Mest populära Bettingsidorna med Bitcoin 2023

Hem » Betalningsmetoder 2023 » Mest populära Bettingsidorna med Bitcoin 2023
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

Här hittar du vår guide till hur du spelar på Bettingsidor med Bitcoins. Idag så finns det ingen svensk Bettingsida som accepterar direkta insättningar med Bitcoin. Därför har vi längre ner på denna sida skrivit en guide som beskriver hur du steg för steg kan betta på nätet med Bitcoins.

Till din hjälp använder du E-plånboken Neteller som kan möjliggöra spel med BTC hos fler av våra bästa Bettingsidor.

ℹ️ INGA SPELBOLAG MED SVENSK LICENS TILLÅTER DIREKTA INSÄTTNINGAR MED BITCOINS
FÖR ATT SPELA MED BITCOIN MÅSTE DU HA ETT NETELLER ELLER SKRILL-KONTO.

Se istället våra bästa spelbolag 2023 som accepterar insättningar med BankID istället:

Spelbolag med BankID 2023

 1. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
 2. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  • Sätt in 100 kr – Få 100 kr Gratisspel
  • Betting utan Konto med BankID, Swish
  • Läs mer om LeoVegas
  18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  • Spela för 100 kr – få 100 kr Free Bet
  • Snabba insättningar med Swish
  • Läs mer om Casumo
 3. Bonusregler & Villkor gäller | 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  • Sätt in 500 kr – betta för 1000 kr
  • Swish-insättningar & Snabba Uttag
  • Läs mer om ComeOn
  • Sätt in 100 kr – få 99 Freespins
  • Betting utan Registrering med BankID
  • Läs mer om Paf


❔ Bitcoin – Frågor & Svar❓

Bitcoin är en kryptovaluta, det vill säga en digital valuta som inte har någon reglerande insats som tredje part, exempelvis en bank. Kort kan man säga att det är en slags decentraliserad valuta som endast finns på nätet.

Som du säkert vet så är Bitcoin otroligt populärt idag, så självklart finns det fördelar att nämna! Den största fördelen är att transaktioner sker mellan betalare och mottagare, helt utan inblandning från någon tredje part som till exempel en bank.

Idag finns det ingen Bettingsida med svensk licens som erbjuder betting med Bitcoin direkt. Däremot finns det en möjlighet att använda e-plånböcker som Skrill och Neteller som mellanhand, där du flyttar Bitcoin till e-plånboken som du sedan använder för insättning på Spelbolaget.

snabbt att använda pengarna till betting. Insättningar med en e-plånbok går på bara ett par sekunder från det att du har godkänt överföringen – du är med andra ord snabbt redo att börja betta

Ja, du kan ta emot en Odds Bonus från någon av de Bettingsidor med Skrill eller Neteller som dessutom erbjuder en Välkomstbonus. Var dock noga med att kika på Spelbolagets bonusvillkor, då det kan finnas restriktioner som gör att just insättningar med e-plånböcker inte gäller för Oddsbonusen.

Ja, om du flyttar Bitcoin till en e-plånbok och använder den för insättning och uttag till en vald Bettingsida med snabba uttag. Du kan komma att behöva verifiera din e-plånbok vid första uttaget, men sedan kan du begära snabba uttag och ha pengarna inom ett par minuter.

Neteller kan välja att ta en avgift vid insättning med Bitcoin, men insättning och uttag till ett svenskt Spelbolag är i allmänhet gratis för dig som spelare. Dock är det alltid viktigt att se över villkoren vid en insättning, så att ingen avgift tas av Bettingsidan.

Ja, transaktioner med Bitcoin genomförs på ett väldigt säkert sätt då valutan skickas till en mottagare med hjälp av avancerad matematik och kryptografi. Bitcoin-teknologin har ansett väldigt säker redan från starten 2009!✅ Det här är Bitcoin (BTC)

Bitcoin, förkortas som BTC, är en krypterad, digital valuta som började användas år 2009 och som uppfanns av en okänd person, även om många har en viss uppfattning om vem denna person är så är det inte någon som klarat av att belägga detta ännu. Avsikten med att skapa en digital valuta var att ha en valuta som inte styrdes av en riksbank eller något land, som alla andra fysiska valutor. Dessutom så är både betalare och mottagare av Bitcoin anonyma för varandra vilket gör att Bitcoin är en valuta som man kan använda då man inte vill att någon ska kunna se transaktionen och de köp som man gör.

“Kort och gott – Bitcoin är en spännande valuta som i vissa fall kan användas för spel på svenska Bettingsidor.”👊 Spelbolag med Bitcoin

I dagsläget finns det inget seriöst spelbolag som accepterar Bitcoin direkt vid insättning och uttag. Trots det kan du ändå betta med Bitcoin i Sverige genom att använda dig av till exempel Neteller eller Skrill. I den här guiden tänkte vi visa dig hur du går tillväga för att spela på betting med Bitcoin med hjälp av ett Neteller-konto.

💰 Betting med Bitcoins med en E-plånbok

För att kunna använda Bitcoins vid betting så behöver du ta hjälp av en annan betalningsmetod, i det här fallet en elektronisk plånbok som kan hantera Bitcoin. I det här fallet rekommenderar vi Neteller som är en global plånbok som många spelbolag accepterar insättningar ifrån. Längst ner på denna sida så hittar du en guide hur du går till väga för att spela på odds med BTC.

1️⃣ Steg 1. Skaffa ett Neteller-konto

Neteller ägs av Paysafe Group och är en E-plånbok på nätet. Du registrerar ett gratis konto hos Neteller och sätter sedan in Bitcoins på ditt Neteller-konto. Med ett overifierat konto kan du som mest sätta in 4250 sek (omvandlat till BTC).

“Verifierar du ditt Neteller-konto (på samma sätt som du verifierar ett konto hos ett Spelbolag) så kan du sätta in mycket mer på en och samma gång.”

2️⃣ Steg 2. Sätt in Bitcoins och spela

När du har dina Bitcoins på ditt Neteller-konto så kan du gå till ett av de bettingsidorna i denna lista som accepterar Neteller. För att föra över belopp klickar du på Insättning och väljer Neteller från listan med betalningsmetoder. Vid din första insättning behöver du uppge ditt 12-siffriga kontonummer eller e-postadressen du har registrerat hos Neteller samt ditt 6-siffriga säkerhets-ID för Neteller och de belopp du vill sätta in. Klicka på Gör en insättning och beloppet kommer därefter att krediteras omedelbart till ditt konto. Insättningen görs direkt och hos till exempel Bet365 kan du sätta in som minst 120 kr och som mest 325 000 kr på samma gång.

⚡️ Gör ett uttag med Bitcoins

Har du använt Neteller som insättningsmetod sker samtliga uttag till samma konto hos Neteller vilket är väldigt smidigt.

“Uttaget sker vanligtvis inom 12 timmar från att du begärt uttaget och spelbolagen applicerar inga avgifter för utbetalningar med Neteller.”

Uttagna belopp som krediterats till ditt konto hos Neteller kan betalas ut via banköverföring, check eller i vissa länder sättas in på ett förbetalt Mastercard-kort från Neteller (Net+ Prepaid MasterCard). Du kan också köpa nya Bitcoins med ditt Neteller-konto om du vill växla in det till BTC igen.