Även om odds för Eurovision 2020 kan kännas långt borta, så har Betfair åtminstone släppt preliminära odds inför evenemanget. Många spelbolag har redan släppt odds för Melodifestivalen, men Betfair ville minsann ligga steget före.

För ett par år sedan märkte man ett starkt intresse för att kombinera betting med specialevenemang. Precis som att det kan vara kul med casino istället för sport, kan även betting på Eurovision vara en trevlig avvikelse. För att få bästa möjliga upplevelse och stämning inför Eurovision 2020, kan man smygstarta med svenska Melodifestivalen. Detta ger dig som spelare ett smakprov på vad som komma skall, samtidigt som du får en stadig grund att stå på.

Eurovision Song Contest Odds 2020

För att kolla på lite historia kring Eurovision Song Contest så har faktiskt Sverige vunnit näst-flest gånger. Allra flest gånger har Irland vunnit. Senaste gången vi såg Sverige vinna var bara 5 år sedan, då Måns Zelemerlöw röstades fram som etta med låten Heroes. Huruvida Sveriges chanser ser ut detta år är fortfarande svårt att veta, men Betfair har trots det fiskat fram odds för respektive land. Vi på Bettingsidor.se kommer självklart att uppdatera oddsen med jämna mellanrum, så att ni alltid har färska odds att spela på. Detta var precis vad vi gjorde förra året, Eurovision 2020 odds kommer uppdateras lika intensivt som då. Vill du ta dig en titt på vad Betfair fått fram redan nu, kan du klicka på knappen nedan. Sedan när fler spelbolag släpper odds, kommer vi ha en fullständig oddsjämförelse att titta på.

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller