Bettingsidor med MMA 2023

Hem » Oddsjämförelse 2023 » Bettingsidor med MMA 2023
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll |

En sport som har blivit väldigt populär att betta på är MMA, Mixed Martial Arts. I Sverige spelar vi mest på UFC odds som har blivit riktigt stort!

En del Bettingsidor i Sverige har riktat in sig mot just MMA Betting och erbjuder därför högre Odds på utvalda evenemang. Vi har samlat ihop alla Bettingsidor i Sverige som erbjuder bäst Odds på MMA och UFC 2023:

Bästa Spelbolag för MMA Betting 2023

 1. 18+ år, spela ansvarsfullt, stodlinjen.sespelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.
  • Sätt in 500 kr – betta för 1000 kr
  • Swish-insättningar & Snabba Uttag
  • Läs mer om ComeOn
 2. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
  • Sätt in 100 kr – få 99 Freespins
  • Betting utan Registrering med BankID
  • Läs mer om Paf


Om MMA

MMA är en sport som har sina rötter pankration som var en olympisk sport i den grekiska antiken. I denna sport så slogs två män och allt var tillåtet, utöver att man inte fick använda några vapen. Under 1900-talet så återupptogs sporten igen i Brasilien men det var först i början på 1990-talet som sporten började få fäste i USA då det anordnas en turnering som kallades Ultimate Fighting Championship, som senare blev organisationen UFC.

“MMA blev populärt under 90-talet.”

Till Sverige kom MMA under 2000-talet men det är först under de senaste åren som sporten fått ordentlig fäste i Sverige, mycket tack vare Sveriges framgångar inom MMA.

MMA som sport idag

Idag så finns det ett flertal organisationer som anordnar matcher inom MMA. Bland annat så finns det ett par svenska organisationer vid namn The Zone FC och Superior Challenge. Internationellt så hittar man stora organisationer som bland annat Ultimate Fighting Championship, UFC, Dream och Bellator Fighting Championships.

“Alexander ‘The Mauler’ Gustafsson är den största UFC-fightern Sverige haft.”

Det är dock den amerikanska organisationen UFC som är mest populär bland utövarna och UFC anordnar galor över hela världen, där ibland prispengarna kan uppgå till fantasibelopp. Idag så finns det tusentals utövare av sporten och i Sverige så har vi producerat fram flera stjärnor som bland annat Alexander Gustafsson, vilket har gjort att intresset för sporten är mycket stor i Sverige.

mmaodds

UFC är störst

Det finns en hel del stora organisationer inom MMA-världen och de alla har lite olika fokus. Men en sak är glasklar: UFC är den absolut största organisationen.

Visserligen så kan Bellator och One, bland annat, producera stora talanger som är minst lika bra som atleterna i UFC, men överlag så är nog de flesta överens att drygt 90% av världens bästa utövare finns i Ultimate Fighting Championship.

Mixed Martial Arts

MMA är en kampsport som skiljer sig lite åt från många andra kampsporter därför att inom MMA så är nästan allt tillåtet. Man får boxas, sparkas, brottas och egentligen så är det endast några få saker som man inte får göra som exempelvis dra i håret, bitas, peta i ögonen, nypas och slå mot motståndarens könsorgan. Det gör att matcherna kan upplevas som väldigt våldsamma, och ibland även mycket blodiga, och där det ofta slutar med att en av motståndarna knockas.

“Tänk på: MMA är sporten och UFC är största organisationen. Sporten heter inte UFC.”

MMA utövas i en oktogon-formad ring med nät runt så att inte någon av de som fightas ramlar ur ringen, medvetet eller omedvetet. Det finns även en domare i ringen som ser till att allt går rätt till och som även stoppar matcherna så att ingen ska bli allvarligt skadad.

Betting & odds på MMA

Hos de bettingsidor som finns i listan ovan så kan du hitta bra odds på flera olika arrangemang inom MMA. Främst så finner du odds i samband med de stora galorna som anordnas av de större organisationerna som UFC. Då kan man också ofta hitta bra odds på vissa matcher men även ta del av olika erbjudanden som ger dig chansen att kunna betta lite mer.

“Många anser att MMA odds är de mest spännande som finns.”

Idag så är det mycket populärt att betta på MMA vilket har gjort att de allra flesta bettingsidorna på den svenska marknaden kan erbjuda odds på sporten. Däremot så saknas det ofta möjlighet att livebetta på MMA, då allting kan vara över på en sekund. Men vissa sajter tillåter det och den fördelen får man inte missa.

ℹ️ Betfair Sport är en av få Bettingsidor som erbjuder Live Betting på UFC!

betfair mma odds

Jämför odds på MMA

När man ska betta på MMA så finns det flera olika alternativ att betta på som gör det lite roligare att följa en match live. Bland annat så kan man betta på vinnare men även om vinnaren kommer att vinna på KO eller efter ett domslut. Det går även att jämföra odds och betta på om en match kommer att avgöras inom en viss tid, exempelvis inom 1 minut, eller om matchen kommer att pågå i ett visst antal ronder innan den avgörs.

Betta på MMA i Sverige

Precis som när man bettar på andra sporter så bör man, när man bettar på MMA, vara påläst om de personer som ska mötas i ringen. Det man bör känna till är personernas form, teknik i ringen, statistik över personers tidigare tävlingar, även inbördes möten, och vem som har fördel av att ha publikstöd på arenan.

“Publikstöd på arenan kan ha stor inverkan på resultat.”

Allt detta är sådant som kan påverka resultatet av matchen men även information som kan ge ett bättre underlag om man vill chansa på att betta på en så kallad underdog, vilket bidrar till bättre odds och större vinster. Dessutom så kan det vara bra att veta att alla nya bettingsidor alltid erbjuder betting på MMA för svenskar, numera finns det alltid, till och med på ATG och Svenska Spel.

“Alla nya bettingsidor tillåter betting på UFC numera”

Eftersom MMA är en sport där vad som helst, i princip, kan hända, exempelvis att en tävlande får in en ren träff på favoriten som därmed däckas, så kan det vara svårt att använda oddsen som riktlinje för vem det är som kommer att vinna. Därför så bör man själv vara noggrann när man läser på om personerna som ska slåss så att man själv kan bilda sig en uppfattning om hur en match mest sannolikt kommer att sluta.

Bästa Spelbolag för MMA Odds:

 1. Betfair – livebetting på UFC!
 2. Bet365 – spela live på flera ligor!
 3. SpeedyBet – snabba uttag efter vinst!
 4. Expekt – gigantiskt spelutbud på MMA!
 5. MrGreen – spel på ronder & specialare!
 6. Unibet – ofta special-odds på MMA!
 7. Snabbare – riktigt höga UFC odds!