OBS! CASHPOINT HAR INGEN SVENSK SPELLICENS!

Om Cashpoint

Cashpoint har funnits i drygt 10 år och har erbjudit spel i ett flertal länder, främst ute i Europa. Nu vill man försöka ta vissa marknadsandelar även på den svenska marknaden. Cashpoint har ett mycket bra utbud av oddsspel och kan säkert hitta en plats på den svenska spelmarknaden i en framtid. Dock så behöver man först kunna erbjuda sina spelare en svensk spelmiljö och en svensk kundtjänst om man vill lyckas få ett större antal svenska spelare att börja spela hos Cashpoint.

Det är det maltesiska företaget Cashpoint Ltd som driver och äger spelsidan Cashpoint. Den spellicens som Cashpoint erbjuder spel under är utfärdad på Malta, vilket gör att spelare inom EU inte behöver betala någon skatt på de vinster de vinner hos Cashpoint.

Fördelar med Cashpoint

  • Erbjuder en trevlig välkomstbonus med bra omsättningskrav
  • Ett brett utbud av oddsspel som passar svenska spelare bra
  • En översiktlig spelmiljö, även i mobila enheter
  • Skattefria vinster för svenska spelare

Cashpoint i mobilen

Då cirka 50 procent av spelarna idag föredrar att lägga spel genom sina mobila enheter så har i princip alla spelsidor en optimerad spelmiljö som fungerar bra även med mobila enheter som har en mindre skärm. Hos Cashpoint kan man lägga spel och följa upp matchresultat direkt i webbläsaren i de mobila enheter som använder sig av iOS eller Android. Det finns även en app som man kan ladda ned och installera om man vill erhålla en ännu större spelupplevelse. Om man väljer att spela genom denna app så får man dessutom ta del av en ytterligare bonus på 150 kronor.

Spelutbud

Om man gillar att spela på oddsspel så har Cashpoint ett mycket bra utbud av spel på matcher inom en rad olika sporter som passar svenska spelare mycket väl. Hos Cashpoint kan man spela på sporter som bland annat fotboll, ishockey, bandy, amerikansk fotboll, baseball, basket, handboll, volleyboll, tennis, golf, boxning, motorsport, kamsport, vintersport och friidrott. Det finns även möjlighet att spela på lite mindre ovanliga sporter som snooker, dart och e-sport.

Just när det kommer till sporter som fotboll och ishockey så finns det ett enormt stort spelutbud på ligor och serier från ett stort antal länder runt om i världen. Här kan man spela på både de högsta ligorna men även på ligor i de lägre divisionerna i vissa länder. Utöver vanligt oddsspel så kan man även lägga spel över tid som exempelvis vilket fotbollslag som vinner en viss liga eller vem som blir årets skyttekung.

Livebetting

Om man även vill få möjlighet att spela på pågående matcher så erbjuder Cashpoint ett bra utbud av sporter även under livebetting. Här kan man spela på aktuella matcher och sportevenemang inom ett flertal olika sporter som bland annat fotboll, ishockey, bandy, basket, handboll, amerikansk fotboll och tennis. Det finns ett flertal olika spelvarianter att välja mellan som exempelvis vinnare, resultat, nästa målskytt, nästa setvinnare och en hel del annat som gör matchen än mer underhållande att följa.

Det går även bra att följa upp de pågående matcherna hos Cashpoint som uppdaterar resultat i realtid. Det gör att man både kan ta del av matchstatus och samtidigt kunna lägga nya spela då man ser hur matchen utvecklar sig, vilket ökar chanserna att vinna.

Insättning, uttag och kundtjänst

I samband med insättningar och uttag till och från sin spelkassa så kan Cashpoint erbjuda flera olika betalningsalternativ som bland annat Neteller, Skrill, Paypal, VISA, MasterCard, banköverföring och Paysafecard. Alla betalningsalternativ är fria från avgifter i samband med insättningar. När man begär ett uttag så hanteras detta normalt inom 24 timmar hos Cashpoint. Innan man kan erhålla den första utbetalningen så behöver man verifiera sin identitet genom att skicka in kopia på sina identitetshandlingar.

Cashpoint har en kundtjänst som har öppet alla dagar, dygnet runt. Här får man snabb hjälp om man har fastnat på något eller om man har några frågor. Idag så finns det endast engelsktalande personal på kundtjänsten, likaså är all information på spelsidan på engelska, där man också kan hitta svar på många av de vanligaste frågorna. För att komma i kontakt med kundtjänsten så kan man endast använda e-post idag, vilket är något som de flesta svenska spelarna inte uppskattar. Förhoppningsvis så kommer även detta bli bättre framöver.

Cashpoint sammanfattning

Cashpoint är i grund och botten en gedigen spelsida med ett bra utbud av oddsspel som dessutom säkert tilltalar svenska spelarna, framför allt om man föredrar att spela på fotboll, ishockey och bandy. Spelmiljön har en logisk struktur men en bra översikt vilket gör att man snabbt hittar de matcher som man vill spela på. Det finns också en bra översikt över pågående matcher och möjlighet att ta del av statistik.

Bristerna hos Cashpoint är bland annat att man inte kan erbjuda en svensk spelmiljö, information på svenska och svensktalande personal på kundtjänsten. Att man endast kan komma i kontakt med kundtjänsten per e-post är näst intill oseriöst då det i många fall handlar om penningtransaktioner och är även det något som behöver förbättras om man vill kunna nå ut till en större mängd svenska spelare.