Hem » Oddsjämförelse » Bettingsidor med Odds på Amerikansk fotboll

Bettingsidor med Odds på Amerikansk fotboll

Kommersiellt innehåll

Amerikansk fotboll är en sport som har sin största popularitet i USA, men betting på Amerikansk fotboll Odds är stort i många delar av världen. Även om det är långt ifrån den största sporten att betta på i Sverige så erbjuder de flesta bettingsidorna idag Odds på åtminstone NFL, och då framförallt på årets viktigaste match – Super Bowl.

Här hittar du bäst Bettingsidor som erbjuder American Football Odds 2024:

Bästa Spelbolag för Amerikansk Fotboll 2024

 1. Hämta Quick Sports Betting Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  • Hela 3 bonusar
  • Enkel Registrering: BankID, Swish, Trustly
  • Läs mer om Hajper
  Hämta Hajper Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  • Riskfritt spel i Bonus
  • Snabba Uttag och Insättningar med Swish!
  • Läs mer om Lucky Sport
  Hämta Lucky Sport Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  • Sveriges största bettingsida
  • Insättning: BankID, Swish, Trustly
  • Läs mer om Unibet
  Hämta Unibet Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  • Spelkrediter och gratisspel i bonus!
  • Betting med Swish & PayPal
  • Läs mer om bet365
  Hämta bet365 Bonus

  18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & Villkor gäller

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas


🏈 Betting & Odds på Amerikansk Fotboll

Här ovanför ser du de svenska Bettingsidor som erbjuder Odds på amerikansk fotboll. Eftersom trycket och intresset inom sporten är så stort finns det inte många Spelbolag som inte erbjuder Odds. Den populäraste ligan att betta på är såklart NFL, där de bästa spelarna finns i den bästa ligan i världen, som avslutar varje säsong med en final och en ordentlig folkfest, kallad Super Bowl. 

“Det är inga direkt svårigheter att betta på Amerikansk fotboll, men det är alltid bra att ha läst på eller veta på förhand vad ditt spel gäller eller betyder.”

På amerikansk fotboll kan du hitta alla de vanliga spelen som vinnare, handikappspel och under/över-spel. Lägg märke till att det kan förekomma lite längre pauser inom Amerikansk fotboll, vilket är det perfekta för dig som gillar livebetting att förbereda dina spel genom lite påläsning.

👉🏻 Spela på Amerikansk Fotboll hos Spelbolag

Det är givetvis goda möjligheter att spela på Amerikansk fotboll hos Bettingsidor med svensk licens. Det är inte bara i USA sporten är stor, det har vät fram ordentligt i Sverige och andra delar av världen. I USA är det samma intresse att spela på amerikansk fotboll som det är att spela på fotboll i Sverige. Eftersom de bästa matcherna och de mest populära att spela på spelas i USA så kan tiderna variera, men det brukar oftast vara okej tider.

På söndagar spelas det oftast matcher på bra tv-tid och det finns goda möjligheter att följa matcherna du spelar på, exempelvis via ett Spelbolags Livestreaming-tjänst. Andra funktioner som kan påverka ditt val av Spelbolag är exempelvis om de erbjuder snabba uttag, insättningar med BankID, kontofri registrering, Bet Builder med mera.

 Jämför Odds på Amerikansk Fotboll

När du jämför odds inom Amerikansk fotboll så finns det stort utbud att välja mellan. Massor med olika spel där du kan spela på alla de vanliga spelen, som vinnare, över/underspel och handikapplinor.

“Detta tillsammans med de populära och intressanta långtidsspelen, vilket lag som till exempel vinner Super Bowl i NFL eller liknande.”

Detta är bara ett fåtal spel som man hittar när man ger sig in på Amerikansk fotboll. Populariteten i USA har självklart hjälpt till massor när det gäller utbud, då det är fler spelare som spelar på amerikansk fotboll i och med populariteten. Sverige är bra på att ta efter USA och intresset för sporten har växt i och med storleken i Amerika.

Så bettar du på NFL

Det erbjuds ett bra utbud på bland annat NFL och det är där huvudfokuset bland svenskarna som spelar på Amerikansk fotboll ligger. Det är självklart att intresset ökar när det börjar närma sig slutspel och slutligen Super Bowl, då flera tusen svenskar stannar uppe för att se den långa och grymma underhållningen på tv. På vissa bettingsidor kan du redan inför säsongen tippa den du tror kommer vinna NFL, det gör att du kan hänga med genom en hel säsong med spänning.

⭐ Topp 7 Bettingsidor med Höga Odds på NFL SuperBowl

🤔 Om Amerikansk Fotboll

Amerikansk fotboll är skapat på amerikanska collage för massor av år sedan. Regler och utseende har ändrats mycket genom åren. Det började som en sport som liknade dagens fotboll, för att på senare år få ett helt eget utseende. Idag är sporten den största och mest populära sporten i USA. Innan man blev den sport man är idag så har man en lång historia.

“Första matchen spelades redan 1869, då stod lagen Princeton och Rutgers redo.”

Den dagen stod man på planen med 25 spelare från vardera lag, något som på senare år har blivit 11 spelare. Laget som vann den första matchen, Rutgers, var även med och bildade sportens första liga (AIFA). Idag heter ligan NFL, där vi har en final som är den största idrottshändelsen i USA. I Super Bowl som den finalen kallas möts de två bästa lagen från NFL, i en match, som även blivit oerhört populär i andra länder än USA.

👊 Amerikansk Fotboll som Sport idag

Amerikansk fotboll har växt väldigt mycket genom åren och idag är sporten den största och mest populära i USA. Sporten utövas idag, efter många år av utveckling på en plan uppmätt till 109,7 meter lång och 48,8 meter bred. Matchtiden har spikats till 4 x 15 minuter i USA och NFL. I Sverige spelas en match 4 x 12.

Matcherna spelas också med effektiv tid vid vissa tillfällen, klockan stannar till exempel varje gång det sker något bestraffningsbart men inte vid en tackling innanför linjerna (på planen). Ser man till populariteten så är den som sagt störst i USA, men har också växt i Sverige genom åren.

På grund utav Super Bowl-ryktet i USA har det även spridit sig till åskådarna i Sverige och intresset blir enormt när detta skall utspela sig på tv.Jonas

Jonas Svanberg

Administratör & E-sport expert på bettingsidor.se

Läs mer om oss


Jonas är administratör och ansvarar för det kommersiella innehållet på bettingsidor.se. Han kommer från e-sports-branschen men har alltid haft ett brinnande intresse för sport & betting och har många års erfarenhet från spelbranschen.

Han har ett enormt fotbollsintresse och en god insikt i de största ligorna i europa. Han har även bra koll på stora event så som Melodifestivalen, Eurovision, mästerskap i fotboll, handboll, hockey och mycket mer.