CampoBet är en bettingsajt som tidigare var live för svenskar. Nu har de återigen öppnat upp sin fantastiska sida och denna gång kan du räkna med ett extra lyxigt spelbagage: Campobet Bonus!

Hämta en Välkomstbonus hos CampoBet

Direkt du blir medlem hos CampoBet blir du överraskad med en schysst sport bonus. Campobet Bonus kan du endast plocka en gång, och den gäller enbart nya kunder hos CampoBet. Nedan följer bonusinformationen och villkoren:

  • Sätt in minst 100 kr med BankID och få 100 kr extra att spela för!
  • Omsätt din bonus + insättning x5, till minsta odds 1.5. 
  • Snabba Uttag! Plocka hem din vinst!

Observera att det endast är singel eller dubbel på sport med minsta oddset 1.5 som möter omsättningskravet.

Mer om CampoBet

Spela Utan Konto, Tryggt med BankID och Njut av ett Stort Spelutbud

Hos CampoBet blir du medlem utan konto och på ett kick, tack vare den smidiga BankID-verifieringen som känns som en kontofri registrering. Detta då du inte behöver skriva in diverse personuppgifter eller dylikt, eftersom det redan har identifierats automatiskt. Dessutom blir Trustly och din bank en slags mellanhand, vilket betyder att inga känsliga personuppgifter går direkt till bettingsidan. Denna trygghet är otroligt uppskattad. 

Tar man en titt bland utbudet hos CampoBet finner man en rad av olika sporter, odds och evenemang. Fotboll är mycket i fokus, både de svenska ligorna som internationella. Utöver det finns mängder av andra sporter att betta på också, och mycket går att betta på live för extra spänning.