PayPal är en trygg och säker betalningsmetod inom betting på nätet. PayPal är väldigt petiga med vilka spelbolag dom väljer att samarbeta med i spelbranschen så de bettingsidor med PayPal kan du verkligen lita på. Du kan som vanligt sätta in och ta ut pengar med PayPal helt kostnadsfritt och uttagen går vanligtvis på några timmar. Ta gärna del av våra exklusiva välkomstbonusar som enbart finns för våra besökare här på bettingsidor.se. Här är alla betting sidor med PayPal som betalningsmetod 2021.

Det här är PayPal

PayPal Holdings Inc. eller PayPal som det kallas i folkmun, är ett amerikansk företag som sysslar med betalningar på nätet, främst inom e-handel. PayPal grundades av bland annat Elon Musk och köptes sedan upp av Ebay år 2002 för 1.5 miljarder dollar. Under 2016 hade PayPal över 18000 anställda och omsatte hisnande 10 miljarder dollar som gör att dom räknas till ett av världens största företag inom it & teknik.

Spelbolag med PayPal

Bettingsidor - bet365 Bonus

bet365 Bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.

 • Betting med Swish & PayPal

 • Världens Största Spelbolag

 • Läs mer om bet365

Hämta bet365 Bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bettingsidor - 888sport Bonus

888sport Bonus

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Snabba Uttag med BankID

 • Odds på spelplattformen Kambi

 • Läs mer om 888sport

Hämta 888sport Bonus

Bettingsidor - NordicBet Bonus

NordicBet Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Betting med Swish & BankID

 • Storsatsning på Betting inom Ishockey

 • Läs mer om NordicBet
Hämta NordicBet Bonus

Bettingsidor - Betsafe Bonus

Betsafe Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.50

 • Snabba Uttag med BankID

 • Odds, Livebetting, Trav & Galopp

 • Läs mer om Betsafe

Hämta Betsafe Bonus

Bettingsidor.se - Betsson Bonus

Betsson Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.50

 • Betting med BankID & Swish

 • Svensk spellicens

 • Läs mer om Betsson

Hämta Betsson Bonus

❔ Vanliga Frågor om PayPal

Betting med PayPal innebär att du skapar ett konto hos leverantören och sedan använder det för att finansiera ditt bettingkonto. Att betta med den betalningsmetoden innebär egentligen inga skillnader, bortsett från själva insättnings- och uttagsmomentet. PayPal betting innebär dock en stor skillnad – ingen får reda på dina bankuppgifter. Eftersom att betalningen dras från ditt PayPal-konto så ser inte spelbolagen något annat än det.

Betting med PayPal som betalningsmetod vid insättning och uttag är faktiskt inte alls några konstigheter. För att kunna sätta in och ta ut pengar via PayPal så måste du själv skapa och sätta in pengar på ett PayPal konto, välja en bettingsida som erbjuder metoden och när det är ordnat så gör man en insättning på sajten via sitt användarnamn/email från PayPal. Själva spelandet är precis som vanligt!

Bettingsidor med PayPal är ganska ovanligt och spelbolagen som erbjuder produkten är det inte gott om på den svenska spelmarknaden. Våra favoriter som erbjuder betalningsmetoden just nu är: Betsson, 888Sport, Bet365, Betsafe och Nordicbet. Förhoppningsvis så kommer betalningar med PayPal växa inom kort och fler bolag kan adderas till listan.

Att betala med PayPal är faktiskt en av de tryggaste metoderna som finns på marknaden. Med PayPal kan man snabbt, privat och enkelt göra betalningar över hela världen och det skyddar dig även mot att ge ut kort och bankuppgifter, då mottagare enbart ser ett användarnamn eller email. Företaget erbjuder samtidigt flera sylvassa SSL-certifikat som håller dina personuppgifter låsta och trygga. Dessutom har PayPal funnits sen 90-talet och bevakas av flera finansinstitut – hur tryggt som helst.

Det finns flera stora fördelar med PayPal-betting. En av fördelarna är att Bet365 erbjuder metoden och det innebär att du kan ta Bet365 bonus (spelkrediter) med PayPal. Företaget PayPal har också toppmodern säkerhet som gör det tryggt att spela online, bolaget har funnits i snart 25 år och skapat sig en enorm erfarenhet, samt att betalningarna går i turbofart, helt utan avgifter. En riktigt smidig affär! 

Ja det kan man göra. PayPal är kompatibelt med insättningsbonus och den som sticker ut i mängden är Bet365 bonus – där sajten erbjuder en stor summa spelkrediter till nya kunder. Överlag på andra sajter som erbjuder PayPal så kan man också ta en insättningsbonus eller en bonus utan omsättningskrav med betalningsmetoden – helt utan problem och extra avgifter.

Absolut – om sajten med PayPal erbjuder snabba uttag. Spelar du på en sajt som klassar sig som ett spelbolag med snabba uttag, då kommer dessa uttag gå snabbt och enkelt med PayPal också. Skillnaden blir då att du istället för att få pengar direkt in på ditt svenska bankkonto kommer motta uttaget direkt till ditt PayPal-konto.

Att registrera ett konto med PayPal och att använda det till att spela på odds med, det kostar absolut ingenting. PayPal är alltid kostnadsfritt så länge det inte gäller en valutakonvertering. Har du till exempel ett bettingkonto med dollar, men ditt PayPal-konto är i SEK, då kan själva konverteringen av valutan kosta. Bortser man från detta (som går att undvika), då är PayPal gratis.

✅ Bettingsidor med PayPal

Bettingsidor med PayPal är spelbolag som erbjuder den internationella betalningsmetoden PayPal när det kommer till att spela på odds online. Flera av bettingsidorna med svensk licens, som bland annat Betsson, 888Sport, Nordicbet, Bet365 och Betsafe erbjuder denna produkt och det är i stort sett bara fördelar med metoden. Kunder kan betta säkert med SSL-certifikat, göra snabba uttag och insättningar avgiftsfritt, ta insättningsbonus som bland annat Bet365 bonus och spela online utan att uppge bankuppgifter – allt detta kan PayPal erbjuda sina kunder och det är därför det lockar. Skapa ett konto och börja betta på ett smidigare sätt redan idag!

? Betting med PayPal

Spelbolag med PayPalLyckligtvis är PayPal selektiv när det gäller bettingsidor som tillåter PayPal som betalningsalternativ.

Det innebär att PayPal har ett spelbolag PayPal som insättningsmetod så kan du vara säker på att det är ett spelbolag som inte lurar sina spelare.

“De flesta bettingsidor med PayPal är stora, och det innebär att dem även erbjuder ett stort utbud av odds och spel på.”

Spelbolag med PayPal har odds till fotboll, ishockey, Rugby, Bandy, MMA och mycket mer. Du kan som vanligt ta del av insättningsbonusar när du sätter in och tar ut pengar med PayPal.

Spelbolag och Insättningar med PayPal

PayPal är en mycket smidig insättningsmetod på våra svenska bettingsidor som är helt kostnadsfri att använda. Det finns inte så många bettingsidor med PayPal, och det är tack vare att PayPal är petiga med vilka spelsajter man väljer att samarbeta med.

“En insättning med PayPal sker direkt och du får in pengarna på ditt spelkonto så fort du genomfört din betalning.”

Spelbolag med PayPalHär är några fördelar med att sätta in pengar med PayPal:

 • Insättningar med PayPal sker direkt
 • Bettingsidor som samarbetar med PayPal är trygga
 • Det är kostnadsfritt att sätta in pengar

? Uttag med PayPal

När vi tittar på de bettingsidor som erbjuder PayPal som insättning så skriver alla att ska du ta ut pengar med PayPal så måste du ha satt in med samma metod. Så för att kunna ta ut pengar med PayPal så gäller det att du satte in pengar på ditt spelkonto med PayPal.

Bettingsidor med PayPalUttag är helt kostnadsfria med PayPal och det är en av de snabbaste uttagsmetoderna. Här är några fördelar med att använda PayPal vid uttag:

 • Det är kostnadsfritt att ta ut pengar
 • Normalt tar det endast några timmar vid uttag
 • Hög trygghetsfaktor och säker IT-teknik

Som du kan läsa ovan så tar det normalt bara några timmar att göra uttag med PayPal, men för att garantera uttagstiden så skriver man “inom 24 timmar” för att vara helt säker på transaktionstiden. Tiden det tar att ta ut pengar beror dels på val av uttagsmetod men här spelar det roll vilken bank du har och om du har verifierat ditt spelkonto tidigare.