Hem » Betfair Bonus

Betfair Bonus

Kommersiellt innehåll

  • Sveriges bästa odds via spelbörs
  • Betting med Trustly och MasterCard
  • Läs mer om Betfair
  Hämta Betfair Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Betfair Bonus

Ta del av Betfair Bonus! Vi på Bettingsidor.se erbjuder flera grymma Bonusar hos Betfair Sport: välj mellan 2 olika Välkomstbonusar!

Välj mellan följande:

 1. 100 kr Gratisspel på Odds.
 2. 500 kr Återbetalning på Spelbörsen

Så här gör du för att hämta din Betfair Bonus:

 • Klicka på den gröna knappen ”Hämta Betfair Bonus” & registrera konto.
 • Öppna konto med Betfair bonuskod & gör en insättning på minst 100 kr
 • Sätt in minst 100 kr och ange din kod beroende på val av bonus. SWS100 (100 kr Gratisspel på Odds) eller ZSENLR (upp till 500 kr återbetalning på Spelbörsen).
 • Den första bonusen är 100 kr max och den sista är 500 kr max.
 • Nu är du klar för action!

📝 Betfair Bonus Omsättningskrav

Regler & Villkor 100 kr Gratisspel:

 1. Skriv in SWS100 i fältet för kampanjkod
 2. Maxbonus: 100 kr
 3. Omsätt första insättning på 100 kr en gång för att aktivera Gratisspelet
 4. Valfritt minimum odds
 5. 90 dagar på sig att omsätta
 6. Enbart nya kunder

Regler & Villkor 500 kr Återbetalning:

 1. Skriv in koden ZSENLR i fältet för kampanjkod
 2. Maxbonus: 500 kr Återbetalning
 3. Minsta insättning är 100 kr
 4. Max 100kr per vecka tillbaka
 5. Enbart nya kunder

ExempelVid val av Återbetalning så krävs korrekt kod enligt instruktioner ovan + en insättning på minst 100 kr. Vid val av Gratisspelet på 100 kr så krävs minst 100 kr i insättning och korrekt kod enligt ovan.

Hämta Betfair Bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Vanliga Frågor om Betfair

Förutom det faktum att det är en av världens bästa bettingsidor, så ska du spela här om du gillar att kunna spela på de bästa oddsen, ta insättningsbonus, ha tillgång till det största spelutbudet och den mest fördelaktiga spelbyggare funktionen på marknaden, då ska du spela hos Betfair. Du kan också använda dig av en produkt som kallas spelbörsen – här tävlar du mot andra spelare och får alltid bästa oddsen som marknaden kan erbjuda.

Många tycker att så är fallet. Unibet och Bet365 ligger också högt upp på listan, men Betfair har en sylvass spelbörs, bästa oddsen, betting bonus och många fler roliga, boostade kombinationer än någon av de andra sajterna kan erbjuda, och det gör att betyget höjs än mer. Betfair är helt klar en av Sveriges bästa bettingsidor!

Det är väldigt bra spelutbud hos Betfair. Du kan spela på alla toppligor som Premier League, Champions League, NHL, NFL, UFC, NBA och mycket mer. Det finns tusentals olika odds marknader på 30+ olika sporter som erbjuds dygnet runt, både live och pre-match. Dessutom så är Betfair experter på Fotboll, Tennis och E-sport – utbudet där är sylvasst.

Ja, det finns faktiskt tre olika Betfair bonus och dessa erbjudanden gäller nya spelare på sajten. Denna insättningsbonus kommer i form av antingen en reload bonus på upp till 1000 kr, upp till 500kr i återbetalning, eller ett 100 kr Gratisspel.

Betfair har en av de mest omtyckta Bet Builder-funktionerna, där du bland annat kan använda Bet Builder live. För att veta om en specifik match har “bygg ett spel” funktionen, gå in på matchen du vill spela på, där kommer det i menyraden stå “bygg ett spel” tydligt. Här erbjuds du en hel drös av olika alternativ som hörnor, mål, kort, resultat, asian m.m. Du kan själv bygga ett spel med bästa oddsen av alla bettingsidor online här, smidigt, problemfritt, live och med flest antal valmöjligheter. Insättningsbonus kan användas på produkten!

Den är snabb, effektiv och problemfri. Utbetalningar kommer blixtsnabbt efter spelet gått in och du erbjuds alla bästa oddsen på live bettingen, precis som pre-match. Live bettingen på Betfair ger dig många spelalternativ i lägre ligor som inte hittas på andra ställen, som kanske tredjeligan i Vietnam eller fjärdeligan i Ryssland – detta gör att Betfair live helt klart är med på listan över bästa bettingsidan i Sverige för livebetting.

Ja, det finns det ett överflöd av. Du hittar alla Betfair specialare om du går in på en match, antingen i live bettingen eller pre-match, där finns det en flik som heter “Matchkombos”. På denna flik hittar du en hel drös av olika kombinerade odds som erbjuds så lågt som 1.20 i odds, upp till över 100x instatsen. Dessa kombinerade special-odds finns tillgängliga på i stort sett alla matcher – till och med ligor som Sydamerika och Asien.

Spelbörsen är där alla proffsen hänger. Betfair är ägare till världens största “betting exchange” eller spelbörs som det heter på svenska. Här bettar du emot andra spelare och det möjliggör bästa oddsen på marknaden, både på live bettingen men även pre-match. Du kan antingen backa eller boka ett spel, alltså satsa för eller mot. Varje spelare betalar en kommission på två procent på vinnande spel och ska man leva på betting i längden, då är denna spelbörs nästan ett måste.

Betfair Recension

Betfair har under alla år värnat om sina spelare, som idag uppgår till över 3,5 miljoner världen över. De har alltid satt rättvisa odds och omsättningskrav, erbjudit bra Betfair bonus och hanterat kundfrågor professionellt. Vid starten år 2000 började man att erbjuda sina spelare oddsspel, men det tog inte lång tid tills spelutbudet ökade. I dagsläget erbjuder Betfair en stor mängd av olika online-spel på nätet som passar alla slags spelare. Dessutom har de som grädden på moset skapat Betfair Exchange, som uppskattas enormt hos svenska spelare.

“Betfair är kända som världens största spelbörs.”

År 2011 gick man samman med en annan spelgigant på marknaden, vid namn Paddy Power. Detta medförde att man idag är världens största spelbolag, även på Internet. Dock så har man valt att fortsätta använda sina respektive varumärken då dessa är väl inarbetade på marknaden. Dessutom förknippas de med ett gott rykte och spelbolag som erbjuder sina spelare hög kvalité och bra bonusar.

Det är det maltesiska företaget Betfair Entertainment Ltd som äger och driver Betfair. Det företaget är sedan år 2011 ett dotterbolag till Paddy Power Betfair plc, som också driver spelsidan Paddy Power. Betfair erbjuder spel under flera olika spellicenser som bland annat är utfärdade i Sverige, på Malta, Gibraltar och i England. Detta betyder att svenska spelare inte behöver betala skatt på de vinster som de vinner hos Betfair.

👉 Så Skapar Du Konto Hos Betfair

Spelbolaget och spelbörsen Betfair erbjuder enkla och snabba registreringar utan krångel. Lättare har det aldrig varit! Hos Betfair får du tillgång till välkomstbonusar redan vid registrering. Allt som krävs är 6 simpla steg, genom att följa stegen nedan kan du komma igång med ett konto hos Betfair. Såhär gör du för att komma igång.

Så skapar du ett konto hos Betfair:

 1. Gå in på betfair.se.
 2. Välj den svarta knappen “Gå med nu” i det högra hörnet.
 3. Läs om de olika erbjudanden som finns tillgängliga och välj den kod du vill använda vid registrering.
 4. Klicka på “Bli kund”.
 5. Fyll i registreringsformuläret med dina personuppgifter, glöm inte att ange bonuskoden!
 6. Sätt in pengar och börja spela. Klart!

⭐ Fördelar Betfair Bonus & Betting Sida

 • Världens största Spelbörs
 • Bästa special & boostade oddsen på marknaden
 • Betfair bonus med mycket bra omsättningskrav
 • Ett enormt stort spelutbud
 • Extremt bra odds och riktigt bra Betfair Exchange
 • Spelbolag med svensk licens

📱 Betfair App

För spelare som väljer att spela med mobila enheter är det ett självklart alternativ hos Betfair. Denna bettingsida vill inget hellre än att alla ska kunna njuta av utbudet, oavsett var någonstans man befinner sig. Här kan man lägga oddsspel, använda sin Betfair bonus, eller följa pågående matcher direkt i webbläsaren. Det enda som krävs är att din mobila enhet stöder antingen iOS eller Android. Då finns även en Betfair app att ladda ned, som ger en fullständigt optimal spelmiljö när du är i farten. Dessutom erbjuder appen i sig fler funktioner och en tydligare översikt, kombinerat med ett smidigt spelande och stort spelutbud.

