PayPal är en trygg och säker betalningsmetod inom betting på nätet. PayPal är väldigt petiga med vilka spelbolag dom väljer att samarbeta med i spelbranschen så de bettingsidor med PayPal kan du verkligen lita på. Du kan som vanligt sätta in och ta ut pengar med PayPal helt kostnadsfritt och uttagen går vanligtvis på några timmar. Ta gärna del av våra exklusiva välkomstbonusar som enbart finns för våra besökare här på bettingsidor.se. Här är alla betting sidor med PayPal som betalningsmetod 2019.

Det här är PayPal

PayPal Holdings Inc. eller PayPal som det kallas i folkmun, är ett amerikansk företag som sysslar med betalningar på nätet, främst inom e-handel. PayPal grundades av bland annat Elon Musk och köptes sedan upp av Ebay år 2002 för 1.5 miljarder dollar. Under 2016 hade PayPal över 18000 anställda och omsatte hisnande 10 miljarder dollar som gör att dom räknas till ett av världens största företag inom it & teknik.

Betting med PayPal

Lyckligtvis är PayPal selektiv när det gäller bettingsidor som tillåter PayPal som betalningsalternativ. Det innebär att PayPal har ett spelbolag PayPal som insättningsmetod så kan du vara säker på att det är ett spelbolag som inte lurar sina spelare.

De flesta bettingsidor med PayPal är stora, och det innebär att dem även erbjuder ett stort utbud av odds och spel på till exempel fotboll, ishockey, Rugby, Bandy, MMA och mycket mer. Du kan som vanligt ta del av insättningsbonusar när du sätter in och tar ut pengar med PayPal.

Spela direkt med BankID

Blixtsnabba uttag

Strort utbud av odds

Spelbolag med PayPal

Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

 • Grym livebetting med stream & cash-out
 • Bygg din egna kupong & få högre odds
 • Läs mer om Betfair

Bet365 logo

upp till 1000 kr i spelkrediter

Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Världens största spelbolag
 • Vår absoluta favorit inom livebetting
 • Läs mer om Bet365

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Interwetten logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in ett valfritt belopp.

Omsättningskrav: x0

 • Tysk speljätte med över 20 år online
 • Unikt spelutbud med bra livebetting
 • Läs mer om Interwetten

Spelbolag och Insättningar med PayPal

PayPal är en mycket smidig insättningsmetod på våra svenska bettingsidor som är helt kostnadsfri att använda. Det finns inte så många bettingsidor med PayPal, och det är tack vare att PayPal är petiga med vilka spelsajter man väljer att samarbeta med. En insättning med PayPal sker direkt och du får in pengarna på ditt spelkonto så fort du genomfört din betalning. Här är några fördelar med att sätta in pengar med PayPal:

 • Insättningar med PayPal sker direkt
 • Bettingsidor som samarbetar med PayPal är trygga
 • Det är kostnadsfritt att sätta in pengar

Uttag med PayPal

När vi tittar på de bettingsidor som erbjuder PayPal som insättning så skriver alla att ska du ta ut pengar med PayPal så måste du ha satt in med samma metod. Så för att kunna ta ut pengar med PayPal så gäller det att du satte in pengar på ditt spelkonto med PayPal. Uttag är helt kostnadsfria med PayPal och det är en av de snabbaste uttagsmetoderna. Här är några fördelar med att använda PayPal vid uttag:

 • Det är kostnadsfritt att ta ut pengar
 • Normalt tar det endast några timmar vid uttag
 • Hög trygghetsfaktor och säker IT-teknik

Som du kan läsa ovan så tar det normalt bara några timmar att göra uttag med PayPal, men för att garantera uttagstiden så skriver man “inom 24 timmar” för att vara helt säker på transaktionstiden. Tiden det tar att ta ut pengar beror dels på val av uttagsmetod men här spelar det roll vilken bank du har och om du har verifierat ditt spelkonto tidigare.