Stanley Cup Finalen 2022: Hämta Hockey Betting Bonus!

Hem » Stanley Cup Finalen 2022: Hämta Hockey Betting Bonus!
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll | Casino utan konto innebär att du skapar ett spelkonto med BankID, vilket många upplever som kontofri registrering
Hockey 2022

Natten till torsdag den 16/6 drar Stanley Cup Finalen 2022 igång mellan Colorado Avalanche och Tampa Bay Lightning. Vi på Bettingsidor.se har koll på vilka de bästa bettingsidor med Hockey odds är och vart du hittar din Hockey betting bonus inför finalen.

Colorado Vinner Stanley Cup Enligt Oddsen

Det är i skrivande stund 21 år sedan som Denvers stolthet Colorado Avalanche fick lyfta Stanley Cup-pokalen, med spelare som Foppa, Joe Sakic och Patrick Roy i spetsen. Faktum är att det faktiskt också är 21 år sedan som laget ens nådde till en final. Nu ser det ut att kunna bli en ny pokal för det klassiska laget om man kikar på oddsen.

“Colorado står i lite drygt 1.50 i odds att få lyfta pokalen.”

Motståndet står suveräna Tampa Bay Lightning för, ett lag som har vunnit Stanley Cup år 2020 och 2021 – detta hade gjort det till tre raka vinster – ett otroligt facit. Det säger dock en hel del att Colorado är massiva favoriter mot ett Tampa som nog hade favoriserats mot alla NHL lag bortsett från Colorado.

Nedan kikar vi lite på hur oddsen till att vinna NHL ser ut hos olika spelbolag.

Oddsjämförelse Vinnare Stanley CupUnibetLucky SportsBet365Nordicbet
Colorado Avalanche1.521.531.571.55
Tampa Bay Lightning2.652.552.552.55

Hockey Betting Bonus på Finalen

Oavsett om du går emot spelbolagen och satsar på Tampa, eller om du tror att Colorado håller för favorit-trycket, så är det alltid en smart idé att plocka en hockey betting bonus innan spelen satsas.

Nedan listar vi tre bonusar som vi tycker är perfekta för att använda på årets Stanley Cup Final. Det är allt från Free Spins utan omsättning till gratisspel och en fin reload – välj och vraka nedanför!

Topp 3 Ishockey Bonusar: