Hem » Millen – ett nytt koncept från ComeOn. Sätt 9 rätt och vinn en miljon varje vecka!

Millen – ett nytt koncept från ComeOn. Sätt 9 rätt och vinn en miljon varje vecka!

Kommersiellt innehåll

ComeOn lanserar Millen med chans till miljonvinst!

Det är ingen nyhet att spelbolaget ComeOn är kreativa när det kommer till funktioner och kampanjer. Vad som dock är en nyhet är deras splitternya spel Millen där du har chans att vinna en miljon om du har både tur och skicklighet. Millen går ut på att du ska försöka gissa rätt antal mål, kort och hörnor på utvalda matcher. Lyckas du pricka rätt på alla nio frågor så vinner du en miljon! 

ComeOn är en populär sajt för odds och betting och det finns flera anledningar till varför svenskar uppskattar det som erbjuds. Som ny spelare kan man få en saftig ComeOn bonus och du kan göra smidiga insättningar med alternativ som Swish, Trustly, kort, e-plånböcker och PaysafeCard. De har en riktigt bra sportsbook med bland annat boostade odds, färdiga Bet Builders och Cash Out. För detta vann de dessutom pris för på EGR Nordics där de kammade hem utmärkelsen Årets bästa bettingbolag 2024.

Nu finns det ytterligare en anledning att prova på ComeOn Betting då de nyligen presenterade sitt helt nya koncept, Millen. Spelet kan liknas vid en förbättrad variant av det klassiska Stryktipset då målet är att du ska få så många rätt som möjligt på nio frågor. Du kan delta för så lite som 30 kr och om du prickar alla rätt blir du en hel miljon kronor rikare. Millen kan spelas en gång i veckan och du ska försöka förutspå matchhändelser från tre heta fotbollsmatcher från exempelvis Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A och Champions League. 

ComeOn Millen

ComeOn har utvecklat Millen i samarbete med företaget Splash Tech och Sherwin Jarwand, Chief Data Officer på ComeOn Group, har följande att säga om nyheten.

Som nämnt består Millen av nio frågor som handlar om antal mål, hörnor och kort. Du behöver dock bara svara rätt på fyra frågor för att vinna och beloppet ökar ju fler rätt du får.  Väljer du bara ett svar per fråga kostar hela kupongen 30 kr, men du kan även välja att gardera dig där priset ökar beroende på hur många val du gör per fråga. 

Så spelar du Millen hos ComeOn: 

Det är enkelt att spela Millen och för att delta behöver du skapa ett spelkonto och göra en valfri insättning. Nedan ser du en snabbguide till hur du spelar Millen hos ComeOn. 

  1. Besök ComeOn! via någon av länkarna i denna artikel 
  2. Skapa ett konto med BankID 
  3. Gör en insättning på en summa du är beredd att satsa
  4. Klicka på “Millen” via huvudmenyn
  5. Fyll i dina önskade val och bekräfta din kupong
  6. Klart! Nu är det bara att hålla tummarna för så många rätt som möjligt

Vinsttabell för Millen ComeOn: 

Millen har fått sitt namn av en anledning – du kan vinna en hel miljon om du träffar rätt. Till skillnad från spel som Stryktipset så varierar inte beloppen beroende på odds och utfall utan du är garanterad det belopp som motsvarar antal rätt på din kupong. Får du hela 9 rätt är du därför garanterad en hel miljon, även om flera spelare får alla rätt samma vecka. Nedan ser du hela vinsttabellen för Millen. 

  • 9 rätt – 1 000 000 kr
  • 8 rätt – 100 000 kr 
  • 7 rätt – 10 000 kr 
  • 6 rätt – 1000 kr 
  • 5 rätt – 100 kr 
  • 4 rätt – 50 kr

Millen är ett riktigt intressant tillägg hos ComeOn och vi är säkra på att det kommer locka ännu fler spelare till deras prisbelönte bettingsida. Om du vill prova Millen så kan du göra det med en trevlig ComeOn bonus där du kan få 100% extra upp till 1000 kr. Din insättning och bonusbeloppet måste omsättas 6 gånger inom 60 dagar på spel med odds 1.80 eller högre. Vi på Bettingsidor.se önskar dig stort lycka till!  

Jonas

Jonas Svanberg

Innehållsansvarig på bettingsidor.se

Läs mer om oss


Jonas ansvarar för det kommersiella innehållet på bettingsidor.se. Han kommer från e-sports-branschen och har alltid haft ett brinnande intresse för sport & betting. Med sitt stora fotbollsintresse ser han till att alltid hålla er uppdaterade inför de största matcherna.

I övrigt kommer han se till att uppdatera er med det senaste kampanjerna och nyheterna från den svenska spelmarknaden.