TV-Sverige kan sluta längta, Idol 2020 har äntligen äntrat rutan. Precis i vanlig ordning kommer vi på Bettingsidor.se vara er ultimata guide genom tävlingen och inte minst när det gäller Idol Odds 2020.

Kvalfinal i kvällens Idol

I dagens avsnitt av idol är det dags att ta reda på vilka som går vidare till de stora fredagsfinalerna. Det har varit många veckor av sökande efter talanger, men nu börjar det äntligen bli dags att ta reda på fredagsfinalisterna. Det är den sextonde säsongen av idol som gått av stapeln detta år, och som vanligt har flertalet städer Sverige runt besökts. Programledarna Kishti Tomita, Nikki Amini, Anders Bagge och Alexander Kronlund har tillsammans skalat ned antalet deltagare till dagens avsnitt. På grund av corona har årets idol sett lite annorlunda ut mot tidigare. Vissa har fått ansöka online och den slutliga auditionturnén fick delvis ta plats digitalt.

Kvällens tävlande

Åtta stycken tävlande, hälften tjejer – hälften killar, är redo att ta sig an scenen ikväll. Dessa är redan bestämda och framröstade, men juryn kommer även att välja ut sina egna favoriter som får delta i kvalfinalen. De kommer nämligen dela ut ett antal wildcards, så ett gäng extra deltagare kommer få chansen att tävla om finalplatser. Vilka det blir får vi reda på ikväll, så se till att sitta bänkad framför TV:n. Nästa vecka drar det igång på riktigt och vi är otroligt taggade på att ta reda på vem som blir årets vinnare. Som tidigare nämnt kommer vi uppdatera er med odds direkt de släpps. Håll utkik!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller