Nytt på Unibet – Boosta VM Bettingen med Unibet-timmen!

Hem » Nytt på Unibet – Boosta VM Bettingen med Unibet-timmen!
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll
Unibet-timmen på fotbolls VM

Unibet marknadsför sig som de som har allt du behöver under VM – och det är ingen överdrift. De bjuder på extra många specialer, inklusive en spännande nyhet de kallar Unibet-timmen! Som grädde på moset har de utökat sin välkomstbonus till fotbolls-VM – nya spelare får 100% upp till 500 kr Unibet Bonus.

Unibet-Specialer och VM Bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

Fotbolls VM hos Unibet – det här får du

Unibet har lanserat en helt ny del av sin bettingsida, som de kallar Unibet Fanzone. Här hittar du allt du behöver för att kunna betta på fotbolls VM 2022. Förutom de senast uppdaterade VM Oddsen – både på vinnare av turneringen samt odds för de matcher som är näst på tur att spelas, hittar du information om och länkar till allt från tävlingar och blogg till olika typer av Specialodds.

“När det kommer till Unibet-Specialer så är konceptet ingen nyhet.”

Dock har de tagit det hela till en ny nivå för VM bettingen och erbjuder nu extra många typer av specialodds, inklusive Unibet-timmen. Det innebär att de erbjuder ett exklusivt VM spel på dagens första match, varje dag under mästerskapet. Precis som namnet indikerar är detta odds endast tillgängligt under en timme – nämligen timmen innan avspark på dagens första VM-match.

Populära Unibet-Dubbeln finns också tillgänglig under turneringen, där Unibet kombinerar två spel (på en eller två matcher) som normalt sätt inte går att kombinera. Ännu en nyhet är Unibet-stegen, som på en utvald match ger dig chans att lägga ett kombinerat spel på Minst 1 kort, minst 2 mål, minst 3 avslut på mål, samt minst 4 hörnor, där ett lag och ibland specifika spelare är inblandade. Med andra ord – det finns mycket VM betting hos Unibet att utforska!

Så hämtar du Unibet VM Bonus och Specialodds:

  • Klicka på knappen “Unibet-Specialer och VM Bonus”
  • Välj “Skapa konto” och se till att 500 kr Insättningsbonus är vald
  • Ange ditt personnummer och logga in med BankID
  • Sätt in minst 100 kr med Swish eller Trustly
  • Din insättning dubblas direkt med Unibet Bonus, upp till 500 kr
  • Klicka dig fram till VM Odds – Unibet-Specialer och hitta dagens bästa Odds direkt!

18+ Gäller nya kunder hos Unibet Odds. Minsta kvalificerande insättning är 100 kr. Din 100 % bonus, upp till max 500 kr, kommer att krediteras till ditt konto direkt efter din första insättning. Pengarna som du satt in kommer att användas först, sedan kommer din bonus att användas. Omsättningskrav x6 i Unibet betting, minsta kvalificerande odds 1.40. Bonus är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på Unibet.com.

Unibet Bonus
Unibet-Specialer och VM Bonus

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller


Frågor och svar om Unibet betting på VM 2022

Unibet-timmen är en av de Unibet-Specialer som finns att betta på under fotbolls-VM. I en timme fram till avspark i den första VM matchen varje dag får du tillgång till ett exklusivt spel på den matchen.

Unibet-stegen är ett nytt specialspel framtaget till VM 2022, där du kan lägga ett kombinerat spel på att ett lag, i en av dagens matcher, uppfyller allt detta: Minst 1 kort, minst 2 mål, minst 3 avslut på mål, samt minst 4 hörnor. En mycket spännande stege med riktigt bra odds!

Ja, alla nya spelare som inte tidigare har gjort en första insättning hos spelbolaget kan ta del av Unibet Bonus under VM. Välkomstbonusen är större än vanligt så vill du skapa ett konto på Unibet är nu ett ypperligt tillfälle!

Unibet Fanzone är en lobby där Unibet har samlat allt som har med fotbolls-VM 2022 att göra. Här hittar du förklaringar till alla specialspel under mästerskapet, samt direktlänkar till VM Vinnarodds, Unibet VM-blogg, tävlingar på Instagram och mycket mer!