Betfair bonus

Bettingsidor/Betfair
Betfair logo
 • Högst odds på nästan alla större ligor

 • 1000 kr bonus med riktigt bra villkor

 • Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

 • Bonus: 100% upp till 1000 kr

 • Om. krav: 4x belopp, min. odds 1.6

 • Läs mer om Betfair bonus

Till Betfair

Betfair bonus:

Ta del av vår exklusiva bonus hos Betfair som är på hela 100% upp till 1000 kr.

 • Klicka på den gröna knappen “Till Betfair” och registrera ett konto.

 • Öppna ett konto med koden ZSKACJ och gör en insättning på minst 100 kr.

 • Maxbonus är 1000 kr (sätt in 1000 kr, få 2000 kr), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen.

Omsättningskrav

Betfair har ett omsättningskrav på sin bonus, vilket innebär att du måste spela för 4x beloppet till minsta odds 1.6.

 • Exempel:  Du sätter in 1000 kr och får totalt 2000 kr att spela för. Du behöver då omsätta (spela) för totalt 8000 kr innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. Varje spel måste ha minst 1.6 i odds för att det ska räknas mot omsättningskravet.

Hämta din bonus nu

Om Betfair

Betfair har under alla år varit ett spelbolag som värnat om sina spelare, som idag uppgår till över 3,5 miljoner spelare över hela världen. Man har alltid satt rättvisa odds, erbjudit bra bonusar, haft rättvisa omsättningskrav och hanterat alla kundfrågor på ett professionellt och rättvist sätt. Vid starten år 2000 så börjande man erbjuda sina spelare oddsspel men med åren så har spelutbudet ökat och idag så kan man erbjuda sina spelare alla typer av onlinespel på nätet.

År 2011 så gick man samman med en annan spelgigant på marknaden, Paddy Power, och detta medförde att man idag är världens största spelbolag, även på Internet. Dock så har man valt att fortsätta använda sina respektive varumärken då dessa är väl inarbetade på marknaden och även är förknippade med ett gott rykte och spelbolag som erbjuder sina spelare en hög kvalité.

Det är det maltesiska företaget Betfair Entertainment Ltd som äger och driver Betfair. Det företaget är sedan år 2011 ett dotterbolag till Paddy Power Betfair plc, som också driver spelsidan Paddy Power. Betfair erbjuder spel under ett flertal olika spellicenser som bland annat är utfärdade på Malta, Gibraltar och i England. Det betyder att svenska spelare inte behöver betala skatt på de vinster som de vinner hos Betfair.

Fördelar med Betfair

 • En stor och pålitlig spelsida
 • Svensk spelmiljö, information på svenska och en svensk kundtjänst
 • Bra välkomstbonus med mycket bra omsättningskrav
 • Ett enormt stort spelutbud
 • Bra odds och riktigt bra spelbörs

Betfair i mobilen

För spelare som väljer att spela med mobila enheter så kan man lägga oddsspel eller följa pågående matcher direkt i webbläsaren på de mobila enheter som har stöd för iOS eller Android. Det finns även en app som man kan ladda ned och installera på sin mobila enhet som ger en fullständigt optimal spelmiljö i mobila enheter men där man även får en bättre översikt och tillgång till fler funktioner.

Spelutbud

Betfair har ett enormt utbud av oddsspel på ett stort antal sporter. De sporter som man inte kan spela på hos Betfair finns inte att spela på hos andra spelsidor heller. Man är specialister på sporter som fotboll och hästkapplöpning, där man kan finna oddsspel över hela världen. Utöver det så erbjuder man även oddsspel på de vanligaste sporterna som basket, handboll, volleyboll, tennis, badminton, golf, ishockey, friidrott, vintersporter, motorsport och kampsport. Man kan även spela på lite udda sporter som exempelvis snooker, dart och schack hos Betfair.

Det finns även möjlighet att spela på virtuella sporter hos Betfair där man kan spela på fotboll och hästkapplöpning. Här kan man även spela på börsmarknaden, där man finner ett mycket bra utbud. Det finns även möjlighet att lägga oddsspel på olika kulturella evenemang som exempelvis melodifestivalen, nobelpriset, Oscarsgalan, såpoperor och politiska val.

Livebetting

Hos Betfair så kan man förstås även spela på pågående matcher under livebetting. Här finner man ett bra urval av sporter som bland annat fotboll, ishockey, amerikansk fotboll, basket, tennis, handboll, volleyboll och en hel del andra aktuella sportevenemang. Det finns möjlighet att spela på många olika varianter som exempelvis nästa målskytt men även vinnare och resultat. Det gör att man kan lägga spel på pågående matcher allt eftersom man ser hur matchen utvecklar sig och därmed öka sina vinstchanser.

Insättning, uttag och kundtjänst

För insättningar och uttag till sin spelkassa hos Betfair så finns ett stort antal betalningsmetoder som man kan använda sig av. Här finner man bland annat betalningsalternativen Skrill, Neteller, PayPal, banköverföringar, VISA och MasterCard. Betfair är snabba på att göra utbetalningar i samband med en uttagsbegäran och oftast är pengarna utbetalda inom 24 timmar.

Då Betfair vänder sig till den svenska spelmarknaden så erbjuder man även sina svenska spelare svensktalande personal på kundtjänsten som snabbt och kunnigt svarar på frågor eller hanterar eventuellt uppkomna problem. Kundtjänsten har öppet alla dagar, dygnet runt. Svensktalande personal finns på plants alla dagar mellan klockan 10:00 och 18:30, övrig tid så får man hjälp av engelsktalande personal. Man kan snabbt komma i kontakt med kundtjänsten genom den livechatt som finns på spelsidan eller per telefon. Det går även at skicka e-post till kundtjänsten, där man oftast får svar inom ett par timmar. På spelsidan så finns det även mycket information där man kan finna svar på de vanligaste frågorna.

Betfair sammanfattning

Betfair sport är en världens största spelsida med ett mycket gott rykte som erbjuder spel på ett flertal olika spelkategorier som exempelvis odds, casino, poker och bingo, vilket gör att man kan erbjuda alla typer av spelare ett stort underhållningsvärde. Som ny spelare så får man en välkomstbonus på 100 procent på ett belopp upp till 1000 kronor samtidigt som omsättningskravet för bonusen är mycket bra.

Betfair sport erbjuder en svensk spelmiljö och svensktalande personal på kundtjänsten. Tyvärr så finns dessa bara där mellan 10:00 och 19:00 varje dag så övrig tid så får man hjälp av engelsktalande personal.

Betfair sport är en mycket bra spelsida som definitivt är värt ett besök dock så lämpar sig inte bettingsidan för nybörjare då den kan upplevas vara lite rörig då den är så stor.