BetToday bonus:

Ta del av en bonus hos BetToday som är på hela XX% upp till XX kr.

  • Klicka på den gröna knappen “Till BetToday” och registrera ett konto.

  • Välj “SPORT BONUS” och gör en insättning på minst XX kr för att aktivera bonusen.

  • Maxbonus är XX kr (sätt in XX kr, få XX kr), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen.

Omsättningskrav

BetToday har ett omsättningskrav på sin bonus, vilket innebär att du måste spela för XX insättning + bonus till minsta odds XX. Du har XX dagar på dig att omsätta bonusen.

  • Exempel: Du sätter in XX kr och får totalt XX kr att spela för. Du behöver då omsätta (spela) för totalt XX kr innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. Varje spel måste ha minst XX i odds för att det ska räknas mot omsättningskravet.

Om BetToday

BetToday är en ny spännande satsning på den svenska spelmarknaden som lanserades i april 2019. Spelbolaget erbjuder både spel på Sport och Casino vilket ger många möjligheter för dig som spelare att hitta det du gillar att spela på. Själva hemsidan är enkel med snygg och man trivs snabbt på sidan med den hemtrevliga samt proffsiga designen. Hemsidan är mestadels i röda och svarta färger vilket ger en lite hårdare känsla som kan passa en viss typ av spelare.

BetToday har givetvis en svensk spellicens vilket innebär att du kan känna dig trygg och få dina vinster helt skattefritt.

Fördelar med BetToday

  • Snabba och enkla insättningar med Trustly

  • Enkel registrering med BankID

  • Ett stort spelutbud där det finns något för alla

  • Svensk Spellicens och en trygg spelmiljö

  • Svensk kundservice som har öppet dygnet runt

BetToday i mobilen

BetToday har insett vikten av att vara bra i mobilen eftersom en tydlig majoritet placerar sina spel från mobilen i dagens läge. Mobilversionen är ytterst snabb och du hittar enkelt dit du vill genom deras lättnavigerade hemsida. Om du vill hitta en specifik match så kan du använda BetTodays sökfunktion som tar dig till rätt match på nolltid. Hos BetToday kan du göra allt i mobilen som du kan göra i datorn och kanske lite till.

Det finns också en mobilapplikation för den som föredrar det för både Android och Iphone, men det fungerar givetvis lika bra genom webbläsaren. Fördelen med appen är att du alltid har BetToday tillgängligt om du snabbt vill kunna lägga ett spel och slippa söka upp spelbolaget i webbläsaren varje gång.

Spelutbud

BetToday erbjuder ett väldigt bra spelutbud som håller hög klass på den svenska marknaden och här hittar du det mesta att spela på. Det finns alla möjliga sporter som fotboll, ishockey, handboll, innebandy, golf, tennis, rugby och fler sporter än så. Varje match har oftast ett stort antal spelmarknader att välja på, i synnerhet fotboll som är den mest populära sporten på spelbolaget. I många fall så finns det hundratals spelmarknader på de största matcherna och där kan du hitta i stort sett allt som går att spela på.

Det är dock inte enbart klassisk sport som finns på BetToday utan du kan även finna politik, sångtävlingar, TV-program och liknande saker att spela på. Om du exempelvis tror dig veta vem som vinner Melodifestivalen så är BetToday ett utmärkt alternativ att spela på.

Livebetting

Något som växt sig väldigt stort de sista åren är livebetting där spelarna kan spela på matcherna under tiden som de pågår. I takt med att mobilen blivit mer utvecklad så har också livebettingen blivit större i samma takt. Nästan alla matcher som finns före att matchen startat finns också live, främst fotboll som är populärast att spela live på. BetToday har också mycket livespel på ishockey, handboll, basket och tennis.

Insättning, uttag och kundtjänst

BetToday har de vanligaste betalningsmetoderna för sina spelare, bland annat Trustly, BankID, VISA, Mastercard, Skrill, Neteller, Zimpler och Paysafecard. Den snabbaste metoden är Trustly och det gäller även vid uttag där du har chans att få uttagen på några minuter. Detta gäller vanligtvis under veckans alla dagar men i vissa fall kan det dröja lite extra.

BetToday sammanfattning

BetToday är en komplett bettingsida för alla som älskar betting och den är lika användbar för både nybörjare samt proffs. Designen är skön för ögat med både röda och svarta färger som gör att man snabbt hamnar i ett avslappnat läge. När du ska börja spela så kommer du snabbt igång genom att signera med ditt BankID och därefter kan du snabbt sätta in pengar. Betalningsmetoderna som erbjuds är bland annat Trustly, VISA, Mastercard, Zimpler, Paysafecard, Neteller och Skrill. Uttagen sker på några minuter om du använder Trustly vilket är lite unikt i spelbranschen då det bara är en handfull spelbolag som kan erbjuda detta.

Det finns också en profisionell kundtjänst på svenska som alltid håller öppet om du skulle stöta på några problem. Om du vill ha ett snabbt svar så finns även en FAQ som du kan använda som ger dig svar på de enklaste frågorna spelarna brukar ha.

Sammanfattningsvis så är BetToday ett spelbolag för framtiden som storsatsar på den svenska marknaden. Redan nu växer spelbolaget knakar och förhoppningsvis gör det de framöver också vilket gör att de kan utveckla sig med bra funktioner.