Presidentvalet USA 2020 närmar sig med stormsteg och trots att år 2020 varit ett annorlunda år, kommer valet att ske den 3:e november som bestämt. Spänningen är olidlig och i vanlig ordning uppdateras oddsen hos oss ända fram till och med valdagen. 270 elektorsröster måste tillfalla den vinnande kandidaten. Hur ser läget ut just nu? Finns det en chans för Biden att ta över presidentrollen?

I dagsläget är ställningen jämn

Idag, den 30:e oktober, visar mätningarna mot att det blir Joe Biden som blir USAs 46:e president. Dock var det samma visa sist, att Trumps motståndare såg ut att bli den vinnande kandidaten – men sedan snubblade på mållinjen. Detta gör det så svårt att nu, trots fåtal dagar innan valdagen, veta vem som faktiskt kommer bli USAs nästa ledare.

Odds – Vinnare i presidentvalet (3 november 2020)

Donald Trump 2.40
Joe Biden 1.50

Det senaste året har som tidigare nämnt varit ett speciellt år med tanke på den rådande pandemin. USA har blivit hårt drabbat, vilket har lett till ett missnöje hos majoriteten av folket och därmed kanske ett sug efter ett maktbyte. Huruvida det blir det eller inte, får vi vänta med tills nästa vecka att få reda på. Dock ska det inte glömmas att även om låt säga Trump vinner, kan Biden och demokraterna fortfarande få makten i flertalet stater. Självklart har vi odds för även det!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller