Smarkets Bonus

Hämta Bonus på 100 kr

Sätt in 200 kr – Få första 100 kr du förlorar tillbaka

Utan omsättningskrav

 • Generös betting bonus

 • Stort utbud av spel

 • Läs mer om Smarkets

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Smarkets Bonus

Smarkets bonus gäller endast nya spelare som först gjort en insättning på lägst 200 svenska kronor. Ifall deras kvalificerade odds i Smarkets går med förlust täcker spelbolaget den med 100 kronor i form av bonus. Smarkets bonus gäller en gång per spelare och hushåll. Spelarna måste vara bosatta i Sverige.

KEY T&C: Denna kampanj är endast tillgänglig för spelare som är bosatta i Sverige, är 18 år eller äldre och som öppnar ett konto hos Smarkets mellan 00:00 BST den 1:a juni 2020 och 23:59 GMT den 31:a December 2020. 2. När bonusen är insatt på ditt konto kommer förluster att bli återbetalade i kontanter upp till bonussumman. 3. Du måste göra en första insättning på minst 200 kr i en enskild överföring via kontokort, banköverföring eller via Trustly för att vara berättigad återbetalningen. 4. Bets måste vara placerade och gått med förlust inom sextio dagar från första insättningen. Oanvända bonuskrediter upphör efter denna period. 5. Medlemmar som använder Skrill, Neteller eller virtuella/förbetalda kort är inte kvalificerade för denna kampanj. 6. Välkomsterbjudandet är strikt begränsat till ett per individ, familj, adress, e-post adress, kontonummer och delade datorer. 7. Denna kampanj kan inte användas i samband med något annat välkomsterbjudande. 8. Smarkets förbehåller sig rättigheterna att utesluta, upphäva och/eller begränsa erbjudandet till vissa kunder. 9. Smarkets standardvillkor för kampanjer tillämpas.

Om Smarkets Spelbörs

Smarkets är ett spelbolag som endast erbjuder betting både inom sport, underhållning och politik. Utbudet av odds är stort och plattformen har en enkel design som gör den lätt att navigera runt i. Om du först öppnar sajten ser du sportkategorierna för Smarkets odds till vänster och utvalda oddsalternativ i mitten. I högra hörnan finns knappar för logg in eller registrering. Med sin svarta bakgrund och kritvita bokstäver ger Smarkets dig chansen att få en bra överskådlighet och hitta snabbt rätt odds i plattformen.Smarkets Bonus

Det som egentligen skiljer Smarkets från övriga spelbolag är att den är uppbyggd som en spelbörs. Exakt vad begreppet betyder finns att läsa lite längre ner.

Så Skapar Du Ett Konto hos Smarkets

För att kunna spela i Smarkets måste du först och främst skapa ett konto online. Registreringsprocessen har tre steg och går till så här:

 • Gå in på Smarkets betting exchange hemsida
 • Tryck på fliken Registrera mig placerad i högra hörnan
 • Skriv in din e-postadress
 • Välj lösenord och bekräfta den
 • Skriv in ditt födelsedatum
 • Ange kampanjkod om du har en sådan för Smarkets odds
 • Ange personnummer och betalningsmetod
 • Gör en insättning

Fördelar med Smarkets Betting Exchange

Vilka är fördelarna med att spela på Smarkets betting exchange? Här listar vi några viktiga sådana:

          Du spelar inte mot plattformen utan mot en annan spelare

          Fast och låg kommission

          Säkra betalningar

          Bra utbud av livestreaming och vanliga odds

Vad är en spelbörs / Betting Exchange?

Betting exchange är ett engelskt begrepp och översätts som spelbörs på svenska. Spelbörsen är en digital plattform för betting och skiljer sig mycket från de vanliga sådana. Istället för att lägga odds mot spelbolagets egna sådana, sätts dessa gent emot spelarna. Smarkets betting exchange fungerar exakt på det sättet. I det här fallet agerar spelbolaget endast som mellanhand olika spelare emellan. För Smarkets betting exchange spelar det till exempelvis ingen roll hur en match eller spel kommer att sluta då det inte har gjort egna odds.  Som spelare i spelbörsen behöver du bara välja vilken motspelare du vill satsa mot och sedan lägga dina odds.

Den största fördelen med spelbörsen är att de erbjuder lägre kommissionsnivåer jämfört med traditionella spelbolag.

Smarkets i mobilen

Självklart, går det bra att satsa på Smarkets odds via mobilen. Förvänta dig samma bildkvalité och utbud som på datorn. Spelarna behöver först och främst ladda ner en app för att logga in. Den finns tillgänglig både för iOs och Android då dessa kan laddas ner från AppStore, eller Android APK. Smarkets apparna är gratis. Det är lätt att hantera sina odds via mobilen eller surfplattan tack vare den användarvänliga designen.

