Let’s Dance Odds – Final 2023 (27 maj)

Hem » Let’s Dance Odds – Final 2023 (27 maj)
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |
lets dance odds final 2023

Äntligen är det dags för finalen av Let’s Dance 2023! Vi har nått slutet av vårens spännande danstävling, där två mycket skickliga finalister möts för att tävla om slutsegern.

På lördag möts två olika världar på dansgolvet när den före detta skidåkare, Charlotte Kalla, möter komikern Hampus Hedström och de tar sig an kvällens dansutmaningar.

Let’s Dance odds för finalen är just nu ganska jämna, då vinnareoddset på Hampus är cirka 1.70 och Charlotte ligger på 2.00 i odds. Tidigare har flera spelbolag erbjudit odds på let’s dance men nu är det bara bet365 kvar på den svenska marknaden.

 Oddsjämförelse Let’s Dance 2023

Kändisarnabet365 Bonus
Hampus Hedström1.72
Charlotte Kalla2.00
Oddsen uppdaterades senast: 24 maj kl. 11:24

Final-deltagarna i Let’s Dance 2023

I det ena hörnet har vi Charlotte Kalla, en framgångsrik tidigare skidåkare och olympisk mästare. Charlotte har under våren klivit ur sin komfortzon och gett sig in i dansens värld. Hon är en riktig vinnarskalle men kommer det räcka hela vägen fram?

I det andra hörnet har vi Hampus Hedström, en välkänd svensk komiker som har charmat oss med sin humor via sociala medier och youtube. Hampus har nu tagit på sig en ny roll som dansare och ska försöka imponera med sina dansrörelser. Han har haft en enorm utveckling hittills, frågan är om han får tillträckligt med stöd ifrån svenska folket?

På lördag kommer Charlotte och Hampus att visa sin passion och engagemang för deras nya intresse i Lets Dance, efter att ha tränat intensivt under flera månader inför den här kvällen. Det blir en kamp mellan deras olika talanger och en kväll med grym underhållning för tv-tittarna.

Så vad tror du? Vem kommer att kamma hem segern? Det är dags att få svaret när dessa två fantastiska finalister möts på dansgolvet. Om du är stensäker på vem som kommer vinna, eller är ute efter lite extra spänning, registrera dig enkelt på Bet365 och lägg ett spel på din favorit online med så lite som 50 kronor.

👉🏼 Den enda svenska bettingsidan som erbjuder odds på Let’s Dance finalen är bet365. Klicka dig vidare här under för att ta del av deras bonus för alla nya kunder. Bonusen passar utmärkt för Let’s Dance odds.

  1. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
När är Lets Dance finalen 2023?

Finalen av Let’s Dance 2023 är på lördag den 27e maj klockan 20:00.