Odds Presidentvalet 2020 är högaktuellt just nu och nu har ett spelbolag släppt ett riskfritt spel utan omsättningskrav på Trump vs Biden. Vi guidar dig rätt!

100 kr riskfritt på Trump eller Biden

Du kan spela helt riskfritt på Presidentvalet 2020 hos Betfair Spelbörs som erbjuder 100 kr för nya spelare. Oavsett om du vinner eller förlorar ditt spel så kan du ta ut samtliga pengar direkt efter att spelet avslutats.

Gör följande för att ta del av ditt riskfria spel:

  1. Signa upp hos Betfair med koden FEOSE6 genom knappen nedan
  2. Sätt in 100 kr på ditt spelkonto
  3. Spela på antingen Trump eller Biden att vinna valet

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Odds Presidentvalet 2020

Bettingsidor har länge erbjudit Odds Presidentvalet 2020 och räknar med att valet är ett av de största evenemangen som sker under 2020 när det gäller betting. Oddsen har under valdagen gått upp och ner, men har mestadels sjunkit på Trump som närmar sig Biden enligt spelbolagens analyser. För en dryg månad sedan var det jämnt skägg mellan kandidaterna men under den sista tiden så har Biden varit storfavorit enligt oddsen, något som nu verkar förändras.

Ett bra sätt att spela på Odds Presidentvalet 2020 kan vara att använda Betfairs riskfria spel som innebär att du antingen vinner eller får tillbaka din insats. Betfair ger ut detta erbjudande för att de vill att du väljer just dom som spelbolag istället för ett annat spelbolag, och därför erbjuds ett väldigt förmånligt välkomsterbjudande.