Handbolls EM startar imorgon, och vi har samlat de bästa oddsen för herrarnas Europamästerskap här hos oss. Hur ser det egentligen ut för Sverige detta år, har de chans till en 1:a plats? Följ Handbolls EM på Bettingsidor.se!

Ett par intensiva handbolls-veckor är vad vi har framför oss då Handbolls EM drar igång imorgon, 9:e januari. Precis som att vi följde damerna under Handbolls VM för ett par veckor sedan, kommer vi självklart även följa herrarna. Detta EM är det allra första att spelas i tre olika länder, Sverige, Norge och Österrike. Första matchen för våra svenska landslag blir på fredagen 10:e januari, mot Schweiz. Tar man en titt på tidigare statistik ser det ut som att Sverige har god chans att vinna den matchen. Faktum är att Sverige har vunnit hela EM flertalet gånger, så vi håller tummarna för en medalj även detta år.

Hos oss hittar du bäst odds och spelschemat

Spelbolagen är ganska enade med sina odds, de flesta ser likadana ut med ett par få avvikelser. Dagligen kommer vi på Bettingsidor.se hålla koll på matcherna och oddsen för att uppdatera er spelare med färsk information. Spelschema kan du också finna på vår sammanställda sida om just Handbolls EM 2020. Även de spelbolag som erbjuder odds är presenterade där, tillsammans med annan information du kan tänkas vilja veta. Klicka på knappen nedan för att komma dit.

Nu kör vi!