Den 13 mars är det dags för final i Melodifestivalen 2021 – startfältet ser starkare ut än på många år och Melodifestivalen odds ser riktigt spännande ut. Blir det Tusse, The Mamas, Eric Saade eller kanske Dotter som tar hem tävlingen? Snart vet vi svaret på den frågan. 

Årets final i Mello är äntligen här och vi ser ett startfält bestående av fyra tidigare vinnare i tävlingen, en hel drös av debutanter med riktigt bra låtar och ett par folkliga favoriter som mest lever på sitt namn. Bettingen på eventet lovar gott om spelvärde och det finns flera vassa underdogs med chans till skräll på odds Mello 2021. 

Vi kommer att se en riktig stjärnkavalkad till programledar-trio under Melodifestivalens final, bestående av Christer Björkman, Shima Niavarani och Måns Zelmerlöw. Det är alltså dessa tre som ska leda oss igenom årets underhållningsprogram. 

En stor och spännande nyhet inför årets show är att programmet kommer finnas tillgängligt på engelska, vilket förhoppningsvis lockar nya tittare från utlandet och kanske lite mer action på odds Mello 2021. Så här säger Anette Brattström, projektledare för Melodifestivalen 2021. 

Att kunna erbjuda Melodifestivalen till tittare som inte helt kan följa programmet på svenska, är en dröm som slår in. Vi jobbar hela tiden med att göra programmet tillgängligt för så många som möjligt i Sverige, bland annat genom teckenspråksgestaltare.”

Vem vinner Melodifestivalen 2021?

Enligt oddsen är Tusse storfavorit på alla spelbolag med den svenska spellicensen – tror du annorlunda finns det mängder av bettingsidor som erbjuder sportbonus som kan användas på Melodifestivalen odds. Passa på att kika på odds Melodifestivalen final redan nu – det gör underhållningen så mycket mer spännande.