Spelutbud hos Smarkets

Du får en överblick av Smarkets odds genom att titta på listan av olika sporgenrer placerad på vänster sida. Bland sporterna hittar du följande: amerikansk fotboll, basebal, golf och basket. Ifall du gillar golf, hästkapplöpning eller boxning hittar du sådana alternativ också. 

TV och underhållning är en intressant variant för dig som inte gillar sportodds. 

Det går även bra att göra betting på politik eller underhållning. Några roliga exempel där är att lägga odds på vem som kommer att vinna nästa USA val eller ifall TikTok kommer att förbjudas eller inte.

Ifall du har någon favoritsport eller odds kan du lägga den i en egen bevakningslista som uppdateras kontinuerligt.

Smarkets har för tillfället en fast avgift på 2% oberoende av vad du satsar på. Som det nämndes tidigare läggs oddsen mot en annan spelare och inte mot Smarkets självt.

Smarkets Live

Live betting I Smarkets har fått en egen kategori. De populäraste oddsen med live streaming anges vara tennis, ishockey och e-sporter som har fått en egen avdelning. För övrigt finns det möjlighet till live betting i alla sporter giltiga för vanliga odds, nämligen: amerikansk fotboll, australiensisk fotboll, baseboll, basket, boxning, cricket, tennis, cykling, dart, e-sport, golf, hästkapplöpning, grayhound racing, ishockey, MMA, motorsporter, rugby, bordtennis och volleyboll.

Observera att live bettingen är något mer begränsad då det gäller endast när en match pågår. Den vanliga accepterar odds innan ett spel påbörjas. Återigen gäller det 2 % i fast avgift för Smarkets live odds likt de traditionella.

Smarkets Betting Bonus

Insättning, uttag och kundtjänst

Smarkets samarbetar med en stor variation av betalningsföretag. 

Här kan du betala med svenska kronor, norska kronor, danska kronor, eur och engelska pound. Det går bra att sköta dina transaktioner via: Neteller, Skrill, Trustly, Maestro, Visa, banköverföring och Mastercard. 

Insättningarna sker omdelbart och har följande betalningsavgränsningar:

Visa, Maestro, Mastercard, Neteller, Skrill, banköverföring, och Trustly.

Smarkets har infört följande gränser gällande utbetalningar:

– Visa, Maestro, Mastercard, Neteller, Skrill

–  Banköverföring

– Trustly

 Alla Smarkets uttag är avgiftsfria förutom banktransfern. Den har en avgift på 100 kronor per pengaöverföring.

Hur lång tid tar en transaktion är något väldigt viktigt. Här nedan är de förväntade väntetiderna för alla accepterade metoder hos Smarkets:

 

–          Banköverföring – 5 – 10 affärsdagar

–      Visa – 1-6 affärsdagar

–      Maestro- 1-6 affärsdagar

–          Mastercard/Eurocard- 1-6 affärsdagar

–      Neteller – 1-2 affärsdagar

–      Skrill – 1-2 affärsdagar

–      Trustly – 1-2 affärsdagar

Smarkets kan du kontakta via livechatt, mejl eller telefon. Livechatten är öppen 24/7 och tillgås endast av inloggade spelare. Mejl skickas till: support@smarkets.com. Det går även bra att kontakta dem via Twitter.

Det angivna telefonnumret är +44 207 617 7413 med öppettider från 09:00 till 00:00 varje dag. Smarkets är vänliga nog att informera om att det kan komma upp problem med telefonlinjen.

FAQ avdelningen är välskriven och ger bra och matnyttig information. Tyvärr finns det ingen svensk översättning på FAQ än.

Sammanfattning

Smarkets är ett spelbolag som erbjuder betting på sport och underhållning. Plattformen är uppbyggt som en spelbörs.

Spelbörsens motsvarighet på engelska heter exchange market och är ett koncept som blivit allt mer populärt på sista tiden. Skillnaden spelbörsen och traditionell betting emellan är att du lägger dina odds mot en annan spelare, inte mot spelbolaget självt. Smarkets agerar som en mellanhand vars främsta uppgift är att säkra in-, och utbetalningar. För att kunna spela i Smarkets måste du först och främst registrera dig.

Smarket bonus gäller endast nya spelare som är bosatta i Sverige och har gjort en insättning på minst 200 kronor. Om spelaren ifråga förlorat sin kvalitativa insats aktiverar spelbolaget sin Smarkets bonus. Den är på 100 kronor.

Sajten har en klassisk och lättillgänglig design. Med andra ord kommer du inte att ha några problem med att hitta runt bland sportkategorierna och de tillgängliga oddsen.

Smarkets utbud omfattar de flesta populära sporter såsom tennis, fotboll och ishockey. Det går även bra att satsa på underhållning och TV.

Insättningar och uttag kan göras via kreditkort, banköverföring, Skrill, Neteller och PayPal. Smarkets accepterar svenska kronor. Alla uttag är gratis förutom banköverföringen där det gäller en avgift på 100 kronor.

Kundtjänsten i Smarkets består av livechatt som har öppet 24/7, mejl och telefon. FAQ – del finns men den är endast på engelska.