Det är många som väntat på att få reda på mer angående årets Let’s Dance och dess deltagare. Om någon månad är det dags att dansa igång tävlingen, men frågan kvarstår vilka som egentligen ska vara med detta år?

Let’s Dance första samkönade danspar?

En sak det spekuleras extra mycket i, är om årets omgång av Let’s Dance kommer att ha ett samkönat par som tävlar. Det ryktas nämligen om att Andreas Lundstedt, känd från Alcazar, ska dansa ihop med Tobias Bader. Det är endast en gång vi sett ett samkönat par tävla, vilket var i den danska varianten Vild med Dans. År 2020 skulle i så fall bli ett minnesvärt år, men Tobias Bader kan inte bekräfta ryktet ännu.

Utöver det ryktas det om att influencern Alice Stenlöf ska delta, tillsammans med Siw Malmkvist, Mikael Sandström och Jesper Börjesson. De själva undviker dock att bekräfta ryktena när pressen ställer frågan.

TV4 fortsätter hålla deltagarna hemligt

Självklart har frågan kommit till TV4 också, huruvida dessa rykten stämmer eller inte. Den pressansvarige för Let’s Dance väljer att inte kommentera ryktena, då det fortfarande är ett tag kvar innan starten. Let’s Dance brukar nämligen kicka igång runt slutet av mars, och deltagarna brukar presenteras ungefär en månad innan. Detta sker oftast under sändningen av Nyhetsmorgon, för att göra det hela extra spännande. Än så länge får vi alltså stå ut med att inte veta säkert vilka som blir årets upplaga av deltagare. Amanda Hjärtmyr, den pressansvarige för Let’s Dance, utlovar dock ett “sjukt bra” gäng!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller