Vårens Let’s Dance har gått i raketfart och redan imorgon kommer årets final gå av stapeln. Finalistparen består utav skådespelerskan Sussie Eriksson med dansaren Calle Sterner, samt forne Mello-vinnaren John Lundvik och Linn Hegdal. Spänningen är total, vem kommer koras som femtonde säsongens vinnare av svenska Let’s Dance?

Jämna Odds Mellan Deltagarna

Även om oddsen har ändrats fram och tillbaka till viss del, har det varit otroligt jämnt mellan Sussie och John inför morgondagen. Just nu står det faktiskt helt lika Let’s Dance 2020 odds mellan dem, så vem den slutgiltiga vinnaren blir är svårt att förutspå. Veckofinalerna som gått har redan varit överraskande för både jury och det svenska folket. Vissa par har åkt ut tidigare än väntat medan andra fått vara kvar längre än väntat. Däremot är en sak säker, de två par som tävlar imorgon är helt klart värdiga att stå i finalen.

En Fullspäckad Fredag med Hela Gänget Samlat

Utöver kampen mellan de två finalisterna, bjuder morgondagen på mer underhållning i dansens tecken. Faktum är att samtliga deltagare från Let’s Dance 2020 kommer att vistas i TV-rutan tillsammans med sina danspartners. De ska nämligen få dansa varsin dans under kvällen, för att göra fredagsfinalen oslagbar. För att inte missa detta spektakel ska du slå på kanal TV4 klockan 20.00 imorgon. Glöm inte heller att spana in oddsen om spelsuget faller in, som vanligt finns de tillgängliga här på Bettingsidor.se!