Det har blivit dags för en ny säsong av Let’s Dance och som vanligt är det flera stora profiler som ställer upp i tävlingen som i år går av stapeln på lördagar i TV4. Vi har inför premiären jämfört spelbolagens Let’s Dance odds och radat upp favoriterna.

Odds hos Unibet och Betsson

När det kommer till odds på specialevenemang som dans, musik och politik så är det i vanlig ordning Unibet eller Betsson som ligger i framkant. Så även när det gäller Let’s Dance 2021 där båda aktörerna har ett bra utbud av odds på tävlingen. Till skillnad från flera andra spelbolag så har dessa också odds under hela tävlingens gång och inte enbart inför den första deltävlingen, vilket givetvis är ett stort plus för alla som är intresserade av Let’s Dance betting.

Favoriterna inför årets Let’s Dance

I årets Let’s Dance så har Betsson tagit ut den folkkära artisten Carola Häggkvist som den stora favoriten vilket inte är helt förvånande med tanke på vilket stort stöd hon haft genom åren i andra tävlingar. Strax bakom Carola hittas Kristina Petrushina, även kallad Keyyo, som är en youtuber och komiker som blivit alltmer populär både hos den yngre och äldre publiken.

  1. Carola Häggkvist  – 2.75.
  2. Kristina Petrushina – 3.50.
  3. Michel Tornéus – 5.50.
  4. Martin Melin – 5.50.
  5. Anis Don Demina – 8.00.
  6. Filip Lamprecht – 8.00.
  7. Hanna Hedlund – 10.00.
  8. Janne Josefsson – 30.00
  9. Suzanne Axell – 30.00.

Sist på listan hittas Janne Josefsson, känd från Uppdrag Granskning, och journalisten Suzanne Axell som länge synts till i media.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Premiär den 20:e mars

Årets Let’s Dance har premiär under lördagen den 20:e mars vilket innebär att programmet har valt sändningsdag från fredag till lördag. Let’s Dance har tidigare under alla åren varit förknippat med fredagar, men nu vill man alltså testa ett nytt koncept. Sändningen startar kl 20.00 och kan ses på TV4 samt TV4Play.