Betfair Bonus

Betfair med BankID

Tack vare att Betfair använder sig utav Trustly och BankID kan du alltid räkna med snabba uttag som går nästan på direkten. Dessutom är denna metod extremt säker och betyder att inga andra dokument eller verifieringar krävs. Vill du använda en annan snabb betalningsmetod för insättningar och uttag har Betfair flertalet alternativ att välja på.

🤑 Insättning & Uttag

För insättningar och uttag till sin spelkassa hos Betfair så finns ett stort antal betalningsmetoder man kan använda sig av. Här finner man bland annat nedanstående betalningsalternativ:

 • Skrill
 • Neteller
 • PayPal
 • Banköverföring
 • VISA/MasterCard

Betfair är snabba på att göra utbetalningar i samband med en uttagsbegäran och oftast är pengarna utbetalda inom 24 timmar. I dagsläget har Betfair inte Swish, men ingen vet vad framtiden har att bjuda på. Dessutom går en insättning hos Betfair ändå lika snabbt som Swish, med tanke på deras snabba betalningsalternativ. Oavsett om det är första gången du sätter in, för att få din Betfair bonus, kan du räkna med blixtsnabb process.

Betfair Spelbörs

Betfair Exchange eller Betfair Spelbörs som det heter på svenska är ett ställe där du spelar mot andra spelare. Fördelen med Betfair Exchange är att du oftast får högre odds än hos vanliga spelbolag. Dessutom så kan du satsa höga summor utan att riskera att bli limiterad till små insatser.

⚽️ Betfair Odds vs. Betfair Spelbörs – Komplett Jämförelse

Hos spelbolaget Betfair blir du erbjuden att betta på en spelbörs där du spelar mot andra kunder till väldigt höga odds, eller så kan du spela på den vanliga odds sektionen av hemsidan som de flesta spelarna är vana vid.

“Många är välbekanta med Betfair Exchange och exakt vad det innebär, men vad är egentligen skillnaderna med att spela på den vanliga oddsdelen hos Betfair, gentemot att spela på “börsen”? “

Vanliga oddsen erbjuder saker som boostade odds, kombinerade spel och en trygghet där du vet att allt fungerar som vanligt. Spelbörsen å andra sidan, där får du alltid bästa oddsen och risken att bli limiterad existerar inte. Vad är egentligen bäst för dig? Vi ska nu reda ut detta nedan och svara på den frågan.

⚽ Spelbörsen på Betfair

På vad som kanske är den bästa bettingsidan med svensk licens, där samlas proffsiga spelare från alla världens hörn, för spelbörsen på Betfair är ett ställe där experterna samlas för att tjäna stora pengar på betting. Hur fungerar det? Kortfattade svaret är att spelbörsen, eller Betfair Exchange som det också kallas, är ett ställe där Betfair själva inte sätter sina egna odds på matcher – det gör spelarna. 

Spelbörsen fungerar ungefär som en aktiemarknad, där du kan “Boka” eller “Backa” ett spel, alltså att du spelar mot eller för att något ska hända i ett event, men istället för värdepapper så köper och säljer kunder odds på olika sporter. Du kan själv erbjuda ett odds till någon annan spelare, men du kan också köpa ett odds av en annan spelare. När den som vill “Boka” (tror INTE på spelet) och den som vill “Backa” (tror på spelet) är överens om priset, då blir spelet “Matchat” – vilket innebär att spelet är bekräftat. 

“På “börsen” så är oddsen alltid högre än vanliga odds, för det finns ingen marginal till spelbolaget som det gör under vanliga omständigheter.”

Istället tar Betfair ut en låg kommission på vinster, men bästa oddsen stannar kvar. Det är egentligen oddsen som gör hela produkten, för ska man kunna vinna på betting i längden då gäller det att alltid göra kompletta oddsjämförelser och söka efter bästa oddsen – det ger spelbörsen dig.

Nackdelar med Betfair Exchange: 

 • Kan vara lite krångligt 
 • Större risker 
 • Ej kombinationer 
 • Ej till för nybörjare 

Fördelar med Betfair Exchange: 

 • Du hittar odds som inte finns på andra ställen 
 • Du får alltid bästa oddsen 
 • Du spelar mot andra spelare och det gör limitering omöjlig 
 • Ökar chansen att kunna leva på betting 

😎 Odds på Betfair

Oddsen är höga när man spelar på Betfair odds, dock inte lika höga som spelbörsen. Men du har flera andra superbra funktioner som dessvärre inte finns hos Betfair Exchange. Odds delen av Betfairs bettingsida fungerar i stort sett precis som det gör på andra ställen. Live bettingen är stabil och har många olika marknader, pre-match-bettingen ger dig boostade special odds samt Bet Builder-funktion och spelutbudet är enormt. 

“Dessutom är vanliga odds på Betfair aningen friare än vad det är på “börsen”. Du kan göra fria kombinationer och systemspel, både live och pre-match.”

Detta går inte hos spelbörsen och eftersom att en kombination är den vanligaste spelformen för en vanlig spelare så är detta en ganska viktig funktion att ha med sig. Nackdelen blir ju dock att oddsen är mycket lägre och det gör väl lite att odds är mer gjorda för nybörjare, medans “börsen” är för proffs. 

Betfair odds är kanske bästa bettingsidan för en vanlig spelare som söker de klassiska funktionerna som erbjuds av nästan alla spelbolag. Du har alla fundamentala delar här och det finns inga klagomål från vår sida. Frågan ligger mer i om du vill krångla och riskera lite mer för att kunna leva på betting, eller vill du ha bekvämligheten med det gamla vanliga och bara ha skoj när du spelar? 

Nackdelar med Odds Betfair: 

 • Ofta lägre odds än spelbörsen 
 • Du kan bli limiterad 
 • Ofta samma utbud som andra sajter 
 • Svårare att leva på betting med tanke på oddsen 

Fördelar med Odds Betfair: 

 • Friare spel med kombinationer och dylikt 
 • Enklare att förstå överlag 
 • Specialare och boostade odds erbjuds 
 • Mer gjort för nybörjare

👍 Betfair Exchange och Betfair Odds – Sammanfattning

Sist men inte minst tänkte vi försöka sammanfatta lite kring de båda produkterna. Det är faktiskt inte jättesvårt att sammanfatta: Spelbörsen är till för lite mer avancerade spelare som vill kunna leva på betting i längden och oddsen är så höga att det nästan räknas som en Betfair bonus, medans vanliga oddsen är skräddarsydda för att vem som helst ska kunna skapa ett konto och börja lira, utan förkunskaper. 

Betfair Exchange och Betfair Odds – största skillnaderna: 

 • Högre odds på Spelbörsen 
 • Friare spel på Betfair vanliga odds 
 • Du kan ej bli limiterad på Spelbörsen 
 • Tillgång till boostade spel på vanliga Betfair odds 
 • Spel på Betfair vanliga odds kostar ingen kommissionsavgift 
 • Betfair Exchange är ej till för nybörjare 

Först och främst, det är tydligt att spelbörsen hos Betfair har bästa oddsen, live bettingen är lite vassare och det är helt klart ett ställe där du kan öka dina vinster gentemot en vanlig bettingsida. Man får bilden av att allt egentligen är bättre på “börsen” – förutom att det kan vara krångligt att förstå. Å andra sidan så har odds delen på Betfair också bra ordning på live bettingen, oddsen är höga och det enorma utbud av boostade odds höjer betyget.

“Vi anser att alla kan spela på spelbörsen och alla kan spela på vanliga odds, men vi skulle nog rekommendera att man startar på vanliga odds och sedan sakta men säkert jobbar mot en djupare kunskap av “börsen” och därefter byter till den på heltid.”

Spelbörsen är helt klart det stället där du har flest fördelar – men kunskap krävs och då blir vanliga odds delen enklare för nya spelare.

⚽ Betfair Sportsbook

Betfair har ett enormt utbud av oddsspel på ett stort antal sporter, vilket är perfekt till din Betfair Bonus. De sporter som man inte kan spela på hos Betfair finns inte att spela på hos andra spelsidor heller. Här är man specialister på sporter som fotboll och hästkapplöpning, där man kan finna oddsspel över hela världen. Deras populära ambassadör Paul Nicholls finns på sajten med ett gäng kortfilmer, för dig som är intresserad av just hästkapplöpning. Med en karriär på hästryggen bakom sig, har denna elittränare visat sig vara väldigt populär bland Betfairs spelare. Dagligen kan du ta del utav hans tips och historia både i skriftform som på video. Perfekt för dig som gillar den typen av sport att spela på. Man kan även spela på lite udda sporter som exempelvis snooker, dart och schack hos Betfair. Utöver det så erbjuder man självfallet även oddsspel på de vanligaste sporterna, så som:

Det finns även möjlighet att spela på virtuella sporter hos Betfair, till exempel på fotboll och hästkapplöpning. Här kan man även spela på börsmarknaden, där man finner ett mycket bra utbud för den intresserade spelaren. Som att inte detta vore nog, finns även oddsspel på kulturella evenemang som Melodifestivalen, Nobelpriset, Oscarsgalan, såpoperor och politiska val.

📡 Betfair Livebetting

Hos Betfair så kan man förstås även spela på pågående matcher under livebetting. Här finns ett stort antal sporter som fotboll, ishockey, amerikansk fotboll, basket, tennis, handboll, volleyboll och andra aktuella sportevenemang. Det finns möjlighet att spela på många olika varianter som exempelvis nästa målskytt men även vinnare och resultat. Det gör att man kan lägga spel på pågående matcher allt eftersom man ser hur matchen utvecklas. På så sätt kan du öka dina vinstchanser hos Betfair, vilket är precis den spänning man är ute efter.

För att livebetta måste du gå till Betfair login och skaffa ett konto vilket är väldigt simpelt. Därefter väljer du även att spela med Betfair bonus för att på så sätt få en extra bra start på sidan.

🎰 Betfair Casino

Utöver det trevliga utbudet när det gäller Betfair odds, finns även ett stort utbud av övriga online-spel också. Kategorierna casino, live casino och arcade, är alla fulla av spännande spel, och extra kul blir det med Betfair bonus. Oavsett vad för spel du är ute efter borde du ge Betfair en chans, för här finns något till alla. Nedan finner du ett gäng av de olika speltyperna som bettingsidan erbjuder:

 • Slots
 • Poker
 • Roulette
 • Baccarat
 • Jackpots
 • BlackJack
 • Live casino
 • Casino Hold’Em
Betfair Bonus Casino

🎁 Betfair Bonusar

Betfair Exchange Bonus500 kr Återbetalning på Spelbörsen
Betfair Gratisspel Bonus100 kr Gratisspel på Odds

📞 Betfair Kundtjänst

Då Betfair satsar på svenska marknaden har man sett till att erbjuda svensktalande support en stor del av dygnet. Kundtjänstens personal svarar snabbt och kunnigt på frågor och löser eventuella uppstående problem. Det bästa av allt är att de är redo dygnet runt, varje dag på året. Svensktalande personal finns på plats mellan klockan 10:00 och 18:30, övrig tid får man hjälp på engelska.

betfair-casino

“Hos Betfair får man alltid hjälp av supporten – oavsett tid på dygnet.”

Man kan snabbt komma i kontakt med kundtjänsten genom Betfair live chat som finns på spelsidan eller per telefon. Det går även att skicka e-post till kundtjänsten där man också får svar fort, oftast inom ett par timmar. På bettingsidan finns det även mycket information där man kan finna svar på de vanligaste frågorna. Allt från Betfair bonus till tekniska problem, regler och kontoinställningar finns att läsa om.

🟡🟡🟡 Betfair Sammanfattning

Betfair sport är en av världens största bettingsidor när det gäller odds bonusar, spelutbud och hög kvalitet. Här finns massa spel att grotta ner sig i, vilket betyder att man kan erbjuda alla spelare ett stort underhållningsvärde. Med sitt goda rykte erbjuder Betfair sportsbook, slots, poker, bingo, bordsspel och mycket mer därtill. På så sätt får man en ypperligt härlig start när man hugger in på sin Betfair bonus på 100%.

“Det känns lyxigt att spela på odds hos Betfair.”

Det som är extra lyxigt med Betfair betting bonus är att omsättningskraven är låga – precis som vi gillar det! Detta leder till att Betfair överlag är en bettingsida vi varmt rekommenderar, dock hade vi uppskattat lite generösare öppettider för svensktalande support. Dock är det bara en petitess när det gäller betyget på Betfair, denna bettingsida förtjänar sitt goda rykte. Extra bra passar Betfair till dig som är van spelare sedan innan och föredrar stora, välfyllda bettingsidor.

Hämta Betfair Bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

100 kr Gratisspel

Hämta Betfair Bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller