Efter en riktig rysare till semifinal så har Let’s Dance 2021 sina deltagare i finalen. Det är två av de största förhandsfavoriterna enligt Let’s Dance odds hos spelbolagen som dragit längsta strået och nu ska det avgöras vem som blir vinnare av tävlingen. “Jag fattar ingenting” – säger både Anis och Filip efter finalplatserna säkrats. 

Carola Häggkvist hoppade under årets tävling av programmet med hälsoproblem och därmed var den stora favoriten till vinst på Let’s Dance odds struken.

“Svenska folket grubblade om vilka som skulle göra upp i finalen än mer än tidigare – svaret blev inte så väldigt oväntat.”

Efter en hård semifinal så slog artisten Anis Don Demina och modellen Filip Lamprecht ut Kristina “Keyyo” Petrushina ur tävlingen. Finalen är nu klar och på lördag avgörs det i sin helhet på kanalen TV4 samt i Cmore, klockan 20:00. 

Carola gör comeback i Let’s Dance 

Den folkkära artisten Carola Häggkvist var storfavorit till seger i tävlingen enligt Let’s Dance odds – det oddset gick inte hem. Carola fick lämna Let’s Dance med hälsoproblem och var därmed eliminerad från vad som skulle vara en säker finalplats. Nu är hon dock tillbaka. I finalen kommer Carola med partner Tobias Karlsson närvara traditionsenligt och tacka av publiken och de andra deltagarna. Hon bjuder dock inte på någon dans i finalen utan säger så här om framträdandet: 

”Men utan någon dans för Tobias och mig då det hade inneburit repetition under veckan. Vi får stå och smida framtida dans planer istället”. 

Ingen dans för Carola i finalen alltså, men ändå väljer hon att dyka om och visa respekt mot tävlingen och tacka alla dansare, något som säkert blir omtyckt hemma i stugorna.