Smarkets Bonus

Hem » Smarkets Bonus
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

  • Sätt in 200 kr – få tillbaka 100 kr om du förlorar
  • Spelbörs Betting med Trustly
  • Läs mer om Smarkets

Smarkets Bonus

Ta del av en bonus hos Smarkets. Anmäl dig till välkomsterbjudandet för sport och få 100 kr extra att spela för.

 • Klicka på den gröna knappen “Hämta Smarkets Bonus”
 • Registrera med Trustly och spela utan registrering
 • Välj sport bonusen och gör en insättning på minst 200 kr
 • Smarkets återbetalar de första 100 kr du förlorar, i kontanter

📝 Smarkets Bonus Omsättningskrav

Efter registrering måste en första insättning på minst 200 kr göras för att kvalificera till erbjudandet. De första 100 kr som går förlorade återbetalas helt utan omsättningskrav. Spel måste vara placerade och gått med förlust inom sextio dagar från första insättningen. Endast insättningar med Trustly och betalkort är berättigade denna Smarkets Bonus.

Exempel: Du sätter in 200 kr med Trustly och lägger två spel för 100 kr vardera. Det ena spelet vinner du och det andra går med förlust. Det spelet som går med förlust betalas tillbaka till dig, med 100 kr i kontanter som är helt utan omsättningskrav.

Vanliga Frågor om Smarkets

Det bästa med Smarkets är att man alltid får ta del av de bästa oddsen eftersom att det är ett spelbörs spelbolag. Utbudet är också en fördel då det är väldigt brett med ligor från hela världen och sajten inger en väldigt professionell känsla – med procentuell statistik, grafer och annat som gör att det känns seriöst rakt igenom.

Ett spelbörs spelbolag är mer likt en investeringsplattform än en bettingsida. Här tas betting lite mer seriöst än en vanlig sajt och varje placerat bet ses mer som en investering. När man ska “investera” i odds krävs de bästa oddsen på marknaden – detta erbjuder spelbörser. Istället för att ett spelbolag sätter sina egna odds så är det spelarna själva som erbjuder oddsen och tar risken.

Smarkets erbjuder flera betalningsmetoder. Den populäraste metoden som bettingsidan erbjuder till sina kunder är Trustly. Med Trustly måste dock kunder sätta in minst 300 kr för att kunna använda sig av det. Sajten erbjuder också betalkort som Visa och MasterCard, samt flera stora internet plånböcker som Skrill och Neteller.

Smarkets erbjuder bästa oddsen på marknaden. Varför? De sätter inte sina egna odds utan tar istället ut en kommission på lagda spel och låter kunder betta mot varandra. Kunder erbjuder eller väljer att spela på andra kunders odds: backa eller boka. Detta gör att sajten Smarkets i sig inte riskerar förluster, det är spelare som tar riskerna. Därav erbjuds marknadens bästa odds och bettingsidan gör vinst på en 2% kommission.

Ja det finns en Smarkets bonus. Denna insättningsbonus består utav 100 kr i återbetalning efter att första spelet placerats på sajten. För att motta Smarkets bonus så krävs en insättning på minst 200 kr – sen återfås 100 kr utan omsättningskrav efter första rättade spelet.

Den absolut största spelbörsen i världen kallas Betfair Exchange och omsätter miljarder. Betfair som sajt erbjuder också saker som casino och vanliga betting odds – något Smarkets inte gör. Smarkets är splitternya på svenska marknaden och har en riktigt fin sida, men Betfair Spelbörs är i dagsläget snäppet vassare enligt oss. Dock finns det en Smarkets bonus och det höjer betyget.

Ja, Smarkets är ett tryggt spelbolag. Sajten har alla svenska licenser för att vara godkända för spel i Sverige och betalar 18% skatt till den svenska regeringen. Man kan också enkelt stänga av sig vid behov, samt kontrollera tids-, insättnings- och förlustgränser via inställningar på sitt eget konto.

Den stora fördelen hos sajten är att Smarkets har bästa oddsen på marknaden på grund av sin Spelbörs. Sajten erbjuder också en insättningsbonus och är ett överlag spännande alternativ som är lite annorlunda. Största nackdelen är att det kan vara lite krångligt att förstå hur sajten fungerar till en början, men man lär sig tillslut.

