Bettingsidor med Odds på Golf

Hem » Oddsjämförelse 2022 » Bettingsidor med Odds på Golf
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller | Endast nya kunder | Kommersiellt innehåll

Betting på golf är ingen nyhet hos de svenska Bettingsidorna, men under årens lopp har tävlingarna och antalet spelmarknader blivit allt fler. Idag erbjuder nästan alla Spelbolag golf Odds, även om det är med varierande utbud.

Här ser du bår topplista över bästa Bettingsidor med Odds på Golf 2022:

Bästa Spelbolag för Golf 2022

  • Sätt in 100 kr – Få 100 kr Extra Bonus
  • Betting med BankID & Swish
  • Läs mer om Betsson
  • Sätt in 100 kr och få 120 kr Gratisspel
  • Betting med BankID eller Trustly
  • Läs mer om CampoBet
  • Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr
  • Betting utan Registrering med BankID
  • Läs mer om Betway
  • Få upp till 500 kr tillbaka vid förlust
  • Enkel Registrering: BankID, Swish, Trustly
  • Läs mer om Hajper
  • Spela för 100 kr – få 100 kr Free Bet
  • Snabba insättningar med Swish
  • Läs mer om Casumo


Om Golf

Golf tros ursprungligen komma ifrån Skottland, där den nämns i en lagtext under 1400-talet. Den första golfklubben grundandes år 1744 i Edinburgh, Skottland, och därefter så har sporten spridits till flera länder i världen. Till Sverige kom sporten i slutet på 1800-talet och har länge ansetts som en sport för överklassen. Idag så är det dock en sport som utövas av alla typer av människor då det även anses vara en utmärkt motionssport. Sverige har genom åren haft ett flertal stora spelare inom golf vilket har gjort golf till en populär sport även då det kommer till betting.

Golf som sport idag

Golf är en sport som utövas på en golfbana som har 9 eller 18 hål. Bollen slås ut från en utslagsplats som kallas för tee och målet är att få bollen i hålet på så få slag som möjligt. Varje hål har en längd på mellan 100 meter upp till 600 meter och poäng räknas genom par, vilket består av 3 till 5 par per hål, beroende på längden av banan. Mellan utslagsplatsen och hålet så finns det både enklare eller svårare terräng som även kan bestå av bunkrar, som är fyllda med sand, eller vattenhål. Idag så spelar de professionella spelarna i olika tourer där de deltar i olika tävlingar. De mest populäraste tävlingarna brukar dra stora publikskaror till tv:n.

Golf Betting i Sverige

Hos Bettingsidor så kan man betta på mästerskap och tävlingar inom golf. Det vanligaste att spela på är vilken spelare som vinner en tävling eller vilken spelare som ska sluta på pallplats. Men det går också på de större tävlingarna att spela på vilken spelare som får bäst score av ett visst antal utvalda deltagare eller vem som kommer sist i tävlingen.

Många av tävlingarna som det går att spela på sänds på vanlig TV men det finns även ett stort antal streamingtjänster där du kan se tävlingar helt gratis, exempelvis via Livestream hos vissa Bettingsidor. Om du inte vill eller ha tid att kolla på matchen live så finns det även mobila applikationer som rapporterar resultaten i realtid.

Betting & odds på Golf

Bettingsidorna ovan kan erbjuda bra Odds på golf, både då det kommer till större tävlingar men även en hel del mindre tävlingar runt om i världen. Golf har länge varit en populär sport att betta på och om man väljer att betta under livebetting så kan man även lägga oddsspel på en del enskilda händelser under tävlingen, vilket gör det än mer underhållande att följa en golftävling live. Sverige har flera stora profiler inom golfsporten som bland annat Parnevik och Sörenstam, vilket också har bidragit till att öka populariteten för sporten och därmed även oddsspelandet på golf.

Jämför odds på Golf

Hos de olika Bettingsidorna kan du betta på ett antal golftävlingar där du bland annat kan lägga olika Oddsspel som exempelvis vinnare av tävlingen. Du kan också lägga Oddsspel på vem av två spelare som kommer att lyckas bäst i tävlingen, vilka tre spelare som kommer på de första tre platserna och mycket annat. Det gör att du kan får en än större spelupplevelse då du kan följa upp dina favoritspelare under tiden som de spelar. Det finns även vissa Bettingsidor som kan erbjuda många andra varianter av Oddsspel också som vilken spelare som får flest birdies eller om någon spelare ska lyckas göra en hole in one.

En annan aspekt som kan vara bra att ha med när du jämför Odds i syfte att välja vilken Bettingsida du ska spela på golf Odds på, är vilka funktioner de erbjuder. Exempelvis betting utan registrering kan prioriteras av många, där du snabbt och enkelt loggar in med BankID, oavsett om det är ditt första besök eller om du har spelat hos Spelbolaget sedan tidigare. Om de erbjuder Bet Builder, insättningar med Swish, snabba uttag med BankID, Cash Out eller en Odds Bonus till nya spelare kan också vara viktiga aspekter att ta i beräknande.

Allmänt om Golf i Sverige

År 1888 – det var då som den första golfbanan i Sverige var ett faktum och den gjordes av två bröder utanför staden Jönköping i västra Sverige. De båda bröderna hade fått upp ögonen för golfen i England där sporten var tidigt ute. Några år därefter så börjades det att spelas golf i organiserad form och golfen fick snabbt spridning runtom i landet. Ännu bättre blev det när kändisen och ishockeyspelaren Sven Tumba började göra reklam för sporten och drygt 20 år senare var sporten ett faktum i landet.

Idag är Golf den absolut största sporten i Sverige med sina 500 000 aktiva medlemmar runtom i landet och anledningen till detta är att sporten attraherar människor i alla åldrar. Den yngsta golfaren är inte mer än ett par år och den äldsta är över 100 år, något som andra sporter har väldigt svårt att mäta sig med. Sporten ökar årligen med antalet nytecknade medlemskap och under föregående år så tecknades hela 50 000 nya medlemskap i golfklubbar runtom i landet.

Mängder av tävlingar genomförs i Sverige varje år både på amatör och professionell nivå. Det är endast de professionella som får tjäna pengar på sporten i form av vinstpengar men även amatörtävlingar kan ha väldigt fina priser som resor eller presentkort. I de professionella tävlingarna så kan priserna uppgå till miljontals kronor vilket gör att sporten är väldigt förmånlig för de allra bästa spelarna.

Betta på Golf

Det finns givetvis ett stort antal stora tävlingar i världen och dessa går oftast att betta på hos de flesta Bettingsidor. Några av de största tävlingarna är The Masters, U.S Open, Ryder Cup, Walker Cup, PGA-Touren och British Open. Tävlingarna genomförs över hela världen och i många fall på väldigt exklusiva ställen.

Det är väldigt enkelt att spela på golf och det fungerar precis på samma sätt som när du spelar på andra sporter. Du behöver bara leta upp det spelet du vill lägga, fylla i summan du är beredd att satsa och klicka på knappen som placerar spelet. Därefter så läggs spelet inom ett par sekunder hos de bästa bettingsidorna så att du kan börja följa ditt spel. Tänk dock alltid på att läsa på noggrant före du spelar så att du får så rättvisa förutsättningar som möjligt.

Spelbolag med höga odds på Tennis