla på matchen i VM på en bar eller på din TV så kan du kolla direkt hos bettingbolaget och samtidigt placera dina spel. Det är en funktion som underlättar en hel del för din handboll VM betting.

Handbolls VM damlaget i Sverige

Sverige har ett damlandslag i handboll som representerar Sverige i handboll i EM, VM och landskamper. Laget har sedan 2001 gått under namnet “Det leende landslaget” då de hade ett stort genombrottsår och kom ända till kvartsfinal i VM i Italien. Laget må vara leende, men dessvärre så har Sveriges matcher inte vunnit några guldmedaljer sedan tidigare. 2010 så vann de silver i EM och i VM för damer hade dem sin bästa plats som nummer 4 år 2017. 

I EM 2018 så förlorade Sverige mellanrundans första match mot Montenegro. De förlorade även mot Frankrike i nästa match var därefter uträknade från semifinal. EM 2018 förlorade dessvärre Sveriges damgrupp riktigt stort med 29-38.

Tidigare resultat i handbolls VM för damer

Handbolls VM för damer har spelats ända sedan 1957 men det var inte förrän 1993 som eventet faktiskt började spelas vartannat år. Ryssland har stått som vinnare flest gånger med hela 4 guldmedaljer. Norge ligger inte långt efter med 3 guld, 4 silver och 4 brons. Så här har ställningen sett ut de senaste åren:

2017 – Värdland: Tyskland – Med 23 – 21 vann Frankrike över Norge
2015 – Värdland: Danmark – Norge slog ut Nederländerna med 31 – 23
2013 – Värdland: Serbien – Brasilien slog Serbien med 22 – 20
2011 – Värdland: Brasilien – Norge vann över Frankrike med 32 – 24
2009 – Värdland: Kina – Ryssland vann över Frankrike med 25 – 23
2007 – Värdland: Frankrike – Ryssland stod som vinnare med 29 – 24 mot Norge
2005 – Värdland: Ryssland – Ryssland vann med 28 – 23 mot Rumänien

Sverige ligger dessvärre inte med på listan över finalister utan har dessvärre presterat ganska så svagt i handboll. Därför kan vi inte heller rekommendera att du bettar på Sverige i denna sport, även om det såklart kan falla naturligt. Genom att kolla över statistiken från tidigare år faller våra röster på att spela på lag som Ryssland, Norge och Frankrike.