Smarkets Spelbörs Recension

Smarkets är ett brittiskt företag som har sin bas i London och är en av alla nya bettingsidor på den svenska spelmarknaden. Det är ett så kallat spelbörs spelbolag – något som är ett måste för alla seriösa spelare. Smarkets gör hela processen seriös, enkel att förstå och väldigt attraktiv för kunder som vill kunna ta vara på de bästa oddsen. Ser man till den funktionen (att erbjuda bästa odds), då är Smarkets en av Sveriges bästa spelsajter.

“Smarkets själva erbjuder inga odds, utan tar istället ut en kommission på spelen som kunder själva erbjuder andra spelare – denna process kallas “betting exchange” och möjliggör bästa oddsen på marknaden.”

Smarkets sajt ser väldigt proffesionell ut och påminner mycket om en sida där man investerar pengar, inte gamblar. Utbudet och funktionerna kanske inte riktigt kan mäta sig med Betfair Exchange, men detta är absolut ett fullgott alternativ och en riktig utmanare mot de stora sajterna. Och du, den kommissionen som Smarkets tar ut är enbart 2% – det är en riktigt schysst deal. 

👉🏼 Så Skapar Du Ett Konto Hos Smarkets

Smarkets är ingen bettingsida där du kan göra betting utan registrering – här krävs en ordentlig registrering för att få tillgång till de bästa oddsen på marknaden. Det finns två alternativ vid sign-up: antingen bekräftar du med BankID (enbart för svenskar), eller så fyller du i email och lösenord. Notera att man måste fylla i uppgifter om sig själv oavsett variant.

För att skapa ett konto så går du till Smarkets hemsida och sen är det bara att följa fem stegen listade nedan: 

 • Gå till Smarkets.com 
 • Tryck på den gröna knappen “SKAPA KONTO” 
 • Skapa konto med mail/lösenord eller använd BankID och tryck “FORTSÄTT”
 • Fyll i dina personuppgifter som adress och dylikt 
 • Nu ska du ha fått mail för att bekräfta kontot och sen är det klart 

Dessvärre är det så att Smarkets kräver verifierande dokument för att du ska kunna spela vidare efter registreringen. Eftersom att detta är en väldigt seriös bettingsida där varje spel mer ses som en investering på aktiemarknaden, så måste dokument skickas in. Men oroa dig inte, processen är supersnabb och så fort du skickat in dokumenten så blir de godkända på nolltid. På fliken “inställningar” ser du en flik som heter “verifiering”, dit går du.

⭐ Fördelar med Smarkets Betting Exchange

Fördelarna med att spela på ett så kallat spelbörs spelbolag är många om man jämför med en av alla vanliga bettingsidor. Smarkets gör hela processen väldigt enkel och det finns väldigt få nackdelar med att faktiskt använda sig av deras spelbörs. Vilka är då de största fördelarna med denna betting exchange? Nedan listar vi detta.

➡ Fördelarna med Smarkets Spelbörs

 • Fast och låg kommission – enbart 2%
 • Bästa oddsen på marknaden
 • Trygg och säker registrering samt verifiering
 • Ett av marknadens största spelutbud
 • Kombinationer är möjliga
 • Riktigt bra livebetting
 • Vassa verktyg för att öka chans till vinst


⚽️ Vad är en Spelbörs / Betting Exchange?

En Spelbörs, eller Betting Exchange som det heter på engelska, är väldigt annorlunda gentemot ett vanligt spelbolag med svensk licens. Här kan kunder erbjuda sina egna odds till andra spelare och de kan även satsa pengar på odds som är satta själva av spelare – något som gör att priserna (oddsen) är mycket högre än vanliga spelbolag. Det kallas också en rättvis marknad, för oddsen som erbjuds är nästintill 100% – medans andra bolag tar ut flera procents värde ur oddsen för att tjäna pengar.

Smarkets spelbörsen tar ut kommissionsavgift på marknadsledande 2% – det är en otroligt bra deal för spelare som söker bästa oddsen och spelvärdet. Spelbolaget själva skapar egentligen inga odds utan lever fullt ut på denna avgift som tas ut på vinnande spel, det gör att sajten tekniskt sett ligger ute med 0% risk och det är en väldigt hållbar affärsidé.

“Om du som spelare vill förstå och spela på en spelbörs så enkelt som möjligt så måste man lära sig två saker: backa och boka.”

Antingen använder man sig av den gröna knappen med texten “backa”. Detta är ett så kallat back-spel, du tror alltså på det resultatet. Väljer du att backa Arsenal, då måste laget vinna för att spelet ska gå in. Det andra alternativet som är representerat i oddsen som visas i blå ruta på smarkets heter boka, eller ett lay-spel. Väljer du det alternativet tror du inte att Arsenal vinner – spelet är alltså oavgjort eller vinst för motståndarlaget.📱 Smarkets i Mobilen

Smarkets har en smidig och enkel mobilversion där du också får tillgång till de bästa oddsen som finns att hitta. Antingen går man till sajten direkt via webbläsaren i mobilen, eller så besöker man Appstore och laddar ner deras högfunktionella app, något som är kostnadsfritt.

“Appen finns tillgänglig både för Samsung och Iphone, så det passar i stort sett alla mobiler.”

Allting fungerar precis lika bra på mobilen som det gör på en dator. Dock kan det bli lite svårare att se statistik och alla grafer med hur oddsen rör sig, för överblicken blir inte riktigt lika bra. Vi rekommenderar att man tar några minuter och faktiskt laddar ned appen, då blir själva inloggningen mycket lättare varje gång du ska investera. 

Smarkets med BankID

En av de populäraste metoderna att bli medlem på samt göra transaktioner via, är med sitt BankID. Därför erbjuder Smarkets oss svenska spelare att använda oss av BankID registrering för att senare kunna göra insättningar och uttag med Trustly. Detta är idag den populäraste metoden på svenska bettingsidor.

🤑 Insättningar & Uttag

När det kommer till att sätta in och ta ut pengar på denna spelbörs, då är Trustly regerande konung. Har man inte tillgång till att betta med BankID och Trustly, då finns även flera online-plånböcker som Skrill och Neteller, eller så kan man bruka betalkort. Notera dock att om man ska göra insättning med Trustly, då är minsta insättning 300 kr – det är lite negativt då vi vanligtvis ser 100 kr som limit. Nedan följer alla metoder som erbjuds. 

Betalningsmetoder för Insättning/Uttag på Smarkets: 

 • Trustly (snabba uttag) 
 • Visa 
 • MasterCard 
 • Skrill 
 • Neteller 

📞 Kundtjänst

Smarkets kundtjänst är helt klart bland den bästa på marknaden och alla kunder erbjuds hela fyra olika alternativ till kontakt med sajten. Smarkets tar sin kundtjänst väldigt seriöst och gör sitt yttersta för att framstå som så professionella som möjligt. Likaså gäller betalningar. Hos Smarkets måste man verifiera sina betalningsdokument för att kunna använda sig av insättningar och snabba uttag, detta för att inget ska kunna gå snett. Trygghet, säkerhet och professionalitet är prioriterat här och det märks tydligt. Man kan välja att skicka ett meddelande på Twitter för tekniska problem, ringa upp företaget direkt i London, skicka ett mail som besvaras 24/7, eller så loggar man in på sitt konto och hoppar in på chatten. Nedan följer all viktig information kring kundtjänst på Smarkets. 

 Kundtjänst för eventuella problem på Smarkets: 

 • Telefon: +44 207 617 7413 (09:00-00:00) 
 • Twitter: @SmarketsTech (dygnet runt) 
 • Email: [email protected] (dygnet runt)
 • Livechat: Inloggade kunder enbart (dygnet runt)

Smarkets Betting

Spelutbudet hos Smarkets är väldigt bra om man jämför med andra spelbörser. Bland de sporter som erbjuds så stoltserar sig sajten som experter på politik, aktuella frågor, hästar, tennis och fotboll – men sportevenemangen som erbjuds är mycket bredare än så.

“Alla Smarkets kunder kan också spela på saker som TV-underhållning, basket, amerikanska sporter, ishockey, handboll, schack, cricket och mycket, mycket mer.”

Det är framförallt unikt att kunna betta på saker som underhållning, politik och aktuella frågor, där den sistnämnda erbjuder odds på saker som kommer publik på alla arenorna innan 2022 och så vidare. Ett riktigt bra utbud av sportevenemang! 

Det är inte bara evenemangen som är bra – själva marknaderna på matcherna är också mycket bredare än vad som egentligen behövs hos en spelbörs. På varje match erbjuds spel på poäng, vinst, asian handicap, resultat, över/under, hörnor, kort samt mycket mer. Nedan listar vi vad som enligt oss är de största fördelarna med spelutbudet på Smarkets.

⭐️ Smarkets Spelutbud – Största Fördelarna

 • Unika odds som bland annat betting på pandemi och händelser 
 • Väldigt bra livebetting med mycket statistik tillgänglig 
 • Bästa oddsen på marknaden på alla sporter 
 • Stort utbud av olika marknader på sporterna 
 • Enkelt att bevaka odds via Quick Links och Bevakningslistan

Eftersom att Smarkets är ett spelbörs spelbolag så tjänar egentligen inte sajten något extra på att spelare förlorar pengar, de tar istället ut en kommission (2%) på spelen, något som gör att Smarkets mer än gärna ser att kunderna tjänar stora pengar på betting. Därför erbjuds flera vassa funktioner.

“Det finns en flik som heter “bevakningslista” i det vänstra hörnet, där samlas alla odds som du stjärnmärkt.”

Detta gör att spelare kan ha bra koll på de matcher man har tankarna på och vill följa. Man kan också använda sig av funktionen Quick Links i vänstra hörnet. De sporter som kunder väljer att stjärnmärka kan därav hittas superenkelt när man vill kika på vad som erbjuds i just din favoritsport för dagen. Sist men inte minst erbjuder spelbolaget flera verktyg för att se live statistik och hur oddsen rör på sig – något som kan öka chanserna till vinst

✨ Spelbörs – Du Själv Kan Erbjuda Egna Odds 

Eftersom att Smarkets erbjuder exchange betting så kan spelarna själva sätta sina egna odds på sidan. Dessa odds kommer erbjudas till andra spelare på sajten och detta kan vara ett lukrativt sätt att spela på – men också riskfyllt. Du själv kan erbjuda egna odds, något som gör att du eventuellt har stor exponering beroende på vilket odds du väljer – då kan Smarkets odds bonus vara bra att ta så du inte riskerar egna pengar första gången.

“När du skapar ett odds hos Smarkets så kommer oddset publiceras och blir aktivt om någon annan spelare på marknaden “matchar” ditt spel.”

Alltså har du skapat ett eget odds till 2.0 på att Arsenal vinner en match – då blir det först aktivt om en spelare väljer att boka det (gå emot) och matchar summan. Samma gäller om du gör tvärt om, alltså spelar på att Arsenal inte vinner och någon backar det (tror på vinst).

Att sätta egna odds på Smarkets är ganska enkelt, men borde göras med stor försiktighet. Du kan inte erbjuda vilka odds som helst, utan har vissa riktlinjer att följa – för säkerheten. Annars hade någon till exempel kunnat hacka ditt konto och erbjudit 2000 gånger insatsen på att odds som inte är värt något. Nedan går vi igenom steg för steg exakt hur just du kan skapa och tjäna pengar på dina egna odds. 

 Smarkets Spelbörs – Så Här Sätter Du Egna Odds:

 1. Välj den gröna (backa) eller blå rutan (boka) beroende på vad för odds du vill skapa.
 2. Välj storlek på oddset genom att justera pilarna i boxen eller skriv in oddset manuellt.
 3. Välj din insats och tryck “placera spel”.
 4. Om ditt odds blir matchat blir du notifierad – nu har du skapat ditt alldeles egna odds.

⚽️ Spelbörs vs. Vanliga Odds: En jämförelse

Ett spelbörs spelbolag må verka svårt att förstå fullt ut, men det är absolut inte så krångligt som det verkar. Kunder är mer vana med betting utan konto hos alla nya bettingsidor och utforskar hellre vanliga odds – men det finns ett enormt värde i spelbörser. På spelbörser erbjuds kunder alltid bästa oddsen på marknaden och det är egentligen det som verkligen betyder något när det kommer till betting, då detta är en av få fördelar som en spelare har.

“På en spelbörs måste man lära sig två saker: boka och backa.”

Om man bokar ett spel då tror man att något inte inträffar och om man backar ett spel tror man på det. Den stora nackdelen med spelbörs är att folk tror det är krångel och problem – så är inte fallet.

Å andra sidan så kan vanliga bettingsidor med vanliga odds erbjuda en rad andra saker som en spelbörs inte har. Vanliga spelbolag kan erbjuda bonusar i större utsträckning, de kan erbjuda boostade odds och specialare samt att man kan kombinera liveodds och bygga egna spel. Så det finns många skillnader och fördelar år båda hållen. Nedan listar vi och jämför de stora skillnaderna mellan spelbörs och vanliga odds. 

Spelbörs vs. Odds – Detta är Största Skillnaderna:

 • Vanliga odds har BetBuilder, special- och boostade odds – ej spelbörsen.
 • Spelbörsen har de bästa oddsen på marknaden – det har inte vanliga odds.
 • En betting exchange är inte till för nybörjare – det är vanliga odds. 
 • Spel på vanliga odds kräver ingen kommissionsavgift – det gör spelbörsen.
 • På vanliga odds kan du bli limiterad – detta sker ej på spelbörsen.


🔥 Smarkets Livebetting

Livebetting på så kallade spelbörs spelbolag brukar vara ganska limiterad och med få alternativ – det är inte fallet hos Smarkets. Här kan du spela på fotboll, politik, tennis, boxning, mma, cricket, ishockey, basket och mycket mer – live direkt under eventet. Marknaderna som erbjuds är också breda, med saker som hörnor, mål, kort, poäng och resultat tillgängliga under evenemangen.

“Livebettingen är självklart något mer begränsad än vad en vanlig bettingsida skulle ha och det finns inga spelbyggare-funktioner och liknande på Smarkets Live, men å andra sidan finns bästa oddsen på marknaden.”

Det är enkelt att navigera till livebettingen genom att trycka på knappen “live”. På varje match kan du se avancerad statistik och grafer för vad som skett och borde ske – något som är till stor hjälp för att vinna mer pengar. Livebettingen hos Smarkets har snabba utbetalningar, flera bra verktyg och höga odds – enligt oss är det världsklass.

✅ Smarkets Sammanfattning

För att så enkelt som möjligt sammanfatta Smarkets Spelbörs kan man säga så här: spelare får tillgång till bästa oddsen på marknaden om de vill, men det krävs också att man tar sig lite tid och lär sig mer kring hur en spelbörs fungerar. Att spela på en spelbörs är i ärlighetens namn lite krångligare än vanliga odds och det är kanske en uppoffring man som kund får göra för att få ut maximalt spelvärde. I övrigt så är utbudet som denna sajten erbjuder förvånansvärt bra och livebettingen är minst lika bra som en vanlig bettingsida, trots att detta är en exchange.

“Något man tydligt märker är också alla hjälpmedel man får ta del av, som grafer, statistik och vart oddset är påväg.”

Det är tydligt att spelbolaget inte tjänar på att spelare förlorar pengar utan går med vinst oavsett – något som leder till att sajten istället försöker utbilda och förbättra sina spelare. Det finns också en Smarkets bonus som är en hundring cashback bonus utan omsättning – stort plus där! 

Kundtjänsten är magisk och hjälp finns alltid att få, men själva svenska integrationen på hemsidan borde jobbas lite på. Sajten känns lite “google translate-aktig” och det finns ingen FAQ där frågor besvaras på svenska (läs våran istället). Smarkets spelbörs kanske inte är lika vass som Betfair spelbörs – men är alltjämt en riktig uppstickare med unika funktioner som kan utmana. Vi rekommenderar alla våra läsare att prova på denna pärla!

🎁 Smarkets Bonus 2022

Smarkets bonus gäller endast nya spelare som först gjort en insättning på lägst 200 svenska kronor. Ifall deras kvalificerade odds i Smarkets går med förlust täcker spelbolaget den med 100 kronor i form av bonus. Smarkets bonus gäller en gång per spelare och hushåll. Spelarna måste vara bosatta i Sverige.

KEY T&C:

 1. Denna kampanj är endast tillgänglig för spelare som är bosatta i Sverige, är 18 år eller äldre och som öppnar ett konto hos Smarkets.
 2. När bonusen är insatt på ditt konto kommer förluster att bli återbetalade i kontanter upp till bonussumman.
 3. Du måste göra en första insättning på minst 200 kr i en enskild överföring via kontokort, banköverföring eller via Trustly för att vara berättigad återbetalningen.
 4. Bets måste vara placerade och gått med förlust inom sextio dagar från första insättningen. Oanvända bonuskrediter upphör efter denna period.
 5. Medlemmar som använder Skrill, Neteller eller virtuella/förbetalda kort är inte kvalificerade för denna kampanj.
 6. Välkomsterbjudandet är strikt begränsat till ett per individ, familj, adress, e-post adress, kontonummer och delade datorer.
 7. Denna kampanj kan inte användas i samband med något annat välkomsterbjudande.
 8. Smarkets förbehåller sig rättigheterna att utesluta, upphäva och/eller begränsa erbjudandet till vissa kunder.
 9. Smarkets standardvillkor för kampanjer tillämpas.